Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απίστετυτο μου φαίνεται!!! Πάντως και εγώ το έχω δέσει ότι θα γεννήσω Μάρτιο!!!

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα γεννήσω ποτέ?

Βασικά δεν την βλέπω να γεννάω πριν τις 31/03 με τίποτα... έτσι μου έχει κάτσει η σκέψη, ότι θα πάρω και καμία βδομαδούλα από τον Απρίλιο, έτσι, να έχουμε κάνει και Ανάσταση πρώτα.... (και σιχαίνομαι και την μαγειρίτσα.... μπλιαχχχχ)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!!!!!

Κι εγώ θέλω να μπω στον 8ο.........

Αχ βρε κορίτσια, μια φίλη μου γέννησε προχθές τον μπεμπούλη της και ησύχασε....Τυχερούλα!!!!!!

Εμείς ακόμα έχουμε...................

Να της ζήσει ο άντρακλας!!!! Πώς είναι η φιλενάδα σου? γερή δυνατή ε?

Μην το λες έχουμε γιατί είδες πώς πέρασαν οι μήνες? νεράκι... ειδικά ο τελευταίος μήνας ούτε τον κατάλαβα...

GaiGp3.png

καλημέρα μανούλες....πάω να κάνω καμιά δουλειά......εκτός απ την annie που ήθελε να πηδηχτεί απ το παράθυρο ,είχαμε ησυχία.......θα τα πούμε αργότερα,φιλια σε όλες!!!!!!!

Θα κάνεις δουλειά? τσ τσ τσ.... κάτσε εκεί που είσαι καλέ.... έγκυος είσαι μην κουράζεσαι... σαν εμένα που έπαθα θλάση εκεί ... χαμηλά... από την ηλεκτρική που έκανα και τώρα την μισή μέρα πάω σαν γάμα κεφαλαίο. (θέλω και σεξ τρομάρα μου... στο ΚΑΤ θα με στείλουν........)

GaiGp3.png

Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα γεννήσω ποτέ?

Βασικά δεν την βλέπω να γεννάω πριν τις 31/03 με τίποτα... έτσι μου έχει κάτσει η σκέψη, ότι θα πάρω και καμία βδομαδούλα από τον Απρίλιο, έτσι, να έχουμε κάνει και Ανάσταση πρώτα.... (και σιχαίνομαι και την μαγειρίτσα.... μπλιαχχχχ)

Καλά... εμένα μου έχει καρφωθεί ότι θα γεννήσω ή 26 Μαρτίου ή 2 Απριλίου (στα γεννέθλιά μου)... Μάλλον είμαι πολύ τρελή μάνα!!! :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημερα τρελλομανες!!μολις ξυπνησα και πινω γαλατακι!θα παω να αφησω τα χαρτια για τα εισητηρια του τουρισμου και μετα στο σουπερ μαρκετ!ΑΧ τι ωραια να χιονιζε κι εδω και να χαμε και τα μωρακια μας( οχι νεογεννητα βεβαια) και να τα ντυναμε σαν χιονανθρωπακια να παιζαμε!!α,δεν παω καλα πρωινιατικα!οποια δεν εχει βαλιτσα για το μαιευτηριο εχει μονο για σημερα προσφορα στα CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σετ βαλιτσας 19 ? και ενα αλλο 29 ?

27-280110_SetTrolley2_C.jpg

27-280110_SetTrolley3_C.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Να της ζήσει ο άντρακλας!!!! Πώς είναι η φιλενάδα σου? γερή δυνατή ε?

Μην το λες έχουμε γιατί είδες πώς πέρασαν οι μήνες? νεράκι... ειδικά ο τελευταίος μήνας ούτε τον κατάλαβα...

Μια χαρά είναι μόνο που πονάει λίγο από την καισαρική.Και το μωρό της της μοιάζει πολύ!!!!!!!!!!!

Άντε θέλω κι εγώ να δω το αγόρι μου.........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλά... εμένα μου έχει καρφωθεί ότι θα γεννήσω ή 26 Μαρτίου ή 2 Απριλίου (στα γεννέθλιά μου)... Μάλλον είμαι πολύ τρελή μάνα!!! :tongue::tongue::tongue:

Ευσεβείς πόθοι αγαπητή μου!!!!!!!!!!!!!

Θα κάνεις δουλειά? τσ τσ τσ.... κάτσε εκεί που είσαι καλέ.... έγκυος είσαι μην κουράζεσαι... σαν εμένα που έπαθα θλάση εκεί ... χαμηλά... από την ηλεκτρική που έκανα και τώρα την μισή μέρα πάω σαν γάμα κεφαλαίο. (θέλω και σεξ τρομάρα μου... στο ΚΑΤ θα με στείλουν........)

έγκυος είμαι,όπως λέει κ η πεθερούλα,όχι άρρωστη!!!!!!δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει οπότε τα κάνω όλα μόνη μου.....χαλαρά όμως,αργώ αλλά τι να κάνω;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Καλημερα τρελλομανες!!μολις ξυπνησα και πινω γαλατακι!θα παω να αφησω τα χαρτια για τα εισητηρια του τουρισμου και μετα στο σουπερ μαρκετ!ΑΧ τι ωραια να χιονιζε κι εδω και να χαμε και τα μωρακια μας( οχι νεογεννητα βεβαια) και να τα ντυναμε σαν χιονανθρωπακια να παιζαμε!!α,δεν παω καλα πρωινιατικα!οποια δεν εχει βαλιτσα για το μαιευτηριο εχει μονο για σημερα προσφορα στα CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ σετ βαλιτσας 19 ? και ενα αλλο 29 ?

