Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμενα φιλεναδιτσες μου!!!Παλι γεμισατε σελιδες ατελειωτες εχθες ε??????

Η angie που ειναι βρε κοριτσια????????Που εξεφανιστικες κουκλιτσα????

angel μπραβο για τα ωραια νεα σου!!!!!!Η απαντηση στον γιατρο με την καρμποναρα ηταν φοβερη!Αστον να λεει οτι θελει..........Με το που θα γεννησουμε θα μπουμε σε προγραμμα;);););)

taniabell μπραβο για την πεταλουδιτσα σου!!!!Τελεια!!!Θα τσιμπας τα μαγουλακια της και θα το χαιρεσαι!!!!;);)

Εγω κοριτσακια εχθες που εκανα καποια ψωνια γιατον μπεμπη πηρα ενδοεπικοινωνια τησ chicco.Λεω καλυτερα να τα εχω παρα να τρεχω μετα;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 2..ΕΚΑΤΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΖΕΨΑ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΔΙ!!!ΛΕΩ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΗΚΑΜΕ!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΥΘΩ-ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ- ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ,ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

εσείς κουράζεστε με τις δουλειές ή μόνο εγώ το παθαίνω;;;;;:?:το άλλο που παθαίνω αν εκνευριστώ λαχανιάζω:?::?:το παθαίνεται εσείς;κ δόξα το Θεό φρόντισαν να με εκνευρίσουν πολύ σ' όλη την εγκυμοσύνη......κ έχουμε κ συνέχεια...

Δεν κουράζομαι, ράκος γίνομαι!!!

Αλλά αυτό με το λαχάνιασμα το παθαίνω και εγώ δυστυχώς συνέχεια, ακόμα και όταν συζητάω φιλικά. Τί να κάνουμε, όλα τα παράξενα στην εγκυμοσύνη βγαίνουν....

GaiGp3.png

Και εγώ σκέφτομαι να πάρω ενδοεπικοινωνία από την αρχή ή της chicco ή της avent...

nikole μου και εγώ πλέον κουράζομαι πιο εύκολα και λαχανιάζω... Και που είσαι ακόμα...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ασε πολυ λαχανιασμα..ετσι ακριβως..μιλαω κ λαχανιαζω!!Βικυ μου τι extacy κατασταση ειναι αυτη??καλα κανεις!!!!!

εγω περιμενα να ξυπνησω κ να δω χιονι γιατι χθες το μεσημερι χιονισε πολυ λιγο κ μετα παλι λιγο το βραδυ...αλλα ηθελα να μενω στην θαλασσα διπλα κ που να το δω το χιονι εδω?ενω σε αλλες περιοχες ειναι χιονισμενα!!!:confused:

κρυοοοο ρε κοριτσιαααα...παω να κανω τον ελληνικουλη μου!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα και απο εμενα φιλεναδιτσες μου!!!Παλι γεμισατε σελιδες ατελειωτες εχθες ε??????

angel μπραβο για τα ωραια νεα σου!!!!!!Η απαντηση στον γιατρο με την καρμποναρα ηταν φοβερη!Αστον να λεει οτι θελει..........Με το που θα γεννησουμε θα μπουμε σε προγραμμα;););););)

καλημέρα neraidoula μου, αχ αυτός ό άνθρωπος με τα κιλά έχει μανία όντως, (αλλά κι εγώ το έχεσα λιγάκι.....θα κάνω λίγο κράτη μην εκραγώ στο τέλος....)

Καλημέρα γλυκιές κοιλίτσες!!! Συγχαρητήρια μανούλες για τις μπουμπούκες σας!!!

Τι κάνετε σήμερα;;;

καλημερούδια!!!!! thanks κουκλίτσα μου!!! Με το καλό να δεις το μπεμπέ σου σύντομα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 9 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 2..ΕΚΑΤΣΑ ΛΙΓΟ ΧΑΖΕΨΑ ΣΤΗΝ TV ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΟΔΙ!!!ΛΕΩ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΗΚΑΜΕ!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΥΘΩ-ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΣΚΟΥΦΙ ΝΑ ΜΗ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ- ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ,ΧΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.

καλημέρα angie! , απουσία πήρες μην δικαιολογείσαι!!!!

Και εγώ πήγα την προηγούμενη εβδομάδα να πληρωθώ για 15 μέρες από το ΙΚΑ και μου έδωσαν 140 ευρώ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!! Πάρε και εσύ την GROUP 4, να σε συνοδεύσει με τόσα που θα πάρεις..... Τα υπόλοιπα από τον εργοδότη βέβαια αλλά τέσπα...

