Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το μαλλί είναι super.....φτάνει με το βάψιμο όμως ε!!!!!με γεια....κούκλα η μαμά angie....είπα να ξαπλώσω ,είχα κ κάτι ωραίους πόνους χαμηλά...ευτηχώς πέρασαν για την ώρα!!!!!!

Ευχαριστω μαμα Νικολ!!!ναι,τερμα τωρα οσο τα βαψα, τα βαψα!! κι εγω εχω καμια φορα τετοια πονακια αλλα για λιγο!καλε στο κομμωτηριο η μπεμπα ολο τουμπες εκανε,λες να βγει ψωναρα σαν τη μαμα της??:cool::lol:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω μαμα Νικολ!!!ναι,τερμα τωρα οσο τα βαψα, τα βαψα!! κι εγω εχω καμια φορα τετοια πονακια αλλα για λιγο!καλε στο κομμωτηριο η μπεμπα ολο τουμπες εκανε,λες να βγει ψωναρα σαν τη μαμα της??:cool::lol:

και η δικιά μου όταν μου έφτιαχναν νύχια κ μαλλί στο γάμο του έδωσε κ κατάλαβε........θα βγούν κοκέτες οι κοριτσάρες...........

annie άντε να μας πείς νέα! για την κούκλα ε!!!!!

όσο για τα πονάκια ήταν ποιό δυνατά απ' τα συνηθισμένα.....ας ελπίσουμε ότι πέρασαν κ δεν θα επανέλθουν!!!!!!:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

αλοχα!!

annie σε πρόλαβα? Καλή επιτυχία απόψε!!!! Φιλάκια πολλά να της δώσεις από την δικιά μου!!!!! περιμένω νέα σου.

nikole τραυματίας πολέμου πουλάκι μου? Join the club , και περαστικά σου!!!! Πήρες κανένα μπουσκοπάν ή πέρασε μόνο του? Εγώ θα πάρω αγκαλιά την θερμοφόρα μου φαίνεται.

angie! με γεια το μαλάκι μανούλα!!!! Πώς σου φαίνεται η αλλαγή?

Εγώ βράζω λαχανικά να βοσκήσω ..... αχχχχχχ άτιμη κενωνία με τα ρημάδια τα κιλά σου........ (να μην κλαφτώ και εγώ κατιτίς??????????????)

GaiGp3.png

Στην υγειά σου Βίκυ!

Άντζυ, μεγειά σου! Μ΄αρέσει και το κούρεμα!

Ρε κορίτσια τα δικά σας τα μωρά που φτάνουν; :confused:

Εμένα έχει αράξει με τα πόδια από δεξιά και πολύ συχνά κλωτσάει και βγάζει εξογκώματα στο πλάι της κοιλιάς, πολύ πίσω, σαν να είναι στην πλάτη μου! Μόνο το δικό μου το παιδί είναι ανάποδο; :rolleyes:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλιτσες

Τι μου κανετε?

despina77 Ζηλέυω το χιονι..........Ειμαστε που ειμαστε κλεισμενες...τουλαχιστον να ειχαμε και λιγο χιονακι να ευχαιστηθουμε κι εμεις εδω!

Καλημέρα σε όλες!!!!!!

Κι εγώ θέλω να μπω στον 8ο.........

Αχ βρε κορίτσια, μια φίλη μου γέννησε προχθές τον μπεμπούλη της και ησύχασε....Τυχερούλα!!!!!!

Εμείς ακόμα έχουμε...................

Νομιζετε πως οταν γεννησουμε θα ηρεμησουμε? Εμενα μου ακουγεται σαν ανεκδοτο παντως!!! Παρ' ολο που ειχα απο τα ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΜΩΡΑ....όλα τότε αλλάζουν κορίτσια! Προτεραιότητες-ευθυνες κλπ... Και γι αυτο θα πρεπει να ειμαστε δεμενες και με τους αντρουληδες! Μην το ξεχνάτε!

καλημερα σας.σας διαβαζω καθημερινα ομως δεν προλαβαινω να γραψω.ο μικρος μου χθες στον υπερηχο εφτασε τα 1613gr και ειμαστε 30w

Καλώς την ! Καλέ...άλλο ένα μεγάο μωρο κι αρχίζω να ανησυχω ακομα περισσοτερο για τη μπουμπου μου! Ετσι μου 'ρχεται να κατηφορισω στο Έλενα για εναν υπερηχο αυριο (που ειναι και φτηνος) ετσι απλα για να δω πως αναπτυσσεται.........Αγχος, αγχος, αγχος....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA διάβασα κάτι κ σοκαρίστηκα......πήγε μια μανούλα στο γιατρό όταν σαράντησε και ενημερώθηκε ότι είναι πάλι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα:cool::cool::cool:..........τραλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα................δεν υπάρχει!!!!!!!annie σου 'ρχομαι , θα πηδηχτώ κ εγώ απ' το παράθυρο.............:!::!::!::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πρωτον, αυτο ειναι οντως να πηδηχτεις απο το παραθυρο γιατι αυτο σημαινει πως εκανε sex λεχωνα, που ειναι παρα πολυ επικινδυνο!!! Αλλά και μετα απο την περιοδο της λοχειας θελει super προσοχη κορίτσια! Ειναι πααααρα μα πααααρα πολυ ευκολο να συλλαβουεμ τουλαχιστον για ενα 6μηνο

QuW0p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Εμφανίστηκα κι εγώ! Στο γραφείο δεν προλαβαίνω να κατουρήσω...

