Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια σας ευχαριστώ όλες όλες!!!!!

Τα λέτε πολύ καλά Μου φαινεται ειμαι απο τις λίγες που έχω στραβώσει τοσο πολύ.!!!!! Παντα ομως ειχα κάποιαπροβλήματα προσαρμογής σε νεες καταστάσεις!!!

Σήμερα το μυαλό μου τα σκέφτεται πιο καθαρά τα πράματα.

Ελπίζω να μη γίνω εγωίστρια μάνα που σκέφτομαι όλο τη δική μου βόλεψη κ όχι το καλό του παιδιου μου !!!Ελπίζω πραγμ,ατι όχι.

Μα τι λεω τώρα καμιά μας δεν το θέλει αυτο στην παραγματικότητα!!!!

Μην αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου.Όταν με το καλό γεννηθεί το παιδί σίγουρα θα τα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.Λογικό είναι να αγχώνεσαι με την καινούρια κατάσταση.

Εγώ ένας λόγος που δουλεύω ακόμη και θα δουλέυω όσο μπορώ περισσότερο, είναι ότι μου είναι δύσκολο να κάθομαι σπίτι και να σκέφτομαι διάφορα.................................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας.σας διαβαζω καθημερινα ομως δεν προλαβαινω να γραψω.ο μικρος μου χθες στον υπερηχο εφτασε τα 1613gr και ειμαστε 30w

τι καλα! ανυπομονω να δω κ τον δικο μου σε 2 βδομαδες! στις 27w1d ηταν 1120. λετε να φτασει το 1,5 κιλο την 30η?

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα σας.σας διαβαζω καθημερινα ομως δεν προλαβαινω να γραψω.ο μικρος μου χθες στον υπερηχο εφτασε τα 1613gr και ειμαστε 30w

Μπράβο Βαρβάρα μου!!!!!!!!!!!Σε πεθυμήσαμε.........

Αχ κορίτσια εγώ αύριο πάω για πρώτη φορά στη γιατρό στο νοσοκομείο που θα με αναλάβει ως το τέλος.

Η αλήθεια είναι πως έχω πολύ άγχος αφενός μεν για να δω ότι ο μικρούλης μου είναι καλά αφετέρου δε είναι λίγο κρύο πράγμα να αλλάζεις γιατρό, να τα λες όλα από την αρχή.............

Θα πάω και στον αιματολόγο να μου δώσει οδηγίες για τις ενέσεις που κάνω και πώς θα γίνει μέχρι το τέλος..............

Όλο αγωνίες, Παναγιά μου.........................

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια εγώ αύριο πάω για πρώτη φορά στη γιατρό στο νοσοκομείο που θα με αναλάβει ως το τέλος.

Η αλήθεια είναι πως έχω πολύ άγχος αφενός μεν για να δω ότι ο μικρούλης μου είναι καλά αφετέρου δε είναι λίγο κρύο πράγμα να αλλάζεις γιατρό, να τα λες όλα από την αρχή.............

Θα πάω και στον αιματολόγο να μου δώσει οδηγίες για τις ενέσεις που κάνω και πώς θα γίνει μέχρι το τέλος..............

Όλο αγωνίες, Παναγιά μου.........................

αν σε παρηγορεί άλλαξα κ εγώ γιατρό και πραγματικά δεν είναι κάτι τρομερό....θα το δείς και μόνη σου......και εγώ με άγχος πήγα αλλά όλα οκ!!!σκέψου μόνο ότι θα δείς το μωρούλι σου κ θα έχει μεγαλώσει:tongue::tongue::tongue:

η Τρίτη γιατί αργεί;;;;;;;:mad::-x

Grya.jpgGryap3.png

φανταζομαι το εχετα ψαξει οσες εισαστε απο θεσσαλονικη ή θα γεννησετε εκει η πιο φθηνη κλινικη ειναι η Βιοιατρική ο παλαιος Γαλληνός?τελικα αξιζει να πας σε ιδιωτικη αν ειναι γυρω στα 1000 ευρω η κλινικη απο το να πας σε νοσοκομειο και να εισαι σε 4κλινο και να σε εχουν παραπεταμενη.

Kαλημέραααα!

Καλά βίκυ, δίνεις ρεσιτάλ από μόνη σου!

Θάλεια, ωραία τα αυτοκόλλητα! θα το κανονίσουμε!

Σε πήραν για το σεμινάριο της chicco? Σήμερα 17:30 μου είπαν αλλά δεν ξέρω τία θα κάνω...

Άννη, εσύ έχεις και γιατρό ε? Τί καλά που θα δεις την μικρούλα σου! Εύχομαι και οι εξετάσεις να είναι άψογες!

