Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια,

με το καλό κι εσάς τα μωράκια σας.

προσπαθώ να βάλω το τικεράκι μου και δε μπορώ,μήπως ξέρει καμιά σας που πρέπει να κάνω επικόλληση τη διεύθυνση?

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλημέρα μανούλες

atlantis καλώς μας ήρθες και με το καλό η μπουμπούκα σου!

Χαίρομαι που μας "δηλώνεις" απο την αρχή πως είσαι μια αγωνίστρια! Έτσι, θετική ενέργεια!!!

dimidana συλληπητήρια (τα έχουμε ξαναπεί νομίζω) Κι όσον αφορά τη Στελλίτσα, μην το βλέπεις ότι το "χρησιμοποιείς" το παιδί... Και σχετικά με τους "αναστεναγμούς" της, μην νομίζεις ότι έχει απόλυτη επίγνωση του τι κάνει/λέει. Κι εμένα ο Στέλιος είναι 18 μηνών και ότι ωχ, αχ, ουφ ακόυσει τα κάνει κι αυτός... χωρίς να σημαίνει πως το κάνει με στεναχώρια ή από κούραση όπως εμείς...

Οι υπόλοιπες πως είστε? Εγώ σήμερα γύρισα στη δουλειά μετά την ίωση...που ακόμη δεν έχει περάσει... Με πονάει τόσο το κεφάλι μου, που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να δουλέψω.

Είναι κι αυτή η λιακάδα έξω βρε παιδί μου!!!!!!!.......

QuW0p3.png

Αααα ξέχασα αν σας πω πως τις τελευταίες μέρες το νινί μου κάνει καθημερινά αισθητή την παρουσία του

και χτες το βράδυ "μίλησε" και στον μπαμπά του...(ξέρω, τα έχω παίξει τελείως...)

Άντε και στα δικά σας!.............όσες αναμένετε με αγωνία

Φιλιά

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια και καλώς ορίσατε εσείς που είχαμε καιρό να σας ακούσουμε αλλά και εσείς που τώρα μόλις μπήκατε στην παρέα μας!

Να ρωτήσω κάτι; Τη δευτέρα που θα πάω για τη β' επιπέδου θα είναι και η μαία μαζί μου. Η μαία είναι πάντα στο ιατρείο, είναι βοηθός του γιατρού εκεί. Ο γιατρός από την πρώτη επίσκεψη μου είπε όλες τις λεπτομέρειες για την αμοιβή του και τα σχετικά αλλά δε μου είπε κάτι για τη μαία, ούτε και η ίδια επίσης. Λέτε να τη ρωτήσω μιας και θα είμαστε και μόνες τη Δευτέρα ή είναι πολύ νωρίς ακόμα; Εσείς ξέρετε από τώρα ή απλά υποπτεύεστε την αμοιβή στο περίπου;

KOWTp3.png

καλημέρα κορίτσια και καλώς ορίσατε εσείς που είχαμε καιρό να σας ακούσουμε αλλά και εσείς που τώρα μόλις μπήκατε στην παρέα μας!

Να ρωτήσω κάτι; Τη δευτέρα που θα πάω για τη β' επιπέδου θα είναι και η μαία μαζί μου. Η μαία είναι πάντα στο ιατρείο, είναι βοηθός του γιατρού εκεί. Ο γιατρός από την πρώτη επίσκεψη μου είπε όλες τις λεπτομέρειες για την αμοιβή του και τα σχετικά αλλά δε μου είπε κάτι για τη μαία, ούτε και η ίδια επίσης. Λέτε να τη ρωτήσω μιας και θα είμαστε και μόνες τη Δευτέρα ή είναι πολύ νωρίς ακόμα; Εσείς ξέρετε από τώρα ή απλά υποπτεύεστε την αμοιβή στο περίπου;

Θα συνεργαστείς μαζί της; Δλδ θέλεις να έρθει σπίτι σου πριν πας στην κλινική ή μετά να σε βοηθήσει με το θηλασμό; Γιατί αν είναι απλώς μαία του γιατρού σου, τον ακολουθεί ούτως ή άλλως στον τοκετό και, χωρίς να ξέρω στα σίγουρα, δεν αμείβεται επιπλέον από εσένα, εκτός φυσικά αν θέλετε να της δώσετε εσείς κάτι σαν δώρο... Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα πάντως αυτή την εντύπωση έχω.