ωωωω nice valitsoulessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Άντζυ!!! Τί κάνεις? Χώνεψες τα νατσος και τα ζαχαρωτά? σα δεν ντρέπεσαι..... μου έτρεχαν τα σάλια πρωινιάτικα...:tongue::tongue:

άκου διάλογο που μόλις έκανα.....

-Την κυρία του σπιτιού θα ήθελα

-Τί την θέλετε?

-Θέλω την κυρία του σπιτιού...

-Ε πες ότι είμαι εγώ, τί θα μου έλεγες?

-Εσύ είσαι η κυρία του σπιτιού?

-Και εσύ που ρωτάς ποιά είσαι?

-Εγώ είμαι η κα. Βλάση , εσείς είσαστε η κυρία του σπιτιού?

-Όχι, περαστική είμαι και σήκωσα το τηλέφωνο.

-Έχεις όρεξη πρωί πρωί (άκου ρε ερώτηση, εγώ είχα χεστεί στα γέλια...)

-Εμα ρε συ της λέω με παίρνεις στις 10.00 το πρωί σπίτι μου και με ρωτάς ποιά είμαι.....χαχαχαχαχαχαχαχ

-Τελικά έχεις όρεξη ε? αϊ στον δι@ολο.κλικ......

χεχεχεχε

Λές να την τσάντισα??????

χεχεχεχεχχεχε

GaiGp3.png

Γιατί βρε?

Βάλε έναν πρόσφατο υπέρηχο πάνω στο τραπέζι και συγκεντρώσου σε αυτό που βλέπεις και πες 10 φορές "Έρχεσαι 26 Μαρτίου ή 2 Απριλίου".

Έτσι δεν έκανε και ο Uri και λειτουργούσαν τα ξυπνητήρια (δούλεψε-δούλεψε...) και έβγαζαν ρίζες οι πατάτες (φύτρωσε - φύτρωσε....) ??

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

αχ, τι ωραιο που ειναι το χιονι! ολα ειναι πανεμορφα! βεβαια μας χαλασε τα σχεδια,γιατι θελαμε να παμε να δουμε το νεογεννητο βαφτηστηρακι αλλα στις παγωμενες ανηφορες της Καβαλας δυσκολα τα πραγματα!

οποτε σημερα που εχει ρεπο ο αντρουλης μου θα ξεκινησει να βαφει το δωματιακι του μωρου! πηραμε χρωματα, τα δοκιμασαμε στον τοιχο κ μας αρεσαν πολυ!

α! κοριτσια βαλτε με κ εμενα στη λιστα. ΠΗΤ 12/04 στην κλινικη Ελευθω στην Καβαλα.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ωωωω nice valitsoulessssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Άντζυ!!! Τί κάνεις? Χώνεψες τα νατσος και τα ζαχαρωτά? σα δεν ντρέπεσαι..... μου έτρεχαν τα σάλια πρωινιάτικα...:tongue::tongue:

άκου διάλογο που μόλις έκανα.....

-Την κυρία του σπιτιού θα ήθελα

-Τί την θέλετε?

-Θέλω την κυρία του σπιτιού...

-Ε πες ότι είμαι εγώ, τί θα μου έλεγες?

-Εσύ είσαι η κυρία του σπιτιού?

-Και εσύ που ρωτάς ποιά είσαι?

-Εγώ είμαι η κα. Βλάση , εσείς είσαστε η κυρία του σπιτιού?

-Όχι, περαστική είμαι και σήκωσα το τηλέφωνο.

-Έχεις όρεξη πρωί πρωί (άκου ρε ερώτηση, εγώ είχα χεστεί στα γέλια...)

-Εμα ρε συ της λέω με παίρνεις στις 10.00 το πρωί σπίτι μου και με ρωτάς ποιά είμαι.....χαχαχαχαχαχαχαχ

-Τελικά έχεις όρεξη ε? αϊ στον δι@ολο.κλικ......

χεχεχεχε

Λές να την τσάντισα??????

χεχεχεχεχχεχε

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!Την έστειλες να πηδηχτεί από το παράθυρο!!!!!!!!!

Καλημέρα μανουλίτσες. Άργησα να μπω σήμερα γιατί ήταν ο πεθερός μου εδώ και μιλάγαμε για τις δουλειές που'χουμε ανοίξει με το γραφείο που χτίζουμε. Όλοι έχουν διαφορετικές ιδέες και κάθε μέρα αλλάζουν τα σχέδια. Αχ, άντε να τελειώνει κι αυτό το ρημάδι να ασχοληθούμε με το δωμάτιο της μπέμπας μας!

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σήμερα.

Σήμερα πάμε γυμναστική για εγκύους στην Φαιναρέτη. Για να δούμε τι θα'ναι κι αυτό.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μια χαρά είναι μόνο που πονάει λίγο από την καισαρική.Και το μωρό της της μοιάζει πολύ!!!!!!!!!!!

Άντε θέλω κι εγώ να δω το αγόρι μου.........

Μπράβο η μανούλα!!! πολύ χαίρομαι όταν ακούω γεννητούρια!!!!

Θα το δείς και θα το καμαρώνεις για πάαααρα πολλά χρόνια Ελισάβετ μου!!!

GaiGp3.png

Γιατί βρε?

Βάλε έναν πρόσφατο υπέρηχο πάνω στο τραπέζι και συγκεντρώσου σε αυτό που βλέπεις και πες 10 φορές "Έρχεσαι 26 Μαρτίου ή 2 Απριλίου".

Έτσι δεν έκανε και ο Uri και λειτουργούσαν τα ξυπνητήρια (δούλεψε-δούλεψε...) και έβγαζαν ρίζες οι πατάτες (φύτρωσε - φύτρωσε....) ??

:tongue::tongue::tongue:.... Εχεις πολύ πλάκα...

Και όσον για την κυρία που σε πήρε... χαχαχα... καλά της έκανες!!!:tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...