Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πηρα σημερα το πρωι τηλ με το που τελειωσα το βιβλιαριο κι εκλεισα ραντεβου....Αλλα δεν καταλαβενω γιατι δεν λεει ονομα του γιατρου ή να διαλεξουμε εμεις τον γιατρο τον οποιον θελουμε να παμε?

Ναι, ενταξει εμενα θα με παρακολου η γιατρος που ξεκινησε απο την αρχη κι θα με ξεγεννησει αλλος αλλα μου λενε πως αυτο δεν πρεπει να το γνωριζει ο γιατρος ο οποιιος θα γραφει τις εξετασεις για να ξερεις τι σου γινετε ή επιδη μπορει να σου γρινιαζει κιολας κι να μην τα δινει ευκολα....

δεν καταλαβα τι σου ειπανε...φυσικα και μπορεις να ζητησεις συγκεκριμενο γιατρο οπως και πρεπει να σου λενε το ονομα του γιατρου που σου κλεισαν ραντεβου!αλλις πως θα τον βρεις???μπορεις να ξαναπαρεις τηλ κ να ρωτησεις με ποιον γιατρο εχεις ραντεβου.εμεις εδω στην Θεσσαλονικη παμε στα κεντρα προστασιας μανας κ παιδιου.μονο αυτοι οι γιναικολογοι ασχολουνται με εγκυες.μαλλον ετσι ειναι κ σε σας...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν καταλαβα τι σου ειπανε...φυσικα και μπορεις να ζητησεις συγκεκριμενο γιατρο οπως και πρεπει να σου λενε το ονομα του γιατρου που σου κλεισαν ραντεβου!αλλις πως θα τον βρεις???μπορεις να ξαναπαρεις τηλ κ να ρωτησεις με ποιον γιατρο εχεις ραντεβου.εμεις εδω στην Θεσσαλονικη παμε στα κεντρα προστασιας μανας κ παιδιου.μονο αυτοι οι γιναικολογοι ασχολουνται με εγκυες.μαλλον ετσι ειναι κ σε σας...

Εγω πηρα σημερα τηλ κι μιλαγα μαζι της (μια κοπελα) δεν μπορω να πω πως ηταν πολυ εξυπερετικη (η γνωμη μου)

Εγω της ειπα πως εγω θελω καποιον συγκεκριμενω γιατρο (επιδη τον θελω μονο για να μου γραφει τις εξετασεις κι τιποτα αλλο) κι αυτη λεει πως αυτο δεν μπορει να γινει κι αλλες τετοιες πααπριες κι πως αυτοι σου κλεινουν το ραντεβου το πρωτο διαθεσιμο αν θελουμε.Κι ειπα αντε ΟΚ ετσι κι αλλιος θελω μονο εξετασεις να μου γραψει κι τιποτα αλλο.....παει αυτο λοιπον.

Κι μου λεει θα πας εκει κι εκει την ημερα του ραντεβου σου κι την ρωταω εγω " Μηπως μπορειτε να μου πειτε το ονομα του γιατρου?" κι μου λεει " οταν θα πας εκει θα δεις το ονομα σου σε μια ταμπελα κι εκει θα λεει τον γιατρο που θα σε δει εγω δεν μπορω να κανω τιποτα " (τσαντιστηκα) κι δηλαδη εγω τωρα τι ωρα πρεπει να παω εκει κι να ειμαι εκει? αν αργησω εγω τωρα για 5 λεπτα ας πουμε τοτε τι γινετε? Ελεος ετσι οπως μου τα ειπε.Εγω ειπα πως δεν ξερω λογο οτι ημουν στο ΤΕΒΕ πριν αρα δεν γνωριζω τιποτα .........