Αν της ζητήσεις να κάνετε κάποια "μαθήματα" από πριν, τότε θα σου πει πόσο πάιρνει. Ας μας πουν και οι υπόλοιπες που πιθανόν να γνωρίζουν καλύτερα...

1.ΒΑΡΒΑΡΑ Κ. ------>30/03/10 Γαλληνο ή Αγιο Λουκά (Αγοράκι)

2.irev ------------->30/03-08/04/10 ΕΛΕΝΑ (φύλλο άγνωστο)

3.angel_ ---------->31/03-03/04/10 ΕΛΕΝΑ (κοριτσάκι)

4.pik -------------->03/04/10 Αρεταίειο (Αγοράκι)

5.andria27 -------->03/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

6.touki ------------>06/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

7.mel -------------->06/04/10 (Αγοράκι)

8.alikys ----------->07/04/10 Μητερα(Αγορακι)

9.dimidana -------->07/04/10 "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων (Κοριτσάκι)

10.Valia81 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

11.mary73 ---------->07/04/10 ΙΑΣΩ (Αγοράκι)

12.ELISAVET -------->08/04/10 (Αγοράκι)

13.dina84 ----------->08/04/10

14.strata------------>08-09/04/10

15.mariong ---------->09/04/10 Μητέρα (Κοριτσάκι)

16.Marakious -------->10/04/10 (ΜΗΤΕΡΑ) (Κορίτσι)

17.taniabell---------->11/04/10 (Μάλλον κοριτσάκι)

18.despoina82 ------->12/04/10 (Μάλλον αγοράκι)

19.Iwanna ---------->13/04/10 Βιοκλινική(Γαληνός) (Αγοράκι)

20.vatraxaki -------->13/04/10 Λητώ (Αγοράκι)

21.tatti-------------->13/04/10 (Αγοράκι)

22.BOBOLINOS------->16-20/04/10 (Αγοράκι)

23.βασ32 ----------->17/04/10 Ιασω

24.Χριστίνα Τουχα..-->17/04/10 Ιασώ

25.Atlantis ---------->17/04/10 Ολύμπιον Πάτρας (Μάλλον κοριτσάκι)

26.dim_angel -------->18/04/10, Νοσ. Αλεξάνδρα

27.Eirinaki ----------->18/04/10

28.teacher----------->18/04/10,καπου στα Τρικαλα (θελω κοριτσι)

29.demi-------------->18-25/04/10 Παπαγεωργίου Θεσ/νίκη (κοριτσάκι)

30.neraidoula -------->20/04/10 Mητέρα (Αγοράκι)

31.AngiCat----------->21/04/10 (Aγοράκι)

32.Annie ------------>24/04/10 Γενεσσις Θεσσαλονικη(Μάλλον αγοράκι)icon_rolleyes.gif

33.island ------------>25/04/10, Ιασώ (Αγοράκι)

34.Anna_22---------->26/04/10 (Μάλλον Ιασώ)

35.angie! ------------>26/04/10 Μητερα

36.Joanna30 --------->27/04/10 Λητώ (Aγοράκι)

37.thalia81 ---------->27/04/10

38.maraki2108-------->28/04/10 Μητέρα (Aγοράκι)

