Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστώ κοριτσάκια,την έχω ακούσει φυσικά,αλλά αυτό κάνω,σκέφτομαι θετικά!

angie σου δίνω τη συνταγή όπως τα φτιάχνω εγώ:

500 γρ.κιμά,1 κρεμμυδι,1 κ.σ.σιμιγδάλι ψηλό(αν έχεις),1 κ.σ. ρίγανη,1/4 κούπας λάδι,τριμμένο κεφαλοτύρι,2 αυγα,αλάτι,πιπέρι,μαιντανό ψιλοκομμένο,φρυγανιά τριμμένη ή ψωμί όσο πάρει ώστε να γίνει μαλάκή ζύμη.αν σου σφίξει,ξέρεις,λίγο νεράκι.και άφησε τη στο ψυγείο για 1 ωρίτσα.καλή επιτυχία!

Επεξεργάστηκαν by atlantis

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Sorry κοριτσια που εξαφανιστηκα βιαστικα αλλα ειχα rdv στο κεντρο μανας κ το ειχα ξεχασει.

Μολις γυρισα...

Εμενα μου το ειπε πριν τα χριστουγγενα δηλαδη την τελευταια φορα που την ειδα.Λογο που εχω πιεση κι πινω φαρμακα κι τρωω αναλατα μαλλον πρεπει να προσεχουμε...αλλα απο παλμους κι οσο εχουμε δει την καρδουλα του ειναι μια χαρα

Νομίζω ότι κακως δεν το εχεις κανει τοσο καιρο... Δεν εχεις αγωνια? Εγω σε 2 μερες πηγα και το εκανα τοτε... Βεβαια εγω ειμαι και η προσωποποιηση του άγχους

καλημέρα irev....η δικιά σου πόσα kg είναι;;;;;;;

Εμενα οταν ημουν 29+3 στο doppler εδειξε υπερηχογραφικα 28+4 και ηταν 1278 γρ!!!

Βεβαια κ ο Στελλακος μου (γιατι κοιταζω και συγκρινω... στις 29+1 ηταν 1390 και γεννηθηκε 3850!. Δεν ξερω τι να πω... μπερδευομαι η μανα.

Angie σε καλή μεριά! Στειλε και παστιτσακι βρε κοριτσακι...μιαμ μιαμ

atlantis οταν λες τοκολυτικα...ποια χαπια παιρνεις δηλαδη?

Οσο για το σπιτι...ο π@π@ριδης μου ειπε χτες θα το σκεφτει για 500ευρω κ να τον παρω σε 3-4 μερες να μου πει... Εγω λεω αν μην τον παρω και ο Βασιλης λεει πως φαινεται απο την αρχη τι στραβοξυλο ειναι και φοβαται μην εχουεμ ιστοριες αν τελικα το νοικιασουμε...δεν ξερω τι θα κανουμε τειλκα

QuW0p3.png

Sorry κοριτσια που εξαφανιστηκα βιαστικα αλλα ειχα rdv στο κεντρο μανας κ το ειχα ξεχασει.

Μολις γυρισα...

Νομίζω ότι κακως δεν το εχεις κανει τοσο καιρο... Δεν εχεις αγωνια? Εγω σε 2 μερες πηγα και το εκανα τοτε... Βεβαια εγω ειμαι και η προσωποποιηση του άγχους

Εμενα οταν ημουν 29+3 στο doppler εδειξε υπερηχογραφικα 28+4 και ηταν 1278 γρ!!!

Βεβαια κ ο Στελλακος μου (γιατι κοιταζω και συγκρινω... στις 29+1 ηταν 1390 και γεννηθηκε 3850!. Δεν ξερω τι να πω... μπερδευομαι η μανα.

Angie σε καλή μεριά! Στειλε και παστιτσακι βρε κοριτσακι...μιαμ μιαμ

Οσο για το σπιτι...ο π@π@ριδης μου ειπε χτες θα το σκεφτει για 500ευρω κ να τον παρω σε 3-4 μερες να μου πει... Εγω λεω αν μην τον παρω και ο Βασιλης λεει πως φαινεται απο την αρχη τι στραβοξυλο ειναι και φοβαται μην εχουεμ ιστοριες αν τελικα το νοικιασουμε...δεν ξερω τι θα κανουμε τειλκα

Δεν ειμαι ασφαλισμενη ακομα.Βγηκα απο το ΤΕΒΕ με την αλλαγη του χρονου κι μετα εγινε ο γαμος καναμε χαρτια αλλα ειναι πολλα που μας ειπανε ( ο ανδρας μου ειναι δηλωμενος στο δημαρχειο Αλιμου) κι ετσι πηγαμε εκει να βγαλουμε μεριδα κι μας ειπανε την δευτερα (δηλαδη χθες) κι εγγω δεν ειχα παει κι μονο αυριο θα παω να την παρω την οικογενειακοι κατασταση κι να φτιαξω το βιβλιαριο του ΙΚΑ κι μετα θα παω .Οσο ηταν εδω ο ανδρας μου δεν προλαβαμε να τελειωσουμε κι ετσι θα τρεχω μονη μου τωρα

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Α,ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ATLANTIS!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΙΡΕΝ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ...ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΙ ΩΡΑΙΟ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

τα pre-par παίρνω και τα isoptin γιατί κάνουν τρελή ταχυπαλμία....

