Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν σου πει πες μου κι εμένα γιατί δεν έχω ρωτήσει. Εγώ φαντάζομαι ότι απλώς κλωτσάει σ'αυτό το σημείο και είναι περίεργη η αίσθηση, αλλά καλό είναι να έχουμε και μια επιστημονική άποψη επί του θέματος.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν έχει όρεξη η ομάδα για συζήτηση.....χάσαμε κ τις μανούλες που είδαν τα μπεμπάκια σήμερα....η angie εξαφανισμένη κ αυτή......εεεεεε που πήγατε όλοι;;;;;;;;;;;καλό βράδυ στις λίγες που μείναμε......φιλάκια πολλά μανουλίτσες:tongue::tongue::tongue:

Grya.jpgGryap3.png

καλησπέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!

μου λείψατε βρε, μία ώρα διαβάζω για να σας προλάβω!!!

Να σας πω τα ευχάριστα, η κοντέσα μου μεγάλωσε !! Είναι λίγο μεγαλύτερη από 1.800 kg και ψηλό παιδί (ήταν κουλουριασμένη και δεν μπορέσαμε να την μετρήσουμε).

Η στάση της είναι η ίδια από τον Νοέμβρη με το κεφάλι κάτω (δεν έχει πάρει θέση, αυτό θα γίνει τον άλλο μήνα), στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς σταθερά η πλάτη της και προς τα δεξιά τα πόδια της (εκεί βαράει....).

Όλα καλά!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ........

Το τί μπινελίκι μου έσυρε για τα κιλά κορίτσια δεν περιγράφεται..... μισή ώρα μου μουρμούραγε, τί θα κάνεις μετά έλεγε τώρα στους τελευταίους μήνες θα παίρνεις 2 κιλά την εβδομάδα, θα κάνεις υπέρταση, θα κάνεις καισαρική ... μπλά μπλά μπλά....

Και μετά που τελειώσαμε με την εξέταση και πήγαμε στο γραφείο που ήταν και ο άντρας μου, λέω θα το σταματήσει τώρα το τροπάρι με τα κιλά, κι όμως συνέχισε ακάθεκτος, ε δεν άντεξα του λέω αυτός (ο άντρας μου) τρώει περισσότερο από εμένα και δεν παχαίνει, (είχα επιχείρημα ε?), αυτός δεν είναι έγκυος μου λέει. 1441.gif

Αποτέλεσμα, γύρισα σπίτι και έφτιαξα μία καρμπονάρα όνειρο και φυσικά έφαγα το σύμπαν........ αϊ στο καλό ποια......

GaiGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, τώρα κατάφερα να μπω για να σας πω τα νέα μου!!

Πήγαμε λοιπόν να δούμε την πεταλουδίτσα μου σήμερα η οποία έχει κατι μαγουλάκια φουσκωτά για τσίμπημα!!! Ζυγίζουμε 1632 γραμμάρια και είμαστε πέντε μέρες μεγαλύτερες απο ότι πρέπει. Θα γεννηθούμε μάλλον χοντρούλες:tongue::tongue::tongue:

Κάποια στιγμή μου έβαλε ο γιατρός να τη βλέπουμε στο βίντεο live , ήταν απίθανο το πως κουνούσε τα ματάκια της και μας κοίταζε, άνοιγε το στοματάκι της... Τα δάκρυα με το ζόρι δεν κύλησαν...

Κάναμε και το doppler και όλα καλά, φοβόμασταν μη δε μεγαλώνει η μικρή αλλά αυτή παραμεγαλώνει τελικά!!!

Εγώ έπαθα ένα σοκ με τα κιλά που πήρα αφου πρώτη φορά παίρνω 3 μέσα σε τρεις εβδομάδες! Φτάσαμε τα +7 λοιπόν, ογιατρός μου είπε βέβαια ότι είμαι μια χαρά και δεν με μάλωσε:tongue: (καλό αυτό γιατί με το θέμα των κιλών είναι πολύ αυστηρός).

Απο τη Βίκυ δεν είχαμε νέα ε? Ελπίζω να έχει και αυτή να μας πει τα καλύτερα!!

Καλό βράδυ σε όλες και στα μπεμπάκια σας!!1

ΑΑΑΑ και μην γεμίσετε πάλι καμιά 10αρια σελίδες το πρωί και θέλω μια ώρα να τις διαβάσω!!!χιχι

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Βικάκι μαζί γράφαμε! Συνχαρητήρια για την μπουμπού σου!!! Και πολύ κάλά έκανες με την καρμπονάρα και εγώ τ ομετάνιωσα που δεν έφαγα τα goodys αλλά και αύριο μέρα είναι δεν θα μου ξεφύγουν....

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

τα πρωινά κ εμένα έχει όρεξη.......πολλές φορές έρχεται απ τη μια πλευρά κ φουσκώνει η κοιλιά μου......τα μικρούλιααααααααααααααα:tongue::P

nikole Μου δεν σε πρόλαβα,

και εγώ την ίδια εντύπωση είχα ότι δλδ μαζεύεται όλη από την μία πλευρά, αλλά πλέον με το μέγεθος που έχει είναι αδύνατον να το κάνει. Απλά γυρνάει την ράχη της και μας δίνει αυτή την εντύπωση.