39.sfkr--------------->01/05/10 Έλενα

Αγοράκια 19 - Κοριτσάκια 8

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια, τι κάνετε? Πως είστε σήμερα? antlantis καλως ήρθες στην παρέα μας!!!! λοιπόν πριν δυο βδομάδες που είχα πάει στο γιατρό και του είχα πει πως νοιώθω το μωρό μου είπε πως είναι ιδέα μου γιατι μάλλον είναι το έντερο! Όμως χτες το βράδυ κορίτσια έφαγα μια πολυ ωραια κλωτσιά και είμαι σίγουρη πως ήταν η πεταλουδίτσα μου. Ημουν ξαπλωμένη και είχα ένα πιάτο στην κοιλιά καθότι έτρωγα σπόρια:tongue: και ξαφνικά η μικρόυλα μου δίνει μια ωραιότατη κλωτσιά! ήταν τόσο απρόσμενο που τρόμαξα και μου έπεσε και το πιάτο. Είναι΄περίεργο συναίσθημα τελικά κάποιος να κινείται μέσα σου!!!!Ευτυχώς που συνέβη αυτό γιατί βρε κορίτσια δεν ξέρω τι με έιχε πιάσει χτες και όλο το απόγευμα έκλαιγα, στα ξαφνικά και χωρίς λόγο, ο καημένος ο αντρουλης μου δεν ήξερε τι να κάνει. Εσας σας πιάνουν τέτοιες μελανχολίες?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Taniabell εχεις δικιο.Ολοι οι γιατροι λενε οτι το καταλαβαινεις μετα τις 20 εβδομαδες.Και εγω εχθες εφαγα τις 2 πρωτες κλωτσιες απο το γιοκα μου και ειμαι 18 εβδομαδων αλλα ειμαι 100% σιγουρη οτι ηταν το παιδι και οχι το εντερο η κατι αλλο!!!Δεν ειμαστε τρελλες!!!!!!Ειναι τα μωρακια μας!!!!!!

Διαφημίσεις

Kαλησπερα μανουλες.

atlantis καλως μας ηρθες!!!:-P:-P

εγω κοριτσια δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου το βραδυ,κ κατα τις 6 εβαλα κ τα κλαμματα κ εδιωξα κ τον αντρα μου απο το κρεβατι γιατι με ενοχλουσε!τι τραβαει κ αυτος!

κ μολις εμαθα κ κατι κ εχω παθει σοκ!την Δευτερα ειναι να γυρησω στην δουλεια μιας κ η μικρη αδεια που πηρα λοφω κρυωματος ληγει αυριο.

με ενημερωσε ομως μια συναδελφος μου οτι τα παιδια ενος συναδελφου περνανε την γριπη κ αναρωνουν τωρα(ευτυχως)αλλα αυτος ειναι στην εταιρια κ δουλευει!ετσι λεω να ξαναπρω αδεια γιατι φοβαμαι κοριτσια με αυτα που ακουγονται!εμεις ουτε depon δεν μπορουμε να παρουμε αν παθουμε κατι!!!!

ετσι θελω με την ευκαιρια να ρωτησω αν γνωριζει καμια σας τωρα που εληξε η αδεια που πηρα απο επιτροπη αν μπορω στο καπακι να παρω αλλη κ για αλλο λογο!αν γνωριζει κατι καμια σας pls ας δωσει τα φωτα της!:idea:

σορυ για το κατεβατο!!!:tongue::tongue:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Kαλησπερα μανουλες.

atlantis καλως μας ηρθες!!!:-P:-P

εγω κοριτσια δεν κοιμηθηκα σχεδον καθολου το βραδυ,κ κατα τις 6 εβαλα κ τα κλαμματα κ εδιωξα κ τον αντρα μου απο το κρεβατι γιατι με ενοχλουσε!τι τραβαει κ αυτος!

κ μολις εμαθα κ κατι κ εχω παθει σοκ!την Δευτερα ειναι να γυρησω στην δουλεια μιας κ η μικρη αδεια που πηρα λοφω κρυωματος ληγει αυριο.

με ενημερωσε ομως μια συναδελφος μου οτι τα παιδια ενος συναδελφου περνανε την γριπη κ αναρωνουν τωρα(ευτυχως)αλλα αυτος ειναι στην εταιρια κ δουλευει!ετσι λεω να ξαναπρω αδεια γιατι φοβαμαι κοριτσια με αυτα που ακουγονται!εμεις ουτε depon δεν μπορουμε να παρουμε αν παθουμε κατι!!!!

