Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA διάβασα κάτι κ σοκαρίστηκα......πήγε μια μανούλα στο γιατρό όταν σαράντησε και ενημερώθηκε ότι είναι πάλι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα:cool::cool::cool:..........τραλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα................δεν υπάρχει!!!!!!!annie σου 'ρχομαι , θα πηδηχτώ κ εγώ απ' το παράθυρο.............:!::!::!::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA διάβασα κάτι κ σοκαρίστηκα......πήγε μια μανούλα στο γιατρό όταν σαράντησε και ενημερώθηκε ότι είναι πάλι έγκυος και μάλιστα σε δίδυμα:cool::cool::cool:..........τραλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα................δεν υπάρχει!!!!!!!annie σου 'ρχομαι , θα πηδηχτώ κ εγώ απ' το παράθυρο.............:!::!::!::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το διάβασες στο parents; Αλλά είναι παλιό; Αν είναι το ίδιο, κι εγώ όταν το είχα δει είχα πάθει σοκ! Μα γίνονται αυτά?!? Δε θα αναρωτηθώ καν πως επιτεύχθηκε η επαφή τόσο σύντομα (εγώ νομίζω θα περάσει κανένα εξάμηνο πριν επενέλθουν όλα στην αρχική τους κατάσταση και θελήσω! Καλά, ήδη αναρωτιέμαι... αλλα anyway!) μα ωορρηξία τόσο γρήγορα?! Τα δίδυμα δεν μου κάνουν τόση εντύπωση, μετά από μια εγκυμοσύνη είναι η πιο γόνικη περίοδος μιας γυναίκας γιατί ακόμη οι ορμόνες κάνουν πάρτυ!

Κι εσύ από το παράθυρο?! Αμάν στο τέλος 3 κι κούκος θα μείνουμε... Εμείς που έχουμε μόνο μπαλκονόπορτες...!

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Βάλια, λες να τρώει λιχουδιές πάλι?! ;):D:tongue:

Πώς πάει η σταρ-κοιλίτσα του καφέ μας; :D

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς το πρωί και σου φαίνεται πως μεγάλωσε απότομα ή μόνο εγώ το παθαίνω?!

Καλά... σίγουρα πάλι θα τσιμπολογάει κάτι!!! :tongue::tongue::tongue:

Κάποιες μέρες ξυπνάω και λέω λες να μίκρυνε η κοιλιά μου;;;; :tongue:

Και μετά κοιτάω στον καθρέφτη και βλέπω ότι έχει μεγαλώσει και ησυχάζω :P:p

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

oυουου!!ειστε εδω?η Αντζυ στανταρ κατι θα τρωει παλι...εγω μολις εφαγα!πηρα τηλ τον υδραυλικο κ μου σπασε τα νευρααα..τελικα ειπε θα ρθει αυριο το πρωι!για να δουμε!!!!

ουφ..περιμενω να περασουν οι ωρες να παω να δω την μπουμπου μου!!!!:lol::lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Κι εγώ πείνασα... Κι έχω μια καούρα και μια θολούρα... Πάω να φάω!

Τί ώρα είναι το ραντεβού Άννη; Χαιρετισμούς στην κοπελιά!

Από τον Μπεμπάκος πες της! ;)

7 εχω ραντεβου αλλα επειδη δεν με βλεπω να την παλευω ως εκεινη την ωρα στο σπιτι (θα σκασω) λεω να ψησω τον Κωστα να παμε νωριτερα να πιουμε κ μια καφεδουμπα!!;)

θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!!:lol:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

7 εχω ραντεβου αλλα επειδη δεν με βλεπω να την παλευω ως εκεινη την ωρα στο σπιτι (θα σκασω) λεω να ψησω τον Κωστα να παμε νωριτερα να πιουμε κ μια καφεδουμπα!!;)

θα της δωσω τα χαιρετισματα σας!!!:lol:

Ναι, σε καταλαβαίνω! Κι εγώ την μέρα του ραντεβού κάνω ένα σωρό πράγματα για να περάσει η ώρα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσια και εγω λεω να τα βαψω..με φυτικη (οχι κορρε) αλλα ολο το αναβαλλω.Τα ασπρα βεβαια κανουν παρτυ.Παντως τι λετε καλυτερα δεν ειναι τωρα απο οτι στο θηλασμο?Σκεφτομαι να αφησω κανενα μηνα ακομη..δηλαδη στον 8 περιπου.

ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ....ΝΑΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΩΡΑ ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ,ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ..ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ Η ΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ!

ΑΝΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΣΟΥ??ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΕΑ ΜΕΤΑ!!!!!

ΒΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΗ??ΚΙ ΕΣΥ ΝΙΚΟΛ??

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ημουν κομμωτηριο ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!!!!!!ΤΑ ΒΑΨΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΨΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ!!!

το μαλλί είναι super.....φτάνει με το βάψιμο όμως ε!!!!!με γεια....κούκλα η μαμά angie....είπα να ξαπλώσω ,είχα κ κάτι ωραίους πόνους χαμηλά...ευτηχώς πέρασαν για την ώρα!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...