Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολλά νέα!

Για αρχή να πω: Πωπω! Πόσο μαγάλωσαν τα μωράκια σας!!! Ολόκληρα ανθρωπάκια! 2 κιλά σχεδόν!!! Μπράβο!

Με τα προβλήματα που έχετε με τους συγγενείς, τί να πω... Μακρυά κι αγαπημένοι! Φροντίστε να θέσατε όρια και να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο ανθρώπους που αξίζουν!

Βίκυ, τί διαβάζω? Αν ο γιατρός σε μάλωσε μια φορά για τα κιλά που πήρες, αν άκουγε αυτό που κάνεις θα σε μάλωνε 10! Σου αναφέρω μόνο αυτό που διάβασα σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης: Όταν πεινάς εσύ πεινάει και το μωρό σου. Θα άφηνες το μωρό σου νηστικό αφού είχε γεννηθεί; Φάε κάτι υγειινό γιατί πρώτο το μπεμπάκι σου θα σου βάλει τις φωνές!

Irev, κι εγώ σιδέρωσα σήμερα μια στίβα ρούχα και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Ο μπεμπάκος σήμερα με έχει σκάσει... Είναι πολύ ήσυχος σε σχέση με το πώς είναι κάθε μέρα... Και έφαγα και παγωτό μπας και ξεκονηθεί αλλά τπτ! Τώρα σαν να κάνει κάτι!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες! Σήμερα είχα πολύ δουλειά στο γραφείο γιατι πρέπει να κλείσω εκκρεμότητες και κουράστηκα :(

Anyway εσείς τι κάνετε? Ολο για φαι μιλάτε.. Κι αυτή η Αντζυ πάντα θα αναφέρει κι ένα γλυκό!!!:lol: Λυπήσου μας, προσπαθούμε να κρατηθούμε!

ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ "ΔΕΙΚΔΙΚΟΥΝ" ΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Κ.Ο.Κ???

Ή ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΒΡΙΣΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ?

Να μη σε αγχώνει τίποτα.. Η αδερφή μου που έχει τρία παιδια και την ρωτάω πραγματα αναφορικά με το παιδακι οταν γεννηθεί μου απαντάει "Να μην φοβάσαι, και να ξερεις οτι μόνο εσύ θα γνωρίζεις τι έχει το παίδι σου όταν κλαίει. Δεν εχει σημασία αν έχεις 3 ή 13 παιδιά.."

Χριστινάκι ολα καλα με τον μπαμπά σου?

Βάλια μου εσύ τι κάνεις?

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπερα μανουλες

παρα την τρελλη νυστα...δεν καταφερα να κοιμηθω ουτε για 5 λεπτα...Πολλη υπερενταση!

ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ "ΔΕΙΚΔΙΚΟΥΝ" ΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Κ.Ο.Κ???

Θα συμβει ... να ειστε σιγουρες. Αλλα οπως σε ολα τα ανακατωματα των τριτων, ετσι κι εδω μετραει η σχεση του ζευγαριου κυριως!

Πολλά νέα!

Για αρχή να πω: Πωπω! Πόσο μαγάλωσαν τα μωράκια σας!!! Ολόκληρα ανθρωπάκια! 2 κιλά σχεδόν!!! Μπράβο!

Με τα προβλήματα που έχετε με τους συγγενείς, τί να πω... Μακρυά κι αγαπημένοι! Φροντίστε να θέσατε όρια και να κρατήσετε στη ζωή σας μόνο ανθρώπους που αξίζουν!

Βίκυ, τί διαβάζω? Αν ο γιατρός σε μάλωσε μια φορά για τα κιλά που πήρες, αν άκουγε αυτό που κάνεις θα σε μάλωνε 10! Σου αναφέρω μόνο αυτό που διάβασα σε ένα βιβλίο εγκυμοσύνης: Όταν πεινάς εσύ πεινάει και το μωρό σου. Θα άφηνες το μωρό σου νηστικό αφού είχε γεννηθεί; Φάε κάτι υγειινό γιατί πρώτο το μπεμπάκι σου θα σου βάλει τις φωνές!

Μην τρελλαθουμε!!! οποτε πειναω εγω, πειναει το μωρο? Αυτο ειναι τελεια δικαιολογια για τα κιλα που εχω βαλει αλλα δε νομιζω οτι στεκει ιατρικα...

Irev, κι εγώ σιδέρωσα σήμερα μια στίβα ρούχα και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Εγω τωρα εβαλα τη stirella να ζεσταθει...

Ο μπεμπάκος σήμερα με έχει σκάσει... Είναι πολύ ήσυχος σε σχέση με το πώς είναι κάθε μέρα... Και έφαγα και παγωτό μπας και ξεκονηθεί αλλά τπτ! Τώρα σαν να κάνει κάτι!

QuW0p3.png

να ετοιμαστώ για 2ο γύρω δηλαδή......χαχαχαχαχα θα γελάσουμεεεεε.........:lol::lol::lol:

Grya.jpgGryap3.png

k εγω εχω σιδερο αλλα ενα πλυντηριο..οποτε λεω να το αφησω για αυριο...κ αυριο μερα ειναι....

τωρα νομιζω πως το μωρο μου πειναει!!!!!χαχαχα!!!τελεια δικαιολογια!!!!θα την χρησιμοποιησω κ εγω στον γιατρο την Πεμπτη!

