Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπερα μανουλες.

...

ετσι θελω με την ευκαιρια να ρωτησω αν γνωριζει καμια σας τωρα που εληξε η αδεια που πηρα απο επιτροπη αν μπορω στο καπακι να παρω αλλη κ για αλλο λογο!αν γνωριζει κατι καμια σας pls ας δωσει τα φωτα της!:idea:

σορυ για το κατεβατο!!!:tongue::tongue:

Πόσο καιρό πήρες δηλαδή?

Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν 2 μήνες με άδεια γιατί είχα αποκόλληση.

Δεν υπήρξε πρόβληα. Απλά μέχρι 25 μέρες/χρόνο πληρώνεσαι κάποια χρήματα από το ΙΚΑ και τα υπόλοιπα από τον εργοδότη για να φτάσεις το μισθό σου 100%--δεν χάνεις ούτε cent.

Από κει και μετά πληρώνεσαι ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ κι εκεί κάτι χάνεις πάντα, από κρατήσεις...

QuW0p3.png

Πόσο καιρό πήρες δηλαδή?

Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν 2 μήνες με άδεια γιατί είχα αποκόλληση.

Δεν υπήρξε πρόβληα. Απλά μέχρι 25 μέρες/χρόνο πληρώνεσαι κάποια χρήματα από το ΙΚΑ και τα υπόλοιπα από τον εργοδότη για να φτάσεις το μισθό σου 100%--δεν χάνεις ούτε cent.

Από κει και μετά πληρώνεσαι ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ κι εκεί κάτι χάνεις πάντα, από κρατήσεις...

Eιχα παρει κ τις 15 μερες αναρωτικη που δικαιουμαι κ τωρα πηρα 10 μερες απο επιτροπη.

τωρα πρεπει να ξαναπερασω επιτροπη.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Annie εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη απο τον 5ο μήνα έπαιρνα μηνιαίες άδειες, είχα κάποιο μικρό πρόβλημα με συσπασεις αλλά το κυριότερο πρόβλημα ήταν η συμπεριφορά της προισταμενης μου, που έβγαζε όλη την κακία της πάνω μου που ενώ ήξερε πως έχω πρόβλημα με φόρτωνε με δουλειά. Μου σύστησε λοιπόν η ξαδερφη μου ένα γιατρό στο ΙΚΑ και πήγαινα και μου εγραφε άδεια μέχρι που γεννησα.Περνουσα κανονικά επιτροπή,οπου πάντα σε θέματα εγκυμοσύνης,εγκρινουν πάντα την άδεια, δεν το ριψοκινδυνευουν.Aπλως κάθε φορά θέλουν τον τελευταίο ηπερηχο και διάγνωση του γιατρου του ΙΚΑ.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Ξέχασα κάτι. Ο γιατρός με τεχνασμα την ώρα που μου έκανε υπέρΗχο αλλοιωνε την μορφή του και αυτος έδειχνε πρόβλημα στον πλακουντα! Άμα θέλουν βλέπετε τι κάνουν; Τον χαρτζιλικωνα όμως....και μπήκα στην διαδικασία αυτή γιατί αντιμετωπισα πρόβλημα συμπεριφοράς στην δουλειά, κανένας σεβασμός απέναντι στην κατάσταση μου. Και μου κάνουν τα ίδια και τώρα, επειδή ζήτησα να πάρω μόλις γεννησω το ισοχρονο του μειωμένου σε χρόνο, δλδ 81 ημέρες.Αν μου πουν έγκαιρα ότι δεν θα μου την δώσουν, θα ξανακανω το ίδιο, γιατί έχω δώσει τα πάντα σε αυτή την δουλειά και δεν αναγνωρίζουν τίποτα.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Πάνε 2 βδομάδες που έχω να μπω αλλά μετακόμισα και ήμουν χωρίς ιντερνετ.

Μου λείψατε! Είχα να διαβάσω 15 σελίδες!!!!

Teacher λυπάμαι πάρα πολύ!

Dimidana καλωσήρθες πίσω και να καλωσορίσω και όλα τα νέα μέλη.