Να ρωτήσω πονανε καθόλου τα δαχτυλα των χεριών σας??? Εμένα μ' εχουν πεθανει εδώ και μια εβδομάδα, Φυσικά έβγαλα βερα και δαχτυλίδια γιατι έχουν πρηστεί τα δαχτυλά μου και δεν μου κάνουν...

Περιμένω πως και πως να πάω αύριο στον γιατρό να μου πει ποσο έχει γίνει ο γιος μου! Ακούω στοιχήματα... Πριν 4 εβδομάδες ήταν 920γρ.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

γειά σας φιλεναδίτσες μου! απο ότι βλέπω οι περισσότερες είστε κάλά κια όσες έχετε πέσει ψυχολογικά σκεφτείτε τα μωράκια σας και πόσο έχουν ανάγκη την καλή σας διάθεση!!!

Αννυ καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα και όσο για το καρότσι ,εγώ τελικά το λαχανί πήρα και έμαθα απο φίλους πως αυτή τη μάρκα στην Θεσαλονίκη την έχει σίγουρα η ποδηλατούπολη, βεβαια άργησα για την πληροφορία αφού το παρήγγειλες!

irev μου ανγώνεσαι πάρα πολύ!!!!Ηρέμησε καλή μου λιγάκι!!! Απ οτο αφεντικό σου είχες κανένα νέο ευχάριστο??????/

angie τέλειο το μαλλάκι!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπερα μανουλες!!!Καλε που εισαστε ολες σημερα????

annie δεν γυρισες ακομα να μας πεις νεα???????

nikole και αρχηγε angie τι κανετε??Πως και δεν εισατε μεσα????

Εγω σηκωθηκα απο τον μεσημεριανο υπνο και ειμαι λιγο χαλια ψυχολογικα

Αχχχχχ αυτες οι ορμονες.......Τι θα κανουμε????Νομιζω ωρες ωρες οτι οταν με το καλο γεννησω θα παθω καταθλιψη (μαλλον το εχω σιγουρο, δεν το νομιζω απλα)!!!Και οταν το σκεφτομαι πεφτω πολυ ψυχολογικα!

Τι να πω????Ελπιζω να ειναι απλα η ιδεα μου!!!

annie μας γυρνα απο το γιατρο να μας πεις τα νεα να ανεβουμε!!!!!;););););););)

Διαφημίσεις

αλοχα!!

annie σε πρόλαβα? Καλή επιτυχία απόψε!!!! Φιλάκια πολλά να της δώσεις από την δικιά μου!!!!! περιμένω νέα σου.

nikole τραυματίας πολέμου πουλάκι μου? Join the club , και περαστικά σου!!!! Πήρες κανένα μπουσκοπάν ή πέρασε μόνο του? Εγώ θα πάρω αγκαλιά την θερμοφόρα μου φαίνεται.

angie! με γεια το μαλάκι μανούλα!!!! Πώς σου φαίνεται η αλλαγή?

Εγώ βράζω λαχανικά να βοσκήσω ..... αχχχχχχ άτιμη κενωνία με τα ρημάδια τα κιλά σου........ (να μην κλαφτώ και εγώ κατιτίς??????????????)

καλησπέρα μανουλίνια.......είχα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη πρίν κάτι ώρες....ήρθαν κάτι φίλοι από αθήνα να μας δούν και το χάρηκα πάρα πολύ.......τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα τελικά........

βρε angel είναι φυσιολογικός ο πόνος αυτός;;;;;δεν τον είχα ως τώρα.....αντέχεται και δεν έχω πάρει τίποτα....από τι προέρχεται;;;;;;:-(αχ τι τραβάω...........μια περνάει,μια επιστρέφει......

annie που είσαι να μας πείς για τη μπουμπού σου;;;;;;;

είναι καμία μέσα ή τζάμπα πίνω που λέει ,δε θυμάμαι ποιός το λέει....:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

νεραϊδούλα μόνες μας είμαστε τελικά....όλες γυρνάνε!!!!!!!!!!και σήμερα είμαι να την πέσω νωρίς γιατί αύριο έχω να κάνω κατάθεση......αίματος!!!!!!!

Aιμααα????Μμμμμ τι ωραια!!:confused:Και εμενα με βλεπω να την πεφτω νωρις αν και κοιμηθηκα το μεσημερι νυσταζω πολυ!

Καλησπερα μανουλες!!!Καλε που εισαστε ολες σημερα????

annie δεν γυρισες ακομα να μας πεις νεα???????

nikole και αρχηγε angie τι κανετε??Πως και δεν εισατε μεσα????

Εγω σηκωθηκα απο τον μεσημεριανο υπνο και ειμαι λιγο χαλια ψυχολογικα

Αχχχχχ αυτες οι ορμονες.......Τι θα κανουμε????Νομιζω ωρες ωρες οτι οταν με το καλο γεννησω θα παθω καταθλιψη (μαλλον το εχω σιγουρο, δεν το νομιζω απλα)!!!Και οταν το σκεφτομαι πεφτω πολυ ψυχολογικα!

Τι να πω????Ελπιζω να ειναι απλα η ιδεα μου!!!

annie μας γυρνα απο το γιατρο να μας πεις τα νεα να ανεβουμε!!!!!;););););););)

εσύ νομίζεις ότι θα πάθεις κατάθλιψη;;;;;εγώ έχω βρεί και παρέα να πάω σε ψυχολόγο....:D:Dμακάρι να είναι όλα στην ιδέα μας αλλά και εγώ την ίδια εντύπωση έχω πως την καταθλιψάρα την έχω στο τσεπάκι μου.....:!::!:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...