Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις κοπέλες.

Εχω να σας πω οτι εδώ και λίγες μέρες (τελειωνω τη 18η εβδ.) αισθανομαικαι εγώ νομίζω το μωράκι. Στο κάτω μέρος της κοιλιάς σαν νευρικά τινάγματα. Στην αρχή δεν καταλάβαινα τι ειναι αλλά μάλλον πρέπει να το παιδι γιατι ειανι αρκετα συχνά . Και μερικές φορές το κάτω μέρος της κοιλιάς σκληραινει. Τώρα γιατι συμβαινει αυτο δε γνωρι'ζω . Πάντως ειανι περιεργη αισθηση. Μάλιστα επειδα εγώ ακομη και τώρα ξαπλώνω μπρουμητα για πρώτη φορά σήμερα μαλλον διαμαρτυρήθηκε γιατι με αρχισε στις κλωτσίτσες μαλλον δεν του αρεσε. Ποιος ξέρει!!!

Αυτα θα επανέλθω πάλι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Anna_22 είπε:
Συμφονω απολυτως μαζι σας.

Ακομα κι αυτοι που βρισκονται διπλα μας πιστευω πως δεν καταλαβενουν απολυτως το τι περναμε (ειδικα οι μπαμπαδες) σε οσες κοπελες ειναι μακρια οι ανδρες τους ειναι μια πολυ δυσκολη περιοδος για εμας κι χρειαζομαστε την στιριξη τους ποιο πολυ απ'ολα....καποιες φορες ομως επιδη δεν εχουν δει το ζουζουνακι δεν ξερουν το τι περναμε μακρια τους.....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

( ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ......ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ )

Anna 22 καταρχήν δεν γνωρίζα οτι ο αντρασ σου ειανι μακρυά. Ειναι λογο δουλειάς.??? Το καταλαβαινω εινι πολύ δυσκολο. Νομίζω σε αυτη την περιοδο της ζωής μας η μονη καλη συντροφιά ειναι ο αντρας μας παρα μαμαδες ή ΄αδελφές. Βέβαια ανάλογα και τη σχεση που έχει ο καθένας μαζι με αυτά τα προσωπα.Εγώ ασ πουμε με την μαμα και την αδελφη δεν έχω κακή σχέση αλλά σιγουρα δεν ειανι τελεια η σχεση μας οπότε προτιμώ πάντα και όλα να τα μοιράζομαι με τον αντρα μου. Πάντως η παρουυσια του συζύγου δεν αναπληρώνεται. Οπότε τις στιγμες τις δυσκολες πραγματι ειναι μεγάλο στηριγμα η ελπίδα μας στο Θεο οπως το να πεις μια θερμη προσευχή προς τα πάνω ζεσταινει πάντα την ψυχή

Όσο για το αν μας καταλαβαινουν για το τι περνάμε συμφωνω μαζί σου με την εννοια οτι προσπαθουν συμπαραστεκονται και συμμετέχουν με το τρόπο τους. Σίγουρα όμως δεν θα περάσουν μια ολοκληρη μέρα σκεπτομενοι συνέχεια το μωρο , τα ψώνια των μωρουδιακών ή τη γέννα σε αντιθεση με μας που μπορει μέρες ολοκληρες να μας απασχολούν αυτά Ετσι δεν ειναι ????

Λίγες σκέψεις ήθελα να μοιραστώ Συγνώμη αν κουρασα

Φιλαάκια

γειά σας αγαπημένες μου συγκαστρούλες:P...

τί κάνετε; σας πεθύμησα πάαααααααρα πάαααααααρα πολύ!

τα κοριτσάκια μου μεγαλώνουν υπέροχα φυσιολογικά. και το εντός κοιλιάς και το εξώκοιλο κοριτσάκι μου:lol:...

εγώ δεν στέκω πολύ καλά τελευταία! πέθανε ο πεθερός μου πριν 1 μήνα και μένουμε στο ίδιο σπίτι με την πεθερά μου για λίγο καιρό μέχρι να το χωνέψει αλλά πιστέψτε με, ζω ένα δράμα. επισκέψεις κάθε μέρα - όλη μέρα και εγώ να πρέπει να τους κάνω τα καφεδοβουτηματάκια τους, την ψιλοκουβεντούλα τους (γιατί είναι ντροπή να αποσυρθεί η νύφη) και μέσα σε όλα αυτά να βλέπω και τη μικρή να αναστενάζει (18 μηνών και εκεί που κάθετε στο σαλόνι κάνει ωωωωχ...). την πήρα και φύγαμε για 2 μέρες αλλά αύριο θα γυρίσουμε πάλι στο χωριό μιας και το σάββατο έχουμε τα σαράντα του πεθερού μου ο οποίος παρεπιπτόντως ήταν άγιος. η πεθερά μου ήταν και είναι δύσκολη δυστυχώς:-(.

