Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωωωω nice valitsoulessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Άντζυ!!! Τί κάνεις? Χώνεψες τα νατσος και τα ζαχαρωτά? σα δεν ντρέπεσαι..... μου έτρεχαν τα σάλια πρωινιάτικα...:tongue::tongue:

άκου διάλογο που μόλις έκανα.....

-Την κυρία του σπιτιού θα ήθελα

-Τί την θέλετε?

-Θέλω την κυρία του σπιτιού...

-Ε πες ότι είμαι εγώ, τί θα μου έλεγες?

-Εσύ είσαι η κυρία του σπιτιού?

-Και εσύ που ρωτάς ποιά είσαι?

-Εγώ είμαι η κα. Βλάση , εσείς είσαστε η κυρία του σπιτιού?

-Όχι, περαστική είμαι και σήκωσα το τηλέφωνο.

-Έχεις όρεξη πρωί πρωί (άκου ρε ερώτηση, εγώ είχα χεστεί στα γέλια...)

-Εμα ρε συ της λέω με παίρνεις στις 10.00 το πρωί σπίτι μου και με ρωτάς ποιά είμαι.....χαχαχαχαχαχαχαχ

-Τελικά έχεις όρεξη ε? αϊ στον δι@ολο.κλικ......

χεχεχεχε

Λές να την τσάντισα??????

χεχεχεχεχχεχε

βίκη πεθαίνω με τις ατάκες σου.....χαχαχαχαχαχαχαχα............θα τις έστριψε της άλλης....χαχαχαχαχαχαχαχαχα..........

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα μανουλίτσες. Άργησα να μπω σήμερα γιατί ήταν ο πεθερός μου εδώ και μιλάγαμε για τις δουλειές που'χουμε ανοίξει με το γραφείο που χτίζουμε. Όλοι έχουν διαφορετικές ιδέες και κάθε μέρα αλλάζουν τα σχέδια. Αχ, άντε να τελειώνει κι αυτό το ρημάδι να ασχοληθούμε με το δωμάτιο της μπέμπας μας!

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σήμερα.

Σήμερα πάμε γυμναστική για εγκύους στην Φαιναρέτη. Για να δούμε τι θα'ναι κι αυτό.

Καλημέρα Μαράκι μου!!!

έλα, ευχάριστες είναι αυτές οι συζητήσεις..... βασικά εσύ να υποστηρίζεις το σχέδιο που θα τελειώσει συντομότερα... (ξέρεις εσύ τώρα το γιατί...)....

GaiGp3.png

πηγα κ εγω στην κλινικη να δωσω τα τσισα κ εσκασα εκει μεσα!!!!!!φορουσα βεβαια κ 5 ρουχα!!!Βικυ εγραψες παλι πρωι πρωι!!!!

νικολ ασε τις δουλειες.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

βίκη πεθαίνω με τις ατάκες σου.....χαχαχαχαχαχαχαχα............θα τις έστριψε της άλλης....χαχαχαχαχαχαχαχαχα..........

Όχι θα την άφηνα....

Δεν τις βρίζω, παρότι παίρνουν από τα χαράματα πολλές φορές. Αλλά σε όλες μα όλες κάτι τους κάνω και τσαντίζονται. Δεν πειράζει, ξύδι γαργάρα να χαλαρώσουν. Δεν το καταλαβαίνουν ότι δεν θέλει ο κόσμος : Στεγαστικό με δώρο πάπλωμα, κάρτα με δώρο σκύλο αποπαρασιτωμένο/εμβολιασμένο, φίλτρο νερού με όζον (και δώρο μία βιντεοκασέτα του Φυκιώρη), κλπ κλπ????

Σε μία ασφαλίστρια πέρυσι, (έτυχε και με είχαν πάρει ξανά 2 μέρες πριν για το ίδιο πράγμα), άρχισα να της λέω εγώ το πρόγραμμα που πούλαγε και στο τέλος έβαλε τα γέλια, γιατί ήταν η πρώτη φορά που το πάθαινε και είχε και απορίες....)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα σας

ελπίζω να ειστε καλά και χαρουμενες. Μετα απο 2 μέρες που περασα με κλάματα και άσχημα όνειρα για τη γέννα και ένα σωρο αηδίες σήμερα ειμαι λιγο καλύτερα.έχω μεινει πίσω όμως στα δικά σας θεματα συγνώμη για αυτο.

