Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παντρεμενος 60αρης με 2 μεγαλα παιδια

Ο γιος του ανοιξε δικια του εταιρεια και παει μια χαρα το παιδι

Η κορη του πιο μικρη, τωρα ηρθε να δουλεψει σε εμας...και φαινεται οτι εχει χασει πασα ιδέα το κοριτσακι

Δεν έχω λόγια για να χαρακτηρίσω και τον δικό σου μ@λ@κ@....

Αυτό που έκανε ο δικός μας σήμερα είναι εντελώς αψυχολόγιτο... :mad::x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας μανούλες!!

Είχα να μπω δυο μέρες και διάβαζα πάρα πολλές σελίδες!!!

Σήμερα θα πάω να δω και γω την πεταλουδίτσα μου, οπότε το απόγευμα θα σας έχω νέα!!!

Βικάκι καλά νέα να μας φέρεις απο την μπουμπού σου!

Χριστίνα όλα θα πάνε κάλε με τον μπαμπά σου, εσύ οσο μπορείς να είσαι ήρεμη!

irev πολύ καλά του έκανες ,ελπίζω να σου δώσει τα χρήματα και να μην σου κάνει και άλλες ιστορίες!

Βάλια μου μην του κάνεις τη χάρη να αλλάξεις την ΠΗΤ και σταμάτα κανονικά ,ευχαριστώ που θα κάτσεις παραπάνω δεν πρόκειται να σου πει, ούτε θα το εκτιμήσει, οπότε...

Εμείς σήμερα θα φάμε ψαράκι και μπρόκολο, και αν όλα πάνε καλά με το ζύγισμα στο γιατρό θα χτυπήσω και τα goody's μου μετα:tongue::tongue::tongue:

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γειά σας μανούλες!!

Είχα να μπω δυο μέρες και διάβαζα πάρα πολλές σελίδες!!!

Σήμερα θα πάω να δω και γω την πεταλουδίτσα μου, οπότε το απόγευμα θα σας έχω νέα!!!

Βικάκι καλά νέα να μας φέρεις απο την μπουμπού σου!

Χριστίνα όλα θα πάνε κάλε με τον μπαμπά σου, εσύ οσο μπορείς να είσαι ήρεμη!

irev πολύ καλά του έκανες ,ελπίζω να σου δώσει τα χρήματα και να μην σου κάνει και άλλες ιστορίες!

Βάλια μου μην του κάνεις τη χάρη να αλλάξεις την ΠΗΤ και σταμάτα κανονικά ,ευχαριστώ που θα κάτσεις παραπάνω δεν πρόκειται να σου πει, ούτε θα το εκτιμήσει, οπότε...

Εμείς σήμερα θα φάμε ψαράκι και μπρόκολο, και αν όλα πάνε καλά με το ζύγισμα στο γιατρό θα χτυπήσω και τα goody's μου μετα:tongue::tongue::tongue:

Δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνω την χάρη... Το μόνο που αποφάσισα από μόνη μου να κάνω είναι αντί να σταματήσω 10/2 να σταματήσω 26/2.

Να βάλω τα χεράκια μου να βγάλω τα ματάκια μου στο ΙΚΑ;;; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Και τι; Να πάω να ζητήσω απο το γιατρό μου πάλι βεβαίωση με άλλη ΠΗΤ;;; Ουτε μια στο εκατομύριο. :mad::x:x

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΣ!!ΚΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ!ΠΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΕΜΙΣΑΤΕ??ΟΥΦ!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΛΑΙΚΗ,ΜΕΤΑ ΧΑΣΑΠΗ,ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ............

ΕΒΑΨΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ!!ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Κ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ,ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΥΣΤΕΙ,ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ!!ΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΟ,ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΛΥΣΣΑ!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΟΣΑ ΘΕΣ ΒΑΣΟΥΛΑ!!ΘΑ ΦΥΛΑΞΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ(ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ :-) )

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... :-(

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΞΑΦΝΙΚΑ Κ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΑΝΤΆΥΤΟΥ,Η ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΟΣΑ ΘΕΣ ΒΑΣΟΥΛΑ!!ΘΑ ΦΥΛΑΞΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ(ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ :-) )

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΓΝΩΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ....ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ... :-(

ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΞΑΦΝΙΚΑ Κ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΙ..ΑΝΤΆΥΤΟΥ,Η ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝΕ...ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

Ωχ βρε κοριτσάκι μου... είσαι σίγουρη οτι είναι χάλια;;; Δεν πας σε ένα κομμωτήριο να στα διορθώσουν στην ρίζα???

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Αντζούλα, δεν ξέρω αν φαίνεται τόσο η διαφορά. Στην φωτό φαίνεται σαν να πέφτει το φως πάνω. Αλλά βέβαια πως νιώθεις εσύ είναι. Τα΄κανες με φυσική βαφή (χωρίς αμμωνια κλπ)?

Βάλια, σίγουρα δεν θα δεις αναγνώριση αν κάνεις αυτό που σου ζήτησαν. Θα μπορούσες να το κάνεις για δικούς σου λόγους, για να μείνεις περισσότερο μαζι με το μωράκι σου μετά, εφόσον σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Αλλά αυτό είναι καθαρά δική σου επιλογή. Πάντως οι περισσότερες φίλες μου το κάνουν επίτηδες αυτό, εφόσον οι εγκυμοσύνες τους είναι ομαλές, ωστε να κερδίσουν χρόνο με το μωρό μετά.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

δες την φωτο στο facebook να δεις ποσο χαλια ειναι...αυτο μαλλον θα κανω..ηθελα να τα κανω και μονη μου η δυστυχη!

μην φρικάρεις καλέ......πότε θα ξαναδείς το μαλλί σου πορτοκαλί......έχει δίκιο η μαρία....πέφτει το φως πάνω κ φαίνεται τόσο έντονα....αν πάλι δεν τ αντέχεις πήγαινε σ' ένα κομμωτήριο κ όλα θα γίνουν οκ!!!! :wink:

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπερα μανουλες

Πραγματι σπασατε καθε ρεκορ σημερα κι ειναι απογευμα ακομα τι εχει να γινει το βραδυ σκεφτομαι......

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΚΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .......

ΠΗΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΙ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ 3 ΟΡΟΦΟ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΑΛΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ !!! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΑ ΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ !

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ

κι ετσι οταν γυρισαμε ηθελα να παω τον σκυλο μας εξω για βολτα κι να κλαψω κι το εκανα δεν μπορουσα να κρατηθω.Δεν ξερω αν φταινε οι ορμονες ή οχι αλλα εγω δεν μπορουσα απλα αλλο να κρατηθω.....Κι μονο που το σκεφτομαι κι μονο οτι ο ανδρας μου δεν ειναι εδω φοβαμε.Φυσικα ειναι οι γονεις μου αλλα θελω τον ανδρα μου εδω τον πατερα του παιδιου μου !

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...