Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον λυσσαρες!!!!

δεν κοιμαμαι!μαγειρευω!ξυπνησα 11:30!κ Αντζυ θα σε σκοτωσω με αυτο που μου κανες χθες με την μπουγατσα!!!εστειλα μυν στον Κωστα κ του ειπα οτι ωρα ερθει να ΜΕ φερει μπουγατσα ΜΕ ΤΥΡΙ(ειμαι απο την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)κ στις 5 ετρωγα μπουγατσα!!μετα κοιμηθηκα σαν πουλακι!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!

Βικυ,που ειναι η κοιλια ρε?εγω δεν ειδα τιποτα!!!

παω να διαβασω τι λετε απο το πρωι!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

της τρελλης εγινε εδωωωωωωωωωωω

εκανε μπαμ η κωλοχυτρα μου και πλημμυρισε η κουζιναααααααα

ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΒΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ;;; :shock::shock::shock:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ωχχχχχ μην λες τετοια και δεν ξαναδουλεψω ποτε τι χυτρα μου!!!

Ειμαι και φοβητσιαρα!!!!

Πως εγινε???????????

Διαφημίσεις

καλε η αχρηστη η νοικοκυρα μου θελω και χυτρα νεας τεχνολογιας ,δε μου αρεσουν τα κλασικα κατσαρολακια που ειχανε απο παλια!ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΧΩ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10' ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Η ΧΥΤΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΜΕΛΙ..

ΚΙ ΕΚΕΙ που καταβροχθισα την τελευταια μου μπουκια,ακου ενα μπαμ κ τρεχω στην κουζινα κ τι να δω? η χυτρα να χοροπηδαει σαν παλαβη,να κανει θορυβο και το χειροτερο τα ΝΕΡΑ να τρεχουν παντου..2 πετσετες σωματος απο το μπανιο πηρα για να μαζεψω αυτα που τρεχαν κ να πιασω με κατι την χυτρα να την πεταξω στο νεροχυτη!ρε τι επαθα!κ τωρα καταφερα να την ανοιξω,φυσικα τα ρεβυθια εγιναν λαπας και τα πεταξα κι η κουζινα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ!την τριβω με το σφουγγαρι τοοοοοοοση ωρα και ειναι ολο γλυτσα,κολλαει παντου απο αυτο το κ@λονερο που ετρεξε απο την χυτρα...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Εδώ και μια ώρα σας διαβάζω!!!! Γράψατε πάλι χτες!

Εννοείται οτι λόγω έλλειψης μνήμης δεν μπορώ να θυμηθώ όλα όσα γράψατε!!! Χτες ην έκανα και γω την αμαρτία μου, έφαγα το cheeseburger μου(οχι που θα μου γλίτωνε)!!!

Δυο βδομάδες μείνανε ακόμη στη δουλεία και μετά ανυπομονώ να πίνω το πρωινό καφεδάκι μου μαζί σας! Μου έφεραν και μια κοπέλα που θα με αντικαταστήσει και εκεί που έλεγα ότι θα χαλαρώσω τρέχω περισσότερο. Εχεί λίγο άγνοια του κινδύνου και μου αφήνει ψαλίδια στα τραπεζάκαι των παιδιών ,βάζει σε 3χρονο θερμόμετρο και το αφήνει και φεύγει και τέτοια ανάλογα! Οπότε εκτος απο τα 25 πρέπει να προσέχω και αυτή!!!

Η μπέμπα μου απο χτές μετακινείται συνεχώς και πολύ το χαίρομαι!!!

Λοιπόν σας αφήνω να ζεστάνω το φαγάκι μου, μπάμιες με κοτόπουλο απο χτες και τα λέμε μετά!

Φιλάκια σε όλες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας μανουλες...το έχασα καλε το χθεσινοβραδινο...ρεσιταλ δώσατε!!!

Δυο ωρες παλευω αν σας διαβασω...

QUOTE=nikole;132735]στον 9ο βάλτε όλες μπροστά γιατί βοηθάει λένε...η παρέα του ιανουαρίου λέει οτι γυρνάει το παιδί με το sex οπότε ........βουρ!!!!!!!angie ένοιωθα μόνη!!!!

