Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω βρε κοριτσια να σας πω και τον πονο μου........

Εχθες που πηγα να παρω πραγματακια για τον μπεμπη ηθελα να παρω και σεντονακια για το κρεβατι του.

Ειναι σε σετακι πανωσεντονο-κατωσεντονο και μαξιλαροθηκη

και εχουν 49.90 το πιο φτηνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηρα μονο 1 σετ αλλα και στο ΛΗΤΩ που ειχα παει παιζανε οι ιδιες τιμες!

Απο που να παω να παρω ρε με τους μ@λ...κες!Τι τιμες ειναι αυτες????ΕΛΕΟΣ:mad::-x:-x

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,Ο,ΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΤV AΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΩΡΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΤΛ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ!

απο το καταστημα που παραγγειλαμε τα επιπλακια μας ο πωλητης μας ειπε πως η ψηφιακη ενδοεπικοινωνια δεν κανει παρασιτα γιατι ο καθε δεκτης συντονιζεται στη δικη του συχνοτητα.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα και από εμένα!!! καλά πολύλογούδες είστε όλες καθε μέρα θέλω μία ώρα να σας διαβάσω....

Joanna, μην στεναχωριέσαι με το ζάχαρο, στην αρχή θα δυσκολευτείς μέχρι να μπεις σε ένα πρόγραμμα με τις μετρήσεις και με το φαγητό. Εξάλλου σκέψου δεν είσαι η μόνη που το έπαθε αυτό και όπως είπαν τα κορίτσια μετά την εγκυμοσύνη περνάει, λίγος καιρός έμεινε...

angel και tania τι κοπελάρες είναι αυτές που έχετε! Μπράβο κορίτσια, άντε τώρα θα πηγαίνεται να της βλέπετε και πιο συχνά, ποιος σας πιάνει. Βέβαια εσύ angel μαζί με την μπέμπα θα βλέπεις και πιο συχνά και το γιατρό... πάντως εμένα μαζί με την γιατρό με κράζει και ο άντρας μου, άσε που βρίσκει ευκαιρία και της καρφώνει οτι παρασπονδίες κάνω, καμία συμπαράστσση....

Φίλες Καβαλιώτισες να σας ρωτήσω, πήρα χθες τηλ στον Ναρλή να ρωτήσω τιμές για δύο κούνιες και πραγματικά οι τιμές του έχουν μεγάλη διαφορά με άλλα καταστήματα. Παίζει κάτι ανησυχητικό, τύπου οτι είναι τα έπιπλα ελλατωματκά ή χτυπημένα? γιατί σκέφτομαι να παραγγείλω από εκεί.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα και σε σενα βασ32. Εγω δυστυχως δεν δουλευω πια, οποτε γράφω απ'το σπίτι.

Μετακομίσαμε φέτος τον Ιούλιο απο ΝΥ όπου μέναμε με τον αντρα μου τα τελευταία 5μιση χρόνια, και δεν πρόλαβα να βρω δουλειά γιατι έμεινα αμέσως έγκυος.

maraki 2108 θυμισε μου με τι ασχολεισαι ακριβώς???? αν θυμαμαι καλά κατι παιδαγωγικο κάνεις?? εγώ ειαμι ψυχοπαιδαγωγός και δουλευω με παιδια με μαθησιακες δυσκολίες και γράφω και εγώ σε τοπικές εφημερίδες Εσυ ???

Διαφημίσεις

Εχθες που πηγα να παρω πραγματακια για τον μπεμπη ηθελα να παρω και σεντονακια για το κρεβατι του.

Απο που να παω να παρω ρε με τους μ@λ...κες!Τι τιμες ειναι αυτες????ΕΛΕΟΣ:mad::-x:-x

εγώ τα περισσότερα τα πήρα από τα jumbo σχεδόν τσάμπα. Πήρα και από τα πρεμαμαν κατωσέντονα σκέτα ροζ με λάστιχο, γιατί δεν έχουν όλα τα σετ κατωσέντονο (να το έχετε υπόψη σας αυτό, γράφουν 2 piece set και εννοούν πανωσέντονο+μαξιλαροθήκη).

Μου είχε φυλαγμένα και η μαμά μου κάτι χειροποίητα υπέροχα, μας πήρε και η νονά μας ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ σετάκι σεντονάκια και κουρερτούλα (αυτή που σας έλεγα ότι θέλω να κλέψω από την κοντέσα μου) και από τέτοια είμαι κομπλέ....

GaiGp3.png

neraidoula πηγαινε σε καταστημα με λευκα ειδη κ οχι με παιδικα. η nef nef εχει υπεροχα σχεδια. τα δικα μου ειχαν αρχικη τιμη 39,60 κ τα πηρα με εκπτωση νομιζω 30%. ειναι σετακι οπως αυτο που ειδες κ εσυ.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Οχι δεν παιζει τιποτα με τον Ναρλη απλα κανει καλυτερες τιμες (τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω). Ξερω ατομα που ερχονται απο Θεσ.κη και ψωνιζουν.Εχει μεγαλη ποικιλια παντως.