Όπως σας εχω ξαναπει περνώ πολλές ώρες στο σπίτι έχω σταματήσει τη δουλειά ο γιατός μου χει πει ναφυλάγομαι απο περπατήματα και με αυτο μαλλον δε μπορώ να συμβιβαστώ...ακομά. Ξυπνώ το πρωί κ σκεφτομαι "άλλη μια μέρα χώρις να έχω τιποτα ουσιαστικο να κάνω και αισθάνομαι οτι ο χρονος της ζωής μου ξοδευεται σε ανώφελα πράματα όπως το ιντερνετ και τελειώνει η μέρα και λέω τι έκανα ???/τιποτα πάλι......Με άλλα λόγια δυο μερες τώρα αισθανόμουν το πιο άχρηστο πλάσμα του κόσμου. Περα απο αυτο έρχονται κ σφηνονονται άσχημες ιδεες περι τοκκετου.κτλ κτλ καταλαβενετε μη γινω πιο λεπτομερης.

Δυστυχώς απο το χαρακτηρα μου ειμαι πολύ μετριος εως μελαγχολικος άνθρωπος και πολύ φοβάμαι πως θα περάσω δυσκολη λοχεία.Δεν ξέρω τι θα κάνω....το ευτυχές γεγονός στην ιστορία ειναι οτι ο άντρας μου ο καημένος ειναι πολύ υπομονετικο και βοηθητικος δε λέω περισσότερα γιατι θα ειναι σα να ζητώ τον οικτο κάποιου κ δε θελω

να εχετε μια όμορφ και δημιουργική μέρα σας φιλώ

Κοριτσια καλημέρα σας

ελπίζω να ειστε καλά και χαρουμενες. Μετα απο 2 μέρες που περασα με κλάματα και άσχημα όνειρα για τη γέννα και ένα σωρο αηδίες σήμερα ειμαι λιγο καλύτερα.έχω μεινει πίσω όμως στα δικά σας θεματα συγνώμη για αυτο.

Όπως σας εχω ξαναπει περνώ πολλές ώρες στο σπίτι έχω σταματήσει τη δουλειά ο γιατός μου χει πει ναφυλάγομαι απο περπατήματα και με αυτο μαλλον δε μπορώ να συμβιβαστώ...ακομά. Ξυπνώ το πρωί κ σκεφτομαι "άλλη μια μέρα χώρις να έχω τιποτα ουσιαστικο να κάνω και αισθάνομαι οτι ο χρονος της ζωής μου ξοδευεται σε ανώφελα πράματα όπως το ιντερνετ και τελειώνει η μέρα και λέω τι έκανα ???/τιποτα πάλι......Με άλλα λόγια δυο μερες τώρα αισθανόμουν το πιο άχρηστο πλάσμα του κόσμου. Περα απο αυτο έρχονται κ σφηνονονται άσχημες ιδεες περι τοκκετου.κτλ κτλ καταλαβενετε μη γινω πιο λεπτομερης.

Δυστυχώς απο το χαρακτηρα μου ειμαι πολύ μετριος εως μελαγχολικος άνθρωπος και πολύ φοβάμαι πως θα περάσω δυσκολη λοχεία.Δεν ξέρω τι θα κάνω....το ευτυχές γεγονός στην ιστορία ειναι οτι ο άντρας μου ο καημένος ειναι πολύ υπομονετικο και βοηθητικος δε λέω περισσότερα γιατι θα ειναι σα να ζητώ τον οικτο κάποιου κ δε θελω

βασω μου κοριτσακι μου, γιατι ετσι?κανεις κακο στον εαυτο σου με ολα αυτα που σκεφτεσαι κ στο μωρο επισης!

δεν καταλαβαινω γιατι να λες οτι ο χρονος της ζωής σου ξοδευεται σε ανώφελα πράματα..σκεψου οτι ολα αυτα τα κανεις για την ζωη που εχεις μεσα σου κ κανε υπομονη.λιγο εμεινε!προσπαθησε να βρεις χομπυ που θα σε απασχολουν...ματς!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κοριτσια καλημέρα σας

καλημέρα Βασούλα!!!!

Μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω βρε γλυκιά μου. Οι μισές από εμάς εδώ, καθόμαστε όλη μέρα και χαζεύουμε στο Internet, Και για να είμαι ειλικρινής επειδή την πάτησα προχτές, ούτε πολλές δουλειές πρόκειται να ξανακάνω. Δηλαδή αραχτή και light......

Όταν μετά θα τρέχεις με το μωρό θα νοσταλγείς τις μέρες που ξεκουραζόσουν μέχρι βαρεμάρας. Το να είσαι άνθρωπος χαμηλών τόνων δεν είναι κακό, ούτε και συνιστά χαρακτηρισμούς όπως "μέτριος ή μελαγχολικός χαρακτήρας". Μακάρι να μπορούσα και εγώ να είμαι ποιο χαμηλών τόνων, θα είχα γλυτώσει πολλά στη ζωή μου.

