Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου nikole μου πιστεύω όπως το λες να το είχα και να το έχω εξαφανίσει με τις αντιβιώσεις που κατέβασα...β' αιμολυτικό στρεπτοκκοκο....!!!

θα έχει εξαφανιστεί:)........ρωτάω γιατί εγώ είχα ουρεόπλασμα κ πήρα αντιβίωση στον τρίτο μήνα:(....αλλά δεν μου είπε η γιατρός να το ξαναδώ:!:

Grya.jpgGryap3.png

ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ,ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ...ΜΙΑΜ!ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΩΚΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ :-) ΕΣΥ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ?

ΝΙΚΟΛ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

atlantis μου, θετική σκέψη κορίτσι μου και όλα θα πάνε καλά!!! Είσαι δυνατή μανούλα και θα τα καταφέρεις!!! Εδω είμαστε εμείς να σε στηρίζουμε και να σου κάνουμε παρέα!

angie, nikole και Χριστινάκι τι κάνετε;;;

καλά Βάλια μου....θα αργήσει ο αντρούλης μου σήμερα κ δεν με πιάνει ύπνος:rolleyes:εσύ είσαι καλά;

angie μην τα φάς όλα τα μπιφτέκια.....εεεεεεε είμαστε κ εμείς εδώ.....:D

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Πάλι για φαγητό μιλάτε? Σταματήστε πια και δεν μπορώ να ελεγξω το στομάχι μου! Όλα πεινάω ρε γμτ. Όσο και να φάω. Τι κακό κι αυτό!

Μόλις γύρισα απο καφεδάκι με μια φίλη μου που μου έδωσε παντελόνια εγκυμοσύνης και μια μεγάλη σακουλα με ρουχαλάκια απ΄τα κοριτσάκια της! Έχω χαρεί πάρα πολύ! Τα παντελόνια δυστυχώς μου είναι μεγάλα εκτός απο ένα, αλλα πιστεύω σε καναδυο μήνες θα μου κάνουν. Την Πεμπτη ξεκινάω και γυμναστική για εγκύους στην Φαιναρέτη (ελπιζω να μην ακυρωθει αυτή τη φορά). Έλεγα να κοιμηθώ σήμερα το μεσημέρι αλλά δεν με βλέπω τελικά. Μάλλον θα την πέσω νωρίς το βράδυ.

Ατλαντις, μην στενοχωριέσαι καλή μου, πάρα πολλές κοπέλες το εχουν αυτο και όλα πάνε καλά με τα φάρμακα. Μόνο όπως είπαν τα κορίτσια να σκέφτεσαι θετικά για να μην στενοχωρεις και το μωράκι σου.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΙ ΩΡΑΙΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ,ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΣΑΛΑΤΟΥΛΑ...ΜΙΑΜ!ΜΟΥ ΦΕΡΕ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΩΚΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ :-) ΕΣΥ ΒΑΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ?

ΝΙΚΟΛ ΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ?

σήμερα θ' αργήσει ο καλός μου κ έφαγα κοτοπουλάκι από χθές.....:D

Grya.jpgGryap3.png

ΜΜ....ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ!! ΜΑΡΑΚΙ ΜΕΓΕΙΑ ΟΛΑ!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΜΜ....ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ!! ΜΑΡΑΚΙ ΜΕΓΕΙΑ ΟΛΑ!!ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ Κ ΜΟΥ ΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Κ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ :-(

Είμαι πολύ τυχερή γιατί κι η ξαδέρφη μου θα μου δώσει πολλά έπιπλακια, μου'δωσε ήδη την κουνια. Μονο συρταριέρα, αλλαξιέρα και ντουλάπα θα πρέπει να παρουμε. Και στρωματάκι φυσικά. Θα μου δώσει και καλαθούνα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ??ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ..ΟΤ,Ι ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ! ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ,ΕΝΑ ΡΗΛΑΞΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ Κ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 3ΠΛΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΑΠΟ "ΕΠΙΠΛΑ".ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΣΠΙΤΙ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

θαλεια μου σου ειπε κ τιποτα για την μεταφορικη???κατι μου ειχε πει η Ιωαννα πως στελνει με 3ευρω αλλα πρεπει να πας να το παρεις απο την μεταφορικη εσυ...αυτο βεβαια για το καροτσι που θελω εγω...εσυ θα παρεις ολοκληρο δωματιο....

πως πηγε χθες το μαθημα?τι κανατε?

οποια ειναι σπιτι δειτε ΣΚΑΙ βρωμικα σπιτια!!!μπλιαχχχχχχ

Δεν μου είπε για κόστος μεταφορικών απλά με ρώτησε αν μπορώ να τα παραλάβω εγώ από την μεταφορική, έτσι ώστε να μου στείλει την συρταριέρα συναρμολογημένη και επειδή ο άντρας μου έχει και επαγγελματικό φορτηγάκι μπορούμε να τα παραλάβουμε.

Χθές καλά ήταν, λίγο βαρετά, μας είπαν για διατροφή περισσότερο και κάποια πράγματα για την στάση του σώματος ώστε να μην καταπονείτε η μέση, Μας έδωσε και μια έδωσε και ένα δείγμα διατροφής που μπορούμε να ακολουθούμε, αλλά τώρα είναι αργά, τι να σώσεις σε 3 μήνες..... Το επόμενο μάθημα εγώ το έχω Δευτέρα στις 17:30. Εσύ μου φαίνεται μέχρι να τα τελείωσεις θα γεννήσεις!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Είμαι πολύ τυχερή γιατί κι η ξαδέρφη μου θα μου δώσει πολλά έπιπλακια, μου'δωσε ήδη την κουνια. Μονο συρταριέρα, αλλαξιέρα και ντουλάπα θα πρέπει να παρουμε. Και στρωματάκι φυσικά. Θα μου δώσει και καλαθούνα.

μια χαρά είσαι Μαράκι εσύ.....εγώ δεν έχω κανέναν:-( οπότε τα παίρνω όλα απ' την αρχή......

Grya.jpgGryap3.png

Κωκάκια;;; Αχ, θέλω και εγώ... Εγώ πάντως έφαγα μια σοκολάτα αμυγδάλου!!!

Ακόμα δεν πολυ μιλάω με τον μπαμπά μου...

nikole μου και εμένα θα αργήσει ο αντρούλης μου σήμερα.. αρα κάνουμε υπομονή...

Μαράκι μεγειά τα ρουχαλάκια που σου έδωσε η φίλη σου!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

ΒΑΛΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ??ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK!ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Κωκάκια;;; Αχ, θέλω και εγώ... Εγώ πάντως έφαγα μια σοκολάτα αμυγδάλου!!!

Ακόμα δεν πολυ μιλάω με τον μπαμπά μου...

nikole μου και εμένα θα αργήσει ο αντρούλης μου σήμερα.. αρα κάνουμε υπομονή...

Μαράκι μεγειά τα ρουχαλάκια που σου έδωσε η φίλη σου!!!

μ εσάς εδώ τι δίαιτα να κάνουμε;;;;; η μια κωκάκια ή άλλη σοκολάτα κ αμυγδάλου κιόλας.......αχ τι μου κάνετε!!!!!!!!!!!!!

έχετε θεματάκια με τους συγγενείς κ εσείς ε;ωραίαααααααααααα.......εγώ πάντως την κακία που αντιμετώπισα στο γάμο δεν την έχω ζήσει ξανά.....:!::!:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...