χαχαχαχαχαχα κ έχουμε κ εκπτώσεις...οπότε από βδομάδα να κανονίζω μια περιουσία να χαλάσω που δεν έχω πάρει τίποτα ε;;;;;;;;:lol:super

Grya.jpgGryap3.png

maraki 2108 θυμισε μου με τι ασχολεισαι ακριβώς???? αν θυμαμαι καλά κατι παιδαγωγικο κάνεις?? εγώ ειαμι ψυχοπαιδαγωγός και δουλευω με παιδια με μαθησιακες δυσκολίες και γράφω και εγώ σε τοπικές εφημερίδες Εσυ ???

Καμμία σχέση καλή μου, σε τράπεζα δούλευα.

Βίκυ μου, τι να σου πω, αν υποσυνειδητα έχω στρες δεν το'χω καταλάβει. Πάντως δεν έχω τίποτα να με αγχώνει απ'όσο ξέρω τουλάχιστον. Τι να πω? Πάντως χθες κοιμήθηκα μια ωρίτσα το μεσημέρι και ελπίζω και σήμερα να φύγει νωρίς ο μάστορας για να μπορέσω.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Τρελές οι τιμές των σεντονιών, όπως και όλα άλλωστε, μάλλον για Jumbo με βλέπω και μένα. Ίσως δοκιμάσω και κανά μαγαζί με λευκά ήδη. Βίκυ καλή η ιδέα να περιμένουμε μήπως μας πάρουν για δώρο την ενδοσυνεννόηση.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

thalia81 εγω απο τον Ναρλη τα εκλεισα. τα ειδαμε κ απο κοντα κ δεν ειχαν κανενα προβλημα. κ για το καροτσι τον βαλαμε κ μας το εστησε κ χωρις το πορτ μπεμπε κ τα ελεγξαμε κ απο μονοι μας κ μας αρεσε πολυ. τωρα αν αυτα που θα μας στειλουν εχουν καποιο ελλατωμα σιγουρα θα μπορουμε να το επιστρεψουμε, αν κ δεν το νομιζω. κ η κουμπαρα μου που γεννησε απο εκει πηρε τα παντα κ δεν ειχαν κανενα προβλημα.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Οχι δεν παιζει τιποτα με τον Ναρλη απλα κανει καλυτερες τιμες (τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω). Ξερω ατομα που ερχονται απο Θεσ.κη και ψωνιζουν.Εχει μεγαλη ποικιλια παντως.

Και εγώ σκέφτομαι να τα παραγγείλω από εκεί και μου είπε οτι δεν χρειάζεται να έρθω Καβάλα, η παραγγελία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά και να μου τα φέρουν απευθείας Θεσ/νίκη.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

χαχαχαχαχαχα κ έχουμε κ εκπτώσεις...οπότε από βδομάδα να κανονίζω μια περιουσία να χαλάσω που δεν έχω πάρει τίποτα ε;;;;;;;;:lol:super

δεν κάνω διαφήμιση αλλά για όλα αυτά τα πανάκια πετσετάκια, σελτεδακια διάφορα μεγέθη, σαλιάρες πάνες χασε και μη κλπ κλπ κλπ πήγαινε στο jumbo.

Εγώ από εκεί είχα πάρει τα όλα τα παραπάνω, συν φορμακια και εσώρουχα μπόλικα, βούρτσες για μπιμπερό, θερμόμετρο, σφουγγαράκι φυσικό, λαβίδα μπιμπερό, σεντόνάκια, και σίγουρα ξεχνάω και κάτι και για όλα μαζί πλήρωσα 90 ευρώ. Δεν είναι κακό.......

GaiGp3.png

Καλημερα Φουσκοτες Μανουλες !!!

Πως ηταν ο υπνοπς σας? ΕΓω δεν μπορουσα να κοιμηθω κι στριφογυριζα στο κρεβατι κι πρεπει να κοιμηθηκα τα ξημερωματα παλι.....οτι στεναχωριεμαι ειναι,οτι μου λειπει ο ανδρας μου δεν ξερω ακριβως απο τι αλλα κοιμηθηκα αργα κι ξυπνησα νωρις,βεβαια μετα βαριομουν να σηκωθω απο το κρεβατι κι σηκωθηκα πριν λιγο.Εφαγα το πρωινο μου με το γαλα μου κι ειμαι μια χαρααα ! φουσκοσα απιστευτα.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΤΡΩΤΕ ΦΟΥΣΚΩΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ?

ΠΟλλα γραψατε κι σημερα το πρωι διαβαζα κι κουραστηκαν τα ματια μου

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...