Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δες την φωτο στο facebook να δεις ποσο χαλια ειναι...αυτο μαλλον θα κανω..ηθελα να τα κανω και μονη μου η δυστυχη!

Την ειδα κι μου φαινονται μια χαρα ετσι κι αλλιος με μερικα λουσιματα θα γινει ποιο ωραιο το χρωμα

Εγω να φανταστεις που δεν τα κουρεβω κι ουτε προκειτε να ταβαψω οσο ειμαι εγκυος κι θα τα βαψω θα αργησω εννοειτε......

Η γιατρος ειπε πως το καλυτερο ειναι να μην τα βαψεις κι ας λενε οτι θελουν κι αυτα που πουλανε τα φαρμακεια τα ιδια σκ@τ@ ειναι με τα αλλα ολα σκετα φαρμακα ειναι.

Τοσο μεγαλη ριζα ειχες?

Εγω που ειμαι κι ξανθια κι δεν τα εχω βαψει απο το καλοκαιρι κι οχι απο τοτε που εμαθα την εγκυμοσυνη τι να πω?

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα, αφού δεν έπεσες παιδί μου μη φρικάρεις! Απλά να προσέχεις λίγο περισσότερο. Τώρα που φουσκώνουμε χάνουμε πιο εύκολα την ισορροπία μας. Κι εγώ το παθαίνω συνέχεια. Θέλει πολύ προσοχή. Ειδικά στις σκάλες. Καταλαβαίνω τώρα, λόγω ορμονών κι επειδή σου λείπει ο άντρας σου εισαι πολύ πιο ευσυγκίνητη. Όμως όλα καλά έτσι? Κι εμείς εδώ είμαστε και έχεις τους γονείς σου. Πολύ σημαντικό!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες

Πραγματι σπασατε καθε ρεκορ σημερα κι ειναι απογευμα ακομα τι εχει να γινει το βραδυ σκεφτομαι......

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .......

ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΙ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ 3 ΟΡΟΦΟ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΛΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ !!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ

κι ετσι οταν γυρισαμε ηθελα να παω τον σκυλο μας εξω για βολτα κι να κλαψω κι το εκανα δεν μπορουσα να κρατηθω.Δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες ή οχι αλλα εγω δεν μπορουσα απλα αλλο να κρατηθω.....Κι μονο που το σκεφτομαι κι μονο οτι ο ανδρας μου δεν ειναι εδω φοβαμε.Φυσικα ειναι οι γονεις μου αλλα θελω τον ανδρα μου εδω τον πατερα του παιδιου μου !

νόμιζα πως μόνο εγώ έχω χάλια ψυχολογία αλλά εσείς είστε χειρότερες....βρε,μωρό περιμένουμε,βάλτε λίγο χρώμα στη ζωή σας.....άννα μου sorry αλλά κάτι πρέπει να κάνεις!!είναι κ αυτές οι ορμόνες!!!!ηρέμισε βρε κούκλα μου λίγο....σκέψου πως σε λίγο καιρό θα κρατάς το μπεμπάκι σου στην αγκαλιά σου κ μην τρελαίνεσαι!!!!!θα έπεφτες....δεν έπεσες όμως......γέλα λίγο βρε:lol:!!!!!

angie άλλες επιδιώκουν τέτοιο χρώμα κ εσύ που το πέτυχες με τη μια;:?:την υγεία μας να έχουμε βρε κορίτσια κ όλα θα γίνουν:lol:λίγη αισιοδοξία βρεεεεεεεεεεεεε:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

όταν βρέχει κ κάνει πολύ κρύο μόνο η δικιά μου κουνιέται πολύ ή κ τα δικά σας τα μωρούλια;;;

Εμενα η δικια μου μπορει να το κανει ολη μερα.Μονο μην της δωσεις καμια σοκολατα να φαει :D εκει να δεις τι γινετε..οχι ποδοσφαιρο να παιζει αλλα κι εγω δεν ξερω πως το λενε.....

Τα πρωινα να δεις οταν ξυπναγαμε με τον Λευτερη αρχιζε να κλοτσαει ( εκει που πηγενε να πει καλημερα κι να με φιλησει)

Πως το εξηγειτε αυτο?:confused::confused::confused:

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Βρε κοριτσια εγω ποτε μπαινω στον 7ο μηνα ΟΕΟ ???

ΝΟμίζω πως έχεις ήδη μπει.Το λέει και το τικεράκι σου.

Άσχετο κορίτσια είδατε σιλουέτα η Μπέτυ Μαγγίρα μόλις βγήκε από το μαιευτήριο;;;Έπαθα σοκ......

Καλέ τί γυναίκες είναι αυτές;;;Μόνο εμείς ανοίγουμε και κάνουμε μπούτια;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Εμενα η δικια μου μπορει να το κανει ολη μερα.Μονο μην της δωσεις καμια σοκολατα να φαει :D εκει να δεις τι γινετε..οχι ποδοσφαιρο να παιζει αλλα κι εγω δεν ξερω πως το λενε.....

