Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!!!πάλι καλά που πήγα για ύπνο νωρίς κ το τονίζω -για ύπνο πήγα-κ δεν παρασύρθηκα!!!!!κακή συναναστροφή η angie απαπαπαπαπαπα.........όλο για απαγορευμένα μιλάει.....αααααααχ

strata για πλάκα φτάνω τα 20 αν συνεχίσουν έτσι οι μανούλες εδώ μέσα!!!!αρρώστια η ζήλιααααααα.....με συζήτηση αν κάνεις τίποτα....

να κάνω μια ερωτησούλα;;;;;ποιό απορρυπαντικό πείρατε για να πλύνετε τα ρούχα των μικρών σας;ας ξεκινήσω απ'αυτό:lol::lol::lol:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα που το θυμήθηκα 03/04/2010 γεννάω κ όχι 04/04/2010...... μην μου προσθέτετε μέρες please......δε θα το αντέξω!!!!!!:lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!! Εγώ το εχω πει η Αντζυ είναι κακή παρέα!

Νικολ μου εγώ πηρα το προδερμ το υγρο!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα έχετε παλαβωσει κ ξεσαλώσει τελείως;;;;;;;;;;;;;;;

καλώς την strata!!! Εμείς είμαστε σοβαρές γυναίκες, όλα αυτά που διαβάζεις είναι γραμμένα από haker που θέλουν να μας διαβάλουν..

nicole απο κιλά εγω σπάω τα ρεκόρ +20!!!!!!!!!!!!!!Όσο για τον καφέ δεν πίνω γιατί δυο φορές που ήπια μου δημιούργησε έντονες καούρες!οπότε angel σε ξεπερνάω!!!!

χίλια σορρυ!!!! Respect!!!!!!

Λέω να ψωνίσω κ τα πράγματα του μπέμπη κ λέω να κάνω πολλές περικοπές γιατί θα πρέπει να μαζέωουμε κ τα λεφτά του τοκετού-ευτυχως κ είναι 2250-κ δεν μαζεύονται εύκολα...

ούτε με σφαίρες....

Εδω χιόνισε χθες ,άσπρη μέρα δεν είδα....

Κοριτσάρα εγώ το έργο "ή εμενα ή το πιάτο σου θα κοιτάς "το ξέρω και μάλιστα πολύ καλά. Άμα θές, ξέρω και το τέλος. Η λοβοτομή είναι η μόνη λύση, γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της!!!!!

Καλημερα κοριτσακια και απο εμενα, εχθες πηγαμε σε μια ψαροταβερνα με τα παιδια απο το γραφειο και εφαγα...εφαγα...εσκασα!και τσακισα μετα και σιροπιαστα με παγωτο απο επανω..σημερα λεω να κρατηθω λιγο γιατι η ζυγαρια ανεβαινει...

καλημέρα despoinaki , θα μείνω για λίγο στα σιροπιαστά. Ήταν καρυδόπιττα ή κάτι άλλο? Και το παγωτό ήταν βανίλια ή σε καϊμάκι? Να γίνεται και σωστή πληροφόρηση έτσι???:tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια. Του δώσατε και κατάλαβε χθες! Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά.

Εγώ μια απ'τα ίδια. Έχω ξυπνησει απο τις 6 τι πρωι (με ένα διάλλειμα στις 3 για τουαλέτα) και μετά με ξαναπήρε ο ύπνος στις 7¨30 το πρωι αλλά είχαμε ξυπνητήρι στι 7"45 γιατί ήρθε ο μάστορας. Έβλεπα στον ύπνο μου ότι έχω γεννήσει μια κούκλα και προσπαθούσα να την θηλάσω αλλά δεν καταλάβαινα αν βγαίνει γάλα ή όχι. Εν τω μεταξύ έπρεπε λέει σε μια βδομάδα να βαφτισω το (ήδη βαφτισμένο) βαφτιστήρι μου, και δεν ήξερα σε ποιον να δωσω να κρατάει την μπομπού μου. Πολύ παραξενο! Πάντως ήταν μια κούκλα!

καλημέρα maraki!! ωραίο όνειρο!! Στην θέση σου θα κρατούσα μεταφορικά τον όρο κούκλα, και θα άφηνα τα υπόλοιπα στην άκρη γιατί είναι από τις σκέψεις και μόνο. Κούκλα λοιπόν ε? Τί γίνεται? Διαφήμιση κάνουμε για γαμπρούς? Και εμείς έχουμε κοριτσάκια , δεν βγάλαμε και ντελάλη......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(πάω να φτιάξω καφεδάκι γιατί νιώθω πεσμένη ....)

καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!!!!πάλι καλά που πήγα για ύπνο νωρίς κ το τονίζω -για ύπνο πήγα-κ δεν παρασύρθηκα!!!!!κακή συναναστροφή η angie απαπαπαπαπαπα.........όλο για απαγορευμένα μιλάει.....αααααααχ

strata για πλάκα φτάνω τα 20 αν συνεχίσουν έτσι οι μανούλες εδώ μέσα!!!!αρρώστια η ζήλιααααααα.....με συζήτηση αν κάνεις τίποτα....

να κάνω μια ερωτησούλα;;;;;ποιό απορρυπαντικό πείρατε για να πλύνετε τα ρούχα των μικρών σας;ας ξεκινήσω απ'αυτό:lol::lol::lol:

Τώρα, το αν πήγες για ύπνο ή όχι αν θέλουμε το πιστεύουμε....