κατά τα άλλα όλα καλά... στις 25 πάω για β επιπέδου και αφού η αμνιοπαρακέντηση ήταν καλή δεν έχω πολύ άγχος!

l8Yep3.pngcJLip3.png

dimidana είπε:

τα κοριτσάκια μου μεγαλώνουν υπέροχα φυσιολογικά. και το εντός κοιλιάς και το εξώκοιλο κοριτσάκι μου:lol:...

εγώ δεν στέκω πολύ καλά τελευταία! πέθανε ο πεθερός μου πριν 1 μήνα και μένουμε στο ίδιο σπίτι με την πεθερά μου για λίγο καιρό μέχρι να το χωνέψει αλλά πιστέψτε με, ζω ένα δράμα. επισκέψεις κάθε μέρα - όλη μέρα και εγώ να πρέπει να τους κάνω τα καφεδοβουτηματάκια τους, την ψιλοκουβεντούλα τους (γιατί είναι ντροπή να αποσυρθεί η νύφη) και μέσα σε όλα αυτά να βλέπω και τη μικρή να αναστενάζει (18 μηνών και εκεί που κάθετε στο σαλόνι κάνει ωωωωχ...). την πήρα και φύγαμε για 2 μέρες αλλά αύριο θα γυρίσουμε πάλι στο χωριό μιας και το σάββατο έχουμε τα σαράντα του πεθερού μου ο οποίος παρεπιπτόντως ήταν άγιος. η πεθερά μου ήταν και είναι δύσκολη δυστυχώς:-(.

κατά τα άλλα όλα καλά... στις 25 πάω για β επιπέδου και αφού η αμνιοπαρακέντηση ήταν καλή δεν έχω πολύ άγχος!

Καλωσ ορισες και πάλι dimidiana πραγματι ειχες χαθεί τοσο καιρο. Συλλυπητήρια για τον πεθρο σου και ευχομαι να ομαλοποιηθει η κατάσταση σιγά σιγά. Η συγκατοικηση πρέπει να ναι δύσκολη υποθεση με πεθερες και λοιπούς συγγενεις!!! Δείξε υπομονη πιστευο το μικρό σου να σπάει τη μονοτονια και να σας κάνει κανα αστειο να γελάτε

Καλο κουραγιο

dimidana είπε:

Χαίρομαι που μαθαίνω νέα σου! Mπράβο στο κουράγιο σου! Πόσο καιρό θα μείνετε με την πεθερά σου; Είναι ηλικιωμένη και δεν τα βγάζει πέρα; Καλό κουράγιο και υπομονή σου εύχομαι!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Dimidana συλληπητηρια (νομιζω τα ειχαμε ξαναπει) και καλο κουραγιο. Θελει πραγματι πολυ υπομονη αλλα μπραβο σου που της συμπαραστεκεσαι κ μαλιστα στην κατασταση σου.

Εγω κοριτσια εχω ψιλοφρικαρει γιατι εκει που ημουν σχεδον καλα απο εμετους εδω κ μια εβδομαδα, τις τρεις τελευταιες μερες παλι τα ιδια! Ποσο θα κρατησουν πια?

ZYoVp3.png

60gdp3.png

αγαπημένες μου, ευχαριστώ που μου απαντήσατε! νιώθω πάλι ενεργό μέλος της παρέας μας. πόσο πολύ μου έλειψε...

Iwanna, η πεθερά μου δεν είναι ούτε 70 και στέκεται πολύ καλά στα πόδια της. δεν έχει ανάγκη από βοήθεια αλλά από συμπαράσταση. μένει σε ένα χωριό με 10 κατοίκους και δε λέει να της αφήσουμε αμέσως μόνη της αλλά είναι στενάχωρο και για μας να είμαστε εκεί:-(.

βασ32 όντως η στελλίτσα είναι μεγάλη παρηγοριά για την πεθερά μου και εμάς μας κρατάει σε φόρμα. δεν μας αφήνει με τις παλαβομάρες της να στενοχωριόμαστε αλλά μου τη δίνει λιγάκι γιατί νιώθω ότι την χρησιμοποιούμε...

τέλος πάντων, μακάρι να μην είχαν έρθει έτσι τα πράγματα για τον πεθερό μου και να ζούσε σήμερα. πάντως εγώ έχω ψιλοφρικάρει στο χωριό με όλες τις χήρες ή μη που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι συνέχεια:mad:.

τα μωράκια σας τι κάνουν; η δικιά μου χτες κλώτσησε και τον μπαμπά της.

ας είναι δεύτερο παιδί. πάλι την ίδια συγκίνηση ένιωσα για να μην πω και μεγαλύτερη...

l8Yep3.pngcJLip3.png

καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και

σε όλα τα γλυκά μωράκια τους!!

τώρα μόλις έκανα εγγραφή,όμως παρακολουθώ το καφέ σας πολλούς μήνες

(το χάνω,το βρίσκω,το ξαναψάχνω...)και νιώθω σα να σας γνωρίζω..

είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη,είμαι στην 19η εβδομάδα,έχω πητ 17/04/2009 και μάλλον το μωράκι μας είναι κοριτσάκι!θα ξερουμε σίγουρα στις 2/12 που θα κάνω β-επιπέδου.ανυπομονώ!

