Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ρε αννούλα γιατί όπως έλεγε και κάποια άλλη εγκυούλα μας έχουν κόψει:

ΤΡΕΞΙΜΟ

ΔΟΥΛΕΙΑ

ΦΑΓΗΤΟ

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ

ΞΥΔΙΑ (ΟΧΙ ΤΟ ΤΟΡ...)

ΞΕΝΥΧΤΙΑ

ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΜΟΥ

ΤΙΣ ΤΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ??????????????????

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ

ΞΥΔΙΑ? ΤΟ ΤΟΠ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΧΙ?

ΚΙ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΔΕΝ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ... ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΧΙ ΕΓΩ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΥΝΗΑΓΕΙ :tongue::tongue::tongue:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!!ΑΚΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΤΙ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!!ΑΚΟΥ ΜΠΑΤΜΑΝ!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Ο ΤΑΖ μήπως?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

το κουνελακι καλυτερο ειναι...ο ΤΑΖ στρυφογυρναει συνεχειακι θα ποναει

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν μιλάω άλλο και κυρίως δεν απαντάω γιατί θα με κάνουν ban και θα μου λείψετε βρεεεεεεεεεε

GaiGp3.png

Ξεσάλωμα κανονικό βλέπω!!!

Μην τρελλαθουμε!!! οποτε πειναω εγω, πειναει το μωρο? Αυτο ειναι τελεια δικαιολογια για τα κιλα που εχω βαλει αλλα δε νομιζω οτι στεκει ιατρικα...

Βρε Irev, όταν λέμε πείνα εννοούμε πείνα, όχι λαιμαργία για γλυκό και λιχουδιές! :D Ακόμη κι όταν πεινάμε πολύ μπορούμε να αρκεστούμε σε κάτι υγειινό -άσχετα που καμιά μας δεν το κάνει!!! ;)- και να χορτάσουμε την πείνα μας!

Τί λέγατε κορίτσια; Για σεξ; Να μιλήσω επί του θέματος μπορώ κι εγώ! (κάτι θυμάμαι ακόμη!)

Δεν έχω όρεξη... Καθόλου! Πειράζει; Δεν φοβάμαι απλώς δεν μου έρχεται...

Εμείς είχαμε παρέα και γέλασα τόσο πολύ που φοβήθηκα μήπως γεννήσω! Ευτυχώς ο κύριος κάθεται ακόμη στο πόστο του και έχει δώσει αρκετές κλωτσιές και ηρέμησα κάπως...

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...