Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κουτό τί είναι αυτά που λές? Εμένα στις 26 εβδομάδες ήταν 1 κιλό και μετά από 4 εβδομάδες πήγε 1.800 . Παίρνουν απότομα βάρος προς το τέλος.

Το δικό μας βάρος δεν παίζει κανένα ρόλο , ίσα ίσα που όταν παίρνεις πολύ βάρος δυσκολεύεις την εγκυμοσύνη σου.

Ναι πραγματι οσο βαρος περνουμε δυσκολευει εμας κι οχι το μωρο μας

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μανούλες τι κάνετε;κοιμήθηκε ο χρήστος κ βαρέθηκα μόνη μου.....angie μου κ εγώ σε μια βδομάδα θα τη δώ την μικρή μου κ έχω λυσσάξει αλλά υπομονή.....θα περάσουν οι μέρες!!!!

Αχ ποσο θα ηθελα τετοια ωρα οσο ηταν εδω ο ανδρας μου να ξαπλωναμε νωρις κι να βλεπαμε τηλεοραση ......

Ολο αργα γυρναγαμε καθε μερα...ουτε μια μερα ξεκουρασης δεν ειχαμε

RVysp3.png

uF2hp3.png

Ποσο σε καταλαβαίνω! Αυτό σκεφτόμουν τώρα! Θα πάω την Παρασκευή κι έχω πολύ αγωνία... Πριν 4 εβδομάδες ήταν 920γρ. Θα έχει πάει 1500??? :o

ΑΧ ΝΑΙ...:(ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ 24 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ 630 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Η ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ..ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ???:-P

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

οι μανουλίτσες απ' την αθήνα θα μου πουν τελικά που πείραν επιπλάκια για τα μωρούλια τους;εεεεε φανταστικές μανούλες:?:

να βγάλετε φώτο απ τη συνάντηση!θα έχει γέλιο αλλά που να έρθω από ναύπλιο!!!!!!:?::!::rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

ΑΧ ΝΑΙ...:(ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ 24 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ 630 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Η ΜΠΟΥΚΙΤΣΑ..ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΩΡΑ???:-P

Βρε κοριτσια εγω ξερω μονο ποσο ζυγιζε η μικρη στην Β-επιπεδου κι μετα τιποτα.....

ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΣΝΙΦ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ:(:(:(:(:(

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ποσο θα ηθελα τετοια ωρα οσο ηταν εδω ο ανδρας μου να ξαπλωναμε νωρις κι να βλεπαμε τηλεοραση ......

Ολο αργα γυρναγαμε καθε μερα...ουτε μια μερα ξεκουρασης δεν ειχαμε

έλα βρε άννα μου όλα θα γίνουν....:tongue::D

Grya.jpgGryap3.png

έλα βρε άννα μου όλα θα γίνουν....:tongue::D

Τωρα θα γινει το ΠΑΣΧΑ μονο που θα γυρισει ο ανδρας μου αλλα εως τοτε μονη μου στο κρεβατακι μου κι στον υπολογιστη μαζι σας

RVysp3.png

uF2hp3.png

οι μανουλίτσες απ' την αθήνα θα μου πουν τελικά που πείραν επιπλάκια για τα μωρούλια τους;εεεεε φανταστικές μανούλες:?:

να βγάλετε φώτο απ τη συνάντηση!θα έχει γέλιο αλλά που να έρθω από ναύπλιο!!!!!!:?::!::rolleyes:

ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΙΚΟΛ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΚΝΟ-ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΝΑΚΙ- ΑΠΟ ΤΟ MOTHERBABY ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΛΗΤΩ,ΗΡΑ ΚΑΙ MOTHERCARE Κ ΤΕΤΟΙΑ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Μια χαρά είναι Αντζυ! Εμένα ο μπεμπάκος μου στις 26+2 ήταν 920 γρ., και τώρα θα πάω στις 30+6... Θέλω να πιστεύω ότι θα έχει φτάσει το 1,5 κιλό. Να είμαι ειλικρινής την τελευταία εβδομάδα νιωθω οτι έχει μεγαλώσει αρκετά γιατι ειναι διαφορετικές οι κινησεις του...:-P

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Εγω ακομα εχω ψωνισει τιποτα στον 8 μηνα θα το κανουμε σιγα σιγα.....οχι ακομα να ειναι εδω κι ο ανδρας μου θελω να μην τα ψωνιζω μονη μου.

