Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α!κ εσυ το ιδιου αθληματος εισαι με μενα κ την Βικυ??η ακολουθεις την Νικολ κ την Αντζυ????

Μαζί σας και εγώ αννυ αν και κάποιες φορές κάτι έγινε, αλλά αν το πω sex θα είναι δυσφήμηση....

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαζί σας και εγώ αννυ αν και κάποιες φορές κάτι έγινε, αλλά αν το πω sex θα είναι δυσφήμηση....

καταλαβα....batman k εσυ!

οσο για την καμπυλη δεν ξερω..αυριο που θα παω στον γιατρο θα μου πει μαλλον....

νεραιδουλα!ασε χθες τι μου εκανε η Αντζυ με τις μπουγατσες...φαντασου οτι ξυπνησα στις 5 που ηρθε ο αντρας μου για να φαω!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Αααααααααααααααααχχχχ μπουγατσα?????????????

Ωχχχ μανουλα μου να ειχα τωρα!!!!

Μην μιλατε για φαγητα και γλυκα γιατι δεν παμε καλα!!!!Ειμαι σε λαθος δρομο!!!!

σήμερα που απουσιάζει η κακιά συναναστροφή, angie, πήρες το λάθος δρόμο εσύ;

Grya.jpgGryap3.png

σήμερα που απουσιάζει η κακιά συναναστροφή, angie, πήρες το λάθος δρόμο εσύ;

ΟΟΟΟχι!!!!!Εγω εκανα το λαθος και ανεβηκα στην ζυγαρια πριν απο λιγο

γι αυτο λεω δεν θελω να ακουω για γλυκα και φαγητα;););)

ΟΟΟΟχι!!!!!Εγω εκανα το λαθος και ανεβηκα στην ζυγαρια πριν απο λιγο

γι αυτο λεω δεν θελω να ακουω για γλυκα και φαγητα;););)

κάτι ώρες που βρίσκεται κ εσείς ν' ασχοληθείτε με τη ζυγαριά...τα βράδυα δεν λειτουργεί..... ωράριο λειτουργίας νωρίς το πρωϊ έως τις 10 άντε 11.....

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

κάτι ώρες που βρίσκεται κ εσείς ν' ασχοληθείτε με τη ζυγαριά...τα βράδυα δεν λειτουργεί..... ωράριο λειτουργίας νωρίς το πρωϊ έως τις 10 άντε 11.....

Εχεις δικιο αλλα το σκεφτομουνα μεεεερες και ειπα να το κανω τωρα!!!

:confused::confused::confused:anyway!!!Aς αφησουμε αυτο το πικρο θεμα!!!!!!!

Καληνύχτα αννυ και μακριά από τα παράθυρα. Καλά αποτελέσματα να έχεις αύριο και με το καλό να δεις και την μπέμπα σου!

Και εγώ θα σας αφήσω, νύσταξα, τα λέμε αύριο!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα που έβαλα το μεγάλο μωρό μου για ύπνο πήγατε κι εσείς?!?

Ε, τί να πω? Όνειρα γλυκά σας και απονήρευτα!

Annie, Θάλεια, κάναμε αναπνοές στις καρέκλες κανονικά! Αν μπορεί ο άντρας σας στο 4ο μάθημα να τον πάρετε! Νομίζω έχει ενδιαφέρον! Να σας βοηθήσει στο σπίτι με τις αναπνοές... Εγώ ξαναέχω την Τετάρτη και μετά Δευτέρα! Μην παραπονιέστε, σκεφτείτε ότι εγώ ξεκίνησα 28 εβδομάδων! Και στην τάξη έχουμε και 32!

Θάλεια, δεν το μετάνιωσα με τα αυτοκόλλητα! Το βιάζεσαι; Να το ξεκινήσουμε? Ποιό θέλεις; Το καθυστέρησα λίγο μήπως μου έρθει και τπτ άλλο από εκεί, να γίνει μια και καλή!

neraidoula, καλή σκέψη να ζυγιστείς πριν έρθεις στην παρέα εδώ γιατί αν πετύχεις μερικές-μερικές (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε! ;)) θα χρειαστείς ένα πολύ δυνατό κίνητρο για να αντισταθείς!!! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Δεν σας προλαβα φουσκοκοιλίτσες...

