Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα και από εμένα,

την έπεσα αλλά τζίφος ο ύπνος απλά ξεκουράστηκα λιγάκι στην μέση μου.

Σηκώθηκα όμως με μία όρεξη και τελικά έφτιαξα μεσημεριανό γιατί έτοιμη ήμουν να την πέσω στα μπισκότα. Το μεσημεριανό σήμερα ήταν ένα φλυτζάνι δημητριακά ολικής άλεσης με ζεστό φρέσκο γάλα. Το καλό είναι ότι δεν λέρωσα και πιάτο παρά μόνο ένα φλυτζανάκι. χαχαχαχχαχααχ. μία σόδα περικαλώ.

Και ένα κωκάκι angie!

maraki με γεια τα ρουχαλάκια της μπουμπούς σου (και τα δικά σου ε?)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

μ εσάς εδώ τι δίαιτα να κάνουμε;;;;; η μια κωκάκια ή άλλη σοκολάτα κ αμυγδάλου κιόλας.......αχ τι μου κάνετε!!!!!!!!!!!!!

έχετε θεματάκια με τους συγγενείς κ εσείς ε;ωραίαααααααααααα.......εγώ πάντως την κακία που αντιμετώπισα στο γάμο δεν την έχω ζήσει ξανά.....:!::!:

αστα τα κορίτσια να τρώνε δεν έχουν ανάγκη, εδώ είναι το θέμα.....:cool::cool:

Στους συγγενείς τράβα ένα πελώριο Χ και άμα τους ανταμώσεις πες αχ τί κάνετε καλά είσαστε? και τέλος. Μην μαυρίζουμε και τα συκώτια μας.....

GaiGp3.png

αστα τα κορίτσια να τρώνε δεν έχουν ανάγκη, εδώ είναι το θέμα.....:cool::cool:

Στους συγγενείς τράβα ένα πελώριο Χ και άμα τους ανταμώσεις πες αχ τί κάνετε καλά είσαστε? και τέλος. Μην μαυρίζουμε και τα συκώτια μας.....

μωρέ καλά τα λές εσύ αλλά είναι του στενού οικογενειακού κύκλου,του πολύ στενού οπότε τα χώνεις κ ηρεμείς......

Grya.jpgGryap3.png

θα έχει εξαφανιστεί:)........ρωτάω γιατί εγώ είχα ουρεόπλασμα κ πήρα αντιβίωση στον τρίτο μήνα:(....αλλά δεν μου είπε η γιατρός να το ξαναδώ:!:

Κι εγω ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη...στο δευτερο τριμηνο... Πηρα 2 φορες αντιβιωση...δεν εφυγε ποτε και απλα συνεχισαμε ετσι

Δοξα το Θεό όλα πήγαν καλά.

Εχω τουλαχιστον 4 ωρες σιδερο βρε κοριτσια και βαριέεεεεεεμαι!!!!!!!!

Πρεπει πρωτα να ερθει κι ο αντρουλης μου βεβαια να ασχοληθει με το Στελιο, γιατι οσο ειναι μες τα πόδια μου με το ζορι ενα φαγητο μπορω να κανω. Θελει μονιμως να ασχολεισαι μαζι του...

QuW0p3.png

μωρέ καλά τα λές εσύ αλλά είναι του στενού οικογενειακού κύκλου,του πολύ στενού οπότε τα χώνεις κ ηρεμείς......

και εμένα του στενότατου , βασικά στενότεροι δεν γίνεται, αλλά ψάχνεις να βρεις λογική σε ζώα? Και όταν χώνεις μόνο εσύ συγχύζεσαι.....

Καλή είσαι μόνο όταν κάνεις χάρες.

Τώρα φοβούνται μην ζητήσω τίποτα και έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη...στο δευτερο τριμηνο... Πηρα 2 φορες αντιβιωση...δεν εφυγε ποτε και απλα συνεχισαμε ετσι

Δοξα το Θεό όλα πήγαν καλά.

Εχω τουλαχιστον 4 ωρες σιδερο βρε κοριτσια και βαριέεεεεεεμαι!!!!!!!!

Πρεπει πρωτα να ερθει κι ο αντρουλης μου βεβαια να ασχοληθει με το Στελιο, γιατι οσο ειναι μες τα πόδια μου με το ζορι ενα φαγητο μπορω να κανω. Θελει μονιμως να ασχολεισαι μαζι του...