Εν συντομία τα νέα μου: Είναι αγοράκι: Εχουμε και σε φωτογραφία τα πειστήρια :-P

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (φύλλο άγνωστο)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

9.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

10.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

11.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

13.dina84 ----------->08/04/10

14.strata------------>08-09/04/10

15.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

16.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

17.taniabell---------->11/04/10 (Μάλλον κοριτσάκι)

18.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

19.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

20.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

21.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

22.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

23.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

24.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

25.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (Μάλλον κοριτσάκι)

26.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα (αγοράκι)

27.Eirinaki ----------->18/04/10

28.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

29.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

30.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

31.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

32.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

33.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

34.Anna_22---------->26/04/10 (Μάλλον Ιασώ)

35.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

36.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

37.thalia81 ---------->27/04/10

38.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Aγοράκι)

39.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

Την προηγούμενη βδομάδα πήγα στο γιατρό και ήθελε ντε και καλά να δει το φύλο. Το ζουζούνι δεν συνεργαζόταν κι έτσι έκανα και κολπικό υπέρηχο να το σιγουρέψουμε. Ο υπέρηχος μας έδειξε 4 μέρες παραπάνω.

Η ζυγαριά εξακολουθεί και με δείχνει 1 μείον αλλά ζορίζομαι πολύ να διατηρηθώ αν και δεν πρέπει να πάρω γραμμάριο.

Επίσης εκτός από φυλικό ξεκίνησα σίδηρο και ασβέστιο.

Στις 7/12 έχω ραντεβού για β' επιπέδου και τέλος του χρόνου έχω να κάνω καμπύλη, γενικές και πάλι τοξόπλασμα για τελευταία φορά.

X4pTp3.png

Καλορίζικο το σπίτι! Κι αναρωτιόμουν τί να κάνεις... Χαίρομαι που μαθαίνω νέα σου! Με το καλό ο μπέμπης! :D

Κι εγώ είμαι ακόμη -1 ή 2 αλλά κάποια στιγμή θα βάλω... Εσύ γιατί δεν κάνει; Εντάξει, είμαστε πια στον 5ο, δικαιολογείται!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!

Καλά είμαι Ιωάννα μου. Αν και συνέβησαν αρκετά τις τελευταίες 2 βδομάδες. Δεν κάνει γιατί είμαι ήδη πολύ πάνω απο το κανονικό και μου έχει πει ο γιατρός να προσέχω πολύ.

Ηθελα να σας πω για μια φίλη μου και να (προσ)ευχηθούμε όλες μαζί. Η φίλη μου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το Μαίο. Ξαφνικά πριν 3 βδομάδες, ενώ ήταν μια χαρά, έβηχε το μωράκι και το πήγε στο γιατρό να δει αν είναι καλά.

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν λίγο κίτρινο, και ότι από την τελευταία φορά που το είχε δει δεν είχε πάρει γραμμάριο. Της είπε να κάνει κατευθείαν εισαγωγή.

3 βδομάδες τώρα στο νοσοκομείο, ο μπέμπης εξακολουθεί να είναι στην ίδια κατάσταση. Εχει κάνει όλες (μέχρι και για AIDS, κάθε τύπου καρκίνου, ιπατίτιδες) τις εξετάσεις και δεν του βρίσκουν τίποτα. Ομως το συκώτι που είναι πρησμένο και ξαφνικά εδώ και 2 μέρες βρήκαν αίμα στο στομάχι του.

Ηταν να του κάνουν βιοψία αλλά αδύνατο!

Ετσι οι γιατροί παραδόθηκαν και εχθές το μωράκι έφυγε εκτάκτως με στρατιωτικό αεροπλάνο για Γαλλία.

Ας ευχηθούμε όλες μαζί κορίτσια το αγοράκι αυτό να μην έχει τίποτα σοβαρό και να γίνει γρήγορα καλά!

X4pTp3.png

Καλημέρα!

Καλά είμαι Ιωάννα μου. Αν και συνέβησαν αρκετά τις τελευταίες 2 βδομάδες. Δεν κάνει γιατί είμαι ήδη πολύ πάνω απο το κανονικό και μου έχει πει ο γιατρός να προσέχω πολύ.