Δεν γυρναει καλε με το sex, απλα βοηθαει να μαλακωσει ο τραχηλος μηπως και γεννησουμε ευκολοτερα και κατι που παιζει με το σπερμα μηπως βπηθησει στο να προκληθει φυσιολογικος τοκετος...

Βεβαια εμεις που του ειχαμε δωσει να καταλαβει στο Στελιο...τιποτα δεν εγινε... το εφαγα το μαχαιρι (ηταν δεμενος με το λωρο)

καλημέρα κορίτσια

δεν προλαβαινω παραγματικά να σας διαβαζω σε μια μερα γεμιζουν 10 σελίδες και μένω πολυ πισω στα θεματα. εχθες δε μπορουσα καθόλου να διαβάσω ήμουν σε ασχημη ψυχολογική κατασταση το ιδιο ξυπνησα και σήμερα . Ισως αργοτερα αν επιθυμει κάποια να συζητησει μαζί μου ν ααναφερω τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα .Ααλλα δεν θέλω και να σας φορτώνω με τος κυκλοθυμίες μου. Φοβάμια οτι οταν τελειώσει η εγκυμοσύμη θα μου έχει μεινει η αναμνηση του αγχους και της αδιαφιλονικητης αγωνίας και μελαγχολίας και αυτο με τρελαινει. Ποσο περισσότερο κακο να κάνω στο παιδί μου πιά??????

συγνώμη και παλι.

Τωρα τυγχάνει αι εχει κενο ο αντρας μου απο τη δουλεια και θα με πάρει να πάμε για ενα καφέ να αλλάξω παραστάσεις!!!!!!!!

Γιατι τοσο ασχημα κοριτσακι? Αντε, πηγαινε τσαρκα μπας και ξεσκασεις λιγο...Κι εννοειται, οτι θες---εδώ είμαστε!!!

Joanna30 περαστικουλια...και για το βήχα και για τη διαιτα...

Strata αυτο που λες (η Μαγγίρα κ οι περισσότερες επώνυμες ακόμη κ αυτές που παίρνουν 30 κιλά κάνουν καισαρική κ επι τόπου λιποαναρρόφηση γι αυτό βγαίνουν στιλάκια απ το μαιευτήριο!!!!!!!!!!!!) δεν ειναι κακη ιδεά!!!!!!! Λες να ρωτησω κι εγω τη γιατρο μου? ...χιχιχι

maraki2108 καλα ξεμπερδεματα με το μαστορα. Τελειωνει σημερα ή είναι μεγάλη η ζημιά?

QuW0p3.png

καλε η αχρηστη η νοικοκυρα μου θελω και χυτρα νεας τεχνολογιας ,δε μου αρεσουν τα κλασικα κατσαρολακια που ειχανε απο παλια!ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΡΕΒΥΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΧΩ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10' ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Η ΧΥΤΡΑ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΑΩ ΛΙΓΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ Κ ΜΕΛΙ..

ΚΙ ΕΚΕΙ που καταβροχθισα την τελευταια μου μπουκια,ακου ενα μπαμ κ τρεχω στην κουζινα κ τι να δω? η χυτρα να χοροπηδαει σαν παλαβη,να κανει θορυβο και το χειροτερο τα ΝΕΡΑ να τρεχουν παντου..2 πετσετες σωματος απο το μπανιο πηρα για να μαζεψω αυτα που τρεχαν κ να πιασω με κατι την χυτρα να την πεταξω στο νεροχυτη!ρε τι επαθα!κ τωρα καταφερα να την ανοιξω,φυσικα τα ρεβυθια εγιναν λαπας και τα πεταξα κι η κουζινα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ!την τριβω με το σφουγγαρι τοοοοοοοση ωρα και ειναι ολο γλυτσα,κολλαει παντου απο αυτο το κ@λονερο που ετρεξε απο την χυτρα...

γειά σου angie μαγείρισσα.....εσύ καλά είσαι...κάπου άκουσα ,μην περιμένετε να θυμηθώ που, έβαλε κάποια χόρτα στη χύτρα :!:κ' όταν πήγε να την ανοίξει της ήρθαν αγκαλιά.......σφήνωσε στη βαλβίδα ένα!!!!:lol::lol::lol:

βρε κούκλα μου και εσύ πρόσεχε πως την κλείνεις την άτιμη!!!!!

