Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΥΡΙΣΑ!!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΕΠΗ!!!!ΠΗΡΑ 1.100 ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ(ΒΙΚΥ ΜΗ ΒΑΡΑΣ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΣΧΕΔΟΝ!) ΚΑΙ ΤΑ 100 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ(ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΩ!)

ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΤΟ ΧΑΣΑ?

αααα

....εσυ πραγματικα ηθελες την group4 μαζι σου!!!

απο ποτε καλε ειχες να πας να πληρωθεις???εγω δεν το ξεχναω!παω καθε 15 μερες κ πληρωνομαι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

εδειχνε τι να κανουμε οταν σπασουν τα νερα. ειχαν πολυ γελιο γιατι δεν ειχαν τιποτα ετοιμο κ ετρεχαν σαν τρελοι! βασικα ειπαν οτι μολις μπουμε στο μηνα μας να εχουμε ετοιμη την τσαντα για το μαιευτηριο, τις ταυτοτητες κ το πιστοποιητικο οικ. καταστασης, αν κ αυτα μπρουμε να τα παμε εμεις η καποιος αλλος κ πιο μετα, οταν αρχισουν οι συσπασεις να ειμαστε ειτε ορθιες ειτε ξαπλωμενες κ να χρονομετρουμε τη συχνοτητα τους κ αν θελησουμε να φαμε να μην ειναι κατι βαρυ.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΧΝΑΩ??ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΜΑΙ?ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΔΕΙΑ 15/12 ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ(ΔΗΛ ΜΕ 15/01) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 15/01 ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ.ΚΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΙΣ 18/01 ΠΕΡΑΣΕ Κ ΤΙΣ 2 ΑΔΕΙΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ 15/12/09 ΜΕ 12/02/10.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ 1 ΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ε?ΞΕΡΩ ΓΩ...Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ..ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!

ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΩΡΑΑ..ΜΙΑΜ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα κι από μένα γλυκά μου κοριτσάκια!

εγώ δεν έχω και τόσο ευχάριστα νέα....σας είχα αναφέρει νομίζω οτι είχα κάποιες συσπάσεις.τις τελευταίες μέρες τις ένιωθα πιο έντονα,χθες πήγα πάλι για καρδιοτοκογράφο και δυστυχώς ήταν πιο πολλές και πιο έντονες,οπότε είμαι με τοκολυτικά και ξελούραση,χαλάρωση και ηρεμία,όπως είπε ο γιατρός(λες και έκανα και τίποτα?).στεναχωρήθηκα πάρα πολύ,με έπιασε πάλι το παράπονο,πάλι τα γιατί όλα σε μένα,αλλά αποφάσισα να το παλέψω κι αυτό ψυχολογικά όσο μπορώ.μια φίλη μου μου είπε να σκέφτομαι μόνο αυτά που θέλω να μου συμβούν και έκανε κλικ στο μυαλό μου,αυτό θα κάνω!θέλω λοιπόν να με πιάσουν τα χάπια!θέλω να είναι καλά το μωράκι μου!θέλω να φτάσω στον έννατο και μετά να γεννηθεί το κοριτσάκι μου!

angie νομίζω κι εσύ είχες συσπάσεις.πήρες τοκολυτικά?σε έπιασαν?συνεχίζεις και τα παίρνεις?α,σε καλή μεριά τα χρήματα!

καλά,κάποια στιγμη εκεί που ήμουν στο μηχάνημα άρχισε να κλαίει ένα μωράκι!!!!!δεν έχω λόγια,έκλεισα τα μάτια,άκουγα την καρδούλα της μικρής μου και ονειρευόμουν οτι ήταν αυτή...Θεέ μου,μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας και να τα κρατήσουμε γερά στην αγκαλιά μας!!εγώ θα κάθομαι και θα την χαζεύω όλη μέρα!!!και θα κλαίω όοοολη μέρα!!!!

angel και taniabell μπράβο και στις δυο για τα μωράκια σας!!να είστε πάντα καλά!

joanna30 περαστικά σου κοπέλα μου,εύχομαι γρήγορα να περάσει ο βήχας και όλα.προσοχή στον πυρετό και στα δέκατα,αμέσως τηλ.στο γιατρό.ελπίζω να νιώθεις ήδη καλύτερα!