Τα πρωινα να δεις οταν ξυπναγαμε με τον Λευτερη αρχιζε να κλοτσαει ( εκει που πηγενε να πει καλημερα κι να με φιλησει)

Πως το εξηγειτε αυτο?:confused::confused::confused:

τα πρωινά κ εμένα έχει όρεξη.......πολλές φορές έρχεται απ τη μια πλευρά κ φουσκώνει η κοιλιά μου......τα μικρούλιααααααααααααααα:tongue::P

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ΝΟμίζω πως έχεις ήδη μπει.Το λέει και το τικεράκι σου.

Άσχετο κορίτσια είδατε σιλουέτα η Μπέτυ Μαγγίρα μόλις βγήκε από το μαιευτήριο;;;Έπαθα σοκ......

Καλέ τί γυναίκες είναι αυτές;;;Μόνο εμείς ανοίγουμε και κάνουμε μπούτια;;;;

άννα μου απ την 27η εβδομάδα μπαίνεις στον 7ο οπότε καλώς όρισες:tongue:

ελισάβετ οι κυρίες της tv δεν τρώνε....οπότε δεν πέρνουν κ τα κιλά που θα πάρει μια από εμάς.....η πετρουλάκη τρώει μια κουταλιά μέλι κάθε φορά που θέλει γλυκό.....ενώ εμείς!!!!!μην αρχίσουμε με γλυκά τώρα :lol:

Grya.jpgGryap3.png

άννα μου απ την 27η εβδομάδα μπαίνεις στον 7ο οπότε καλώς όρισες:tongue:

ελισάβετ οι κυρίες της tv δεν τρώνε....οπότε δεν πέρνουν κ τα κιλά που θα πάρει μια από εμάς.....η πετρουλάκη τρώει μια κουταλιά μέλι κάθε φορά που θέλει γλυκό.....ενώ εμείς!!!!!μην αρχίσουμε με γλυκά τώρα :lol:

Μα αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ.Πώς αντέχουν και δεν τρώνε..........

Αυτές στις συνεντέυξεις τους λένε ότι τρώνε φυσιολογικά και δεν στερούνται..............

Πώς γίνεται να μη στερούνται και να είναι έτσι;;;;;

Αδικία!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Μα αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ.Πώς αντέχουν και δεν τρώνε..........

Αυτές στις συνεντέυξεις τους λένε ότι τρώνε φυσιολογικά και δεν στερούνται..............

Πώς γίνεται να μη στερούνται και να είναι έτσι;;;;;

Αδικία!!!!!!!!

τι να πούν;;;;;δεν τρώνε απλά!!!!δεν τις πολυζηλεύω....εγώ τρώω οτι θέλω κ πάλι καλά είμαι!!!!!!μες στη στέρηση είναι....δεν μπορώ έτσι!!!!η βουγιουκλάκη η συγχωρεμένη το είχε πεί πως τελικά δεν άξιζε τόση πείνα:!:φαντάσου!!!!!

Grya.jpgGryap3.png

Κορίτσια είχα να μπω από χτες βράδυ και διάβαζα 7 σελίδες!!!!!!!! Πως τα καταφέρατε! Εγώ από τη δουλειά δεν προλαβαίνω να μπαίνω το πρωι.

Κοριτσια δεν μπαινω και πολυ συχνα μεσα αλλα οταν μπω καθομαι με τις ωρες!!Ειναι το πρωτο μου παιδι, γενναω στην Ελευθω στην Καβαλα (Καβαλιωτισα και εγω)!Δεν εχω παρει σχεδον τιποτα για τον μικρο, ελπιζω να τα παρω μεσα στο Φλεβαρη.Το θεμα ειναι οτι διαβαζω οτι βγαζετε βιβλιοθηκες απο το δωματιο του παιδιου λογω σκονης και εγω εχω λογω επαγγελματος 2 γεματες βιβλιοθηκες οι οποιες ειναι αδυνατο να μεταφερθουν (και να πανε που?). Λετε να εχω θεμα με τη σκονη?

Δέσποινα εγώ έχω 3 γεμάτες βιβλιοθήκες στο σπίτι (1 στο χωλ) και 2 στο παιδικό υ/δ. Τελικά χτες τις μεταφέραμε στο δικό μας και χαίρομαι πολύ. Που να ξεσκονίζω με το μωρό στο δωμάτιο. Και η σκόνη στα βιβλία δεν είναι εύκολο να φύγει.

καφέ πίνεται;:?::?:

Νικόλ εγώ έχω να πιω από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος όπως και να καπνίσω. Ο γιατρός είχε πει ότι ενας ελαφρύς την ημέρα δεν κάνει κακό αλλά αφού ήθελα κόψω και το τσιγάρο δεν έπαιζε...

χαχαχαχα...οι άλλες κοιλίτσες τι κάνουν με το σεξ;

Στην αρχή θα έλεγα ότι κάναμε 1 μπορεί και 2 φορές τη βδομάδα. Τώρα 1 10 μέρες κάπου εκεί. Δεν είνια πολύ εύκολο αλλά και η διάθεση δεν είναι ίδια. Πάντως χτες έγινε :P και ήταν ωραία! :tongue:

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...