Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες.

dim_angel δεν το πιστεύω αυτό που διάβασα....μακάρι να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό,να είναι κάτι αντιμετωπίσημο και περαστικό..η Παναγίτσα να είναι κοντά του και να δίνει δύναμη στους γονείς του...όλα να πάνε καλά.

elisavet καταλαβαίνω την ανησυχία σου με τον καθρέφτη,αλλά όλα αυτά είναι προλήψεις,δεν προκειται να έχεις κακή τύχη εξαιτίας ενός καθρέφτη.όλοι έχουμε σπάσει καθρέφτες και θα σπάσουμε πολλούς

ακόμα στη ζωή μας.όλα είναι μέσα στο μυαλό μας,γι'αυτό ξέχνα το.

να είστε όλες καλά

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εντάξει,εγώ δε θα έχω τικεράκι..κλαψ........

''εσείς κι εγώ...

δε θα έχω..........

''εσείς κι εγώ...

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε σήμερα εγω πολύ δουλειά αλλά ξεκλέβω και λίγο χρόνο για να σας διαβάσω.

dim angel θα κάνω και γω με την σειρά μου προσευχή για το αγγελούδι τους και πιστευώ ότι με την βοήθεια του θεού και της Παναγίας όλα να πάνε κάλα...κουράγιο και υπομονή στους γονείς.

elisavet μου καλησπέρα, με αυτό που άκουσαμε σήμερα για το μωράκι μου νομίζω ότι ο καθρέπτης σου είναι για: αστον να πάει στο καλό....μην μου κακιώσεις αλλά υπάρχουν τόσα σοβαρά πράγματα που πιστευω ότι ήρθε η ώρα να απαλαγείς απο προκαταλήψεις (αν τυχον έχεις) σε φιλώ!!!

Ιωαννίτσα, Βασ32, τι κάνεται κοριτσάκια???

Annie ευχομαι και αυτή την φορά να τα καταφέρεις με την άδεια!!!

ωχ με καλεί το καθήκον δουλειά τώρα ....τα λέμε σε λιγο. Φιλάκια και χαιρετισμους σε όλες σας!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!! Τι κάνετε σήμερα;;;

dim_angel μπράβο για το αγοράκι σου!!! Τώρα για το παιδάκι της φίλης σου εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό... Η Παναγιά να είναι μαζί του!!!

Εγώ κορίτσια σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις: Γεν. ούρων, γεν. αίματος, ζαχάρου μια ώρα μετά το φαγητό και τοξόπλασμα... και περιμένω τα αποτελέσματα....

Με την ευκαιρεία έκλεισα και το επόμενο ραντεβού!!! Στις 2/12 θα πάω για τη Β-επιπέδου και στις 18/12 θα πάω για υπέρηχο!!! Δεν θα μπορούσα να περιμένω μετά τα Χριστούγεννα... οπότε θα το δω το μωράκι μου 2 φορές κοντά κοντά!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

dim_angel μπράβο για το αγοράκι σου!!! Τώρα για το παιδάκι της φίλης σου εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά και να μην είναι κάτι σοβαρό... Η Παναγιά να είναι μαζί του!!!

Εγώ κορίτσια σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις: Γεν. ούρων, γεν. αίματος, ζαχάρου μια ώρα μετά το φαγητό και τοξόπλασμα... και περιμένω τα αποτελέσματα....

Με την ευκαιρεία έκλεισα και το επόμενο ραντεβού!!! Στις 2/12 θα πάω για τη Β-επιπέδου και στις 18/12 θα πάω για υπέρηχο!!! Δεν θα μπορούσα να περιμένω μετά τα Χριστούγεννα... οπότε θα το δω το μωράκι μου 2 φορές κοντά κοντά!!!

Βάλια, μια ώρα μετά το φαγητό έκανες εξέταση ζαχάρου; Σαν μίνι-καμπύλη κάπως για να δείτε τί γίνεται;

Καλά αποτελέσματα! Πλησιάζει κι η β' επιπέδου σας! Τί ωραία!

