Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τα έγραφα τόση ώρα και μου τα εξαφάνισε γμτ!!!!

Εν τάχη....

Καφεδάκι δεν πίνεις?

Με γειά το απορρυπαντικό βρε!!!!!!! Σημασία έχει η πρόθεση και όχι η πράξη καθεαυτού!!!

Η δικιά μου είναι ξύπνια και παίζει με τα πλευρά μου , την κύστη μου και τον θώρακα. Ότι της είναι ποιό κοντά το κλωτσάει (Σαραβάκος θα γίνει το κορίτσι...).

Όσο για το αίμα άσε, τα ίδια και εγώ έχω βαρεθεί συνέχεια εξετάσεις αλλά τί να κάνω? Προχτές μου είπε πάλι να κάνω τις κλασικές συν τοξόπλασμα γιατί δεν έχω αντισώματα (περιέργο, αφού είχα γάτες οικόσιτες που κοιμόντουσαν πάνω στον λαιμό μου.....). Έλα πάρε αίμα κόσμε να 'χεις......:lol:

θα πιώ κ καφέ αλλά λόγο του ότι δεν παίρνω ασβέστιο πρέπει να τρώω πολλά γαλακτοκομικά:mad:

όσο για το τοξόπλάσμα κ εγώ μπαίνω στη διαδικασία για τον ίδιο λόγο αν κ έχω ένα πεκινουά που μας κάνει ότι θέλει κ δε νομίζω να χαρεί κ τόσο με την μπέμπα:!::!:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

O NΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΚΑ

απαπαπαπαπαπα τι είναι αυτό καλέ;άννι μου καμπύλη ζαχάρου έκανες;;;;;;;εκεί νοιώθεις σαν εξαρτημένος που βαράς κάθε 30 λεπτά την δόση σου....:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

απαπαπαπαπαπα τι είναι αυτό καλέ;άννι μου καμπύλη ζαχάρου έκανες;;;;;;;εκεί νοιώθεις σαν εξαρτημένος που βαράς κάθε 30 λεπτά την δόση σου....:lol::lol::lol:

Γιατί βρε nikole? Τις έχεις δει ξυνόφατσα που έχουν όταν πας για αίμα? Μην πω βέβαια τί γίνεται άμα τολμήσεις να κάνεις καμία ερώτηση κιόλας.... πόλεμος...

GaiGp3.png

Γιατί βρε nikole? Τις έχεις δει ξυνόφατσα που έχουν όταν πας για αίμα? Μην πω βέβαια τί γίνεται άμα τολμήσεις να κάνεις καμία ερώτηση κιόλας.... πόλεμος...

εμένα με έμαθαν εδώ......θα γίνουμε κ κολλητές μέχρι να γεννήσω!!!!!!τα χέρια σου είναι πρισμένα;α δεν σας είπα, ανέβηκα ζυγαριά :lol::lol::lol:...... πλάκα είχε.......79!!!!!!!!!να τα χαίρομαι:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

εμένα με έμαθαν εδώ......θα γίνουμε κ κολλητές μέχρι να γεννήσω!!!!!!τα χέρια σου είναι πρισμένα;α δεν σας είπα, ανέβηκα ζυγαριά :lol::lol::lol:...... πλάκα είχε.......79!!!!!!!!!να τα χαίρομαι:tongue::tongue::tongue:

Εμάς εδώ στο ΙΚΑ που ανήκω γίνεται της τρελής από κόσμο, σιγά μην με θυμούνται. Την Δευτέρα που πήγα να δώσω αίμα με ρώτησαν αν είμαι έγκυος στην πόρτα όταν πήγα να μπω με τις άλλες.

Ναι ρε γμτ πρήστηκαν, και βασικά καλά που μου το θύμισες, να βγάλω την βέρα μην μου σφηνώσει.

Να σου πω, 79 ήμουν όταν έμεινα έγκυος....:tongue::tongue::tongue:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Το tickeraki Μου λέει ότι μπήκα στον 8ο μήνα καλέ!!!!!!!

άντε άντε η ουρά έμεινε.....αν κ σύμφωνα με τις βδομάδες στην 32η ,νομίζω κιόλας,μπαίνουμε στον 8ο............