Βασιλική, το να μην κάνεις πολλά πράγματα δεν είναι επιλογή σου σε αυτή τη φάση, είναι εντολή γιατρού, οπότε απόλαυσέ το! Και σταμάτα να σκέφτεσαι!!! Έφτασες και στη λοχεία εσύ! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Υπάρχει κάτι που σου αρέσει σαν χόμπι; Καλή ιδέα δώσαν τα κορίτσια! Ζωγραφική; Να κάνεις κανένα καδράκι για το δωμάτιο του μωρού; Κέντημα; Ίσως καμιά σαλιαρίτσα; Είμαι σίγουρη πως πολλά θα βρεις να απασχοληθείς και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις!

Εμένα με πήρα τηλ. ο Ναρλής να με ενημερώσει πως παρέλαβε το καροτσάκι μας! Αλλά αυτό το Σάββατο δε γίνεται να πάμε γιατί ο άντρας μου δουλεύει... :-( Μάλλον θα περιμένουμε και το καθισματάκι να πάμε μια και καλή!

ουτε εμενα με πηραν τηλ!!!!!!αν και εχω ραντεβου στον γιατρο στις 7 κ δεν ξερω αν θα προλαβαινα.....ποση ωρα λετε να ειναι αυτο το σεμιναριο????

μολις πηρα κ εγω τηλ στον Ναρλη για το καροτσακι κ λεω να το παραγγειλω!καμια σχεση η τιμες του ακομη και απο το μαγαζι που πουλαει αυτα τα καροτσια!!!!ευχαριστω μανουλες που μου τον γνωρισατε!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

βάσω τι απαισιοδοξία είναι αυτή καλέ? κοίτα να το χαρείς τώρα που είσαι στο πρώτο παιδί και δεν έχεις να τρέχεις πίσω από κανένα μπομπιράκι. Και εγώ από τον Οκτώβριο κάθομαι και τα έχω φορτώσει όλα στον κόκορα... Εξάλλου κάνουμε την σπουδαίοτερη δουλειά στον κόσμο αυτή την στιγμή.

annie στο ρουφήξανε το αιματάκι πάλι ε? Τι ώρα πας γιατρό?

valia έχεις ίδια μέρα γενέθλια με τον άντρα μου, οπότε θα σου ευχηθώ το παιδάκι σου να γεννηθεί άλλη μέρα.... σε άντρα το 2 Απριλίου βγαίνει λίγο ελλατωματικό!

angel αμάν κάναμε να μπούμε στον 7ο για να σε φτάσουμε και εσύ γρήγορα γρήγορα στον 8ο!!!!

Θαλεια τελειο το αυτοκολλητο!

εμενα μ αρεσει αυτο:

http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/butterfly-roomb.jpg

αν παραγγειλετε σφυριξτε κ κατα δω μηπως κ παρω κ εγω......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ουτε εμενα με πηραν τηλ!!!!!!αν και εχω ραντεβου στον γιατρο στις 7 κ δεν ξερω αν θα προλαβαινα.....ποση ωρα λετε να ειναι αυτο το σεμιναριο????

μολις πηρα κ εγω τηλ στον Ναρλη για το καροτσακι κ λεω να το παραγγειλω!καμια σχεση η τιμες του ακομη και απο το μαγαζι που πουλαει αυτα τα καροτσια!!!!ευχαριστω μανουλες που μου τον γνωρισατε!!!!

Καλά, μόνο εμένα πήραν; Τελευταία είχα πάρει τηλ. για συμμετοχή.... τς τς τς διακρίσεις!

Μάλλον ούτε κι εγώ θα πάω!

Τί ωραία κι αυτά με τις πεταλούδες! Αχ, τα κοριτσίστικα έχουν άλλη χάρη... :-( Εμείς θα γεμίσουμε αυτοκινητάκια και δεινόσαυρους μεγαλώνοντας! :tongue::D

Θα παραγγείλουμε Άννη, ό,τι θέλεις πες!

Απλώς μου την έδωσε λίγο γιατί 10 μέρες πριν, είχα δει προστατευτικά για γωνίες που ήταν τα μόνα που βόλευαν για τις διαγώνιες γωνίες της συρταριέρας μας και σήμερα που μπήκα στη σελίδα να τα ξαναδώ δεν υπάρχουν... :-(

Βαρβάρα, χαίρομαι που μαθαίνουμε νέα σου! Εγώ ακομη δεν αποφάσισα που θα γεννήσω, είμαι ανάμεσα στη βιοκλινική και τον Άγιο Λουκά... Θα πάμε να τα δούμε και να μας απαντήσουν μια σελίδα ερωτήσεις που έχω ετοιμάσει και ελπίζω να καταλήξουμε! Εσύ που θα γεννήσεις τελικά;

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια κι απο μενα.

Μαλλον κοιμηθηκα παραπανω απ ολες αλλα δεν μπορεσα να κοιμηθω ολη νυχτα απο το βηχα.

Αρχισε να ανεβαινει παλι και το ζαχαρο και εχω φρικαρει.