όσο για αυτόν τον τύπο δεν έχετε κι άδικο...όλα λαχείο είναι όμως,που να ξέρεις τι σε περιμένει παρακάτω..καλή τύχη!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

μανουλίνια ,μάζεψα λίγο σήμερα κ είμαι κομμάτιαααααααααα.....atlantis θετική σκέψη!!!! angie με το παστίτσιο μας αρρώστησες.....μμμμμμμμμμμ θα πάρω υλικά να φτιάξω!!!!!!!

το θέμα ψυχολογία παίζει απίστευτη σημασία σε όλα!!!!έχω παράδειγμα που αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα........ένα παλικάρι 30 χρονών είχε καρκίνο στους όρχεις κ είχε αρχίσει να εξαπλώνεται......κ όμως είχε τόσο δύναμη μέσα του που πλέον είναι μια χαρά το παλικάρι.....το πιστεύεται;;;;;κι όμως........

όλα είναι θέμα ψυχολογίας..........:tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

τί ωραία που τα λέτε με τις συνταγούλες σας........

Εγώ είπα να βάλω φρένο και έκοψα το φαγητό από σήμερα, έχω πιει ένα καφεδάκι από το πρωί και λέω να κόψω καμία σαλάτα για μεσημεριανό. Τώρα για απόγευμα θα φάω κανένα γιαουρτάκι και το βράδυ πάλι σαλάτα. Αλλά αύριο λέω και εγώ να κάνω μπιφτεκάκια.

(πεινάω παίδες........)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

nikole εχεις δικιο!!!!Παιζει τεραστιο ρολο η ψυχολογια!!!!!

Τωρα αν φιαξεις εσυ το παστιτσιο αντι για την angie στειλε κανενα κομματακι και απο εδω.......!!!angie η παραγγελια για τα μπιφτεκια

ισχυει μην νομιζεις οτι επειδη παραγγειλα στη nikole το παστιτσιο ακυρωσα την παραγγελια για μπιφτεκια!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Εγώ είπα να βάλω φρένο και έκοψα το φαγητό από σήμερα, έχω πιει ένα καφεδάκι από το πρωί και λέω να κόψω καμία σαλάτα για μεσημεριανό. Τώρα για απόγευμα θα φάω κανένα γιαουρτάκι και το βράδυ πάλι σαλάτα. Αλλά αύριο λέω και εγώ να κάνω μπιφτεκάκια.

(πεινάω παίδες........)

Bικακυ μου ουτε αυτο ειναι σωστο....πρεπει να κανουμε μικρα κ συχνα γευματα...τα λεω σε σενα για να ακουω κ εγω..αλλα με μια σαλατα το μεσημερι κ μια το βραδυ ,ουτε θα χασεις κιλα αλλα ουτε θα χορτασεις κιολας!!

οποτε φαε..αλλα λιγο...οι λιχουδιες κ τα ετοιματζιδικα μας κανουν κακο....οχι το φαγητο....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

(πεινάω παίδες........)

άλλος χρήστος(σύζηγος)από εδώ....βρε άμα κόψεις το φαϊ θα το κάνεις για 2-3 μέρες κ μετά θα πλακωθείς πάλι!!!!!!!μην κάνεις χαζομάρες.....περιόρισε τα γλύκα κ φάε φρούτα...όσα θες!!!!!!μικρότερα γεύματα κ όχι παχυντικά.....καλύτερα δεν είναι έτσι;;:wink:

Grya.jpgGryap3.png

nikole εχεις δικιο!!!!Παιζει τεραστιο ρολο η ψυχολογια!!!!!

Τωρα αν φιαξεις εσυ το παστιτσιο αντι για την angie στειλε κανενα κομματακι και απο εδω.......!!!angie η παραγγελια για τα μπιφτεκια

ισχυει μην νομιζεις οτι επειδη παραγγειλα στη nikole το παστιτσιο ακυρωσα την παραγγελια για μπιφτεκια!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

οκ....όταν το φτιάξω θα σου στείλω;)

Grya.jpgGryap3.png

βασικά το θέμα δεν είναι να κόψω το φαγητό, αλλά την όρεξή μου.

Σήμερις είναι μέρα αποτοξίνωσης και από αύριο ψητά και σαλάτες φρούτα κλπ.

Γουργουρίζει η κοιλιά μου και η μπέμπα της απαντάει με κλωτσιές... καλά είμαστε για τα πανηγύρια μου φαίνεται... :-)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...