Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βασικά το θέμα δεν είναι να κόψω το φαγητό, αλλά την όρεξή μου.

Σήμερις είναι μέρα αποτοξίνωσης και από αύριο ψητά και σαλάτες φρούτα κλπ.

Γουργουρίζει η κοιλιά μου και η μπέμπα της απαντάει με κλωτσιές... καλά είμαστε για τα πανηγύρια μου φαίνεται... :-)

πως να μην απαντάει το κορίτσι αφού πεινάει.....:tongue::tongue:τρελή μάνααααααααα

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πως να μην απαντάει το κορίτσι αφού πεινάει.....:tongue::tongue:τρελή μάνααααααααα

είναι πολύ μικρή για να έχει άποψη... της το ξεκαθάρισα προηγουμένως αλλά δεν συμφωνεί

GaiGp3.png

ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΧΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΔΗΛ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑ 52 ΚΙΛΑ...ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΩΩ(Ε,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΤΑ ΚΙΛΑ!!ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ..ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!

ΒΙΚΑΚΙ ΝΑΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΗ ΟΡΕΞΗ...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΧΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΔΗΛ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΘΕΟΧΟΝΤΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑ 52 ΚΙΛΑ...ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΡΩΩ(Ε,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΤΑ ΚΙΛΑ!!ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΙ ΑΥΤΟ..ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ!

ΒΙΚΑΚΙ ΝΑΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΗ ΟΡΕΞΗ...

άμα είσαι ψωνάρα με το σώμα σου κάνεις τα πάντα angie μου....προσωπικά δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα κ δεν ξέρω αν χρειαστεί πως θα τα καταφέρω......:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά Καλησπέρα:tongue::tongue::tongue:....Συγχαρητήρια στις μανουλίτσες που είδαν τα μπεμπάκια τους και είναι μια χαρά....!!! Περαστικούλια σε αυτές που είναι κρυωμένες και σε σενα atlantis μου θετική σκεψή και όλα θα πάνε κατ ευχήν....Εγω πάντως συνεχίζω τις προσευχές μου για όλες μας...αλλά και για τους δικούς μας ανθρώπους...

Κάτι πήρε το αυτάκι μου για σεντονάκια εμείς πήραμε μόνο το σετ σεντονιών απο την προίκα που θα πηγαίνει με το κρεββατάκι αλλά θα πάω σίγουρα στα jumbo να του πάρω και καθημερινά απο κει. Όχι πολλά για αρχή γιατί σίγουρα θα σκάσει και κάνα δώρο...εξάλλου για αρχή θα τον έχω στο πορτ μπεμπέ κοντά μου (αντι στην καλαθούνα)

Απο όρεξη βλέπω όλες είμαστε ακμαιότατες....

Σήμερα πήγα το πρωί στο ΙΚΑ για να γράψω μια 3μερη άδεια γαιτί την Πέμπτη το απόγευμα θα κάνω το doppler στο Ιασω + μια καλλιέργεια κολπικού υγρού για να δω πως πάει το μικροβιάκι μου....θα δούμε!!!

Οπότε στο γραφείο θα με δουν απο Δευτέρα να ξεκουραστούμε και λίγο με τον μπέμπη!!!

Απο βδομάδα μάλλον θα ξεκινήσω και τα μαθήματα ανώδυνου στο ΙΚΑ, θα είναι μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες. Διάρκεια 7 εβδομάδες. Συνεννοήθηκα να παίρνω αναρωτική αυτη την μέρα διότι δεν έχω πάρει πολλές ώστε να μην χαλάσω την άδεια του 2010. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω...Κατα τ άλλα καλά??? Δεν βλέπω την ώρα να δω τον μπέμπη μας την Πέμπτη....!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ????????

ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά Καλησπέρα:tongue::tongue::tongue:....Συγχαρητήρια στις μανουλίτσες που είδαν τα μπεμπάκια τους και είναι μια χαρά....!!! Περαστικούλια σε αυτές που είναι κρυωμένες και σε σενα atlantis μου θετική σκεψή και όλα θα πάνε κατ ευχήν....Εγω πάντως συνεχίζω τις προσευχές μου για όλες μας...αλλά και για τους δικούς μας ανθρώπους...