συγνώμη για την ερώτηση ίσως και να κάνω λάθος (αλσχάϊμερ ...) με την δουλειά του άντρα σου ήταν που είχατε πρόβλημα ή άλλο κορίτσι ήταν και λέω βλακείες? Αναρωτιέμαι αν είναι πλέον όλα καλά

GaiGp3.png

και εμένα του στενότατου , βασικά στενότεροι δεν γίνεται, αλλά ψάχνεις να βρεις λογική σε ζώα? Και όταν χώνεις μόνο εσύ συγχύζεσαι.....

Καλή είσαι μόνο όταν κάνεις χάρες.

Τώρα φοβούνται μην ζητήσω τίποτα και έχουν καταπιεί τις γλώσσες τους.

αστείο δεν είναι;εμένα άρχισαν τα παρατράγουδα όταν έμαθαν ότι είμαι έγκυος κ' αποφασίσαμε να παντρευτούμε........τελικά έτρεξα μόνη μου ,παρότι διένυα τον 6ο μήνα κ τώρα μου το παίζουν καλοί.....ούστ!!!!

irev εμένα δεν μου είπε να το δούμε πάλι το μικρόβιο......:!:τι να πω:!:είπαν ότι φεύγει με αντιβίωση.....

Grya.jpgGryap3.png

τι εγινε ρε συ Βικυ?πολυ εφαγες να σου φερουμε coca cola να ξελαφρωσεις!αιντε βρεεεεεεεε......ακου μια κουπα δημητριακα.....

εγω πηγα να κοιμηθω αλλα κοιμηθηκε κ ο αντρας μου μαζι κ με προλαβε κ ροχαλιζε!!!οποτε υπνος γιοκ!

κωκακια θελω κ εγωωωωωω......

Θαλεια μου οπως τα λες..θα γενησω κ αυτες ακομη μαθηματα θα κανουν!

irev μου πολυ σιδερο ρε συ...καμια βοηθεια απο καμια αδερφη , ξαδερφη???

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

αστείο δεν είναι;εμένα άρχισαν τα παρατράγουδα όταν έμαθαν ότι είμαι έγκυος κ' αποφασίσαμε να παντρευτούμε........τελικά έτρεξα μόνη μου ,παρότι διένυα τον 6ο μήνα κ τώρα μου το παίζουν καλοί.....ούστ!!!!

irev εμένα δεν μου είπε να το δούμε πάλι το μικρόβιο......:!:τι να πω:!:είπαν ότι φεύγει με αντιβίωση.....

οπως τα λες!!!!ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!ετσι κανω κ εγω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Βικακι συνεχιζει εα=ναμιση μηνα ανεργος........απλα εχει παει για μια εξυπηρετηση της θειας του --- κατι να κουβαλησει με το φορτηγακι

Οσο για το σιδερο... το ειπα μια, το ειπα δύο... Δεν θα παρακαλαω

Nikole τι να πω... καλυτερα που δεν ξανακανετε την εξεταση...σου λεω κι εγω που την ειχα ξανακανει---παλι θετικο---εψαχνα στο internet---διαβαζα ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, αγχωνομουν και τελικα δεν εφυγε ποτε στην εγκυμοσυνη...μονο εγω περνουσα το αγχος...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Τελικα ξαπλωσα κι εγω κ καταφερα να κοιμηθω μιση ωριτσα. Καλυτερα απ'το τιποτα.

Κοριτσακια, ετσι, μην αφηνετε κανεναν κ τιποτα να σας στενοχωρει κ να σας αγχωνει. Απο μακρυα κι αγαπημενοι ολοι. Να δειτε πως θα τρελαθουν ολοι μολις ερθουν τα μωρακια σας! Θα τα ξεχασουν ολα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Τελικα ξαπλωσα κι εγω κ καταφερα να κοιμηθω μιση ωριτσα. Καλυτερα απ'το τιποτα.

Κοριτσακια, ετσι, μην αφηνετε κανεναν κ τιποτα να σας στενοχωρει κ να σας αγχωνει. Απο μακρυα κι αγαπημενοι ολοι. Να δειτε πως θα τρελαθουν ολοι μολις ερθουν τα μωρακια σας! Θα τα ξεχασουν ολα.

κ εδώ έρχομαι κ τρελαίνομαι......εμείς θα τα ξεχάσουμε όμως Μαράκι μου;κάποια πράγματα πέφτουν βαρυά για να ξεχαστούν..............μακρυάάάάάάάάάάά

Grya.jpgGryap3.png

ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΝΑ "ΔΕΙΚΔΙΚΟΥΝ" ΤΟ ΜΩΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Κ.Ο.Κ???

Ή ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΒΡΙΣΤΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...