Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

χα ΧΑ χα ΧΑ!!! και με ανησυχησες!!καλα ειναι πολυ ωραια η κοιλιτσα σου,ε?!!

τωρα τα κιλα που λες δεν τα βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ,αλλα τελοσπαντων ...γκρρρρρ....

και βεβαια να τη χαιρεσαι,και τα κιλα μας χαιρομαστε και τα μωρα μας και ΟΛΑ!!

angel ούτε εγώ τα βλέπω τα κιλά που λές...μια χαρά είσαι.....

Grya.jpgGryap3.png

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ..

ΒΑΡΒΑΡΑ,MEL,NTINA,ANGICAT..ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ???

Συμφωνω μαζι σου angie μου!!!Μας παρατησανε.

Πρεπει να κανουμε καινουρια λιστα αρχηγε!!!!!

Μια τέλεια κοιλίτσα έχεις angel μου!!!

σας ευχαριστώ σας ευχαριστώ.......

χα ΧΑ χα ΧΑ!!! και με ανησυχησες!!καλα ειναι πολυ ωραια η κοιλιτσα σου,ε?!!

τωρα τα κιλα που λες δεν τα βλεπω ΠΟΥΘΕΝΑ,αλλα τελοσπαντων ...γκρρρρρ....

και βεβαια να τη χαιρεσαι,και τα κιλα μας χαιρομαστε και τα μωρα μας και ΟΛΑ!!

όλα όλα.............

χαχαχαχαχα.....βρε angel πες στο σύζηγο να μπεί μέσα το βράδυ κ σου λέω εγώ για πότε το τακτοποιεί το θεματάκι ,με την κυρία angie...χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

λές??

angel ούτε εγώ τα βλέπω τα κιλά που λές...μια χαρά είσαι.....

Βασικά τις πρωινές ώρες τα κιλά μου τα στέλνω για αγγαρίες, λίγο στον φούρνο λίγο στο s/m , να απλώσουν κάνα ρούχο κλπ. Θα τα συγκεντρώσω όλα και θα τα φωτογραφίσω εκ νέου....:tongue::tongue::tongue::lol::lol:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Να πώ και κάτι τελευταίο.

Καλό θα ήταν λεπτομέρειες για την συνάντηση (πχ ώρα και ακριβές μέρος) ας δωθούν με pm σε όσες θέλουν να παρευρεθούν. Θέλουμε να βρεθούμε εμείς, και όχι όποιος "άλλος" παρακολουθεί το φόρουμ. Δεν είμαι λοξή, απλά λιγάκι επιφυλακτική.

Thanks!!

GaiGp3.png

νεραϊδούλα να τον φτιάξεις τον πουρέ είναι άπαιχτος.....αν κ δεν έβαλα βούτυρο μπάς κ συγκρατήσω κ τα δικά μου κιλά κ πρόσθεσα μοσχοκάρυδο που του έχω αδυναμία.......ποιά μου έδωσε τη συνταγή;;;;;;......έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη.....αφού σκέφτομαι μην απομακρυνθώ απ' το σπίτι και δεν το βρίσκω μετά....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

νεραϊδούλα να τον φτιάξεις τον πουρέ είναι άπαιχτος.....αν κ δεν έβαλα βούτυρο μπάς κ συγκρατήσω κ τα δικά μου κιλά κ πρόσθεσα μοσχοκάρυδο που του έχω αδυναμία.......ποιά μου έδωσε τη συνταγή;;;;;;......έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη.....αφού σκέφτομαι μην απομακρυνθώ απ' το σπίτι και δεν το βρίσκω μετά....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ε?????Ωχ καηκαμε!Και μ αρεσει ο πουρεεεεες!!!!!!!

Μιαμ μιαμ:D:D:D

Καλά πήρα μια λαχτάρα τώρα!!!!!!!!!!!!