εύχομαι σε όλες μας να μας πάνε όλα καλά μεχρι τη στιγμή που θα κρατήσουμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας και να είναι γερά!

εγω μέχρι στιγμής είχα πολλές δυσκολίες,αλλά ευτυχώς ήταν όλες αντιμετωπίσημες και δεν το βάζω κάτω.υπομονή και πίστη στο θεό.

μου δίνατε και εσείς λίγη δύναμη όταν ήμουν στα χάλια μου,πραγματικά,

να είστε όλες καλά!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλως ηρθες atlantis! Με το καλο και το δικο σου μπεμπακη και ολα καλα να σου πανε απο εδω και περα! Αν θες γραψε και που γεννας για να το βαλουν τα κοριτσια ενημερωμενο το ονομα σου στην λιστα.

Καλη μας μερα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια...... Atlantis καλως ήρθες και με το καλό να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωρακι!

Εγώ είχα αϋπνίες.... αγχώθηκα λίγο γιατί δεν πολυάκουγα το bebe στην κοιλιά μου. Ή πολύ ήσυχο θα μου βγει ή θα μου τα κάνει μετά. Με τον γιο μου ησυχία δεν είχα, ακόμα και τώρα είναι παιδί durasel, καλά να είναι!

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Καλημέρα κοριτσάκια...atlantis καλώς ήρθες έχουμε ίδια ημερομηνία μαζί με τη βασ32 αλλά μάλλον εννοείς ότι θα γεννήσεις μέχρι 17/04/2010 ε? οχι του 09...αλλιώς θα είχες το μπεμπεκάκι σου αγκαλίτσα τώρα!!!σου εύχομαι με το καλό και καλά αποτελέσματα στη β επιπέδου!dimidana ζωή σε σας να είσαι καλά εσύ τα παιδάκια σου και ο άντρας σου και οσον αφορά την πεθερα υπομονή...

βασ32 και στρουμφιτοιωάννα τι κάνετε? εγω 2 ημέρες εχω λίγα πονάκια χαμηλά αλλά δεν πτοούμε περιμένω να πάω την Δευτέρα 23/11 να κάνω κάποιες εξετάσεις αίματος και ούρων και εν συνεχεία να πάρω το γιατρό μου να κλείσω ραντεβού για β επιπέδου και για καλλιέργεια κολπικού υγρου...μακάρι να έχω και γω καλά αποτελέσματα....σας φιλώ και σας καλημερίζω όλεεεεεςςςςςςςς

Καλημέρα κορίτσια! Atlantis καλως ήρθες! Εγώ χθες κοιμόμουν όλη μέρα.. Τι καλά ξεκουράστηκα... Πήρα και τον γιατρό μου για τον πόνο που ένιωσα χαμηλα και δεξιά και μου είπε ότι είναι κράμπες στη μήτρα και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.. Να ξεκουράζομαι είπε. Ε κι εγώ το έριξα στον ύπνο ;)

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημέρα! Όλες καλα; Ελπίζω!

Χριστιιιιίνα.... η μύτη καλύτερα, έλα να στρουμφίσεις το λαιμό όμως... :-( Μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα... Να μην ανησυχείς! Ούτε και για τα πονάκια! Είναι φυσιολογικά!

Atlantis, καλώστην! Καλά, έχεις κοριτσάκι και δεν μιλάς τόσο καιρό?! Ευτυχώς το αποφάσισες και παίρνουμε μια ανάσα! ;):D Ξέρεις πού θα γεννήσεις; (βιάζομαι για τη λίστα όπως κατάλαβες! ;)) Πέρα από την πλάκα, με το καλό η κορούλα σου!

ANNIEEEEEE... Πάω στο κέντρο μάνας και παιδιού! Όπως τα είχαμε πει ε; Θα κρατάω κόκκινο τριαντάφυλλο!! :D

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Pregnancy_code.php

καλημέρα κοριτσάκια!

αχ,σας ευχαριστώ πολύ πολυ για το καλωσόρισμα και τις ευχές..

χριστίνα τουχα έχεις δίκιο,διορθώνω,2010 φυσικά.

θα γεννήσω-πρώτα ο θεούλης να φτάσει με το καλό εκείνη η μέρα-

στο Ολύμπιον Πάτρας.

έχω διάφορες ανησυχίες,όπως όλες σας.δεν το έχω νιώσει ακόμα το μωρό και ανυπομονώ.εσείς Χριστίνα Τούχα και Βασ32,που έχουμε ίδια πητ το έχετε νιώσει?mariong κι εγώ έχω αυπνίες,συνήθως ξυπνάω όταν φεύγει ο αντρούλης μου για δουλειά(6.30)και μετά σκέφτομαι διάφορα και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ..

ανήκω στις τυχερές που έχουν άδεια από τη δουλειά τους και θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο σε όσες δουλεύουν ακόμα.

(προσπάθησα να βάλω τικεράκι,ελπίζω να λειτουργήσει.)

καλή σας μέρα

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...