Ηθελα να σας πω για μια φίλη μου και να (προσ)ευχηθούμε όλες μαζί. Η φίλη μου γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το Μαίο. Ξαφνικά πριν 3 βδομάδες, ενώ ήταν μια χαρά, έβηχε το μωράκι και το πήγε στο γιατρό να δει αν είναι καλά.

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι το μωρό ήταν λίγο κίτρινο, και ότι από την τελευταία φορά που το είχε δει δεν είχε πάρει γραμμάριο. Της είπε να κάνει κατευθείαν εισαγωγή.

3 βδομάδες τώρα στο νοσοκομείο, ο μπέμπης εξακολουθεί να είναι στην ίδια κατάσταση. Εχει κάνει όλες (μέχρι και για AIDS, κάθε τύπου καρκίνου, ιπατίτιδες) τις εξετάσεις και δεν του βρίσκουν τίποτα. Ομως το συκώτι που είναι πρησμένο και ξαφνικά εδώ και 2 μέρες βρήκαν αίμα στο στομάχι του.

Ηταν να του κάνουν βιοψία αλλά αδύνατο!

Ετσι οι γιατροί παραδόθηκαν και εχθές το μωράκι έφυγε εκτάκτως με στρατιωτικό αεροπλάνο για Γαλλία.

Ας ευχηθούμε όλες μαζί κορίτσια το αγοράκι αυτό να μην έχει τίποτα σοβαρό και να γίνει γρήγορα καλά!

Καλημέρα !!! πως είμαστε σήμερα?

dim_angel μακάρι να πάνε όλα καλά και το μωράκι να γυρίσει σύντομα εδώ. Όλη η καλή μας ενέργεια και η θετική μας σκέψη είναι μαζί του.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

dim_angel περαστικα και ολα να πανε καλα με το μωρακι της φιλης σου. Κρατα μας ενημερες για το τι γινεται. Πολυ παραξενο αυτο που συνεβη στο παιδακι! Ελπιζω να βοηθησει ο Μεγαλοδυναμος (και οι Γαλλοι γιατροι) να πανε ολα καλα. Περαστικα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!!

dim_angel, εύχομαι οτι καλύτερο για το παιδάκι της φιλής σου, να ξεπερασει γρήγορα αυτό που παιρνάει, γιατί πραγματικά όταν ακούω για μωράκια σε τόσο μικρή ηλικία να υποφέρουν αυτό που σκέφτομαι είναι ένα μεγάλο γιατί. Η Παναγία να τους προσέχει και γρήγορα να έχετε ευχάριστα νέα. Επίαης καλορίζικο το καινούριο σπίτι και με το καλό ο μπέμπης σας (και άλλο αγοράκι για τον Απρίλιο).

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα φιλενάδες.

dim_angel όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια για το παιδί της φίλης σου. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά, να γίνει καλά και να περάσουν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι άρχισα να αισθάνομαι τον μπόμπιρα, αλλά ακόμα δεν έχω σιγουρευτεί.Κρατάει πολύ λίγο και δεν προλαβαίνω να βάλω το χέρι μου......

Κατά τα άλλα σήμερα το πρωί έσπασε ο καθρέφτης του μπάνιου μου και έγινε κομμάτια. Κλαίω όλη την ώρα γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη γρουσουζιά να συμβεί αυτό.Δεν μπορώ να ηρεμήσω........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Γεια σας κορίτσια

Κι αλλη μια μανουλα που αρχισαν οι κλωτσιες αντε και στα δικα μας.Κάθε μέρα του μιλάω σκουνταω την κοιλια μου αλλα αυτος τιποτα.Θα με τρελάνει στο τέλος.

Λυπήθηκα πολυ για το μωράκι της φίλης σου dimangel οι ευχες ολων μας μαζί του να βρουν τι εχει και να μπορεσουν να το βοηθησουν να γίνει καλα.

Annie μη φοβάσε καθόλου για τις αδειες το πιο ευκολο είναι.

Παρε χαρτι απο το γιατρο σου οτι υπάρχει καποιο προβλημα μετά πας σε γιατρο του ικα που σου δίνει παραπεμπτικο και στη γραμματεια να κλεισεις ραντεβου για επιτροπη το ραντεβου μπορει να είναι ενα μηνα μετα αλλα θα σου δικαιολογησουν ολη την αδεια.Κοιτα να γραψεις 20-30μερες να αξιζει τον κοπο.