Και όσο για αυτό που λές για τον οίκτο μην το ξαναπείς γιατί θα σε μαλώσει όλο το φορουμ μαζί έτσι?

Εδώ γράφουμε όσες καθόμαστε και έχουμε ελεύθερο χρόνο και όσες θέλουν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους είτε έχουν άλλες ασχολείες είτε όχι.

Να κάτσεις να παραγγείλεις βιβλία από τον Ελευθερουδάκη για το μωρό σου να μπεις σε ένα πρόγραμμα , εντάξει μανούλα?

Φιλάκια πολλά

GaiGp3.png

βάσω μου καλημέρα......αν σε παρηγορεί είμαστε πολλές,όπως βλέπεις,που έχουμε περιέλθει σε αχρηστεία.......:tongue::tongue:κ περνάμε ώώώώώρες στο ίντερνετ.......σκέψου πως περνάς την ωραιότερη φάση της ζωής σου χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα γιατί δεν είναι κ λίγες αυτές που περνάνε την εγκυμοσύνη τους στο κρεβάτι........κάτσε λίγο παραπάνω στο ίντερνετ μαζί μας κ θα νοιώσεις καλύτερα......με τα τρελά μας!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

βάσω τι απαισιοδοξία είναι αυτή καλέ? κοίτα να το χαρείς τώρα που είσαι στο πρώτο παιδί και δεν έχεις να τρέχεις πίσω από κανένα μπομπιράκι. Και εγώ από τον Οκτώβριο κάθομαι και τα έχω φορτώσει όλα στον κόκορα... Εξάλλου κάνουμε την σπουδαίοτερη δουλειά στον κόσμο αυτή την στιγμή.

annie στο ρουφήξανε το αιματάκι πάλι ε? Τι ώρα πας γιατρό?

valia έχεις ίδια μέρα γενέθλια με τον άντρα μου, οπότε θα σου ευχηθώ το παιδάκι σου να γεννηθεί άλλη μέρα.... σε άντρα το 2 Απριλίου βγαίνει λίγο ελλατωματικό!

angel αμάν κάναμε να μπούμε στον 7ο για να σε φτάσουμε και εσύ γρήγορα γρήγορα στον 8ο!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Βασουλα μου μην στεναχωριεσαι αυτα ειναι τασκαμπανεβασματα

της εγκυμοσυνης!Προσπαθησε να μην σε παιρνει απο κατω και να σκεφτεσε οσο μπορεις θετικα.Προσπαθησε για το μπουμπουκακι σου :P:p:p

Κοριτσια καλημέρα σας

Βασιλικουλα μου μη σκεφτεσαι ετσι! ακομα κ εμεις που καθομαστε στο σπιτι ολη μερα δεν πρεπει ποτε να σκεφτομαστε οτι ειμαστε αχρηστες. σκεψου οτι αυτο που κανεις ειναι για το ανθρωπακι που ειναι μεσα στην κοιλιτσα σου. εγω ειχα μια ατυχη προηγουμενη εγκυμοσυνη που εληξε μολις στην 6η εβδομαδα. να φανταστεις οτι το ηξερα μολις 2 βδομαδες κ τελειωσε. τοτε εκανα ενα σωρο δουλειες,σκουπιζα,σφουγγαριζα τις σκαλες, σηκωνα κ τη λεκανη με τα ρουχα κ επισης ειχα κ την πεθερα μου που εχουν φουρνο κ με ειχαν στο μαγαζι να τους βοηθαω στο ταμειο. ηταν Μεγαλη Εβδομαδα κ ειχαν πολλη δουλεια κ εγω το χαζο πηγαινα. το Μ.Σαββατο ειχα αιμα κ την Κυριακη οταν οι αλλοι εκαναν Ανασταση εγω ημουν στο νοσοκομειο. δεν ξερω αν φταινε ολες οι δουλειες που εκανα γι'αυτο που εγινε αλλα μακαρι να ειχα το θαρρος να τους πω εγω δεν κανω τιποτα. σ'αυτη την εγκυμοσυνη καθομαι απ'την αρχη κ χαιρομαι γι'αυτο. εξαλλου το πολυ περασε κ μετα θα τρεχουμε ολη μερα! φιλακια!

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

valia έχεις ίδια μέρα γενέθλια με τον άντρα μου, οπότε θα σου ευχηθώ το παιδάκι σου να γεννηθεί άλλη μέρα.... σε άντρα το 2 Απριλίου βγαίνει λίγο ελλατωματικό!!

:lol::lol::lol:χαχαχαχαχχαχ:lol::lol::lol:

:tongue::tongue:

Αλλαγές δεν γίνονται?

:cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...