Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου ,τέλειες μετρήσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ωωωωω......... τώρα το είδα, μπαίνω στην 31η εβδ. αύριο.

Άλλες 9 βδομαδούλες δλδ και θα δω την κοντέσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οεοεοεοεοεοεοεοεοεοεεοεοεοεοεο

(πεινάωωωωωωωωωωωωω)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι βρε Αννούλα άντε να κάνεις έναν υπέρηχο να χαρείς το μωράκι σου, να δεις και το Έλενα, να γνωρίσεις καλύτερα τον γιατρό σου και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του τοκετού σου

Μας εχουν πει πως δεν πολυ μιλαει κι με αγχονει αυτο φυσικα θα πηγενω κι στη γιατρο που αρχισε να με παρακολουθει απο την αρχη για παν εντεχομενο που ειναι ποιο κοντα το ιατρειο της απο οτι το Ηρακλειο ή το Ελενα.....

Αλλα θα δουμε τι θα γινει....θα παω με την μητερα μου στον γιατρο στο Ελενα

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

ΒΙΚΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΟ??ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΩ??ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΡΕΣΑΝΕ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΚΝΟ-ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΝΑΚΙ- ΑΠΟ ΤΟ MOTHERBABY ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΛΗΤΩ,ΗΡΑ ΚΑΙ MOTHERCARE Κ ΤΕΤΟΙΑ!

ερχομαί την άλλη τρίτη....ξέρω ότι θα γίνω κομμάτια γιατί έχω γιατρό 9παρά αλλά δεν με νοιάζει...γι αυτό ρωτάω που να πάω!!!!πόσο το πήρες το λίκνο;

Grya.jpgGryap3.png

Άλλες 9 βδομαδούλες δλδ και θα δω την κοντέσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(πεινάωωωωωωωωωωωωω)

Αντε με το καλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

( ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ.....ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΦΑΩ...ΓΜΤ......ΓΡΡΡΡΡΡΡΡ)

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

(πεινάωωωωωωωωωωωωω)

OΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!Κυμα θελω να κανω!!!τελεια!μπαμ μπαμ θα περασουν!!!!!yeah!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΒΙΚΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΤΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΔΩΡΟ??ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΡΗΛΑΞ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΩ??ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!ΕΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΡΕΣΑΝΕ!!
αν του δειχες κανα αυτοκινητο η καμια μηχανη η κανα Pc μες στην τρελη χαρα θα ηταν!!!!εμενα ρε δεν ερχεται μαζι μου να δουμε καροτσια!τι να ρθω να κανω λεει!!!κ οταν αγοραζω κανα φανελακι τι λεει...κ αλλο πηρες?????κατσε ρε φιλε λεω...εσυ ποσα φανελακια εχεις????χαχαχα

pSC1p2.png

Α τον παλιόγαυρο...... χεχεχεχε μην δει κόκκινο.............:tongue::tongue:

Εγώ δεν του λέω τίποτα για ρούχα και αναλώσιμα μωρού.

Ότι ψωνίζω για το μωράκι μας απλά του το δείχνω και με κοιτάει δήθεν με ενδιαφέρον και μου λέει ωραία είναι (και καλά τα είδε χαχαχαχα)

Δεν πειράζει, καλύτερα να μην πολυασχολείται να έχω και κάτι να ασχολούμαι μόνη μου.

ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Το ποιό άπαιχτο που του έχει μείνει και ακόμα το μελετάει είναι το σφηνάκι για τον ύπνο. Επειδή είναι σε κουτί δεν το έχω βγάλει από μέσα και το έχω επάνω στην αλλαξιέρα-συρταριέρα. Κάθε βράδυ μου λέει τελικά θα το χρησιμοποιήσεις αυτό το πράγμα στο μωρό?

Του έχει κάνει εντελώς περίεργη εντύπωση.....

GaiGp3.png

(πεινάωωωωωωωωωωωωω)

πλησιάζει ο καιρός..........κ δεν κρατιέμαιαιαιαιαιαιαι

φρουτάκι οεοεοεοεοεοεοεοεοε:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!αντρεςςςςςςς!!!!!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ Ή ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΥΡΛΩΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!

ΒΙΚΑΚΙ ΘΑ ΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΗΛ????ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ,ΑΧ ΤΙ ΧΑΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ??

ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΛΙΚΝΟ,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ 170 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΩΡΑΙΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!αντρεςςςςςςς!!!!!!!! ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!!ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ Ή ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΟΥΡΛΩΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!

ΒΙΚΑΚΙ ΘΑ ΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΗΛ????ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ,ΑΧ ΤΙ ΧΑΡΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ??

ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΛΙΚΝΟ,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΣΤΡΩΜΑ 170 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΩΡΑΙΟ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!!

αντζυ μου ποιος το πηρε???η πεθερα??????????:P:tongue::tongue::tongue::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

pSC1p2.png

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΕΝΙΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ !

ΜΕ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?

RVysp3.png

uF2hp3.png

θα πάω μια βόλτα κ από 'κει.......εσείς κλαίτε ;εγώ τι να κάνω που θα ανέβουμε αθήνα κ θα είναι παντού μαζί μου;αν κ τι βρίσκει με τα καρότσια οπότε ασχολείτε με κάτι!!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...