Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω λυσσάξει να μάθω νέα απ την angel πόσο είναι τελικά το μωρούλι της για να δω πόσο έχει φτάσει κ η δικιά μου κ δεν έχει φανεί απ' το μεσημέρι:(:(......θα αρχίσω να φωνάζω:P

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες

Ξεραθηκα σοτν ύπνο κι ομως εξακολουθω να νιωθω μια απεεεεεεραντη κούραση!!!

Βλέπω ακόμα δεν εχουμε νεα απο τα 2 μωρακια μας σήμερα...

Κατα τα άλλα απο τη δουλεια μου ουτε φωνή ουτε ακρόαση...

Αννουλα.........οταν λεμε για τις ορμόνες, κατι τετοιο εννοούμε... Κλάμα με ασχετες αφορμες, για ασχετους λόγους... Και να ξέρετε οτι αυτο κραταει τουλαχιστον και μεχρι να τελειωσει η λεχωνια... Εγώ όπως έχω ξαναπει εκλαιγα συνεχεια οταν γεννησα επειδη ηταν καισαρικη και αισθανομουν "άχρηστη", πως δεν μπορώ να φροντίσω το παιδάκι μου...

QuW0p3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Ηρθα και εγω........

Πηγαμε με τον αντρουλη μου να παρουμε πραγματακια για τον μπεμπη

και μετα πηγαμε στο Μητερα οπου γεννησε μια ξαδερφη του αντρα μου

διδυμακια κοριτσακια και ητανε σαν γατακια!!!!!!!!!!!!Μιλαμε οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο!Ηταν τοοοοοσο δα μικρουλια.Αχχχ αντε και στα δικα μας!!!!!!!!!!!!!

irev Mου καλα 'ξηγηθηκες!αντε να δουμε τωρα...

κ εμενα με μισο ματι με κοιτανε σρην δουλεια επειδη παιρνω αναρωτικες αλλα σκασιλα μου!

σημερα πηγα στο 1ομαθημα ψυχοπροφυλακτικης στο Ιπποκρατειο..ωραια ηταν..οι μαιες πολυ καλες φαινονται...

κατα τα αλλα.....παλι ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

irev Mου καλα 'ξηγηθηκες!αντε να δουμε τωρα...

κ εμενα με μισο ματι με κοιτανε σρην δουλεια επειδη παιρνω αναρωτικες αλλα σκασιλα μου!

σημερα πηγα στο 1ομαθημα ψυχοπροφυλακτικης στο Ιπποκρατειο..ωραια ηταν..οι μαιες πολυ καλες φαινονται...

κατα τα αλλα.....παλι ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ!!!!!

σας είπαν κάτι που θα μπορούσες να μεταφέρεις σε όσες είμαστε μακρυά από μεγάλες πόλεις για να πάμε;:D

Grya.jpgGryap3.png

Βικυ και Τάνια που ειστε? Περιμένουμε να μας πειτε!

Πάλι πεινάω και δεν ξέρω τι να φάω... Μάλλον, το βρήκα, θα φάω αυτή την τούρτα που πήραμε τις προάλλες απ'το ΙΚΕΑ. Το ένα με την σοκολάτα γάλακτος το τσάκισα κι έχει μείνει τώρα αυτό με την μαύρη σοκολάτα που δεν με τρελαίνει αλλά δεν με χαλάει κιόλας. Μιαμ! Πάω να το πλακώσω κι έρχομαι!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!Ηρθα και εγω........

Πηγαμε με τον αντρουλη μου να παρουμε πραγματακια για τον μπεμπη

και μετα πηγαμε στο Μητερα οπου γεννησε μια ξαδερφη του αντρα μου

διδυμακια κοριτσακια και ητανε σαν γατακια!!!!!!!!!!!!Μιλαμε οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο!Ηταν τοοοοοσο δα μικρουλια.Αχχχ αντε και στα δικα μας!!!!!!!!!!!!!