Μπήκε στο γραφείο μου ένας τρελός, ναρκομανής δεν ξέρω και ζητούσε λεφτά.Ευτυχώς ήταν και οι συνεργάτες μου μέσα και κλειστήκαμε μέσα σε ένα γραφείο.Αυτός φώναζε και χτυπούσε τις πόρτες.Πήραμε την αστυνομία αλλά τελικά έφυγε από μόνος του.

Κατατρόμαξα, ακόμα να συνέλθω............

Η αστυνομία ήρθε και μας είπε ότι είναι ακίνδυνος και σεσημασμένος αλλά πού να ξέρεις τί τρέλα κουβαλάει ο καθένας και τί μπορεί να σου κάνει.............

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Να πώ και κάτι τελευταίο.

Καλό θα ήταν λεπτομέρειες για την συνάντηση (πχ ώρα και ακριβές μέρος) ας δωθούν με pm σε όσες θέλουν να παρευρεθούν. Θέλουμε να βρεθούμε εμείς, και όχι όποιος "άλλος" παρακολουθεί το φόρουμ. Δεν είμαι λοξή, απλά λιγάκι επιφυλακτική.

Thanks!!

Συμφωνώ με την angel!!!!

Αχ βρε ELISAVET μου... τι τρομάρα πήρες κι εσυ...:shock::shock::shock:

Ο κόσμος δεν πάει καθόλου καλα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Α,ΡΕ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ...ΑΣΕ..

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FB ΑΦΠΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ!!

ΝΙΚΟΛ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ !! :-)

ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ??ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΛΕΩ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Πουρεδάκι ε? αφράτο? με μοσχοκάρυδο? αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Για το αλσχάιμερ (και για εμένα) προτείνω να τοποθετήσουμε ένα κολάρο με πομπό ώστε αμα χαθούμε να μας εντοπίσουν (σαν τα τσιπαρισμένα σκυλακια...)

Καλά πήρα μια λαχτάρα τώρα!!!!!!!!!!!!

Μπήκε στο γραφείο μου ένας τρελός, ναρκομανής δεν ξέρω και ζητούσε λεφτά.Ευτυχώς ήταν και οι συνεργάτες μου μέσα και κλειστήκαμε μέσα σε ένα γραφείο.Αυτός φώναζε και χτυπούσε τις πόρτες.Πήραμε την αστυνομία αλλά τελικά έφυγε από μόνος του.

Κατατρόμαξα, ακόμα να συνέλθω............

Η αστυνομία ήρθε και μας είπε ότι είναι ακίνδυνος και σεσημασμένος αλλά πού να ξέρεις τί τρέλα κουβαλάει ο καθένας και τί μπορεί να σου κάνει.............

Ρε λαχτάρα που την πήρες βρε κορίτσι μου.... πάλι καλά που δεν ήσουν μόνη σου!!! Ηρέμησε τώρα έτσι?

GaiGp3.png

Α,ΡΕ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ...ΑΣΕ..

ΒΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FB ΑΦΠΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ!!

ΝΙΚΟΛ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΤΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ !! :-)

ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ??ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΛΕΩ!!

Ναι δικιο εχεις!Να κανουμε επεξεργασια επανω σε αυτη τη λιστα;)

ΜΗΤΕΡΑ:

:tongue:touki - 06/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:Mariong - 09/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:Marakious -10/04/2010(κοριτσακι)

:rolleyes:neraidoula-20/04/2010(αγορακι)

:tongue:angie - 25/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:maraki2108 - 29/04/2010 (κοριτσάκι)

ΙΑΣΩ:

:rolleyes:andria27 - 03/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: mary73 - 07/04/2010

:rolleyes:valia81 - 07/04/2010 (αγοράκι)

:tongue:βασ32 - 17/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:Χριστίνα Τούχα - 17/04/2010 (αγοράκι)

:rolleyes: island - 25/04/2010

ΛΗΤΩ:

:rolleyes:tatti - 13/04/2010 (αγοράκι)

ΕΛΕΝΑ:

:tongue:irev - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue: nikole - 02/04/2010 (κοριτσάκι)

