Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα στις πρωϊνές......βρε βρε βρε.....που είσαι angel μου;μας άφησες νωρίς εχθές.......η δικιά σου αν ακούει δυνατό θόρυβο κλοτσάει;το έκανε κ αυτό σήμερα:tongue: η μπουμπού μου!!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα στις πρωϊνές......βρε βρε βρε.....που είσαι angel μου;μας άφησες νωρίς εχθές.......η δικιά σου αν ακούει δυνατό θόρυβο κλοτσάει;το έκανε κ αυτό σήμερα:tongue: η μπουμπού μου!!!!!!!!

καλημέρα nikole μου , σε περίμενα να πιούμε καφεδάκι!!

Ναι στην ερώτησή σου, όταν ακούει απότομους δυνατούς θορύβους κλωτσάει γιατί μάλλον τρομάζει. Επίσης και στην δυνατή μουσική αντιδρά με ... χορό και στις δυνατές συνομιλίες επίσης .....

Άβυσσος το αυτί της μπέμπας...............

Τί κάνεις? Πώς είναι η μπουμπού σήμερα?

GaiGp3.png

Καλημερα κοριτσια, η Καβαλα ειναι χιονισμενη σημερα και το θερμομετρο δειχνει 1 βαθμο..ενας καλος λογος για να μην παω στη δουλεια!!Καθομαι στον καναπε μου πινω το ντεκαφεινε μου και απολαμβανω το χιονακι με τον μπεμπη...

Καλημερα κοριτσια, η Καβαλα ειναι χιονισμενη σημερα και το θερμομετρο δειχνει 1 βαθμο..ενας καλος λογος για να μην παω στη δουλεια!!Καθομαι στον καναπε μου πινω το ντεκαφεινε μου και απολαμβανω το χιονακι με τον μπεμπη...

Καλημέρα despoinaki!!!

Ζηλεύω!!!!! Θέλω και εγώ χιόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Τα διάβαζα προηγουμένως σε ζούγκλα και τρωκτικό και ζήλευα, λατρεύω το χιονάκι!!!!

Κάτσε εκεί που είσαι, ρούπι μην κουνήσεις...

GaiGp3.png

καλημέρα nikole μου , σε περίμενα να πιούμε καφεδάκι!!

Ναι στην ερώτησή σου, όταν ακούει απότομους δυνατούς θορύβους κλωτσάει γιατί μάλλον τρομάζει. Επίσης και στην δυνατή μουσική αντιδρά με ... χορό και στις δυνατές συνομιλίες επίσης .....

Άβυσσος το αυτί της μπέμπας...............

Τί κάνεις? Πώς είναι η μπουμπού σήμερα?

καλά είμαι.....πίνω το γαλατάκι μου.....(ούτε στον ύπνο μου δε θα το πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό).....θα μαζέψω λίγο το σπίτι σήμερα:( το μωρούλι καλά μου είπε πως είναι...η δικιά σου;

ααααα έκανα αγορά χθές.....πήρα απορρυπαντικό για τα ρούχα της μπουμπούς:!::!:ο ανάποδος άνθρωπος ξεκινάει απ' το τέλος:lol::lol:

αύριο έχω εξέταση αίματος.....τι πράγμα κ αυτό κάθε μήνα;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα δέσποινα.....σε ζηλεύω .........εμείς για να δούμε άσπρη μέρα πρέπει να κάνουμε τάμα!!!!!!αν κ κάτι μου είπε ο χρήστος για κυριακή να πάμε τρίπολη!!!!!!!γιούπιιιιιιιιιιι,μακάρι!!!!!!!ο άντρας της παρέας είναι καλά;;;;;;;:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Και φανταστειτε οτι δεν φαινοταν οτι θα χιονισει..κατι ειχε ριξει και το προηγοθμενο σαββατο αλλα σημερα ειναι πολυ περισσοτερο.Μη φανταστειτε και η Καβαλα δε βλεπει συχνα χιονι μεσα στην πολη οποτε το σημερινο ειναι ο,τι πρεπει.Ελεγα το απογευμα να πηγαινα αγορα να παρω κανα δυο πραγματακια και εγω γιατι σας διαβαζω οτι ψωνιζετε και αρχισα να ζηλευω αλλα που να πω τωρα..εκτος εαν βαλω τις μποτες του σκι ωστε να χαρω και λιγο μιας και δεν προκειται να τις χρησιμοποιησω φετος :)

Kαλημερα πρωινες!!!!!εγω κουτουλαω αλλα πρεπει να παω για γενικη ουρων!κ εχει κρυο ρε γαμωτοοοο.....

angel την γλυτωσες χθες!!!!οσο για την μπουγατσα...με κρεμα εχετε κ εκει!εδω θα κερασω με τυρι!;)

Θελω κ εγω χιονιιιιι!!!!!!!!!!!!