Τα κιλά χρυσό μου άστα, μας έφαγε η strata... τί να λέμε.....

Απορρυπαντικό Proderm σε υγρή μορφή και μαλακτικό της ίδιας μάρκας φυσικά και τα 2 για πλυντήριο έτσι?

Γκουντ μορνινγκ!!!!!!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες!!! Δεν παιζόσαστε πάλι!!! Καλά, αυπνίες είχατε;;; Και εγώ μια από τα ίδια αλλά δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ και να κάτσω στον υπολογιστή...

Σήμερα είμαι αρκετά συγκινημένη. Γεννήσαν δυο κοπέλες που γνώρισα εδώ μέσα στο forum! Η μια έκανε διδυμα αγοράκια και η άλλη κοριτσάκι!!!

Απορρυπαντικό Proderm έχω πάρει και εγώ και μου λείπει το μαλλακτικό τώρα... Θα πάω να το αγοράσω και το ΣΚ ξεκινάει πλύσιμο ρούχων για τον μπεμπούλη μου!!!

andria27 μου ο μπεμπούλης σου σίγουρα θα είναι πάνω από 1500... εμένα τόσο ήταν την προηγούμενη εβδομάδα!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα Βικάκι!

Κι η δικιά σου κούκλα θα'ναι βρε, με τέτοια μαμά! Όσο για τους γαμπρούς, εδώ μέσα υπάρχει αφθονία αρσενικών νομίζω. Δεν χρειαζόμαστε διαφήμιση. Θα μας παρακαλάνε σου λέω!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για την ενημέρωση μανουλίτσες....:tongue: να είναι γερά τα μωρουλίνια που γεννήθηκαν κ καλότυχα!!!!!!!

τι μάνα είμαι εγώ;άλλες θα πλήνουν τα ρουχαλάκια κ εγώ δεν τα έχω ψωνίσει καν!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι καιρός είναι αυτός;;;;;;;;;;;:(

Grya.jpgGryap3.png

ευχαριστώ για την ενημέρωση μανουλίτσες....:tongue: να είναι γερά τα μωρουλίνια που γεννήθηκαν κ καλότυχα!!!!!!!

τι μάνα είμαι εγώ;άλλες θα πλήνουν τα ρουχαλάκια κ εγώ δεν τα έχω ψωνίσει καν!!!!!!!!!!!!αααααααααααααααααααααααααααααααααααα τι καιρός είναι αυτός;;;;;;;;;;;:(

ωραίος είναι ο καιρός, ότι πρέπει για μέσα!!!

Καλή μου μην αγχώνεσαι, θα πλύνεις και εσύ , όλες θα πάρουμε!!!!;)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω ακόμα τίποτα από πλύσιμο ή αγορές. Μόνο τα δωράκια που μου κάναν έχω και τα ρουχαλάκια της φίλης μου που έχει 2 κοριτσάκια. Δεν μπορώ ακόμα να τα πλύνω όμως γιατί δεν έχω που να τα βάλω ακόμα.

Οι δουλειές προχωράνε Βικακι, ευτυχώς. Έχουμε βέβαια μελλον ακόμα αλλά ελπίζω ως το τελος του Φλεβάρη να αρχίζουμε το παιδικό. Βίκυ θα τα πούμε απόψε στην Φαιναρέτη ε?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα κορίτσια

δεν προλαβαινω παραγματικά να σας διαβαζω σε μια μερα γεμιζουν 10 σελίδες και μένω πολυ πισω στα θεματα. εχθες δε μπορουσα καθόλου να διαβάσω ήμουν σε ασχημη ψυχολογική κατασταση το ιδιο ξυπνησα και σήμερα . Ισως αργοτερα αν επιθυμει κάποια να συζητησει μαζί μου ν ααναφερω τα ψυχολογικά μου σκαμπανεβάσματα .Ααλλα δεν θέλω και να σας φορτώνω με τος κυκλοθυμίες μου. Φοβάμια οτι οταν τελειώσει η εγκυμοσύμη θα μου έχει μεινει η αναμνηση του αγχους και της αδιαφιλονικητης αγωνίας και μελαγχολίας και αυτο με τρελαινει. Ποσο περισσότερο κακο να κάνω στο παιδί μου πιά??????

συγνώμη και παλι.

Τωρα τυγχάνει αι εχει κενο ο αντρας μου απο τη δουλεια και θα με πάρει να πάμε για ενα καφέ να αλλάξω παραστάσεις!!!!!!!!

Εχω σοκαριστει... Μόλις έμαθα ότι ο ξάδερφος μιας συναδέλφου μου εδώ στη δουλειά, 17 χρονών παιδάκι σκοτώθηκε στο σχολειό. Επεσε από τον 3ο όροφο του σχολείου του...

Δεν έχω λόγια...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Εχω σοκαριστει... Μόλις έμαθα ότι ο ξάδερφος μιας συναδέλφου μου εδώ στη δουλειά, 17 χρονών παιδάκι σκοτώθηκε στο σχολειό. Επεσε από τον 3ο όροφο του σχολείου του...

Δεν έχω λόγια...

Δεν το πιστεύω....Το άκουσα και στις ειδήσεις...................

Είναι τραγικό..................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...