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

ΒΡΕ ΑΝΝΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ...ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ?ΝΙΚΑΙΑ Ή ΣΑΛΑΜΙΝΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΝΝΗ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΠΑΡΕ ΤΟ 184 Κ ΠΕΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ,ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ?ΘΑ ΠΕΙΣ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΣΤΟ ΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΒΡΕ ΑΝΝΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΤΕΛΕΙΩΣ...ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙΣ??ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ...ΣΕ ΠΟΙΟ ΙΚΑ ΘΑ ΠΑΣ?ΝΙΚΑΙΑ Ή ΣΑΛΑΜΙΝΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΝΝΗ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΝΑΣ Κ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΣ ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΠΑΡΕ ΤΟ 184 Κ ΠΕΣ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ,ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ? ΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ?ΘΑ ΠΕΙΣ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΣΤΟ ΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ.

Μου εκλεισε ραντεβου με εναν ασχετο κι δεν μου ειπε το ονομα του που την ρωτησα για να ξερω ποιος θα με εξετασει κι θα μου γραψει τα φαρμακα.

Ειμαι στο ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ απο το 184 εκλεισα κι εγω το ραντεβου μαζι του ( καποιος θα'ναι)

Ειμαι τις περιπτοσεις ολα τα κουφα σε εμενα πεφτουν το ξερω :eek::eek::eek:

RVysp3.png

uF2hp3.png

Μου εκλεισε ραντεβου με εναν ασχετο κι δεν μου ειπε το ονομα του που την ρωτησα για να ξερω ποιος θα με εξετασει κι θα μου γραψει τα φαρμακα.

Ειμαι στο ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ απο το 184 εκλεισα κι εγω το ραντεβου μαζι του ( καποιος θα'ναι)

στο ικα Νικαιας σου κλεισαν ραντεβου???η στο κεντρο προστασιας?αν σου κλεισαν στο κεντρο προστασιας μαλλον δεν ξερουν ονομα γιατρου.θα πας εκει κ θα γραφει το ονομα σου κ θα μπεις στην ωρα σου!δεν θα αργησεις γιατι αν αργησεις μπορει να χασεις το ραντεβου.

επισης δεν εξεταζουν αυτοι οι γιατροι!μονο εξετασεις γραφουν κ φαρμακα.αν θελεις να σε εξετασει θα σου πει να πας στο ιατρειο του κ δεν υπαρχει λογος εφ οσον εχεις γιατρο που σε παρακολουθει

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ώρα σου είπαν τουλάχιστον;πάρε πάλι καλή μου και ρώτα το όνομα του γιατρού που έχεις ραντεβού.....βρε το καλύτερο ικα είναι το δικό μας....πας σήμερα κ κλείνεις αυθημερόν το ραντεβού.......:D

Grya.jpgGryap3.png

στο ικα Νικαιας σου κλεισαν ραντεβου???η στο κεντρο προστασιας?αν σου κλεισαν στο κεντρο προστασιας μαλλον δεν ξερουν ονομα γιατρου.θα πας εκει κ θα γραφει το ονομα σου κ θα μπεις στην ωρα σου!δεν θα αργησεις γιατι αν αργησεις μπορει να χασεις το ραντεβου.

επισης δεν εξεταζουν αυτοι οι γιατροι!μονο εξετασεις γραφουν κ φαρμακα.αν θελεις να σε εξετασει θα σου πει να πας στο ιατρειο του κ δεν υπαρχει λογος εφ οσον εχεις γιατρο που σε παρακολουθει

Μαλλον ειναι αυτο που λες το εχω γραψει σε χαρτακι για το ραντεβου απλα εγω το μονο που εχω να κανω ειναι να παω στην δικια μου να μου πει τι εξετασεις θελω για να μην μου γραψει αλλα αυτος

RVysp3.png

uF2hp3.png

ώρα σου είπαν τουλάχιστον;πάρε πάλι καλή μου και ρώτα το όνομα του γιατρού που έχεις ραντεβού.....βρε το καλύτερο ικα είναι το δικό μας....πας σήμερα κ κλείνεις αυθημερόν το ραντεβού.......:D

ναι μου ειπαν ωρα ( παλι καλα)

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

ωχ!θα νευρασω παλι!!!ακου τι λεει ρε για τον γιο της!!!ελεος!

άμα είναι κ τρία μέτρα το παιδί τι να πείς;;;;δεν υπάρχουν οι γυναίκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:χαχαχαχαχαχαχα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...