τι σε ρώτησαν στο ικα αν είσαι έγκυος;;;;;;χαχαχαχαχαχαχα καλά η αθήνα δεν παίζεται κ μου 'χει λείψει για κάτι τέτοια παλαβά!!!!!δεν της εξήγησες ότι κατάπιες ένα αρνί κ πήγες να δώσεις αίμα γι' αυτό κ η κοιλιά;;;χαχαχαχαχαχα ορισμένοι είναι τόσο μ@λ@κες ή το παίζουν;:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

άντε άντε η ουρά έμεινε.....αν κ σύμφωνα με τις βδομάδες στην 32η ,νομίζω κιόλας,μπαίνουμε στον 8ο............

τι σε ρώτησαν στο ικα αν είσαι έγκυος;;;;;;χαχαχαχαχαχαχα καλά η αθήνα δεν παίζεται κ μου 'χει λείψει για κάτι τέτοια παλαβά!!!!!δεν της εξήγησες ότι κατάπιες ένα αρνί κ πήγες να δώσεις αίμα γι' αυτό κ η κοιλιά;;;χαχαχαχαχαχα ορισμένοι είναι τόσο μ@λ@κες ή το παίζουν;:lol::lol::lol:

Στο ορκίζομαι, δεν κάνω πλάκα.

Αμα είσαι έγκυος, δεν κλείνεις ραντεβού για αίμα γιατί γίνεται της τρελής. Μετά την πρωτοχρονιά πήρα και μου έκλεισαν ραντεβού στις 10 Φεβρουαρίου. Οπότε, πας περίπου στις 9.30 που τελειώνουν τα ραντεβού και παίρνουν εκτάκτως τις έγκυες. Πάω τελευταία στην πόρτα γιατί οι συνταξιούχοι είχαν κάνει κλοιό μπροστά της (τί πράγμα και αυτό ρε παιδί μου...) και μου λέει η τύπισσα στη πόρτα "Εσείς πού πάτε? έγκυος είσαστε?" και γυρνάω και της λέω χωρίς πλάκα "Όχι, απλά παράφαγα χτές βράδυ" . Της πήρε κανένα λεπτό να καταλάβει το ούφο τί της είπα....

GaiGp3.png

Bonjour!!! Τι κάνετε γλυκιές μανούλες;;; Δεν δώσατε "ρεσιτάλ" είδα χτες βράδυ...

angel_ στον 8ο, ε??? Περνάει ο καιρός!!! Τι καλά!!!

καλημέρα Valia!!!!

χτες δεν είχε ρεσιτάλ το βράδυ όντως.....

62 και σήμερα, σαν τους φαντάρους μετράω...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα Valia!!!!

χτες δεν είχε ρεσιτάλ το βράδυ όντως.....

62 και σήμερα, σαν τους φαντάρους μετράω...

Απίστετυτο μου φαίνεται!!! Πάντως και εγώ το έχω δέσει ότι θα γεννήσω Μάρτιο!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!!!

Κι εγώ θέλω να μπω στον 8ο.........

Αχ βρε κορίτσια, μια φίλη μου γέννησε προχθές τον μπεμπούλη της και ησύχασε....Τυχερούλα!!!!!!

Εμείς ακόμα έχουμε...................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Στο ορκίζομαι, δεν κάνω πλάκα.

Αμα είσαι έγκυος, δεν κλείνεις ραντεβού για αίμα γιατί γίνεται της τρελής. Μετά την πρωτοχρονιά πήρα και μου έκλεισαν ραντεβού στις 10 Φεβρουαρίου. Οπότε, πας περίπου στις 9.30 που τελειώνουν τα ραντεβού και παίρνουν εκτάκτως τις έγκυες. Πάω τελευταία στην πόρτα γιατί οι συνταξιούχοι είχαν κάνει κλοιό μπροστά της (τί πράγμα και αυτό ρε παιδί μου...) και μου λέει η τύπισσα στη πόρτα "Εσείς πού πάτε? έγκυος είσαστε?" και γυρνάω και της λέω χωρίς πλάκα "Όχι, απλά παράφαγα χτές βράδυ" . Της πήρε κανένα λεπτό να καταλάβει το ούφο τί της είπα....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αθάνατη αθήνα.......χαχαχαχαχαχα

Grya.jpgGryap3.png

καλημέρα μανούλες....πάω να κάνω καμιά δουλειά......εκτός απ την annie που ήθελε να πηδηχτεί απ το παράθυρο ,είχαμε ησυχία.......θα τα πούμε αργότερα,φιλια σε όλες!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...