Αντζυ...βαλε δες κανα ραδιο αρβυλα να δεις το παραθυρο!!!γιατι μου φαινεται ολες θα πηδηχτουμε απο το παραθυρο!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλά είμαι.....πίνω το γαλατάκι μου.....(ούτε στον ύπνο μου δε θα το πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό).....θα μαζέψω λίγο το σπίτι σήμερα:( το μωρούλι καλά μου είπε πως είναι...η δικιά σου;

ααααα έκανα αγορά χθές.....πήρα απορρυπαντικό για τα ρούχα της μπουμπούς:!::!:ο ανάποδος άνθρωπος ξεκινάει απ' το τέλος:lol::lol:

αύριο έχω εξέταση αίματος.....τι πράγμα κ αυτό κάθε μήνα;;;;

Τα έγραφα τόση ώρα και μου τα εξαφάνισε γμτ!!!!

Εν τάχη....

Καφεδάκι δεν πίνεις?

Με γειά το απορρυπαντικό βρε!!!!!!! Σημασία έχει η πρόθεση και όχι η πράξη καθεαυτού!!!

Η δικιά μου είναι ξύπνια και παίζει με τα πλευρά μου , την κύστη μου και τον θώρακα. Ότι της είναι ποιό κοντά το κλωτσάει (Σαραβάκος θα γίνει το κορίτσι...).

Όσο για το αίμα άσε, τα ίδια και εγώ έχω βαρεθεί συνέχεια εξετάσεις αλλά τί να κάνω? Προχτές μου είπε πάλι να κάνω τις κλασικές συν τοξόπλασμα γιατί δεν έχω αντισώματα (περιέργο, αφού είχα γάτες οικόσιτες που κοιμόντουσαν πάνω στον λαιμό μου.....). Έλα πάρε αίμα κόσμε να 'χεις......:lol:

GaiGp3.png

Και φανταστειτε οτι δεν φαινοταν οτι θα χιονισει..κατι ειχε ριξει και το προηγοθμενο σαββατο αλλα σημερα ειναι πολυ περισσοτερο.Μη φανταστειτε και η Καβαλα δε βλεπει συχνα χιονι μεσα στην πολη οποτε το σημερινο ειναι ο,τι πρεπει.Ελεγα το απογευμα να πηγαινα αγορα να παρω κανα δυο πραγματακια και εγω γιατι σας διαβαζω οτι ψωνιζετε και αρχισα να ζηλευω αλλα που να πω τωρα..εκτος εαν βαλω τις μποτες του σκι ωστε να χαρω και λιγο μιας και δεν προκειται να τις χρησιμοποιησω φετος :)

εγώ έχω λυσσάξει αλλά η τρίτη είναι κοντά.....:lol::lol::lol:άστο για σήμερα το έξω κ την ιδέα να φορέσεις τις μπότες.....απόλαυσε το........

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα πρωινες!!!!!εγω κουτουλαω αλλα πρεπει να παω για γενικη ουρων!κ εχει κρυο ρε γαμωτοοοο.....

angel την γλυτωσες χθες!!!!οσο για την μπουγατσα...με κρεμα εχετε κ εκει!εδω θα κερασω με τυρι!;)

Αντζυ...βαλε δες κανα ραδιο αρβυλα να δεις το παραθυρο!!!γιατι μου φαινεται ολες θα πηδηχτουμε απο το παραθυρο!!!!

Καλημέρα annie τρελοκόριτσο :tongue::tongue:

Να προσέχεις, έχει χιονίσει λέει Θεσ/νίκη, μήπως να το άφηνες για αύριο μήν γίνεις παγωτό? Τί κάνει το μπεμπέ σου?

Μπουγάτσα έχει και εδώ και με τυρί και με κρέμα αλλά τις τυποποιημένες που το φύλλο είναι χέσε μέσα. Αυτή πάντως με το τυρί, άλλοι την λένε Σερραϊκή, άλλοι Μακεδονική, άλλοι αλμυρή αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τώρα πείνασα.

GaiGp3.png

καλημέρα στο κορίτσι......βρε δε σταματάτε με τις μπουγάτσες πρωί πρωί;άντε δώσε το αιματάκι σου εσύ κ έλα.....

Grya.jpgGryap3.png

Καλημέρα annie τρελοκόριτσο :tongue::tongue:

Να προσέχεις, έχει χιονίσει λέει Θεσ/νίκη, μήπως να το άφηνες για αύριο μήν γίνεις παγωτό? Τί κάνει το μπεμπέ σου?

Μπουγάτσα έχει και εδώ και με τυρί και με κρέμα αλλά τις τυποποιημένες που το φύλλο είναι χέσε μέσα. Αυτή πάντως με το τυρί, άλλοι την λένε Σερραϊκή, άλλοι Μακεδονική, άλλοι αλμυρή αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τώρα πείνασα.

ισως να χιονισε περιφερειακα!εγω ειμαι στην θαλασσα μερια κ δεν μας πιανει!πρεπει να παω αναγκαστικα γιατι θα παω στον γιατρο το απογευμα!!!!

η μπουγατσα βασικα η σερραικη ειναι η καλυτερη!!!

παω να ντυθω κοριτσια μπας κ το παρω αποφαση....μπρρρρ.......

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...