Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι λες καλέ στη γυναίκα....;;;;;;;;;;annie μη μασάς!!!!!!!!το έχω δοκιμάσει κ εγώ.........θα σ' αρέσει ......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

να το πω τωρα????σφιγγομαι αλλα θα το πω!!

αφου δεν θα πηδηχτω με κατι αλλο θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!!χαχαχαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ωραια...οποτε θα παω μια κ καλη εκει μαλλον..αλλα ξερεις...βαριεμαι να οδηγαωωωω.....

το καροτσι μου αρεσει κ το πορτοκαλι κ το λαχανι!

αυριο πρεπει το πρωι να παω για γενικη ουρων κ το απογευμα εχω ραντεβου να δω την μπεμπα μου!!!

Θαλεια ποτε ξαναεχετε μαθημα στο Ιπποκρατειο???

πότε την είδες τελευταία φορά τη μικρή σου;;;;;;;θα έχει γίνει ολόκληρο μωράκι κ αυτή.....άντε να μας πείς νέα.....:P

Grya.jpgGryap3.png

πότε την είδες τελευταία φορά τη μικρή σου;;;;;;;θα έχει γίνει ολόκληρο μωράκι κ αυτή.....άντε να μας πείς νέα.....:P

28 Δεκεμβριου ειχα παει νομιζω....παει ενας μηνας!!!

pSC1p2.png

να το πω τωρα????σφιγγομαι αλλα θα το πω!!

αφου δεν θα πηδηχτω με κατι αλλο θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!!!χαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχα............:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

annie Ιπποκράτειο πάμε για μάθημα ξανα την Δευτέρα το απόγευμα, ωραίο και το λαχανί, μήπως όμως λερώνει πιο εύκολα?

nikole, εμείς σπίτι δεν έχουμε παράθυρο μπορούμε να κάνουμε κάτι με μπαλκονόπορτα?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Ονειρα γλυκα Μαρακι μας..σημερα λεω κ εγω να την πεσω σχετικα νωρις γιατι ειδατε τι επαθα χθες με τις μπουγατσες στις 5 το πρωι!!!!!!

pSC1p2.png

annie Ιπποκράτειο πάμε για μάθημα ξανα την Δευτέρα το απόγευμα, ωραίο και το λαχανί, μήπως όμως λερώνει πιο εύκολα?

nikole, εμείς σπίτι δεν έχουμε παράθυρο μπορούμε να κάνουμε κάτι με μπαλκονόπορτα?

α!κ εσυ το ιδιου αθληματος εισαι με μενα κ την Βικυ??η ακολουθεις την Νικολ κ την Αντζυ????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Ονειρα γλυκα Μαρακι μας..σημερα λεω κ εγω να την πεσω σχετικα νωρις γιατι ειδατε τι επαθα χθες με τις μπουγατσες στις 5 το πρωι!!!!!!

Αααααααααααααααααχχχχ μπουγατσα?????????????

Ωχχχ μανουλα μου να ειχα τωρα!!!!

Μην μιλατε για φαγητα και γλυκα γιατι δεν παμε καλα!!!!Ειμαι σε λαθος δρομο!!!!

μη σε γελάσω δεν το ξέρω.....:tongue::tongue::tongue: μα δεν έχετε παράθυρο;;;;που πάτε κ εσείς;να μην είχατε πόρτα να το δω....μα παράθυρο;;;;;;απαπαπαππαπα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

maraki καληνύχτα και καλή ξεκούραση!

annie καμπύλη ζαχάρου εσύ έκανες? εγώ θα κάνω σε δέκα μέρες περίπου.

το ίδιο θα τη ρωτούσα κ εγώ για την καμπύλη ζαχάρου!!!!!!!!!!πολύ τρίπημα βρε αδερφέ......:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...