Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , little miracle είπε:

ισχυει ναι . αλλα κ πρακτικα να το δεις αλλο κοστος (θεωρητικο κ πρακτικο) εχει το ενα αλλο το αλλο. δηλαδη αν κ τα δυο σου εξασφαλιζουν το ιδιο, θα επελεγα το δευτερο. προσωπικα σου μιλαω τωρα . που να σου πω την αληθεια εγω προβιοτικα γαλακτοβακιλους παιρνω πλεον μονιμα. ασχετως εννοω εξωσωματικων κτλ. παντωα για φυσικους θεωρω σιγουρα εχει τη μεγαλυτερη πειρα. τωρα για γυναικες που κανουν διεγερσεις/ ημοδιεγερσεις η εχουν θεματα σπερματος πιστευω υπαρχουν κ αλλες ισως κ πιο αξιολογες επιλογες γιατρων. 

Εχω μπερδευτεί. Μου ενέπνευσε αρκετή εμπιστοσύνη, δε θα κάνω κάτι που μου φαίνεται εντελώς κουλό. Να σας πω και κάτι; Αν είναι απλά για έξτρα εξετάσεις να τις κάνω Κ να τις πληρώσω, δε θέλω να κάνω κάτι που να έχει επιπλέον επιβάρυνση ή υγεία μου μόνο. 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΟΜΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ! ΒΙΚΑΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ! ΑΣΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ..ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΑ :-( ΒΡΕΣ Κ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΩΣ ΠΛΑΓΙΑ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ,ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ!

Μου το έχει πει ότι φοβάται, το βλέπω στο βλέμμα του, και έτσι παρότι ζορίζομαι κάνω υπομονή.

Τσάμπα κάνω και το άτιμο το μπραζίλιαν και πονάει κιόλας....:tongue::tongue:

GaiGp3.png

δεν θελω ρε συ να παρατηρησω το σωμα μου!ουτε θελω να παρω αλλα εσωρουχα γιατι θα ναι αλεξιπτωτα οπως ειπαμε!!!αλλο πραγμα θελουμε αλλα πως???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μου το έχει πει ότι φοβάται, το βλέπω στο βλέμμα του, και έτσι παρότι ζορίζομαι κάνω υπομονή.

ε μα...κ εγω τσαμπα σταβωνω στην ντουζιερα με τα ξυραφια κ τους καθρεφτες!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ?

(οταν γεννηθει κι μεγαλωσει)

ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΤΟΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ " ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ? "

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΧΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΘΑ ΝΑΙ ΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΟΧΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞ!!! ΕΤΣΙ,ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ,ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΙΚΑΚΙ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Κ ΚΑΝΩ ΑΜΕΡΙΜΝΗ ΟΤΙ ΠΑΣΑΛΕΙΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ!!Ε,ΑΝ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΤΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ε μα...κ εγω τσαμπα σταβωνω στην ντουζιερα με τα ξυραφια κ τους καθρεφτες!!!!

Εγω που δεν μπορω να κανω τιποτα...κι τωρα θα το ευχαριστηθω κιολας οσο θα λειπει ο ανδρας μου να μην χρειαζετε να το κανω.....Αλλα ειχαμε παρει ενα σκαμπο για το μπανιο που βοηθαει πολυ σε αυτα......

RVysp3.png

uF2hp3.png

εκεί που είναι πες του δεν το φτάνει με τίποτα το μωρούλι....:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΧΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΘΑ ΝΑΙ ΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΟΧΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞ!!! ΕΤΣΙ,ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΑΚΙ,ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΒΙΚΑΚΙ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΦΑΡΔΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ Κ ΚΑΝΩ ΑΜΕΡΙΜΝΗ ΟΤΙ ΠΑΣΑΛΕΙΥΟΜΑΙ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ!!Ε,ΑΝ ΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΤΑ!

χα χα χα :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

RVysp3.png

uF2hp3.png

εκεί που είναι πες του δεν το φτάνει με τίποτα το μωρούλι....:tongue::tongue::tongue:

Σωστη ! (πω πω πω πρεπει να τα βαψω μαυρα τα μαλλια μου γιατι μαλλον το ξανθο με πειραξε :confused::confused::confused:)

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...