με γειά τα πραγματάκια σας:tongue:......πόσο ήταν τα μωρούλια;γερά κ καλότυχα να είναι...το ποιό μικρό που έχω δει είναι 2100kg διδυμάκι....μια σταλίτσα:)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

με γειά τα πραγματάκια σας:tongue:......πόσο ήταν τα μωρούλια;γερά κ καλότυχα να είναι...το ποιό μικρό που έχω δει είναι 2100kg διδυμάκι....μια σταλίτσα:)

Ευχαριστουμε nikole!!!!!Η μια βγηκε 2700 και η αλλη 2200.Την μικρη τη βαλανε σε θερμοκιτιδα επειδη ειναι πιο μικρη.Αλλα ειναι και οι δυο σκετα κουκλακια!!!!!!Αχχχ τι ωραια!!

σας είπαν κάτι που θα μπορούσες να μεταφέρεις σε όσες είμαστε μακρυά από μεγάλες πόλεις για να πάμε;:D

εφαγα κ εσκασα...

το πρωτα μαθημα ηταν για την συληψη!μας ειπαν πως ακριβως γινεται..επισης μας ειπαν τα θετικα κ τα αρνητικα για την επισκληριδιο...κ μας δειξαν γι αλιγο την πρωτη ''ευκολη '' αναπνοη...ειναι σαν τις αναπνοες που κανουμε στο Pilates k yoga αν εχετε κανει....

pSC1p2.png

ρε κοριτσια ξερετε τι νοιωθω που κ που...?δεν ξερω αν το νοιωθετε κ εσεις αυτο...ειναι σαν να με ξυνει το μωρο κατω τον τραχηλο...δεν ποναει αλλα ειναι ενοχλητικο....

pSC1p2.png

Επανήλθα. Τελικά έφαγα τα απομεινάρια μιας κρέπας με 4 τυριά και ντομάτα που είχε μείνει από χτές και θα σας εγκαταλείψω σε λιγο για να φαω το γλυκό μου.

Αννυ το παθαίνω πολύ συχνά. Νομίζω οτι στην δική μου την μικρή αρέσει ιδιαίτερα αυτή η περιοχή και ναι, είναι πολύ ενοχλητικό. Καμμιά φορά χτυπάει εκεί και επηρεάζει και μέχρι πίσω τον πρωκτό (με συγχωρειτε). Είναι οι μόνες φορές ου παρακαλάω να σταματήσει να κλωτσάει.

Νεραιδούλα να ζήσουν τα διδυμάκια! Πρέπει να ήταν πολύ ωραία που τα είδατε. Δεν έχω τύχει ποτέ σε μαιευτηριο να δω νεογέννητα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Επανήλθα. Τελικά έφαγα τα απομεινάρια μιας κρέπας με 4 τυριά και ντομάτα που είχε μείνει από χτές και θα σας εγκαταλείψω σε λιγο για να φαω το γλυκό μου.

Αννυ το παθαίνω πολύ συχνά. Νομίζω οτι στην δική μου την μικρή αρέσει ιδιαίτερα αυτή η περιοχή και ναι, είναι πολύ ενοχλητικό. Καμμιά φορά χτυπάει εκεί και επηρεάζει και μέχρι πίσω τον πρωκτό (με συγχωρειτε). Είναι οι μόνες φορές ου παρακαλάω να σταματήσει να κλωτσάει.

Νεραιδούλα να ζήσουν τα διδυμάκια! Πρέπει να ήταν πολύ ωραία που τα είδατε. Δεν έχω τύχει ποτέ σε μαιευτηριο να δω νεογέννητα.

Oπως τα λες!!!ουφ!απο την μια ανακουφιζομαι που δεν το χω μονο εγω....

την Πεμπτη που θα παω στον γιατρο θα του το πω μπας κ καταλαβει τι γινεται!!

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...