Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανουλες!!!!

Βασουλα μου μην στεναχωριεσαι αυτα ειναι τασκαμπανεβασματα

της εγκυμοσυνης!Προσπαθησε να μην σε παιρνει απο κατω και να σκεφτεσε οσο μπορεις θετικα.Προσπαθησε για το μπουμπουκακι σου :P:p:p

ετσι έτσι....

Καλημέρα neraidoula!!!!

GaiGp3.png

valia έχεις ίδια μέρα γενέθλια με τον άντρα μου, οπότε θα σου ευχηθώ το παιδάκι σου να γεννηθεί άλλη μέρα.... σε άντρα το 2 Απριλίου βγαίνει λίγο ελλατωματικό!

Λες να μην γεννήσω 2 Απριλίου, ε;;; :tongue::tongue::tongue:

Κάτι ξέρεις καλύτερα από εμένα εσύ!!! :P

Βασιλικούλα μου, μην σκέφτεσαι κοριτσάκι μου έτσι... Δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι που δεν κάνεις κάτι... Αυτή την στιγμή κάνεις το καλύτερο που θα μπορούσες... Μεγαλώνεις με ηρεμία μια ζωή μέσα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

:lol::lol::lol:χαχαχαχαχχαχ:lol::lol::lol:

:tongue::tongue:

Αλλαγές δεν γίνονται?

:cool::cool:

Μπα η πεθερά μου, μου το ξεκαθάρισε από την αρχή, αλλαγές δεν δέχεται, τόσα χρόνια έκανε να ξεφορτωθεί το σκάρτο εμπόρευμα....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας ευχαριστώ όλες όλες!!!!!

Τα λέτε πολύ καλά Μου φαινεται ειμαι απο τις λίγες που έχω στραβώσει τοσο πολύ.!!!!! Παντα ομως ειχα κάποιαπροβλήματα προσαρμογής σε νεες καταστάσεις!!!

Σήμερα το μυαλό μου τα σκέφτεται πιο καθαρά τα πράματα.

Ελπίζω να μη γίνω εγωίστρια μάνα που σκέφτομαι όλο τη δική μου βόλεψη κ όχι το καλό του παιδιου μου !!!Ελπίζω πραγμ,ατι όχι.

Μα τι λεω τώρα καμιά μας δεν το θέλει αυτο στην παραγματικότητα!!!!

angel δε σε πήρε καμιά άλλη τηλ; να αλλάξουμε λίγο την ατμόσφαιρα γιατί θα με πιάσουν κ εμένα τα ψυχοτέτοια μου;

Όχι ρε γμτ....

Σε λίγο θα κάνω σαν τον Οβελίξ, θα παρακαλάω να έρθουν τίποτα Ρωμαίοι για τσαμπουκά να τους αρχίσω στις μπούφλες......

GaiGp3.png

Τα λέτε πολύ καλά Μου φαινεται ειμαι απο τις λίγες που έχω στραβώσει τοσο πολύ.!!!!! Παντα ομως ειχα κάποιαπροβλήματα προσαρμογής σε νεες καταστάσεις!!!

Ελπίζω να μη γίνω εγωίστρια μάνα που σκέφτομαι όλο τη δική μου βόλεψη κ όχι το καλό του παιδιου μου !!!Ελπίζω πραγμ,ατι όχι.

πως στέλνουν prive μήνυμα;αισιοδοξία βρε.....άν υπάρχει κάποια που πρέπει να δηλώσε3ι άχρηστη είμαι ΕΓΩ.... κάθομαι από τον Απρίλιο του 2008:!::!::!::mad:έχω ρίξει το κλάμα της ζωής μου κ με άλλα ,πεθερικά προβλήματα ,νοιώθω πως κάνω πόλλά στη συγκεκριμένη φάση!!!!!.......έτσι είναι βασούλα μου......κάνεις πολλά κ σε λίγο καιρό θα σου εμφανιστούν:tongue::D:D:D:tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Ε, εσύ τα τραβάς τώρα αφού μέσα σου είναι το σποράκι. Κάτσε να βγει με το καλό και μετά το σκέφτεσαι σαν μονάδα....:wink:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμενα κοριτσια για τελη Μαρτη με αρχες Απριλη με βλεπω να γενναω!!

Μην σας πω οτι θα σουβλιζω αρνι στην ταρατσα του Μητερα!!!!!

Θα τους τα σκασουμε που θα τους τα σκασουμε ελπιζω να εχει καλο φαι!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Θάλεια, δεν το μετάνιωσα με τα αυτοκόλλητα! Το βιάζεσαι; Να το ξεκινήσουμε? Ποιό θέλεις; Το καθυστέρησα λίγο μήπως μου έρθει και τπτ άλλο από εκεί, να γίνει μια και καλή!

:D

Δεν το βιάζομαι και πολύ, απλά μάλλον γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου θα βάψουμε και έλεγα να τα έχω. Σαν σχέδιο κατέληξα σε αυτό http://www.cosycorner.gr/uploaded/products/b/fairyb.jpg

και λέω να βάψω και το δωμάτιο με τα χρώματα που δείχνει η φωτο.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Kαλημέραααα!

Καλά βίκυ, δίνεις ρεσιτάλ από μόνη σου!

Θάλεια, ωραία τα αυτοκόλλητα! θα το κανονίσουμε!

Σε πήραν για το σεμινάριο της chicco? Σήμερα 17:30 μου είπαν αλλά δεν ξέρω τία θα κάνω...

Άννη, εσύ έχεις και γιατρό ε? Τί καλά που θα δεις την μικρούλα σου! Εύχομαι και οι εξετάσεις να είναι άψογες!

Βασιλική, το να μην κάνεις πολλά πράγματα δεν είναι επιλογή σου σε αυτή τη φάση, είναι εντολή γιατρού, οπότε απόλαυσέ το! Και σταμάτα να σκέφτεσαι!!! Έφτασες και στη λοχεία εσύ! Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! Υπάρχει κάτι που σου αρέσει σαν χόμπι; Καλή ιδέα δώσαν τα κορίτσια! Ζωγραφική; Να κάνεις κανένα καδράκι για το δωμάτιο του μωρού; Κέντημα; Ίσως καμιά σαλιαρίτσα; Είμαι σίγουρη πως πολλά θα βρεις να απασχοληθείς και να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις!

Εμένα με πήρα τηλ. ο Ναρλής να με ενημερώσει πως παρέλαβε το καροτσάκι μας! Αλλά αυτό το Σάββατο δε γίνεται να πάμε γιατί ο άντρας μου δουλεύει... :-( Μάλλον θα περιμένουμε και το καθισματάκι να πάμε μια και καλή!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Συμφωνω μαζι σου angie μου!!!Μας παρατησανε.

Πρεπει να κανουμε καινουρια λιστα αρχηγε!!!!!

καλημερα σας.σας διαβαζω καθημερινα ομως δεν προλαβαινω να γραψω.ο μικρος μου χθες στον υπερηχο εφτασε τα 1613gr και ειμαστε 30w

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...