Αχ nikole θα δεις, έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ!!!!!!!!!!

Α, τώρα ποια θα με βλέπει κάθε 15 μέρες, οπότε θα βλέπω και εγώ την μικρή μου συχνότερα.

Μου ζήτησε να κάνω κάποια στιγμή και doppler, έχει κλείσει καμία σας κορίτσια?

GaiGp3.png

Γεια σας κοριτσάκια, τώρα κατάφερα να μπω για να σας πω τα νέα μου!!

Πήγαμε λοιπόν να δούμε την πεταλουδίτσα μου σήμερα η οποία έχει κατι μαγουλάκια φουσκωτά για τσίμπημα!!! Ζυγίζουμε 1632 γραμμάρια και είμαστε πέντε μέρες μεγαλύτερες απο ότι πρέπει. Θα γεννηθούμε μάλλον χοντρούλες:tongue::tongue::tongue:

Κάποια στιγμή μου έβαλε ο γιατρός να τη βλέπουμε στο βίντεο live , ήταν απίθανο το πως κουνούσε τα ματάκια της και μας κοίταζε, άνοιγε το στοματάκι της... Τα δάκρυα με το ζόρι δεν κύλησαν...

Κάναμε και το doppler και όλα καλά, φοβόμασταν μη δε μεγαλώνει η μικρή αλλά αυτή παραμεγαλώνει τελικά!!!

Εγώ έπαθα ένα σοκ με τα κιλά που πήρα αφου πρώτη φορά παίρνω 3 μέσα σε τρεις εβδομάδες! Φτάσαμε τα +7 λοιπόν, ογιατρός μου είπε βέβαια ότι είμαι μια χαρά και δεν με μάλωσε:tongue: (καλό αυτό γιατί με το θέμα των κιλών είναι πολύ αυστηρός).

Απο τη Βίκυ δεν είχαμε νέα ε? Ελπίζω να έχει και αυτή να μας πει τα καλύτερα!!

Καλό βράδυ σε όλες και στα μπεμπάκια σας!!1

ΑΑΑΑ και μην γεμίσετε πάλι καμιά 10αρια σελίδες το πρωί και θέλω μια ώρα να τις διαβάσω!!!χιχι

Τι ωραια νεα ακουμε λιγο πριν παμε για νανακια...Συγχαρητηρια...!!!

Εμενα στην Β-Επιπεδου εβγαλε πως το μπεμπε μας θα ζυγιζει 4500 κιλα περιπου (ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ) να'ναι καλα μονο αυτο μας νοιαζει.

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Βικάκι μαζί γράφαμε! Συνχαρητήρια για την μπουμπού σου!!! Και πολύ κάλά έκανες με την καρμπονάρα και εγώ τ ομετάνιωσα που δεν έφαγα τα goodys αλλά και αύριο μέρα είναι δεν θα μου ξεφύγουν....

Αχ μαζί γράφαμε!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Τάνια μου!!!!!

Κορίτσαρος και η δικιά σου μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αύριο να πας goody's εσύ είσαι άνετη ακόμα....

Κορίτσια τέρμα τα ψέματα, ολάκερα παιδάκια είναι τα μωρά μας πια!!!!!!

GaiGp3.png

Το doppler τι ειναι? ολο ξεχναω να ρωτησω

Μετράνε την πίεση του αίματος που φτάνει στο μωρό μέσω του ομφάλιου λώρου και της μητριαίας αρτηρίας. Γίνετε με τον υπέρηχο και δεν είναι τίποτα.

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τέρμα τα ψέματα, ολάκερα παιδάκια είναι τα μωρά μας πια!!!!!!

Πες το ψεμματα :D:D:D:D:D

Μεγαλωνουν οι κοιλιες μας κι μας αρεσει (τρελενομαστε) :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

RVysp3.png

uF2hp3.png

Μετράνε την πίεση του αίματος που φτάνει στο μωρό μέσω του ομφάλιου λώρου και της μητριαίας αρτηρίας. Γίνετε με τον υπέρηχο και δεν είναι τίποτα.

ποτε πρεπει να γινει αυτο?(σχετικα με τις εξετασεις ειμαι ασχετη)

Βρε κοριτσια εχει πει σε καμια σας ο γιατρος σας να κανετε τριπλεξ καρδιας του μωρου σας?

RVysp3.png

uF2hp3.png

Εχω αρχισει κι περνω κι εγω κι οχι τιποτα πειναω συνεχεια.... δεν εξρω ποια τι να κανω με το φαγητο..........Αλλα απο γλυκα τα σκιζω ολα αφου δεν εχουμε τιποτα στο σπιτι απο γλυκο να φανταστειτε

RVysp3.png

uF2hp3.png

Μπράβο κορίτσια! Υπέροχα τα νέα σας!!!

Εμένα doppler θα μου κάνει ο ίδιος ο γιατρός στο επόμενο ραντεβού. Θα είμαι 33 βδομάδα τότε αλλά αφού είπε έτσι, οκ.

Πάντως χτες έγινε :-P και ήταν ωραία!

τι γλυκόόόό......έχει κ τη δική του χάρη αυτή την περίοδο.....δε συμφωνείς;

:wink:

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...