Τώρα που είπες εξετάσεις, πήρα κι εγώ τις δικές μου χθες και στενοχωρήθηκα λίγο... Ο αιματοκρίτης μου μετά από ένα μήνα 2 χαπιών σιδήρου ημερησίως, από 31.8, πήγε στο 31.9! Φοβερή άνοδος... Έχω τύψεις που δεν τρώω περισσότερο κρέας αλλά δεν μπορώ κιόλας... :-(

Σήμερα πάντως θα πάμε να δούμε τον μπεμπάκο!!! :D :D :D

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Ιωάννα μου, και εγώ έτσι πιστεύω... κάτι σαν μίνι καμπύλη ζαχάρου απλά έφαγα εγώ ότι ήθελα...

Ασε... περιμένω και εγώ να δω τον αιματοκρίτη πόσο έχει πάει... Τελευταία φορά είχε πέσει στα 32.7

Τι καλά που θα δείτε το μπεμπάκι σας!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Γεια σας κορίτσια

Κι αλλη μια μανουλα που αρχισαν οι κλωτσιες αντε και στα δικα μας.Κάθε μέρα του μιλάω σκουνταω την κοιλια μου αλλα αυτος τιποτα.Θα με τρελάνει στο τέλος.

Λυπήθηκα πολυ για το μωράκι της φίλης σου dimangel οι ευχες ολων μας μαζί του να βρουν τι εχει και να μπορεσουν να το βοηθησουν να γίνει καλα.

Annie μη φοβάσε καθόλου για τις αδειες το πιο ευκολο είναι.

Παρε χαρτι απο το γιατρο σου οτι υπάρχει καποιο προβλημα μετά πας σε γιατρο του ικα που σου δίνει παραπεμπτικο και στη γραμματεια να κλεισεις ραντεβου για επιτροπη το ραντεβου μπορει να είναι ενα μηνα μετα αλλα θα σου δικαιολογησουν ολη την αδεια.Κοιτα να γραψεις 20-30μερες να αξιζει τον κοπο.

Εμένα μου ειχε γραψει να παραμεινω στο κρεβάτι ολο αυτο τον καιρο και μας στειλανε γιατρο του ικα στο σπιτι (ο οποιος ηταν παθολογος ασχετος δηλαδη)και απλα αντεγραψε το χαρτι του γιατρου μου για την επιτροπη,απλα μετα πρεπει να παει αλλος στην επιτροπη εφ οσον ειναι μεσα στην αδεια σου.

Ξέκινα λοιπον με το γιατρο σου και μια καλη δικαιολογια.

Joanna Μου μηπως γνωριζεις αν θελουν να δουν κ υπερηχο????γιατι δεν θα εχω υπερηχο που να ''βγαζει προβλημα''...:confused:εσενα γιατι στειλαν γιατρο στο σπιτι?εγω μια φορα που ειχα στειλει την μαμα μου της την γραψαε την αδεια κανονικα..τωρα λεω να του πω να γραψει οτι εχω προωρες συσπασεις γιατι αν γραψει για αιμοραγια εχω ακουσει οτι υπαρχουν κ κατι ηλι8ιοι γιατροι στο ΙΚΑ που σου ζητανε να δουν το αιμα!!!:o

dim_angel καλη μου..ευχομαι κ εγω με την σειρα μου ολα να πανε καλα να ναι ολα τελεια για αυτα τα Χριστουγεννα τους...:-P:-P

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

annie δεν ξερω κατα ποσο θα στο ζητησουν.Εγω είχα παθει αποκολληση και επρεπε να παραμείνω στο κρεβατι και οταν πηγε ο αντρας μου να κλεισει ραντεβου για επιτροπη του είπαν οτι επρεπε το χαρτι του γιατρου του ικα να γραφει οτι πρεπει να παραμεινω στο κρεβατι και εφ οσον δεν το εγραφε επρεπε να περασει και γιατρος απο το σπιτι να το βεβαιωσει αλλιως θα επρεπε να παω εγω στην επιτροπη.

