Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λέω να φτιάξω ενα κεικ.. Εχω τα υλικά οποτε μην πάνε χαμένες.. Λέω να βαλω μια κουπα ζαχαρη αντι για 2 για λιγοτερες θερμίδες!

Καμιά άλλη ιδέα για το κεικ?

Ιδεα για ελαφρύ κεικ που μόλος έφτιαξα:

3 κουταλές ζαχαρη

3 κοταλιές βιταμ

1 ποτηρι γάλα

2-3 βανιλιες μπεικιν παουντερ

3 κουταλιές αλευρι για όλες τις χρήσεις

3 αυγά

2-3 κουβερτουρες

όλα μαζί στην καταρόλα μέχρι να λιώσουν καλά

και μετα στο φουρνο

Πώς σας φαινεται ???τωρα ετοιμαζομαι να το βγάλω απο το φουρνο

Αλλου που το ειχα δοκιμάσει ειχα ξετρελαθει και πολύ ελαφρύ!!!

Καλησπέρα σε όλες,

πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το καφέ! είμαι καινούρια στην παρέα (και στο θέμα εγκυμοσύνη επίσης!), είμαι στη 18η εβδομάδα, με ΠΗΤ 30/06/2010 και δεν κρατιέμαι! Δεν περνάει ο καιρός! Ευτυχώς δεν είχα καθόλου ναυτίες και όλα μέχρι στιγμής κύλησαν εύκολα... τις τελευταίες μέρες νομίζω ότι με κλωτσάει, αλλά μου είπαν ότι είναι νωρίς... νιώθω όμως σε άσχετες φάσεις της μέρας ένα επαναλαμβανόμενο χτύπημα, σαν δυνατή σύσπαση των μυών... μάλλον αυθυποβάλλομαι από τη χαρά μου χεχε

Καλή συνέχεια σε όλες!:P

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλησπέρα σε όλες,

πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το καφέ! είμαι καινούρια στην παρέα (και στο θέμα εγκυμοσύνη επίσης!), είμαι στη 18η εβδομάδα, με ΠΗΤ 30/06/2010 και δεν κρατιέμαι! Δεν περνάει ο καιρός! Ευτυχώς δεν είχα καθόλου ναυτίες και όλα μέχρι στιγμής κύλησαν εύκολα... τις τελευταίες μέρες νομίζω ότι με κλωτσάει, αλλά μου είπαν ότι είναι νωρίς... νιώθω όμως σε άσχετες φάσεις της μέρας ένα επαναλαμβανόμενο χτύπημα, σαν δυνατή σύσπαση των μυών... μάλλον αυθυποβάλλομαι από τη χαρά μου χεχε

Καλησπερα κι καλως ορισες.

Με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου κι με εναν πονο ( με τοσους πονους θα εχουν μαζευτει ουυυυυ)

Εισαι μανουλα Ιουνιου εμεις εδω ειμαστε Απριλιου.Αν ψαξεις θα βρεις μανουλες του μηνα σου !

Αν οχι εισαι ευπροσδεκτη κι εδω :D

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ????ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ !!!!!!!!!!

ΕΦΑΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΕΙΚ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ Κ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!ΜΙΑΜ-ΜΙΑΜ!!

ΩΡΑΙΑ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΙ Η ΑΝΝΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ Κ ΝΑ ΡΘΕΤΕ ΜΑΖΙ!ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ..ΠΟΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑΜΟΥ??Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ??

kinkajoujou ΚΑΛΗ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ PARENTS ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ,ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ,ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ,ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 5ο ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ :-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλως ηλθες kinkajoujou. Μια πολυ καλη εγκυμοσυνη να'χεις και με το καλο το μωρακι σου. Εδω ειναι το καφε που γενναμε Απριλη. Θα βρεις και για τον Ιουνη-Ιουλη. Φυσικα μπορεις να ερχεσαι κι εδω οποτε θελεις αλλα θα βρεις περισσοτερα κοινα με τις κοπελες που ειναι στις ιδιες βδομαδες με σενα. Δεν ειναι νωρις για να κλωτσαει. Το καταλαβαινεις απο καποια στιγμη απο τις 16 μεχρι τις 20 εβδομαδες, οποτε δεν αποκλειεται. Καλη συνεχεια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Ναι ναι να κανονισουμε κοριτσια το ραντεβου μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΚΙ ΤΟ ΑΛΛΟ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΛΙΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ?

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ? χαχαχαχαχχαχ

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΕΙΟ ΖΑΧΟΡΑΠΛΑΣΤΙΚΗΣ?

Χμμμμμμμ......... για πειτε ιδεες

RVysp3.png

uF2hp3.png

Καλησπέρα σε όλες,

καλως την!!!μπορει κ να ναι κ το μωρο αυτο που νοιωθεις..ειδικα αν εισαι αδυνατουλα... εμενα μου λεγανε οτι νοιωθεις μετα την 20 και βαλε εβδομαδα αλλα εγω την ενοιωθα κ πιο πριν την μπουμπου..κατι σαν να σκανε μπουρμπουλιθρες στην κοιλια μου!Καλη συνεχεια με μια τελεια εγκυμοσυνη!!!:P

Επεξεργάστηκαν by Annie

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΒΥΘΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ??????

Αχ εγω δεν τα τρωω.......Αλλα η μαμα μου ξερει κι μπορω να την ρωτησω αν θελεις :(

RVysp3.png

uF2hp3.png

πώς φαίνεται ο newbie! πάω λοιπόν στην κλάση μου κι εγώ χεχεχε

και πάλι τα καλύτερα σε όλες!

Τα καλυτερα κι σε εσενα με το καλο το μωρακι σου

RVysp3.png

uF2hp3.png

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΒΥΘΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ??????

ζουζουνα εγω οτι δεν ξερω να μαγειρευω βλεπω απο αυτο το site ... http://www.sintagespareas.gr/

εχει τα παντα!

κ αν δεν μπορω κ παλι (η αχρηστη)βισματωνω την γιαγιακα!!!χαχαχα

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Ιδεα για ελαφρύ κεικ που μόλος έφτιαξα:

3 κουταλές ζαχαρη

3 κοταλιές βιταμ

1 ποτηρι γάλα

2-3 βανιλιες μπεικιν παουντερ

3 κουταλιές αλευρι για όλες τις χρήσεις

3 αυγά

2-3 κουβερτουρες

όλα μαζί στην καταρόλα μέχρι να λιώσουν καλά

και μετα στο φουρνο

Πώς σας φαινεται ???τωρα ετοιμαζομαι να το βγάλω απο το φουρνο

Αλλου που το ειχα δοκιμάσει ειχα ξετρελαθει και πολύ ελαφρύ!!!

Αχ βρε βασ32 δυστυχώς το έφτιαξα οπως σας είπα (με 1 κούπα ζαχαρη) δεν σε προλαβα. Φουσκώνει έτσι το κεικ? Θα το δοκιμάσω την επομενη οπωσδήποτε. Το βιτάμ είναι που έχει ρε γαμωτο πολλές θερμίδες :o

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...