Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι 18 εβδ κ μια μέρα. Μόνο το έντερο νομίζω κάνει κινήσεις χαχαχα γουργουρητο ακόμη οχι...α κ τα τσιμπήματα 

Και εγώ το έντερο μου έλεγα είναι κ μ έλεγε ο γιατρός πως είναι τα μωρά απλά δε το καταλαβαίνω ακόμα....θα δεις πως σε λίγο θα σου είναι πολύ πιο ξεκάθαρο!!! 🥰

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν του δειχες κανα αυτοκινητο η καμια μηχανη η κανα Pc μες στην τρελη χαρα θα ηταν!!!!εμενα ρε δεν ερχεται μαζι μου να δουμε καροτσια!τι να ρθω να κανω λεει!!!κ οταν αγοραζω κανα φανελακι τι λεει...κ αλλο πηρες?????κατσε ρε φιλε λεω...εσυ ποσα φανελακια εχεις????χαχαχα

στανταράκι τρελό....................

πλησιάζει ο καιρός..........κ δεν κρατιέμαιαιαιαιαιαιαι

φρουτάκι οεοεοεοεοεοεοεοεοε:tongue::tongue::tongue:

έφαγα 3 πορτοκάλια, φύλλα θα βγάλω σε λίγο... οεοεοοεοεοε

ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!αντρεςςςςςςς!!!!!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ Ή ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΥΡΛΩΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!

ΒΙΚΑΚΙ ΘΑ ΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΗΛ????ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ,ΑΧ ΤΙ ΧΑΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ??

Αυτό πάλι με τα εσώρουχα τί μου το θύμισες? Δεν τον απάσχολεί το εσώρουχο αρκεί να μην είναι και κανένα αλεξίπτωτο πλαγιάς, ότι και να αγόραζα την ίδια προσοχή του έδινε: καμιά....

Η irev έχει δηλώσει ότι θα κάνει καισαρική νωρίτερα από την ΠΗΤ άρα εκείνη θα είναι η πρώτη. Βέβαια ας μην τα σιγουρεύουμε γιατί αμα δεις από άλλα καφέ οι μισές μανούλες γεννάνε νωρίτερα από την ΠΗΤ τους

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

θα πάω μια βόλτα κ από 'κει.......εσείς κλαίτε ;εγώ τι να κάνω που θα ανέβουμε αθήνα κ θα είναι παντού μαζί μου;αν κ τι βρίσκει με τα καρότσια οπότε ασχολείτε με κάτι!!!!!!

Εχουν ανοιξει κατι καινουρια μαγαζια με εσωρουχα που θα αρεσουν πολυ στους ανδρες μας.....

Ή το αλλο να τον πατε σε μαγαζι με ποδοσφαιρικα ηδη ! θα ειναι εκει μεσα με τις ωρες κι θα τους τραβαμε να φυγουμε απο εκει

χα χα χα

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Η irev έχει δηλώσει ότι θα κάνει καισαρική νωρίτερα από την ΠΗΤ άρα εκείνη θα είναι η πρώτη. Βέβαια ας μην τα σιγουρεύουμε γιατί αμα δεις από άλλα καφέ οι μισές μανούλες γεννάνε νωρίτερα από την ΠΗΤ τους

Εγω μαλλον θα ειμαι η τελευταια που θα γεννησω απο ολες μας.....

Η ΠΗΤ μου δεν ειναι στανδαρ λογο οτι δεν εχω σταθερο περιοδο κι ετσι δεν ξερουμε 100%100 αρα θα δουμε τι θα γινει στον ενατο μηνα ...

RVysp3.png

uF2hp3.png

ΑΧ........ΠΟΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΡΕ ΑΝΝΥ?????

ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ,ΔΩΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ??????

ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ....

Που δεν σου πηρανε δωρο αγαπη μου? στον γαμο σου? στην γιορτη σου?

RVysp3.png

uF2hp3.png

ΑΧ........ΠΟΙΑ ΠΕΘΕΡΑ ΡΕ ΑΝΝΥ?????

ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ,ΔΩΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ??????

ΖΩ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ....

ελα ντε...σε καταλαβαινω απολυτα!!!!:wink:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

αυτό κι αν είναι άγχος......θα γεννήσω στην ώρα μου ;κ το ποιό σημαντικό θα προλάβω να έρθω αθήνα;:P:p:p

αααα εμένα η πεθερούλα μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έφτιαξε κουβερτούλα για την εγγόνα αλλά απ την καλοσύνη της ,της τελείωσε το μαλλί κ δεν βρίσκει στο ίδιο χρώμα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

αυτό κι αν είναι άγχος......θα γεννήσω στην ώρα μου ;κ το ποιό σημαντικό θα προλάβω να έρθω αθήνα;:P:p:p

αααα εμένα η πεθερούλα μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: έφτιαξε κουβερτούλα για την εγγόνα αλλά απ την καλοσύνη της ,της τελείωσε το μαλλί κ δεν βρίσκει στο ίδιο χρώμα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα!!!πες της να την κανει ριγε!!!!!

κ εμενα τετοια μου κανει!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Που δεν σου πηρανε δωρο αγαπη μου? στον γαμο σου? στην γιορτη σου?

ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ..ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εισαι μια απο τις τυχερες δηλαδη

RVysp3.png

uF2hp3.png

ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ..ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ..

Απο συμπεριφορες αλλο τιποτα.....

Εγω δεν εχω ακουσει απο την πεθερα μου χρονια πολλα για την γορτη οχι να δω κι δωρα κιολας..αυτο θα ειναι θαυμα...

Εδω στον γαμο δεν ειδατε πως ηρθε? μπλιαχ.......:confused::confused::confused:

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

ντροπή .......η πεθερούλα δεν θέλει το καλό σου;τι λες τώρα!!!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

ντροπή .......η πεθερούλα δεν θέλει το καλό σου;τι λες τώρα!!!!!!!!

ολες οι πεθερες αγαπανε τις νυφες τους αλλα το δειχνιουν με αλλο τροπο

χα χα χα χα

Παρτε για παραδειγμα την δικια μου

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...