είπα να κοιμηθώ λίγο αλλά κάποιοι γείτονες αποφάσισαν να τσακωθούν μεγαλοφώνος και ακυρώθηκε ο ύπνος.....:-(:sad:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγω σημερα πηγα στο ΙΚΑ να φτιαξω το βιβλιαριο οικογενειακο.Το δικο μου κι του ανδρα μου το εκανα κι επαθα ΣΟΚ μετα.....

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ( ΑΜΑΝ) ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!

ΑΛΛΟ ΤΟΥΤΟ !

ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ( οχι οτι θα αντεξω τοσο ) ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ! ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ) ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ :confused::confused::confused:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Εγω σημερα πηγα στο ΙΚΑ να φτιαξω το βιβλιαριο οικογενειακο.Το δικο μου κι του ανδρα μου το εκανα κι επαθα ΣΟΚ μετα.....

ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΤΗΛ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ( ΑΜΑΝ) ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!

ΑΛΛΟ ΤΟΥΤΟ !

ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ( οχι οτι θα αντεξω τοσο ) ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΝΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ! ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΗ) ΚΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ :confused::confused::confused:

αννα ακου.

παιρνεις τηλ στο 184 δινεις τον αριθμο μητρωου που γραφει πανω το βιβλιαριο σου κ ζητας γιατρο (γυναικολογο που ασχολειται με εγκυες ομως)να σου κλεισουν ραντεβου.πας εκει σου γραφει ο γιατρος τις εξετασεις κ μετα πας κ τις κανεις.προσεχε ομως!ραντεβου δεν υπαρχουν για καθε μερα..ως συνηθως τα ραντεβου για τους γιατρους ειναι ενα μηνα μετα...ειναι κλεισμενα ολα!πρεπει να προνοεις κ να παιρνεις τηλ νωρις το πρωι.(δουλευα παλια στο 184 κ ξερω τι σου λεω)

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αννα ακου.

παιρνεις τηλ στο 184 δινεις τον αριθμο μητρωου που γραφει πανω το βιβλιαριο σου κ ζητας γιατρο (γυναικολογο που ασχολειται με εγκυες ομως)να σου κλεισουν ραντεβου.πας εκει σου γραφει ο γιατρος τις εξετασεις κ μετα πας κ τις κανεις.προσεχε ομως!ραντεβου δεν υπαρχουν για καθε μερα..ως συνηθως τα ραντεβου για τους γιατρους ειναι ενα μηνα μετα...ειναι κλεισμενα ολα!πρεπει να προνοεις κ να παιρνεις τηλ νωρις το πρωι.(δουλευα παλια στο 184 κ ξερω τι σου λεω)

Πηρα σημερα το πρωι τηλ με το που τελειωσα το βιβλιαριο κι εκλεισα ραντεβου....Αλλα δεν καταλαβενω γιατι δεν λεει ονομα του γιατρου ή να διαλεξουμε εμεις τον γιατρο τον οποιον θελουμε να παμε?

Ναι, ενταξει εμενα θα με παρακολου η γιατρος που ξεκινησε απο την αρχη κι θα με ξεγεννησει αλλος αλλα μου λενε πως αυτο δεν πρεπει να το γνωριζει ο γιατρος ο οποιιος θα γραφει τις εξετασεις για να ξερεις τι σου γινετε ή επιδη μπορει να σου γρινιαζει κιολας κι να μην τα δινει ευκολα....

RVysp3.png

uF2hp3.png

Κορίτσια, εγώ αυτό θα πάω να το δώ.............

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=99276&cid=11

Δείτε το τρέιλερ την ταινίας

να πάς και μετά να σε δώ σε ποιό δωμάτιο θα πας πρώτα.....την κρεβατοκάμαρα ή την κουζίνα; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

να πάς και μετά να σε δώ σε ποιό δωμάτιο θα πας πρώτα.....την κρεβατοκάμαρα ή την κουζίνα; :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χα χα χα χα χα χα χα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...