Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω κοριτσια...τζιφος το ψαρι... Μου μυριζε σαν βόθρος!!!

Του Βσιλη δεν του μυριζε τιποτα...δεν ξερω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη η αν οντως βρωμαγε

Καναμε αυγουλακια ματακια (μιας κ ειχαμε κανει κ τις πατατουλες) και σαλατουλα... Ουφ! Εσκασα τωρα

παω να ξαπλαρω λιγο σοτν καναπε να ξεφουσκωσω

φιλια

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες. Η βραδυνη βάρδια που είναι? Εγώ παντως θα εγκαταλείψω νωρίς πάλι. Προς το παρόν παω να δω καμμια ταινιούλα και κατα τις 12¨00 θα την πέσω.

Μάλλον θα περάσω για καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γιουχού που πήγατε όλες σήμερα;έριξα μια ματιά στην παρέα του Φεβρουαρίου κ ενώ ήταν να γεννήσουν όλες Φεβρουάριο έχουν ξεκινήσει τα γεννητούρια από 10 Ιανουαρίου........λέτε κ εμείς μέσα Μάρτη να αρχίσουμε;;;;;;;;;:D:D:D

Grya.jpgGryap3.png

γιουχού που πήγατε όλες σήμερα;έριξα μια ματιά στην παρέα του Φεβρουαρίου κ ενώ ήταν να γεννήσουν όλες Φεβρουάριο έχουν ξεκινήσει τα γεννητούρια από 10 Ιανουαρίου........λέτε κ εμείς μέσα Μάρτη να αρχίσουμε;;;;;;;;;:D:D:D

ελα Νικολ μου εδω ειμαι εγω..παλι μονη κ βαφω νυχια!αντε ρε συ γεννανε κιολας?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ελα Νικολ μου εδω ειμαι εγω..παλι μονη κ βαφω νυχια!αντε ρε συ γεννανε κιολας?

τι γεννάνε;αυτές γέννησαν οι περισσότερες......όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι κ απ' τις πρώτες στη λίστα.......:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

εχω μια φιλη που ειναι στην 38η βδομαδα.

εχει καμια βδομαδα και που εχει πονους περιοδου,της κρατανε καμια ωρα κ μετα παλι μετα απο 3 ωρες..το σαββατοκυριακο βογκηξε απο τους πονους.την Δευτερα πηγε στον γιατρο, το παιδι εχει παρει θεση αλλα αυτη 0 διαστολη!

οποτε αναγκαστικα περιμενουν...

pSC1p2.png

Tί κάνετε τρελάρες και πιο-σοβαρές μαμάδες;!; :tongue:

Βάλια, τί να πει κανείς για τέτοια πράγματα; Καλή ανάπαυση στο παιδί και καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια...

Βασιλική μου, για αρχή μην αισθάνεσαι άσχημα και ενοχές για αυτά που αισθάνεσαι... Ήδη έχεις αρνητικά συναισθήματα, μη φορτώνεσαι κι άλλο. Άλλες μαμάδες αντιδρούν έτσι και άλλες εντελώς διαφορετικά στην εγκυμοσύνη... και είναι και τα δυο φυσιολογικά! Δέξου το και χαλαρότητα προσπάθησε να φτιάχνεις το κέφι σου με διάφορα πράγμαμτα... Δηλαδή μη βάζεις ταμπέλα "αισθάνομαι έτσι" αλλά να είσαι κάθε στιγμή ανοιχτή στα ευχάριστα που έρχονται! Και δεν έμεινε πολύς καιρός! Άντε, σε λίγο καιρό θα έχεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά και θα είσαι τρισευτυχισμένη!

angie μου, τί να πω για τη χύτρα! Διάβασε τις οδηγίες και να τις τηρείς ευλαβικά! Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά! Του σατανά! :twisted: Σου το λέω εγώ που είμαι επιρρεπής σε αυτά!