Αλλα αν σου γραψει για συσπασεις τι θα φαινεται στον υπεριχο; Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι τους υπεριχους δεν ξερουν να τους διαβαζουν και στο κατω κατω δεν μπορει να αποδειξει τιποτα εσυ θα εχεις το χαρτι απο το γιατρο που σε παρακολουθει οτι διεγνωσε αυτο το προβλημα και συστηνει την αναλογη θεραπεια.

Αν εχει αντιρριση καποιος απο αυτους αν μπορει ας το αποδειξει.Δεν ασχολουνται τοσο πολυ.

Ο γιατρος μου εμενα μου εδωσε ενα χαρτι που ελεγε γνωματευση και αλλο ενα χειρογραφο που περιεγραφε το προβλημα και συστηνε τη θεραπεια φαρμακευτικη αγωγη και ακινησια. Αυτα εδειξε ο αντρας μου στην επιτροπη και η μονη διευκρινηση που ζητησαν ηταν για το ποτε ξεκιναει και ποτε τελειωνει η αδεια.

Ρωτα και το γιατρο σου τι συμπτωματα θα ειχες απο τις συσπασεις ωστε να εισαι προετοιμασμενη και απο αυτο.

Μη σε αγχωνει παντος ολα καλα θα πανε και γραψε οσο περισσοτερο μπορεις να κανεις και χριστουγεννα με την ισυχια σου και να χαλαρωσεις.

dtMvp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας έχασα όλη μέρα γιατί με έπηξαν στη δουλειά. Κανένα ενδιαφέρον για την κατάστασή μου, με μεγάλος θράσος μπορώ να πω αφού είμαστε κι απλήρωτοι μια βδομάδα... και για κερασάκι στην τούρτα...έφαγα και μια τούμπα βγαίνοντας προς την βεράντα!!!

dim_angel φυσικά με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να στείλω κι εγώ όλη μου τη θετική ενέργεια για το μωράκι! Όλα να πάνε καλά και να γυρίσουν στο σπίτι τους αγκαλίτσα με το υγιέστατο αγοράκι τους!

ELISAVET χαίρομαι που με πρόλαβαν οι συμφορουμίτισες περί...προκαταλήψεων... και το ξαναείδες πιο ψύχραιμα το θέμα!

Για τα κιλά, ας μη μιλήσω εγώ καλύτερα γιατί έχω ήδη πάρει 6 κιλά!!!!!!!!!! και με βλέπω να εκρύγνυμαι στο τέλος

Όλο λέω να πάρω δραστικά μέτρα κι όλο τρώω........

QuW0p3.png

annie δεν ξερω κατα ποσο θα στο ζητησουν.Εγω είχα παθει αποκολληση και επρεπε να παραμείνω στο κρεβατι και οταν πηγε ο αντρας μου να κλεισει ραντεβου για επιτροπη του είπαν οτι επρεπε το χαρτι του γιατρου του ικα να γραφει οτι πρεπει να παραμεινω στο κρεβατι και εφ οσον δεν το εγραφε επρεπε να περασει και γιατρος απο το σπιτι να το βεβαιωσει αλλιως θα επρεπε να παω εγω στην επιτροπη.

Αλλα αν σου γραψει για συσπασεις τι θα φαινεται στον υπεριχο; Εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι τους υπεριχους δεν ξερουν να τους διαβαζουν και στο κατω κατω δεν μπορει να αποδειξει τιποτα εσυ θα εχεις το χαρτι απο το γιατρο που σε παρακολουθει οτι διεγνωσε αυτο το προβλημα και συστηνει την αναλογη θεραπεια.

Αν εχει αντιρριση καποιος απο αυτους αν μπορει ας το αποδειξει.Δεν ασχολουνται τοσο πολυ.