Να το χαρει κι αυτος

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

τελευταία φορά την είδα 27 εβδομάδα...7/01/2010.......κ δεν περνάει η βδομάδα με τίποταααααααα

έλα παραπονιάρα μου nikole, και εγώ είχα να την ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα και την είδα ψες....

Ποσο σε καταλαβαίνω! Αυτό σκεφτόμουν τώρα! Θα πάω την Παρασκευή κι έχω πολύ αγωνία... Πριν 4 εβδομάδες ήταν 920γρ. Θα έχει πάει 1500??? :o

Να μην σου πω 1700 τουλάχιστον και με πεις υπερβολική....

Εγω ακομα εχω ψωνισει τιποτα στον 8 μηνα θα το κανουμε σιγα σιγα.....οχι ακομα να ειναι εδω κι ο ανδρας μου θελω να μην τα ψωνιζω μονη μου.

Να το χαρει κι αυτος

Υπάρχει άντρας που του αρέσει να ψωνίζει μωρουδιακά?

Εμένα για το καρότσι που τον είχα πάρει στην αρχή μία φορά μαζί μου έκανε λες και του έδειχνα κανένα σταντ με καλλυντικά. Εκεί μου είχε πει και την κλασική ατάκα "αυτά είναι γυναικεία γούστα". χαχααχαχαχαχχαχαχαχα

GaiGp3.png

Τωρα θα γινει το ΠΑΣΧΑ μονο που θα γυρισει ο ανδρας μου αλλα εως τοτε μονη μου στο κρεβατακι μου κι στον υπολογιστη μαζι σας

ΒΡΕ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ??ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ!

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΝΑ ΠΑΣ..ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΜΕ ΤΟΤΕ;)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

έλα παραπονιάρα μου nikole, και εγώ είχα να την ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα και την είδα ψες....

Να μην σου πω 1700 τουλάχιστον και με πεις υπερβολική....

Υπάρχει άντρας που του αρέσει να ψωνίζει μωρουδιακά?

Εμένα για το καρότσι που τον είχα πάρει στην αρχή μία φορά μαζί μου έκανε λες και του έδειχνα κανένα σταντ με καλλυντικά. Εκεί μου είχε πει και την κλασική ατάκα "αυτά είναι γυναικεία γούστα". χαχααχαχαχαχχαχαχαχα

Χα χα χα χα χα Ειναι κι αυτο ενα θεμα....αλλα...δεν την γλυτωνει οταν ερθει με τα ψωνια το ξερει!!!!!!

οτι κι να λεει δεν με νοιαζει θα παμε για ψωνια

RVysp3.png

uF2hp3.png

Ναι βρε Αννούλα άντε να κάνεις έναν υπέρηχο να χαρείς το μωράκι σου, να δεις και το Έλενα, να γνωρίσεις καλύτερα τον γιατρό σου και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του τοκετού σου

GaiGp3.png

ΒΡΕ ΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ??ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ!

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΝΑ ΠΑΣ..ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΑΜΕ ΤΟΤΕ;)

Στον γιατρο θα παω μολις φτιαξω το βιβλιαριο δηλαδη θα παω αυριο κι ελπιζω να το φτιαξω.

Οταν το φτιαξω θα παω στον γιατρο για να μου γραψει κι εξετασεις κι φαρμακα κι οτι αλλο χρειαζετε....

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...