Βίκυ, που είναι η φωτογραφία??? Θέλω να τη δω κι εγώ! Δεν είναι δίκαιο! :confused:

Σήμερα πήγα στο μάθημα τοκετού με τον Στέλιο! Χάρηκα που ήταν μαζί μου! Κάναμε τις ανάσες και μας έδειξαν και σοκαριστικές φωτό τοκετού!

Γράφω και κάποια πράγματα που ίσως ενδιαφέρουν τις κοπέλες που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα τοκετού... Όσες βαριέστε περάστε τα, να μην σας κουράζω!

Συζητήσαμε κάποια πράγματα για τον τοκετό, τα στάδια και πότε να πάρουμε το γιατρό. Μας είπαν όταν οι συσπάσεις διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και είναι τουλάχιστον ανά 10 λεπτά. Να μην πάμε στην κλινική νωρίτερα γιατί θα καθηλωθούμε στο κρεβάτι και δεν θα μπορούμε να κάνουμε και πολλά να ανακουφιστούμε από τον πόνο. Ενώ αν είμαστε σπίτι και μπανάκι κάνουμε που μας χαλαρώνει και μασάζ από τον άντρα μας και να βολτάρουμε για να βοηθήσουμε το μωρό να κατέβει. Πρέπει να πάμε αμέσως στην κλινική όταν έχουμε αιμορραγία, όταν έχουμε έντονο συνεχόμενο πόνο και όταν σπάσουν τα νερά και έχουν χρώμα (συνήθως πράσινο).

Επίσης κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως είναι ότι για τις διαδικασίες που κάνουν στο μωρό με το που βγαίνει, δλδ σκούπισμα του σώματος, της μύτης (συνήθως δεν απαιτείται αναρρόφηση), ζύγισμα και μέτρημα χρειάζονται μόνο 2 λεπτά! Οπότε το μωράκι μπορεί να είναι στην αγκαλιά της μαμάς και να θηλάσει! Το μόνο που πρέπει άμεσα να γίνει είναι να σκουπιστεί και να σκεπαστεί να μην κρυώνει. Για 45 λεπτά αφού βγει, είναι σε εγρήγορση οπότε μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές οι κινήσεις θηλασμού που κάνει και έτσι διευκολύνεται ο μετέπειτα θηλασμός. Αυταααα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Πάντως εγώ έχω ακούσει πως η πρώτη γέννα συνηθως αργει. Μπορεί να πάρει και ολόκληρες τις 40 εβδομάδες.

δεν ξέρω σίγουρα αλλά κ' εγώ andria Μάρτιο με βλέπω ,δεν ξέρω γιατί.....:cool:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα.

Σας έχασα αυτές τις μέρες αλλά αποφάσισα να πάω για έρευνα αγορας.

Εγώ πάντως σίγουρα θα γεννήσω απρίλιο αφού η ΠΗΤ είναι 27/04, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι μανούλα απριλίου.

annie τι χρώμα τα βάφεις τα νυχάκια σου?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Tί κάνετε τρελάρες και πιο-σοβαρές μαμάδες;!; :tongue:

Βάλια, τί να πει κανείς για τέτοια πράγματα; Καλή ανάπαυση στο παιδί και καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια...

Βασιλική μου, για αρχή μην αισθάνεσαι άσχημα και ενοχές για αυτά που αισθάνεσαι... Ήδη έχεις αρνητικά συναισθήματα, μη φορτώνεσαι κι άλλο. Άλλες μαμάδες αντιδρούν έτσι και άλλες εντελώς διαφορετικά στην εγκυμοσύνη... και είναι και τα δυο φυσιολογικά! Δέξου το και χαλαρότητα προσπάθησε να φτιάχνεις το κέφι σου με διάφορα πράγμαμτα... Δηλαδή μη βάζεις ταμπέλα "αισθάνομαι έτσι" αλλά να είσαι κάθε στιγμή ανοιχτή στα ευχάριστα που έρχονται! Και δεν έμεινε πολύς καιρός! Άντε, σε λίγο καιρό θα έχεις το μπεμπάκι σου αγκαλιά και θα είσαι τρισευτυχισμένη!

angie μου, τί να πω για τη χύτρα! Διάβασε τις οδηγίες και να τις τηρείς ευλαβικά! Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά! Του σατανά! :twisted: Σου το λέω εγώ που είμαι επιρρεπής σε αυτά!