Ο γιατρος μου εμενα μου εδωσε ενα χαρτι που ελεγε γνωματευση και αλλο ενα χειρογραφο που περιεγραφε το προβλημα και συστηνε τη θεραπεια φαρμακευτικη αγωγη και ακινησια. Αυτα εδειξε ο αντρας μου στην επιτροπη και η μονη διευκρινηση που ζητησαν ηταν για το ποτε ξεκιναει και ποτε τελειωνει η αδεια.

Ρωτα και το γιατρο σου τι συμπτωματα θα ειχες απο τις συσπασεις ωστε να εισαι προετοιμασμενη και απο αυτο.

Μη σε αγχωνει παντος ολα καλα θα πανε και γραψε οσο περισσοτερο μπορεις να κανεις και χριστουγεννα με την ισυχια σου και να χαλαρωσεις.

σε ευχαριστω παρα πολυ Joanna Μου!!!:P:pναι σαι καλα..την Δευτερα θα στειλω την μαμα μου κ ο Θεος Βοηθος!Iwanna Την Δευτερα θα παω στο ΙΚΑ της Μαρτιου να πληρωθω κ την αυχενικη διαφανεια!να παρω τριανταφυλλο?:tongue:

Φιλακια!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα σε ΄'ολα τα κορίτσια

λυπάμαι για κάποια κοπέλα με κάποιο προβλημα στο παιδάκι της δεν καταλαβα καλά την ιστορία. Το έχω ξαναπει το φαρμακο ειανι προσευχή. Θα με χετε δει να το λέω συχνά αλλά πιστέψτε με το πιστευω πολύ.

Ερωτηση: valia81 ειπες πως εκανες εξέταση για τοξόπλασμα .Σε ποια εβδομάδα εισαι και την έκανες?? καλά αποτελέσματα παντως!!!

Επίσης εχω ενα προβληματισμο:Διαβάζοντας ενα πολυ κατατοπιστικο βιβλίο "Ο Τοκετος ειανι Αγαπη" γραμμένο απο Μαια διαπίστωσα πόσα πολλά πραγματα δεν ξέρουμε γιατην εγκυμοσύνη και νευρίασα με τους γιατρους μας που στην ουσία δν μας λένε τιποτα ρε γμτ. Μονο υπέρυχο και αντε γεια. Το πόσα χρήσιμα πράγματα διαβασα μεσα σε αυτο το βιβλίο αλλα και σε άλλα που κυκλοφορουν ειανι απιστευτα. Το διαπιστώνετε και εσεις κορίτσια αυτο με τους γιτρους καμιά φορά???

Να ειστε όλες καλά φιλακια

Κορίτσια σας έχασα όλη μέρα γιατί με έπηξαν στη δουλειά. Κανένα ενδιαφέρον για την κατάστασή μου, με μεγάλος θράσος μπορώ να πω αφού είμαστε κι απλήρωτοι μια βδομάδα... και για κερασάκι στην τούρτα...έφαγα και μια τούμπα βγαίνοντας προς την βεράντα!!!

dim_angel φυσικά με τη σειρά μου θα προσπαθήσω να στείλω κι εγώ όλη μου τη θετική ενέργεια για το μωράκι! Όλα να πάνε καλά και να γυρίσουν στο σπίτι τους αγκαλίτσα με το υγιέστατο αγοράκι τους!

ELISAVET χαίρομαι που με πρόλαβαν οι συμφορουμίτισες περί...προκαταλήψεων... και το ξαναείδες πιο ψύχραιμα το θέμα!

Για τα κιλά, ας μη μιλήσω εγώ καλύτερα γιατί έχω ήδη πάρει 6 κιλά!!!!!!!!!! και με βλέπω να εκρύγνυμαι στο τέλος

Όλο λέω να πάρω δραστικά μέτρα κι όλο τρώω........

irev προς θεού προσοχή στις τουμπες βρε κοριτσάκι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...