χαχαχχαχα ......άκου τραγούδι "κάνει καλό,κάνει καλό ένα π@δ@μ@τάκι διώχνει το γιατροοοοοοοοοοοοοοοο" τι λές τώρα!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Το ειδα κι εγω αυτο κ πεθανα στο γελιο... Πρεπει να το τραγουδαμε πολλες φορες τη μερα μπας και κανουμε πλυση εγκεφαλου στον εαυτο μας μερικες "δυσκολες" και "υποκυψουμε" στους αμοιρους μπαμπαδες...

Άννι μου με το καλο να δεις τη μπουμπου, περιμενουμε νεα σου!

QuW0p3.png

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ??ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΒΑ,ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΝΑΤΣΟΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ!!ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΑ!!

ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ....ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!ΧΑ ΧΑ!!ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!!ΧΙ ΧΙ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΡΕΛΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ :-)

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε , σήκωσα εγώ σήμερα τα ρολά στο καφέ, και είναι και βαριά τα άτιμα......

να πάς και μετά να σε δώ σε ποιό δωμάτιο θα πας πρώτα.....την κρεβατοκάμαρα ή την κουζίνα; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγώ χρυσή μου θα πάρω τον SAKIS και θα πιάσω όοοοολλλλλααααα τα δωμάτια, και άσε την Ζυγούλη να το κάνει με τους ξενερουά......

μακαρι!!!τοτε μονο εγω θα γινω πρωτοσελιδο στις εφημεριδες με τον batman!!!!:tongue::tongue:

Άσε, μην φας, έχουμε γλάρο....:tongue::tongue: Σιγά μην είσαι μόνη πρωτοσέλιδο.... Εγώ φοβάμαι μαζί με τον Batman μην πεταχτεί και το άλλο το φιλαράκι του ο Robin, και μετά άντε να το εξηγήσεις και αυτό....

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ??ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ..ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΒΑ,ΔΕ ΒΟΛΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΝΑΤΣΟΣ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΖΑΧΑΡΩΤΑ!!ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ...ΩΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΟΛΑ!!

ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ....ΠΗΔΗΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑ,ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ!!!ΧΑ ΧΑ!!ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ!!ΧΙ ΧΙ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΡΕΛΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ :-)

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!

Εσένα άμα σε πιάσω στα χέρια μου από πνιγμό θα πάς...

Μπαίνει ο κόσμος στις 3 το χάραμα να γράψει λέξεις όπως ΝΑΤΣΟΣ/ΠΟΠ ΚΟΡΝ/ΖΑΧΑΡΩΤΑ ???????????????

Τί να σε κάνω που είσαι καλό παιδί αλλιώς ..... γγγγκκκκκκρρρρρρρρρ

Αϊντε να ξυπνάνε οι πρωινές!!!!!

Nikole που είσαι πουλάκι μου???????

GaiGp3.png

Α, και πού είσαστε.....

Καμία από αυτές τις ωραίες τις μπουγάτσες με κρέμα θα μας στείλετε και εμάς?

Εγώ άμα ανεβαίνω Θεσ/νίκη, νοικιάζω αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και μετά πρώτα βουρρρρρρρ για μπουγάτσα, δεν κρατιέμαι......Την τελευταία φορά ανακάλυψα και ένα μικρό καφέ κάπου πριν μπω στον περιφερειακό κοντά σε ένα μεγάλο γήπεδο (μου διαφεύγει ποιό....) που κάνει τον καλύτερο φρέντο που έχω πιεί, αφού όταν τον δοκίμασα μου ερχόταν να γυρίσω πίσω να τους πω να μου κάνουν και δεύτερο να έχω να πίνω μέχρι την Καβάλα που πήγαινα εκείνη την μέρα..........

Θα με έχουν τραβήξει καμία φωτό η τροχαία στην Εγνατία να μπουκώνομαι με μπουγάτσες και θα γελάει όλη η τροχαία.

Κρίμα, τώρα με το μπεμπέ θα κάνω κανέναν χρόνο τουλάχιστον να ξανανέβω.....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...