ετσι θελω με την ευκαιρια να ρωτησω αν γνωριζει καμια σας τωρα που εληξε η αδεια που πηρα απο επιτροπη αν μπορω στο καπακι να παρω αλλη κ για αλλο λογο!αν γνωριζει κατι καμια σας pls ας δωσει τα φωτα της!:idea:

σορυ για το κατεβατο!!!:tongue::tongue:

Πωπω... Ασχημο βράδυ... Γιατί στενοχωρήθηκες βρε; :-(

Την απλή γρίπη περνάνε; Όποια κι αν είναι πάντως δεν είμαστε για τέτοια... Γιατί ο συνάδελφος μπορεί να έχει ήδη κολλήσει και να το εκδηλώσει από βδομάδα... Δεν ρωτάς καλύτερα το γιατρό σου τί γίνεται; Για άδειες δεν έχω ιδέα.

Πάντως depon μπορείς να πάρεις αν χρειαστεί... Εντάξει, καλό είναι να μην πάρεις τπτ αν γίνεται αλλά δεν πειράζει να πάρεις προκειμένου να αποφύγεις, ας πούμε, υψηλό πυρετο. Αυτό εντελώς ενημερωτικά! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα συμφορουμίτισες! Μου λείψατε κ είχα πολλές σελίδες να διαβάσω κ χάρηκα. Καλώς όρισαν τα καινούρια μέλη της παρέας μας. Χαίρομαι που πάνε όλα καλά....όσον αφορά εμένα κανένα ιδιαίτερο νέο....16/12 β' επιπέδου κ αναμένω...

Annie μου καλύτερα ν'αναζητήσεις βοήθεια στο γιατρό σου μήπως σε γλιτώσει με κανένα μαγικό χαρτάκι με μια δήθεν αιτία. Βέβαια δε ξέρω τι ισχύει με τις άδειες πάντως καταλαβαίνω το φόβο σου...πάλι καλά που κυκλοφόρησε το νέο δε λες κ μπορείς να προφυλαχτείς όσο μπορείς...

να προσέχεις.....

Iwanna, φιλιά κ ευχαριστώ που με κατατόπισες!

Καλησπερα κοριτσια. Κι εγω εκλεισα 11/12 για β' επιπεδου. Καλα αποτελεσματα σε ολες μας. Συγχαρητηρια σε οσες ακουσαν τα μωρακια τους. Ανυπομονουμε κι οι υπολοιπες.

Οσο για την ερωτηση για την μαια, εξαρταται απο την συμφωνια με τον γιατρο. Η δικη μου π.χ μας ειπε οτι θα μας παρει 1500 αυτη και 300 για την μαια. Καποιοι αλλοι περιλαμβανουν και την μαια στο πακετο. Πρεπει να ρωτησετε τον γιατρο σας.

Καλο απογευμα σε ολες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Πωπω... Ασχημο βράδυ... Γιατί στενοχωρήθηκες βρε; :-(

Την απλή γρίπη περνάνε; Όποια κι αν είναι πάντως δεν είμαστε για τέτοια... Γιατί ο συνάδελφος μπορεί να έχει ήδη κολλήσει και να το εκδηλώσει από βδομάδα... Δεν ρωτάς καλύτερα το γιατρό σου τί γίνεται; Για άδειες δεν έχω ιδέα.

Πάντως depon μπορείς να πάρεις αν χρειαστεί... Εντάξει, καλό είναι να μην πάρεις τπτ αν γίνεται αλλά δεν πειράζει να πάρεις προκειμένου να αποφύγεις, ας πούμε, υψηλό πυρετο. Αυτό εντελώς ενημερωτικά! ;)

την ΝΕΑ ΓΡΙΠΗ περνανε!depon το ξερω οτι μπορω να παρω απλα λεω οτι ειμαστε σε μια φαση που δεν μπορουμε τοσο ευκολα να παινουμε φαμακα κ αντιβιωσεις αν συμβει κατι...

πηρα τον γιατρο κ θα μου γραψει μια γνωματευση δηθεν οτι εχω κατι κ μετα θα δουμε τι θα κανουμε με το ΙΚΑ.κ αυτοι οι ιδιωτικοι γιατροι δεν εχουν ιδεα απο ΙΚΑ ρε γαμωτο .....:confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...