Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Έχω καιρό να σας γράψω αλλά μπαίνω και διαβάζω τα νέα σας.

Να 'μαι λοιπόν και πάλι για να σας πω κι εγώ τα νέα μου!

Την Δευτέρα πήγα στο γιατρό μου και είδαμε το μωράκι μας.

Μας είπε ότι όλα είναι μια χαρά και παρόλο που ήταν γυρισμένο πλάτη σε μας και με τα πόδια σταυρωμένα, ο γιατρός κατάφερε να το κουνήσει και τελικά άνοιξε το ένα ποδαράκι και καταφέραμε να δούμε....

Είναι αγοράκι :P

Ένα ακόμη αγοράκι στα μωρά του Απριλίου!

Με το καλό σε όλες τις μανούλες! :D

Πολύ χαίρομαι για σένα.Άντε και είχα ανησυχήσει τόσο καιρό που έχεις να γράψεις.

Το ένιωσες το μωράκι σου;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Κι εγώ δεν τον έχω νιώσει ακόμα και κοντεύω να τρελαθώ.Τί γίνεται;;;;

Εγώ ρώτησα τον γιατρό πότε θα το νοιώσω και μου είπε μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες (είμαι στη 18η εβδομάδα)

Έχω διαβάσει κάπου ότι τα αγοράκια τα "ακούμε" λίγο πιο αργά απ'ότι τα κοριτσάκια

Πολύ χαίρομαι για σένα.Άντε και είχα ανησυχήσει τόσο καιρό που έχεις να γράψεις.

Το ένιωσες το μωράκι σου;;;;

Με τη δουλειά ELISAVET μου το παραμέλησα λίγο το site. Έμπαινα όμως και διάβαζα!

Δεν το έχω νοιώσει ακόμη αλλά ρώτησα το γιατρό και είπε στις επόμενες 4 εβδομάδες. Αλλά δεν ανησυχώ! ξέρω ότι θα αργήσω! Όπως τον είδα το μπέμπη είναι τεμπελούλης! Δεν κουνιόταν! Με το ζόρι μας άνοιξε το ένα πόδι μετά από 20 λεπτά υπέρηχου :D

Αχ μακάρι να είναι έτσι γιατί το ραντεβού μου αργεί και κοντεύω να σκάσω. Διαβάζω και στο φόρουμ ότι οι περισσότερες το άκουσαν σε αυτές τις εβδομάδες και ανησυχώ

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Από τέτοιους πόνους άλλο τπτ, andria! Μην ανησυχείς, μπορεί να είναι σαν σφάχτης, σαν πίεση και βάρος, σαν τσίμπημα, σαν περιόδου ακόμη! Είναι φυσιολογικά όλα όμως! Και τα έχω αισθανθεί ολα αυτά! Η γιατρός όταν είχα πάει φρικαρισμένη μου είπε πως δεν ανησυχούμε με πόνους, αλλά αν δούμε αίμα...

Αυτό με τη βουλωμένη μύτη κι εγώ το παθαίνω το βράδυ, ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης, κατα διαστήματα. Τώρα είμαι κρυωμένη όμως... :-(

Εμείς κορίτσια ξεφύγαμε πολύ χθες...! :oops: Αγοράσαμε κούνια για τον μπεμπάκο! Και εξηγούμαι, γιατί όντως ακούγεται σαν να γεννάω αύριο! Την προηγούμενη εβδομάδα που είχαμε πάει στα mothercare με την πεθερά μου πήρα έναν κατάλογο και τον μελέτησα. Βρήκα μια κούνια που γίνεται κρεβάτι σε προσφορά 199? που μας άρεσε γιατί ήταν απλή, όμορφη και πρακτική, όπως τη θέλαμε δλδ. Σκέφτηκα προχθές να ρωτήσω αν έχουν αποθέματα, πήρα τηλ. και παντού στη Θεσσαλονίκη είχαν τελειώσει. Πήρα και στην πόλη που μένουν οι γονείς μου (μια ώρα από εδώ) και υπήρχε ένα τελευταίο κομμάτι! Έτσι πήγαμε χθες και την τσιμπήσαμε, είδαμε και τους γονείς μου με την ευκαιρία! Τώρα έχουμε ένα τεράστιο κουτί στο παιδικό και θα το έχουμε αρκετό καιρό ακόμη! Προς το τέλος θα τη στήσουμε κολλητά στο κρεβάτι μας, χωρίς το ένα κάγκελο για να έχω άμεση πρόσβαση.

Σήμερα ήρθε η πεθερά μου για καφέ και έφερε δωράκι κάτι ωραία γαλάζια σεντονάκια! Αν είχαμε και στρώμα θα ήμασταν κομπλέ! (θα έλειπε βέβαια το επίσημα τιμώμενο πρόσωπο!) :D

Πάντως εμένα μου κάνει καλό να ψάχνω μωρουδιακά και να το ρίχνω στην τρέλα, παρά να διαβάζω διάφορα ιατρικά για την εγκυμοσύνη και να αγχώνομαι όπως έκανα λίγο παλιότερα... ;)

Την Παρασκευή έχουμε ραντεβού να τον δούμε! :D

Πώς είστε σήμερα εσείς?!