:tongue:anna_22 - 26/04/2010 (κοριτσάκι)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ:

:rolleyes:Atsoniou Tonia - 04/04/2010 (κοριτσάκι)

:rolleyes:dim_angel - 16/04/2010 (αγοράκι)

ELISAVET-08/04/2010(αγορακι)

taniabell -11/04/2010(κοριτσακι)Αγ.Δημητριος Ξανθη

Iwanna-13/04/2010(αγορακι)Βιοκλινικη Γαληνος

atlantis-17/04/2010(κοριτσακι)Ολυμπιον Πατρας

annie-24/04/2010(κοριτσακι)Γενεσσις Θεσσαλονικη

Επεξεργάστηκαν by neraidoula

καλημέρα τρελά ζουζουνάκια!

είστε απίστευτες μερικές μερικές!πολύ σας χαίρομαι!

valia είναι τρομερό αυτό που συνέβη στο παιδί,δεν υπάρχουν λόγια....και ο τρόπος που συνέβη τραγικός...ο Θεός να δώδει δύναμη στους δικούς του.

όμως από το μηνυματά σου σβήνω αυτό το γεγονός και κρατάω τη γέννηση των παιδιών!να τους ζήσουν!!!!διαβάζω κι εγώ συνέχεια τις ανακοινώσεις των γεννήσεων και συγκινούμαι και ονειρεύομαι τα δικά μας!!!!με το καλό να τα ζήσουμε!

strata καλό δρόμο να έχεις κοριτσάκι μου και καλά αποτελέσματα στον υπέρηχο.περιμένουμε νέα σου,ε?όσο για τη ζήλεια του αντρούλη σου,τι να πώ?ήταν πάντα έτσι?προσπάθησε να του δείξεις πόσο σε ενοχλεί όλη αυτή η στάση του και οτι δεν την αντέχεις..είναι δύσκολη φάση...

Βασ32 δε θέλω να σε ακούω έτσι..καταλαβαίνω πολύ καλά τις έννοιες άγχος,αγωνία,αλλά οχι τη μελαγχολία,μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου.βρές τρόπο να την ξεπεράσεις.όλοι έχουν προβλήματα,άλλοι περισσότερα,άλλοι λιγότερα,μη νομίζεις.

για μένα αυτοί οι μήνες που έχουν περάσει ήταν οι πιο δύσκολοι της ζωής μου.από την πρώτη εβδομάδα που έμαθα οτι είμαι έγκυος άρχισαν τα προβλήματα,και μιλάω για σοβαρά πράγματα,όχι ζαλίζομαι,ανακατεύομαι.και δεν έχω ηρεμήσει,πάνω που ξεπερνάω το ένα έρχεται άλλο.έχω ταλαιπωρηθεί,μου είναι πολύ δύσκολο,έχω λυγίσει πολλές φορές,αλλά για λίγο.σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που το όνειρό μου να γίνω μανούλα θα πραγματοποιηθεί,ευγνωμονώ το Θεό που όλα είχαν να κάνουν με μένα και όχι με το μωρό και παίρνω δύναμη για να συνεχίσω.έχω τον αντρούλη μου,τη ζωή μου,που στέκεται βράχος δίπλα μου και αυτό το πλασματάκι που για χάρη του πρέπει να είμαι δυνατή.

γι'αυτό σε παρακαλώ μην πέφτεις σε μελαγχολία,αντιμετώπισε κατά μέτωπο οτι σε αγχώνει,σκέψου μόνο τα θετικά στη ζωή σου και επικεντρώσου σε αυτά.κι όλα τα άλλα θα έρθουν,ε?και πάνω απ'όλα θα έρθει το μωράκι σου και θα είναι τόσες οι απαιτήσεις του που για να ανταπεξέλθεις θα πρέπει να είσαι καλά.γι'αυτό βγάλε τις κακές σκέψεις από το μυαλό σου,εντάξει κοριτσάκι?

φιλιά

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...