Εμένα μου ειχε γραψει να παραμεινω στο κρεβάτι ολο αυτο τον καιρο και μας στειλανε γιατρο του ικα στο σπιτι (ο οποιος ηταν παθολογος ασχετος δηλαδη)και απλα αντεγραψε το χαρτι του γιατρου μου για την επιτροπη,απλα μετα πρεπει να παει αλλος στην επιτροπη εφ οσον ειναι μεσα στην αδεια σου.

Ξέκινα λοιπον με το γιατρο σου και μια καλη δικαιολογια.

dtMvp3.png

Καλημέρα!!!

Mariong, χμμμ... κι εμένα δε με λες κι αδύνατη...! :rolleyes:

Αν και η γιατρός μου δεν είναι τόσο αυστηρή... Θα το παλέψουμε!

Εύχομαι τα καλύτερα στον μικρούλη, μακάρι εκεί να μπορέσουν να τον βοηθήσουν και πολλή δύναμη στους γονείς του, που περνάνε τόσο δύσκολη κατάσταση...

Καλημέρα φιλενάδες.

dim_angel όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια για το παιδί της φίλης σου. Εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά, να γίνει καλά και να περάσουν τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι άρχισα να αισθάνομαι τον μπόμπιρα, αλλά ακόμα δεν έχω σιγουρευτεί.Κρατάει πολύ λίγο και δεν προλαβαίνω να βάλω το χέρι μου......

Κατά τα άλλα σήμερα το πρωί έσπασε ο καθρέφτης του μπάνιου μου και έγινε κομμάτια. Κλαίω όλη την ώρα γιατί ξέρω ότι είναι μεγάλη γρουσουζιά να συμβεί αυτό.Δεν μπορώ να ηρεμήσω........

ΜΠΡΑΒΟ!!! :D :D :D Είπε να σε παιδέψει λίγο αλλά νάτος! Στην αρχή έτσι διακριτικά είναι... Όσο περνά ο καιρός όμως, δίνουν στην μαμά και καταλαβαίνει!!!

Για τον καθρέφτη... τί να σου πω ρε πουλάκι μου... κάθεσαι και στενοχωριέσαι γι' αυτό;! :shock: Ααααχχχ, άτιμες ορμόνες... Απλώς μάζεψε τα κομμάτια, (μην έχουμε κανένα τραυματισμό! Προσεκτικά!) πέτα τα, και ξέχνα το! Ε, εντάξει βάλε και έναν καινούργιο να βλέπεστε! Ξέρεις πόσους καθρέφτες έχω σπάσει εγώ; Ευτυχώς, δεν δίνω σημασία γιατί τώρα θα αναρωτιόμουν αν τα 7 χρόνια γρουσουζιάς πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο ή αν πάνε διαδοχικά! (Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα προλάβαινα σε αυτή τη ζωή!!!) :D Δόξα τω Θεω, μια χαρά είμαστε πάντως!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!! :D :D :D Είπε να σε παιδέψει λίγο αλλά νάτος! Στην αρχή έτσι διακριτικά είναι... Όσο περνά ο καιρός όμως, δίνουν στην μαμά και καταλαβαίνει!!!

Για τον καθρέφτη... τί να σου πω ρε πουλάκι μου... κάθεσαι και στενοχωριέσαι γι' αυτό;! :shock: Ααααχχχ, άτιμες ορμόνες... Απλώς μάζεψε τα κομμάτια, (μην έχουμε κανένα τραυματισμό! Προσεκτικά!) πέτα τα, και ξέχνα το! Ε, εντάξει βάλε και έναν καινούργιο να βλέπεστε! Ξέρεις πόσους καθρέφτες έχω σπάσει εγώ; Ευτυχώς, δεν δίνω σημασία γιατί τώρα θα αναρωτιόμουν αν τα 7 χρόνια γρουσουζιάς πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο ή αν πάνε διαδοχικά! (Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα προλάβαινα σε αυτή τη ζωή!!!) :D Δόξα τω Θεω, μια χαρά είμαστε πάντως!

Καλό!!!!!!!!Δίκιο έχεις, πολύ βαριά το πήρα χωρίς λόγο.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...