πωπω και γω εχω καιρό να ψωνίσω για το μπεμπάκι μου αλλά θέλω να δω και τι φύλλο είναι γιατί μέχρι τώρα όλα ουδέτερα τα έχουμε πάρει...ζιπουνάκια, ανοιξιάτικες κουβερτούλες που κεντάει η μαμά μου, σαλιαρούλες που επίσης κεντάει η μαμά μου κλπ

αντε περιμένω πως και πως να πάω στο γιατρό μου τέλος του μηνός να δω και γω η καψερη μάνα το μπεμπεκι της

Χάρηκα ιωαννούλα για τα πραγματα του μωρουλινιου σου...καλορίζικα!!!

Καλημέρα μανούλες, μου λείψατε!

Αλλά με ταλαιπωρεί μια ίωση που με ανάγκασε ακόμα και αντιβίωση να ξεκινήσω από χτες!

angel όλα τέλεια. Χάρηκα πολύ για τα αποτελέσματα. Άντε και στα δικά μας!

Στο Έλενα που θα ξανακάνεις το β' επιπέδου, πότε θα πας? Και μήπως ξέρεις πόσο στοιχίζει?

Mariong συγχαρητηρια για την κορουλα. Άντε με το καλό.......και όπως βλέπω θα έχει πολλές επιλογές για γαμπρό αφού τα αγοράκια υπερτερούν τόσο πολύ!...

Καλημέρα γλυκά κοριτσάκαι!!! Τι κάνετε? εγω επιτέλους σχολασα, Ιωάννα είμαι βρεφονηπιοκόμος και εννοούσα χαρτοκοπτικές και χειροτεχνίες για παιδιά. Αν θέλεις κατι πεσ κυκλοφοτούν υπέροχα σχέδια.:P:p:p:p

:

Να ρωτήσω μιας και είσαι μες τα πράγματα...Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω το γιο μου, που είναι τόσο μικρούλης?...μόλις 18 μηνών...

Κάθε χρόνο κάνω διάφορες κατασκευές για το δέντρο ή το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αλλά φέτος θα ήθελα αν βρω κάτι, να περάσω αυτές τις ώρες μαζί του!

Καλημέρα σας!!!

Καλά τι πάθατε με την αναζήτηση της ηλκίας, στην εποχή μας νομίζω οτι το περίεργο είναι να είσαι έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία!!!

!

Θα συμφωνήσω! Εγώ είμαι 28 κι έχω ήδη ένα γιο ενάμισι χρονών και με κοιτάνε λίγο σαν "alien"... Έτσι όπως πάει σήμερα το θέμα είτε με σπουδές, είτε με την αγορά εργασίας, αλλά και βέβαια με την εύρεση του ιδανικού σύντροφου (χιχι)...... πάλι καλά να λέμε.

Το θέμα για μένα είναι να είναι συνειδητοποιημένο το ζευγάρι όταν αποφασίζει να φέρει στονκόσμο μια καινούρια ζωή.

Sorry για το κατεβατό... ελπίζω να είμαι καλύτερα τώρα και με την αντιβίωση και να τα λέμε πιο συχνά!

Φιλιά σε όλες!

QuW0p3.png

Irev μου ξερω τι εννοεις οτι σε κοιτανε σαν alien!εγω κοριτσια ειμαι 25 και με κοιτανε κ μενα σαν alien που κανω τοση ''μικρη'' μωρο!ειδικα οι φιλες μου που ολες ειναι μεγαλυτερες απο μενα κ δεν εχουν παιδια..εκτος απο μια ξαδερφη μου που ειναι 32 κ εχει κορη 5,5 χρονων!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Τέτοια διαφορά? Αγοράκια 19 - Κοριτσάκια 7

Αχ Iwanna θα ψάχνουμε νύφες για τα παιδάκια μας! :D

Άσε, άσε, ελπίζω τουλάχιστον των επόμενων μηνών τα μωράκια, να φέρουν ισορροπία γιατί αλλιώς δύσκολα!

Γέλασα πολύ που σήκωσε μετά από 20 λεπτά το ποδαράκι και το είδατε! :P Σου λέει ο καημένος "αυτοί οι αδιάκριτοι αν δεν δουν τί "προσόντα" διαθέτω θα μείνουν εδώ να με πιλατεύουν όλο το βράδυ... Άντε... ας τους δείξω να φεύγουμε!" :P :p :P

Irev, περαστικά σου! Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά!

Χριστίνα, ευχαριστωωωώ πολύ! ?(Και ο μπέμπης!) Αυτά με τα κεντητά πολύ μου αρέσουν! Θα κεντήσω κι εγώ σεντονάκια με αρνάκια προσεχώς!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

mel_ σε καταλαβαινω. Ευτυχως η Αγγλια ειναι πολυ πιο κοντα. Και μην ανησυχεις, και με το μωρακι θα μπορεις. Ισως οχι για τους πρωτους μηνες, αλλα μετα θα'ναι πιο ευκολα. Ολα καλα να σου πανε και με το καλο να υποδεχτεις το μπεμπακι σου κι εσυ και ολες μας.

Πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα και για σενα island.

Περαστικα στις αρρωστουλες μας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Irev μου ξερω τι εννοεις οτι σε κοιτανε σαν alien!εγω κοριτσια ειμαι 25 και με κοιτανε κ μενα σαν alien που κανω τοση ''μικρη'' μωρο!ειδικα οι φιλες μου που ολες ειναι μεγαλυτερες απο μενα κ δεν εχουν παιδια..εκτος απο μια ξαδερφη μου που ειναι 32 κ εχει κορη 5,5 χρονων!!

Να σου πω την αλήθεια μου μου αρέσει που δεν θα έχω και τραγική διαφορά με τα παιδιά μου

Εμένα οι γονείς μου με έκαναν στα 21 και έχουμε τέλεια σχέση. Είμαι από τα 18 με τον άντρα μου και αν το είχαν επιτρέψει οι συνθήκες ίσως να είχα κάνει τα παιδιά και από τα 25!

Απλά όπως ξαναείπα για μένα το θέμα είναι να είναι συνειδητοποιημένο το ζευγάρι όταν αποφασίζει να φέρει στονκόσμο μια καινούρια ζωή.

Iwanna μου σ' ευχαριστώ...το παλεύω. Έκανα υπομονή για να μην πάρω αντιβίωση αλλά επειδή προβλεπόταν να ανέβει ψηλά ο πυρετός, μου είπε και η γιατρός μου (όπως και η οριλα) ότι καλύτερα "ελαφριά" αντιβίωση παρά υψηλός πυρετός για το έμβρυο!...

Κορίτσια είδα ότι κάποιες έχετε πάρει φόρα με τα μωρουδιακά. Μπράβο σας!

Εγώ στο γιο μου δεν είχα πάρει καν σαλιάρα μέχρι που πήγα 7 μηνών... Γυρνούσα βέβαια σε όλα τα μαγαζιά και τα χάζευα κι έπαιρνα ιδέες...

Και τώρα δεν έχω τολμήσει ακόμη...Βέβαια δεν ξέρω και το φύλλο ακόμα, οπότε αυτό όσο να 'ναι σε περιορίζει.

QuW0p3.png

Γεια σας!

Εμείς κορίτσια ξεφύγαμε πολύ χθες...! :oops: Αγοράσαμε κούνια για τον μπεμπάκο! Και εξηγούμαι, γιατί όντως ακούγεται σαν να γεννάω αύριο! Την προηγούμενη εβδομάδα που είχαμε πάει στα mothercare με την πεθερά μου πήρα έναν κατάλογο και τον μελέτησα. Βρήκα μια κούνια που γίνεται κρεβάτι σε προσφορά 199? που μας άρεσε γιατί ήταν απλή, όμορφη και πρακτική, όπως τη θέλαμε δλδ.

Την Παρασκευή έχουμε ραντεβού να τον δούμε! :D

Πώς είστε σήμερα εσείς?!

Μπράβο Ιωάννα να μας πεις και εμάς εντυπώσεις την Παρασκευή από την β' επιπέδου.

Ποιό μοντέλο κούνια πήρες?? Είναι νωρίς βέβαια ακόμα αλλά καλό είναι να ενημερωνόμαστε..

Μπράβο Ιωάννα να μας πεις και εμάς εντυπώσεις την Παρασκευή από την β' επιπέδου.

Ποιό μοντέλο κούνια πήρες?? Είναι νωρίς βέβαια ακόμα αλλά καλό είναι να ενημερωνόμαστε..

Δυστυχώς την Παρασκευή θα πάμε για απλό υπέρηχο... :-(

Και η κούνια-κρεβάτι λέγεται aylesbury και είναι της mothercare. Είναι και στον κατάλογο...

Και μια και λέμε για ηλικίες να σας πω τί συνέβη νωρίτερα...! Εγώ είμαι 27 1/2 χρονών γαϊδουρίτσα, έτσι;

Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω εγώ με φορμούλες, μια άγνωση κυρία στην πόρτα (από διαφημιστική ήταν) , "καλησπέρα" μου λέει, "γειά σας" λέω κι εγώ και με ρωτάει: "Η μαμά σου είναι εδώ;" :shock: Ο άντρας μου που άκουσε, πέθανε στο γέλιο! :P

Τέλος κορίτσια! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ!!! :tongue:

Επεξεργάστηκαν by Iwanna

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες...!!

Σήμερα πήγα επίσκεψη σε μια ξαδελφη που έκανε μια μπουμπου-ζωγραφιά την Παρασκευή!!!:P

Θα τρελαθώ ήταν μια σταλίτσα κουκλάκι!!! Θέλω και γω..!!!!:tongue::tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Να σας ζήσει tatti

Κι εγώ την προηγούμνη βδομάδα πήγα στου ξάδερφού μου το αγοράκι...και ήταν μια σταλίτσα, τόσο ήσυχο... μιας μέρας, και όμως σε κοιτούσε στα μάτια!

Υπομονή.......έρχονται και τα δικά μας!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...