Ιωαννα μου ολα καλα με το μαθημα χθες?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

k εγω εχω σιδερο αλλα ενα πλυντηριο..οποτε λεω να το αφησω για αυριο...κ αυριο μερα ειναι....

τωρα νομιζω πως το μωρο μου πειναει!!!!!χαχαχα!!!τελεια δικαιολογια!!!!θα την χρησιμοποιησω κ εγω στον γιατρο την Πεμπτη!

Ιωαννα μου ολα καλα με το μαθημα χθες?

Με τον πονο μου παιζεις ετσι?????????? Δεν υπερβαλλω.......ειναι 7 πληντυρια!!!!

Λέω να φτιάξω ενα κεικ.. Εχω τα υλικά οποτε μην πάνε χαμένες.. Λέω να βαλω μια κουπα ζαχαρη αντι για 2 για λιγοτερες θερμίδες!

Καμιά άλλη ιδέα για το κεικ?

Τι λες για σοκολατα-μπανανα?...μιαμ μιαμ

QuW0p3.png

και εμένα του στενότατου , βασικά στενότεροι δεν γίνεται, αλλά ψάχνεις να βρεις λογική σε ζώα? Και όταν χώνεις μόνο εσύ συγχύζεσαι.....

Καλή είσαι μόνο όταν κάνεις χάρες.

Τώρα φοβούνται μην ζητήσω τίποτα και έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους.

ΠΕΣ ΤΑ ANGEL !!!

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

αστείο δεν είναι;εμένα άρχισαν τα παρατράγουδα όταν έμαθαν ότι είμαι έγκυος κ' αποφασίσαμε να παντρευτούμε........τελικά έτρεξα μόνη μου ,παρότι διένυα τον 6ο μήνα κ τώρα μου το παίζουν καλοί.....ούστ!!!!

irev εμένα δεν μου είπε να το δούμε πάλι το μικρόβιο......:!:τι να πω:!:είπαν ότι φεύγει με αντιβίωση.....

Καλως ορισες στην παρεα ;) Κι εγω οταν μαθαμε πως ειμαι εγκυος ο ανδρας μου ηταν εξωτερικο για δουλεια κι οταν το ανακειωσε στην πεθερα μου χαρες να δεις που εκανε .....το πρωτο πραγμα που ειπε ειναι πως ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ φαντασου πως αισθανθηκε ο ιδιος αλλα κι εγω.Απο τοτε την σιχαθηκα κι κρατιεμαι μονο για τον ανδρα μου κι το ζουζουνι μας κι κανεναν αλλον.

Αν δεν ηταν οι γονεις μου να μας βοηθησουν ακομα θα ετρεχα κι μονη μου.ΚΙ τωρα η πεθερα μου κατηγορει τους γονεις μου που μας βοηθησανε.

Να δεις αγαπες που εχουμε.....Ετσι ετρεχα κι εγω ολομοναχη για μικρο δουλειες ακομα κι το σπιτι οταν το νοικιασαμε βοηθησε η μαμα μου κι μια γυναικα που πηραμε κι επι 2 εβδομαδες καθαριζαμε ! κι εχει κι παραπονα η πεθερα μου.

ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εμενα με αγχονει αυτο το θεμα.....βασικα απο την πεθερα μου δεν πιστευω να ερχετε ή να βοηθαει (οτι κανει κι τωρα δηλαδη) δεν με αγχονει οταν το σκεφτομαι αλλα ο ανδρας μου εχει αντιθετη γνωμη κι εκει το ξανασκεφτομαι :o

RVysp3.png

uF2hp3.png

Λέω να φτιάξω ενα κεικ.. Εχω τα υλικά οποτε μην πάνε χαμένες.. Λέω να βαλω μια κουπα ζαχαρη αντι για 2 για λιγοτερες θερμίδες!

Καμιά άλλη ιδέα για το κεικ?

Αμαν με τα γλυκα σας βρε κοριτσια....

Πλακα πλακα μονο που τα λετε ζηλευω κι θελω κι εγω να φαω...αλλα ποιος το φτιαχνει κι ποιος στελνει τον πατερα μου να τα παρει......δεν ειναι εδω ο ανδρας μου να τρεξει αυτος να τα παρει :rolleyes:

RVysp3.png

uF2hp3.png

andria27 καλά είμαι!!! Και εγώ είχα αρκετή δουλειά σήμερα... Αν γίνει η συνάντηση το Σάββατο και θες να κανονίσουμε να κατέβουμε μαζι!!!

Φυσικά, τι γειτονισσες είμαστε??? :wink:

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

μανούλες σας αφήνω να δω Λαζόπουλο με το κουρασμένο αντράκι μου.....καλό βράδυ κοιλίτσες θα τα πούμε αύριο......είχα δεν είχα τη χτύπησα τη σοκολάτα .....:D...φιλιά σε όλες κ στα μπεμπάκια σας......

Grya.jpgGryap3.png

μανούλες σας αφήνω να δω Λαζόπουλο με το κουρασμένο αντράκι μου.....καλό βράδυ κοιλίτσες θα τα πούμε αύριο......είχα δεν είχα τη χτύπησα τη σοκολάτα .....:D...φιλιά σε όλες κ στα μπεμπάκια σας......

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΕΣ !

ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...