Κάτι πήρε το αυτάκι μου για σεντονάκια εμείς πήραμε μόνο το σετ σεντονιών απο την προίκα που θα πηγαίνει με το κρεββατάκι αλλά θα πάω σίγουρα στα jumbo να του πάρω και καθημερινά απο κει. Όχι πολλά για αρχή γιατί σίγουρα θα σκάσει και κάνα δώρο...εξάλλου για αρχή θα τον έχω στο πορτ μπεμπέ κοντά μου (αντι στην καλαθούνα)

Απο όρεξη βλέπω όλες είμαστε ακμαιότατες....

Σήμερα πήγα το πρωί στο ΙΚΑ για να γράψω μια 3μερη άδεια γαιτί την Πέμπτη το απόγευμα θα κάνω το doppler στο Ιασω + μια καλλιέργεια κολπικού υγρού για να δω πως πάει το μικροβιάκι μου....θα δούμε!!!

Οπότε στο γραφείο θα με δουν απο Δευτέρα να ξεκουραστούμε και λίγο με τον μπέμπη!!!

Απο βδομάδα μάλλον θα ξεκινήσω και τα μαθήματα ανώδυνου στο ΙΚΑ, θα είναι μια φορά την εβδομάδα για 2 ώρες. Διάρκεια 7 εβδομάδες. Συνεννοήθηκα να παίρνω αναρωτική αυτη την μέρα διότι δεν έχω πάρει πολλές ώστε να μην χαλάσω την άδεια του 2010. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω...Κατα τ άλλα καλά??? Δεν βλέπω την ώρα να δω τον μπέμπη μας την Πέμπτη....!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

καλώς το χριστινάκι....άντε με το καλό να δεις κ εσύ το μωρούλι σου....τι μικρόβιο είχες;

Grya.jpgGryap3.png

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ????????

ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ 7 ΜΑΘΗΜΑΤΑ,ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΜΑΙΑΣ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΩ!

ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ??? ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΝΗΚΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....!!!

ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ TOGETHER...ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλώς το χριστινάκι....άντε με το καλό να δεις κ εσύ το μωρούλι σου....τι μικρόβιο είχες;

Γεια σου nikole μου πιστεύω όπως το λες να το είχα και να το έχω εξαφανίσει με τις αντιβιώσεις που κατέβασα...β' αιμολυτικό στρεπτοκκοκο....!!!

Διαφημίσεις

atlantis μου, θετική σκέψη κορίτσι μου και όλα θα πάνε καλά!!! Είσαι δυνατή μανούλα και θα τα καταφέρεις!!! Εδω είμαστε εμείς να σε στηρίζουμε και να σου κάνουμε παρέα!

angie, nikole και Χριστινάκι τι κάνετε;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

atlantis μου, θετική σκέψη κορίτσι μου και όλα θα πάνε καλά!!! Είσαι δυνατή μανούλα και θα τα καταφέρεις!!! Εδω είμαστε εμείς να σε στηρίζουμε και να σου κάνουμε παρέα!

angie, nikole και Χριστινάκι τι κάνετε;;;

καλά κοριτσάκι εγώ περιμένω να περάσει η ώρα να φύγω με τον αντρούλη μου απο το γραφείο και να πάμε σπιτάκι μας να ψήσουμε ψαράκι που είναι το σημερινό menu μας...Εσύ πως τα πας όλα καλά???:idea::idea::idea:

καλά κοριτσάκι εγώ περιμένω να περάσει η ώρα να φύγω με τον αντρούλη μου απο το γραφείο και να πάμε σπιτάκι μας να ψήσουμε ψαράκι που είναι το σημερινό menu μας...Εσύ πως τα πας όλα καλά???:idea::idea::idea:

Καλά και εγώ... Στην δουλειά είμαι και βαριέμαι υπερβολικά... και ο αντρούλης μου θα αργήσει να γυρίσει σήμερα... :-(:sad:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλά και εγώ... Στην δουλειά είμαι και βαριέμαι υπερβολικά... και ο αντρούλης μου θα αργήσει να γυρίσει σήμερα... :-(:sad:

αχ πόσο σε καταλαβαίνω όταν αργεί και μένα ο δικός μου δεν μπορώ καθόλου αλλά πάω στην μαμά μου που είναι κοντά απο την δουλειά μου και όταν τελειώνει έρχετε και μας παίρνει απο κει....!!!:wink:;-):wink: υπομονή που θα πάει θα περάσει η άτιμη η ώραααααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...