Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ποτε πρεπει να γινει αυτο?(σχετικα με τις εξετασεις ειμαι ασχετη)

Βρε κοριτσια εχει πει σε καμια σας ο γιατρος σας να κανετε τριπλεξ καρδιας του μωρου σας?

πρέπει να γίνει μέσα στον 8ο μήνα. Για το τρίπλεξ καρδιάς του εμβρύου δεν μου έχει πεί κάτι

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΝΟΥΛΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ!!!!!

παντα γερα να ναι!!!!

οσο για τα κιλα....Μην σκυβετε το κεφαλι!θα τα χασουμε ολα!!!!:P:p

Ναι καλέ!!! Σιγά, άστον να τραγουδάει, εγώ δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς... χαχαχαχχα, είμαι φαγανό το άτιμο....

GaiGp3.png

πρέπει να γίνει μέσα στον 8ο μήνα. Για το τρίπλεξ καρδιάς του εμβρύου δεν μου έχει πεί κάτι

Στο ΟΝΑΣΕΙΟ αν δεν κανω λαθος μου ειχε πει πως δεν πληρωνεις κατι για την εξεταση αυτην κι τωρα που θα κανω κι ΙΚΑ σκεφτηκα να την κανω αφου μου το λεει κι ο γιατρος (αφου ειναι τσαμπα) να δω μονο ποτε θα φτιαξω το βιβλιαριο.....:confused:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

τωρα τι σκεφτηκα...ειδα αυτο που λεει η Βικυ οτι θα μας βλεπουν καθε 15 μερες απο εδω κ περα κ στον τελευταιο μηνα ανα βδομαδα...ναι μεν θα βλεπουμε τα μωρουλια μας αλλα σκεφτειτε οτι θα ξεκωλοθουμε στο ταλιρο!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

ΩΧ !

Αν ειναι να με βλεπει ο γιατρος ποιο συχνα την εβαψα κανονικα ομως.....

Εγω μενω Σαλαμινα κι ο γιατρος μου ειναι ΕΛΕΝΑ μονο που το σκεφτομαι κουραστηκα ηδη !

Αμαν δηλαδη ........

RVysp3.png

uF2hp3.png

Συγχαρητηρια κ στις δυο για τα ομορφα αποτελεσματα! Ποσο μεγαλωσαν! Εμενα που ειναι ενα μηνα μικροτερη ηταν 760 γραμμαρια πριν μια βδομαδα. Πολυ μεγαλη διαφορα κανει ενας μηνας!

Εγω θα σας καληνυχτισω για αποψε μηπως κ κοιμηθω λιγο παραπανω σημερα αφου αυριο παλι νωρις ξυπναμε λογω μαστορα. Σας φιλω κ ονειρα γλυκα μανουλιτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Συγχαρητηρια κ στις δυο για τα ομορφα αποτελεσματα! Ποσο μεγαλωσαν! Εμενα που ειναι ενα μηνα μικροτερη ηταν 760 γραμμαρια πριν μια βδομαδα. Πολυ μεγαλη διαφορα κανει ενας μηνας!

Εγω θα σας καληνυχτισω για αποψε μηπως κ κοιμηθω λιγο παραπανω σημερα αφου αυριο παλι νωρις ξυπναμε λογω μαστορα. Σας φιλω κ ονειρα γλυκα μανουλιτσες!

Καληνυχτα κι καλη ξεκουραση κι κουραγιο με τους μαστορους

RVysp3.png

uF2hp3.png

τωρα τι σκεφτηκα...ειδα αυτο που λεει η Βικυ οτι θα μας βλεπουν καθε 15 μερες απο εδω κ περα κ στον τελευταιο μηνα ανα βδομαδα...ναι μεν θα βλεπουμε τα μωρουλια μας αλλα σκεφτειτε οτι θα ξεκωλοθουμε στο ταλιρο!

Εγώ πήγα να τον πληρώσω σήμερα, αρνήθηκε και μου είπε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα τον ξαναπληρώσω, εφόσον θα με βλέπει τόσο συχνά....

Κάτι είναι και αυτό ....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα να τον πληρώσω σήμερα, αρνήθηκε και μου είπε ότι από εδώ και στο εξής δεν θα τον ξαναπληρώσω, εφόσον θα με βλέπει τόσο συχνά....

Κάτι είναι και αυτό ....

ααα!!!! ε μια χαρα τοτε βρε Βικακυ..γλυτωνεις σημαντικο εξοδο!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κάτι είναι και αυτό ....

Μπορει να πληρωνουμε απο εδω κι περα τον υπερυχο μονο?

Κι εγω οταν βγηκα απο το ΤΕΒΕ κι πηγενα στην γιατρο δεν μου επερνε λεφτα καθολου κι ειπε πως δεν θελει κιολας αλλα μονο απο υπερυχο θα περνει πιστευω καθε φορα οταν κι αν κανει...Ο γιατρος αραγε που θα με ξεγγενησει θα περνει λεφτα ? ειναι ελενα κι δεν εχω παει ακομα μονο στο ιατρειο του

RVysp3.png

uF2hp3.png

Thanks maraki!!!

Καλή ξεκούραση κοριτσάρα, άντε να ξεκουραστείς και εσύ επιτέλους λιγάκι!!!

(όντως διπλασιάστηκε μέσα σε ένα μήνα........);)

GaiGp3.png

Μπορει να πληρωνουμε απο εδω κι περα τον υπερυχο μονο?

Κι εγω οταν βγηκα απο το ΤΕΒΕ κι πηγενα στην γιατρο δεν μου επερνε λεφτα καθολου κι ειπε πως δεν θελει κιολας αλλα μονο απο υπερυχο θα περνει πιστευω καθε φορα οταν κι αν κανει...Ο γιατρος αραγε που θα με ξεγγενησει θα περνει λεφτα ? ειναι ελενα κι δεν εχω παει ακομα μονο στο ιατρειο του

σε ποιό γιατρό είσαι στο Έλενα ?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...