φιλιά σε όλες!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

irev πως πάει η αναζήτηση σπιτιού?καλή τύχη,εύχομαι να βρείτε κάτι καλό!

annie νομίζω καλά θυμάμαι οτι εσύ είχες τη διαρροή,τι κάνατε?αν δεν βρήκες άκρη,πες διεύθυνση,στέλνω τον άντρα μου που είναι υδραυλικός!!σε 5-6 ώρες θα είναι Θεσ/νίκη!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

καλημέρα κι από μένα γλυκά μου κοριτσάκια!

εγώ δεν έχω και τόσο ευχάριστα νέα....σας είχα αναφέρει νομίζω οτι είχα κάποιες συσπάσεις.τις τελευταίες μέρες τις ένιωθα πιο έντονα,χθες πήγα πάλι για καρδιοτοκογράφο και δυστυχώς ήταν πιο πολλές και πιο έντονες,οπότε είμαι με τοκολυτικά και ξελούραση,χαλάρωση και ηρεμία,όπως είπε ο γιατρός(λες και έκανα και τίποτα?).στεναχωρήθηκα πάρα πολύ,με έπιασε πάλι το παράπονο,πάλι τα γιατί όλα σε μένα,αλλά αποφάσισα να το παλέψω κι αυτό ψυχολογικά όσο μπορώ.μια φίλη μου μου είπε να σκέφτομαι μόνο αυτά που θέλω να μου συμβούν και έκανε κλικ στο μυαλό μου,αυτό θα κάνω!θέλω λοιπόν να με πιάσουν τα χάπια!θέλω να είναι καλά το μωράκι μου!θέλω να φτάσω στον έννατο και μετά να γεννηθεί το κοριτσάκι μου!

.......

κοριτσακι μου μην στεναχωρισαι!ακολουθησε τις συμβουλες του γιατρου κ ολα θα πανε καλα!αυτο ισχυει που σου ειπε η φιλη σου..να σκεφτεσαι μονο θετικα κ να σκεφτεσαι πραγματα που θελεις να συμβουν!εγω το χω κ σαν αρχη αυτο..να μην μιζεριαζω κ να μην σκεφτομαι αρνητικα, γιατι τοτε ολα πανε λαθος!

pSC1p2.png

irev πως πάει η αναζήτηση σπιτιού?καλή τύχη,εύχομαι να βρείτε κάτι καλό!

annie νομίζω καλά θυμάμαι οτι εσύ είχες τη διαρροή,τι κάνατε?αν δεν βρήκες άκρη,πες διεύθυνση,στέλνω τον άντρα μου που είναι υδραυλικός!!σε 5-6 ώρες θα είναι Θεσ/νίκη!

ακομη ρε συ περιμενω τον υδραυλικο!!!!ΕΛΕΟΣ!

δηλαδη αν ηταν μεγαλη η διαροη τι θα γινοταν?

περιμενω να ρθει να το δει μπας κ καταλαβουμε απο που ειναι...αλλα φρικαρω με την σκεψη οτι μπορει να σκαψουν!!ετσι προσπαθω να μην το σκεφτομαι κ προς το παρον κανω τον Κινεζο γενικα!

pSC1p2.png

ATLANTIS ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΚΕΤΟ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΠΛΑ,ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΟΑΠΟΤΕΛ ΚΑΙ YUTOPAR ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ Μ Ο Ν Ο ΚΑΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΗΜΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ...ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ..ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ!!ΑΡΑ ΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

atlantis μου θετικη σκεψη και να ακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου

σου και ολα θα πανε καλα!!!!!Εχθες πηγα στο Μητερα να δω μια ξαδερφη που γεννησε διδυμακια και ειχε περασει 2 αποκολησεις, μου ελεγε η κοπελα τι περασε και οτι φοβοτανε και να που πηγανε ολα καλα και γεννησε 2 κουκλακια!!!!!!

Γι αυτο μην φαβασαι τιποτα και ολα θα πανε καλα;););););)

ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ??ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ!!ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΩ..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΑΚΙΑ??ΓΙΑΤΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ!!ΔΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΩ..

Μην βαλεις τυρι απλα λιγο μια φορα να το φτιαξεις χωρις τυρι δεν γινετε κι τιποτα....εγω βαζω τυρι μονο στα μακαρονια κι ισα ισα απο πανω στην μπεσαμελ

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

τι εννοεις συνταγη?

πως να τα κανεις ή με τι???

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...