Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και τι καλο τρως...?

Εγω περιμενω να γινουν κι οι πατατουλες για να φαω ψαρακι

Που εισαι καλεεεεεεεεεε

μοναχουλα με αφησατε το καημενο

θα παω κι εγω να μασαμπουκωσω...

Επεξεργάστηκαν by irev

QuW0p3.png

Και τι καλο τρως...?

Εγω περιμενω να γινουν κι οι πατατουλες για να φαω ψαρακι

Που εισαι καλεεεεεεεεεε

μοναχουλα με αφησατε το καημενο

θα παω κι εγω να μασαμπουκωσω...

εδώωωωωωω.....μιλάω fb sorry.........λουκανικοπιτάκια......κάτι είπε μια συμπεθέρα για πίτες κ είπα να ξεσαλώσω λίγο

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

εγώ έφαγα κ τουρσί......το τσακισα για την ακρίβεια!!!!!!η μπέμπα δηλαδή όχι εγώ:tongue::tongue::tongue:

Xa χα χα τεριαζουμε :tongue:

Εγω τσακισα σχεδον 1 κιλο ντοματα κι αγουρακι τουρσι μαζι κι τον χυμο τους ( ΟΧΙ ΕΓΩ Η ΜΠΕΜΠΑ) δεν φταιω η κακομοιρα η μανα :lol::lol::lol:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Βασ32 μη στενοχωριέσαι. Ολες κάπως έτσι είμαστε απλά η καθεμιά έχει άλλο τρόπο να το εκδηλωνει. Αν έχεις ανάγκη να μιλήσεις εδώ είμαστε.

Σωστα το ειπες.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

Σε τετοια κατασταση που ειμαστε ολες θελουμε καποιον να μιλαμε κι να λεμε πραγματα που ισως να μην μπορουμε να τα πουμε αλλου ή απλα δεν θελουμε.

RVysp3.png

uF2hp3.png

Αυτες οι παλιο-πατατες ακομα να γινουν... Πειναωωωωωωω

Εγω εφαγα :cool::cool::cool:

Ηπια τσαγακι απο βοτανα κι εφαγα 5 βουτηματα που ειναι με μαρμελαδα κααααπως εφυγε η πεινα αλλα για να δουμε σε λιγη ωρα τι θα γινει :(

RVysp3.png

uF2hp3.png

Γεια σας μανουλίτσες...Ειναι καμία εδώ???

Εγώ ξεράθηκα μαζί με το γιοκα μου...κοιμηθηκαμε 2 ώρες!!! Εν τω μεταξυ ενω η μπεμπα ειχε λουφαξει 2 μερες (εεεμ τοση κουραση απο τις δουλειες κ 3μιση ωρες σιδερο...) σημερα με αποζημιωνει! Κλωρασει, γυρναει, ξυνει..όλα τα κάνει το μαναρι μου!

Αννα οταν κλεινεις rdv στο κεντρο προστασιας μανας κ παιδιου (εκει σου κλεινουν στο 184 μολις λες οτι εισαι εγκυος) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ να σου πουν ποιος γιατρος ειναι... Μονο αν ξαναπαρεις στο 184, ζητησεις το τηλεφωνο εκει στο κεντρο μανας και παρεις θα σου πουν.

Που ειστε καλέ?

Εγω αυτον τον γιατρο τον θελω μονο να μου γραφει τις εξετασεις κι τιποτα αλλο...

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

ΕΙ,.ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΞΑΠΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΟΥ....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ.........:-!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ VILLAGE ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑΚΙ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΤΙΜΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ WHAT'S UP!!!ΧΑ ΧΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΕΙ,.ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΞΑΠΛΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΟΥ....ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ.........:-!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ VILLAGE ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑΚΙ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΤΙΜΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ WHAT'S UP!!!ΧΑ ΧΑ!ΑΝ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ!

τι θα δείτε;

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...