GaiGp3.png

Δεν κουράζομαι, ράκος γίνομαι!!!

Αλλά αυτό με το λαχάνιασμα το παθαίνω και εγώ δυστυχώς συνέχεια, ακόμα και όταν συζητάω φιλικά. Τί να κάνουμε, όλα τα παράξενα στην εγκυμοσύνη βγαίνουν....

τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη,κάτι είναι κ αυτό......οι αθηναίες,είσαστε κ πολλές,που λέτε να πάω για τα επιπλάκια της μπουμπούς μου;άργησα με τα ψώνια αλλά ναι το πείρα απόφαση!!!!!!:D

Grya.jpgGryap3.png

Καλως την Βικυ μας, και την Αντζυ μας και την Αννυ μας και την νεραιδουλα μας και ολα τα κοριτσια μας!

Βικάκι μου, μια χαρά ήρεμη είμαι πριν κοιμηθώ, και συνέχεια δηλ. δεν ξέρω γιατι δεν κοιμάμαι καλα.

Όσο για το λαχάνιασμα, αστα να πάνε. Με το παραμικρό. Καμμια αντοχή πλέον.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ CHICCO ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,Ο,ΤΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΤV AΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ!ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΩΡΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΚΤΛ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

κι εγω λαχανιαζω πολυ ευκολα. αν προσπαθησω να διαβασω ενα κειμενο δυνατα μεσα σε μισο λεπτο λαχανιαζω. επισης οταν ξαπλωνω αν το μωρο με πιεσει στα πνευμονια δυσκολευομαι να αναπνευσω. πριν 2 βδομαδες που ειχα παει στο γιατρο τον ρωτησα για την αναπνοη κ μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αυτη η δυσκολια.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη,κάτι είναι κ αυτό......οι αθηναίες,είσαστε κ πολλές,που λέτε να πάω για τα επιπλάκια της μπουμπούς μου;άργησα με τα ψώνια αλλά ναι το πείρα απόφαση!!!!!!:D

θα σου πούνε τα κορίτσια για επιπλάκια που το ψάξανε κιόλας, γιατί εμένα μου τα χάρισαν οπότε δεν κατέω....

Καλως την Βικυ μας, και την Αντζυ μας και την Αννυ μας και την νεραιδουλα μας και ολα τα κοριτσια μας!

Βικάκι μου, μια χαρά ήρεμη είμαι πριν κοιμηθώ, και συνέχεια δηλ. δεν ξέρω γιατι δεν κοιμάμαι καλα.

Όσο για το λαχάνιασμα, αστα να πάνε. Με το παραμικρό. Καμμια αντοχή πλέον.

Θα γίνω γραφική στο τέλος το ξέρω, αλλά σε ρώτησα γιατί το στρες (που δεν είναι θέμα νεύρων, απλά το έχουμε όλες μας σε διάφορες δόσεις), είναι η νούμερο ένα αιτία αϋπνίας. Εγώ ησύχασα όταν στάματησα από την δουλειά, ξαναβρήκα τον ύπνο μου κυριολεκτικά. Επίσης γεγονός είναι ότι ο ύπνος φέρνει ύπνο, αμα είμαστε μπριζέ όλη μέρα με διάφορα την πληρώνει το υποσυνείδητο την νύχτα..

GaiGp3.png

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα, δυστυχως μπορω να μπαινω μονο τα πρωινα απο τη δουλεια οποτε αργω να απαντησω.Να σας πω βρε κοριτσια απο εχθες τον μπεμπη μου δεν τον πολυ ακουω δηλαδη ενω την Κυριακη με κλωτσουσε ψηλα γυρω απο τον αφαλο απο εχθες το μεσημερι δεν ειναι τοσο κινητικος και οταν μου δινει καμια θα ειναι χαμηλα και πολυ ελαφρια δηλαδη οπως τον ενιωθα στις αρχες του πεμπτου μηνα.Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα, ακουω και διαφορα που συμβαινουν και λεω μηπως να παω το απογευματακι στο γιατρο να με δει?Ο αντρας μου μου λεει οτι θα πρεπει να ανησυχησω εαν δεν με κλωτσαει καθολου, εγω ομως δεν ξερω δε νιωθω και πολυ καλα.Το εχει περασει καμια σας αυτες τις ημερες?

Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!

Κι εμένα μου συμβαίνει τουλάχιστον μια φορά το μήνα.Κι εγώ ανησυχώ αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι κι αυτά είναι με τα κέφια τους...........

Εμένα ο γιατρός μου είπε να τον νιώθω σε δυο φάσεις την ημέρα, πχ πρωί και βράδυ είναι αρκετό.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...