Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τελικά,

αν ήταν να αμαρτάνω τί θα προτιμούσα τούτη την δύσκολη ώρα? Και εφόσον θα παραγράφονταν το έγκλημα.......

1) Ένα ποτάκι με 5-6 τσιγαράκια

2) σεξ σεξ σεξ

3) μια μακαρονάδα

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΧΙ ΡΕ ,ΧΑΖΕΣ ΕΙΣΤΕ????ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ,Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΡΙΜΜΑΤΑ,ΒΡΩΜΑΩ ΣΑΝ ΑΣΒΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΛΑ..ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΙ???ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΥΣΩ!

ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ!!

angie!

είσαι κακή συναναστροφή τελικά ε?:twisted::twisted::twisted:

GaiGp3.png

Τελικά,

αν ήταν να αμαρτάνω τί θα προτιμούσα τούτη την δύσκολη ώρα? Και εφόσον θα παραγράφονταν το έγκλημα.......

1) Ένα ποτάκι με 5-6 τσιγαράκια

2) σεξ σεξ σεξ

3) μια μακαρονάδα

Και παραθέτοντας απάντηση στο ίδιο το ερώτημά μου θα έλεγα ότι θα προτιμούσα και τα 3, και μάλιστα με την σειρά που αναφέρονται.

Πώς θα γίνω μάνα εγώ????????

GaiGp3.png

ΟΧΙ ΡΕ ,ΧΑΖΕΣ ΕΙΣΤΕ????ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ,Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΡΙΜΜΑΤΑ,ΒΡΩΜΑΩ ΣΑΝ ΑΣΒΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΛΑ..ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΙ???ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΥΣΩ!

ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΛΑ!!

cranchy max τα λένε. Τα έλεγαν μάλλον...! Πάνεεεεεε! Κι εγώ ασβός νο 2!

Αλλά αηδίασα μπορώ να πω... (κάθε φορά τα ίδια λέω... :rolleyes:)

Άραγε αν πηγαίναμε σε αυτή την κατάσταση (ασβίλα!) με "άγριες" διαθέσεις στην κρεβατοκάμαρα θα μας έδιωχναν?! :confused::cool:

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Και παραθέτοντας απάντηση στο ίδιο το ερώτημά μου θα έλεγα ότι θα προτιμούσα και τα 3, και μάλιστα με την σειρά που αναφέρονται.

Πώς θα γίνω μάνα εγώ????????

με την σειρα που τα ειπες!!!!ετσι ακριβως θελω κ εγω!!!

ασε ρε η Αντζυ τρωει κ γλυκο τωρα!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕΙΡΑ,ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΙ Η ΟΡΕΞΗ...ΜΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

cranchy max τα λένε. Τα έλεγαν μάλλον...! Πάνεεεεεε! Κι εγώ ασβός νο 2!

Αλλά αηδίασα μπορώ να πω... (κάθε φορά τα ίδια λέω... :rolleyes:)

Άραγε αν πηγαίναμε σε αυτή την κατάσταση (ασβίλα!) με "άγριες" διαθέσεις στην κρεβατοκάμαρα θα μας έδιωχναν?! :confused::cool:

οχι!θα μας ηθελαν!!!φυσικα κ θα μας εδιωχναν!!!!χαχαχα!!!κ εγω αηδιασα τωρα αλλα ξανασκεφτομαι κατι πουρακια που εχω...χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

δεν έχω λόγια.............

GaiGp3.png

ΟΟΟΟΧΙ ΨΕΥΤΡΑ!!Η ΑΝΤΖΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΓΛΥΚΟ ΤΩΡΑ...ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΗΔΗ!!ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ...:rolleyes:

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΤΑ ΚΩΚΑΚΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...ΑΣΤΑ ΓΙ ΑΥΡΙΟ!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕΞ ΓΙ ΑΥΡΙΟ !ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ!

Σιγά μην ξυπνήσω από τις 6 για να κάνω σεξ.

Κατοχή έχουμε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...