Τελίκα ανακαλυψα οτι η δουλεια μου κανει καλο.Ξεφευγει το μυαλο και περναει πιο ευκολα η μερα.Φοβαμαι λιγο με το κρυο αλλα δεν μπορω να κατσω αλλο θα τρελαθω,είναι ωραιο να συναντας καθε μερα ανθρωπους να λες δυο βλακειες και να περναει ο χρονος ευχαριστα.

Καπως ετσι νιωθω και με το καφε και θα μου λειψει πολυ μετα τη γεννα.

Θελω κι εγω ψωνια αλλα φοβαμαι λογω του οτι κανει κρυο μη χειροτερεψω.

Εχω βαλει μουσικη και χορευει ο μπεμπης.Καλα ειναι τρέλα και το πιο τρελο ειναι οτι τον πιανει η κινητικοτητα οταν αρχιζω να πεφτω ψυχολογικα.

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ λοιπον κι απο μενα που μελανχολησα.

dtMvp3.png

Μαλλον κοιμηθηκα παραπανω απ ολες αλλα δεν μπορεσα να κοιμηθω ολη νυχτα απο το βηχα.

Τελίκα ανακαλυψα οτι η δουλεια μου κανει καλο.Ξεφευγει το μυαλο και περναει πιο ευκολα η μερα.Φοβαμαι λιγο με το κρυο αλλα δεν μπορω να κατσω αλλο θα τρελαθω,είναι ωραιο να συναντας καθε μερα ανθρωπους να λες δυο βλακειες και να περναει ο χρονος ευχαριστα.

Εχω βαλει μουσικη και χορευει ο μπεμπης.Καλα ειναι τρέλα και το πιο τρελο ειναι οτι τον πιανει η κινητικοτητα οταν αρχιζω να πεφτω ψυχολογικα.

τι έγινε βρε κορίτσια σήμερα;;;;;;;εσύ τη στεναχωρείς το παιδί κ διαμαρτύρεται;;;;;;να κάτσεις μέσα γιατί έχει πολύ κρύο κ να είσαι χαρούμενη γιατί άμα βγούν κ δεν έχουν περάσει καλά στην κοιλίτσα θα διαμαρτύρονται κ τότε θα λέμε όλες .....το κ@λόπαιδο γιατί κλαίει:?::?:!!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Αχ, υπομονή με τον παλιοβήχα! Περαστικά σου! Και για το ζάχαρο μην σε παίρνει από κάτω! Το ξέρεις και το ελέγχεις και όλα καλά θα πάνε! Δες πόσος καιρός έμεινε! Ούτε θα καταλάβουμε πότε θα τα κρατάμε στην αγκαλιά μας τελικά παρόλο που σκάμε τώρα!

Το καφέ γιατί θα σου λείψει μετά τη γέννα; Εμείς εδώ θα είμαστε!!!

Κορίτσια, πως γίνεται να τρομάζουν μαζί μας!; :confused: Κι εγώ χθες έβγαινα από το μπάνιο και την ώρα που άνοιγα την πόρτα περνούσε ο άντρας μου και τρόμαξα! Μετά από κλάσματα δευτερολέπτου ένιωσα και την κλωτσιά του Μπεμπάκου!

Επίσης να σας πω πως εγώ αγόρασα "αρκάδι" για τα ρούχα του γιατί μου φαίνεται πιο αγνο. Και εννοείται στο πλυντήριο! Για να πλένουμε στο χέρι είμαστε τώρα;! Μαλακτικό δεν πήρα, νομίζω και οι παιδίατροι δεν το συστήνουν τον πρώτο καιρό γιατί είναι κάτι χημικό που δεν ξεπλένεται οπότε έρχεται σε επαφή με το ευαίσθητο δέρμα του...

Κι εγώ λατρεύω τη μωρουδίλα και το να μοσχοβολούν τα ρούχα μας (χρησιμοποιώ πολύ μαλακτικό!) αλλά το φοβάμαι για βρεφάκι...

Και για αφρόλουτρο λέω να πάρω κάτι βιολογικό, χωρίς τα επικίνδυνα συστατικά που κατηγορούνται κατά καιρους... Μάλλον Weleda ή Lavera κι ας μην μυρίζουν. Αν και λένε καλυτερα τον πρώτο καιρό να μην μπερδεύονται με άσχετες μυρωδιές για να ξεχωρίζουν τη μυρωδιά της μαμάς και του γάλακτος και να είναι πιο εύκολος ο θηλασμός...

Η αρχηγός η Angie μας που είναι πάλι;;;

Βάλια, λες να τρώει λιχουδιές πάλι?! ;):D:tongue:

Πώς πάει η σταρ-κοιλίτσα του καφέ μας; :D

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάς το πρωί και σου φαίνεται πως μεγάλωσε απότομα ή μόνο εγώ το παθαίνω?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...