Βίκυ, που είναι η φωτογραφία??? Θέλω να τη δω κι εγώ! Δεν είναι δίκαιο! :confused:

Σήμερα πήγα στο μάθημα τοκετού με τον Στέλιο! Χάρηκα που ήταν μαζί μου! Κάναμε τις ανάσες και μας έδειξαν και σοκαριστικές φωτό τοκετού!

Γράφω και κάποια πράγματα που ίσως ενδιαφέρουν τις κοπέλες που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα τοκετού... Όσες βαριέστε περάστε τα, να μην σας κουράζω!

Συζητήσαμε κάποια πράγματα για τον τοκετό, τα στάδια και πότε να πάρουμε το γιατρό. Μας είπαν όταν οι συσπάσεις διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και είναι τουλάχιστον ανά 10 λεπτά. Να μην πάμε στην κλινική νωρίτερα γιατί θα καθηλωθούμε στο κρεβάτι και δεν θα μπορούμε να κάνουμε και πολλά να ανακουφιστούμε από τον πόνο. Ενώ αν είμαστε σπίτι και μπανάκι κάνουμε που μας χαλαρώνει και μασάζ από τον άντρα μας και να βολτάρουμε για να βοηθήσουμε το μωρό να κατέβει. Πρέπει να πάμε αμέσως στην κλινική όταν έχουμε αιμορραγία, όταν έχουμε έντονο συνεχόμενο πόνο και όταν σπάσουν τα νερά και έχουν χρώμα (συνήθως πράσινο).

Επίσης κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως είναι ότι για τις διαδικασίες που κάνουν στο μωρό με το που βγαίνει, δλδ σκούπισμα του σώματος, της μύτης (συνήθως δεν απαιτείται αναρρόφηση), ζύγισμα και μέτρημα χρειάζονται μόνο 2 λεπτά! Οπότε το μωράκι μπορεί να είναι στην αγκαλιά της μαμάς και να θηλάσει! Το μόνο που πρέπει άμεσα να γίνει είναι να σκουπιστεί και να σκεπαστεί να μην κρυώνει. Για 45 λεπτά αφού βγει, είναι σε εγρήγορση οπότε μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικές οι κινήσεις θηλασμού που κάνει και έτσι διευκολύνεται ο μετέπειτα θηλασμός. Αυταααα!

ευχαριστώ,ότι λέτε καλό μου κάνει μιας κ την επαρχία την έχουν ......μην πω τι.........:lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

ιwanna τι κάνεις? τα κατάφερε τελικά ο άντρας σου και ήρθε? εσύ νομίζω θα τα τελείωσεις γρήγορα τα μαθήματα ενώ εγώ και η αννυ.....

Τα αυτοκόλλητα τοίχου θα τα παραγγείλουμε τελικά ή το μετάνιωσες?

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα και από εμένα.

Εγώ πάντως σίγουρα θα γεννήσω απρίλιο αφού η ΠΗΤ είναι 27/04, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι μανούλα απριλίου.

καλησπέρα....άμα δεν γεννήσεις κ εσύ Απρίλιο άστα να πάνε....Αθήνα είσαι;τι είδες απ' την έρευνα;

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα και από εμένα.

ελα Θαλεια μου...ΦΟΥΞ τα εβαψα!τι εκανες?που πηγες για επιπλακια???ρε σεις απο chicco ποτε θα μας παρουν????

Ιωαννα μου σας βαλανε στα στρωματα για τις αναπνοες η στην καρεκλα????

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...