Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδώ είμαι και εγώ πάλι... Σας είχα εγκαταλείψει γιατί είχαμε άσχημες εξελίξεις στη δουλειά... Ο εργοδότης μου απέλυσε 2 βασικά άτομα δυστηχώς... και σαν να μην φτάνει αυτό μου ζητάνε να πάω να αλλάξω ΠΗΤ στο ΙΚΑ για να κάτσω παραπάνω στη δουλειά και λένε ότι εγώ θέλω να κάτσω παραπάνω... πράγμα που δεν ισχύει... και εννοείται ότι δεν πρόκειται να αλλάξω ΠΗΤ.

Χριστινάκι μου εύχομαι ο μπαμπάκας σου να είναι καλά και να καμαρώσει το εγγονάκι του!!! Μεγειά και τα πραγματάκια του ζουζουνιού σου!!!

Για τα κιλάκια εγώ που ζυγίστηκα την Παρασκευή στο γιατρό είμαι +13... χιχιχι

Annie μου που είσαι κοπέλα μου; Ολα καλά;

Αngie???????? Εσύ μας ψάχνεις αλλά μετά εξαφανίζεσαι...

SEX;;; Από την αρχή δεν έχουμε κάνει τίποτα γιατί εγώ φοβάμαι... ενώ ο αντρούλης μου ήθελε.. Τώρα πια μου είπε δεν θέλει. Φοβάται...

Καλώς την!

Τα χτύπησες κι εσυ τα κιλάκια σου βλέπω...

Όσο για τη δουλειά τι να πω...γενικά πολύ δύσκολα τα πράγματα βρε κορίτσια

Και περι sex............θες να πεις οτι εχεις αντεξει τοσους μηνες????? Α παπαπαπαπα Δε λεω οτι εχω την τρελλη όρεηξ που ειχα πριν αλλά και καθόλου βρε παιδί μου? Δεν θα άντεχα...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπριάααααααααμμμμμμμμ!!!!!!!! μιαμ μιαμ

Πριν λιγο εκλεισα το φούρνο και μου 'ρχται να φαω όοοολο το ταψί

Nicole είμαι αρκετα ευχαριστημενη...γι αυτο αλλωστε ξαναπαω και για το δεύτερο παιδάκι

Αν θες, τα λέμε και pr...

μπριαμ ε? μμμμ καλό μου ακούγεται μου φαίνεται θα πάω να πάρω κολοκυθάκια και θα το κάνω για αύριο thanks για την ιδέα!!!:wink:

Καλώς την!

Τα χτύπησες κι εσυ τα κιλάκια σου βλέπω...

Όσο για τη δουλειά τι να πω...γενικά πολύ δύσκολα τα πράγματα βρε κορίτσια

Και περι sex............θες να πεις οτι εχεις αντεξει τοσους μηνες????? Α παπαπαπαπα Δε λεω οτι εχω την τρελλη όρεηξ που ειχα πριν αλλά και καθόλου βρε παιδί μου? Δεν θα άντεχα...

Πολύ δύσκολα... δεν λες τίποτα... (για την δουλειά εννοώ) :tongue:

Αντέχω, αντέχω χωρίς sex... Δεν έχω καμία διάθεση... Θέλω να είναι καλά το μωράκι μου.. :tongue::tongue::tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Ωραια πας στον κωδικο που λεει bb code και κανεις αντιγραφη(copy)

Και μετα ερχεσε εδω στο site πας "πινακας ελεγχου"- επεξεργασια υπογραφης και στο τετραγωνο το μεγαλο που εχει.Οπως ειναι αυτο εδω κανεις paste και αποθηκευση υπογραφης.

αν τα έκανα σωστά θα βγεί έέέέέέ΄;;;;;:lol:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγώ πάλι... Σας είχα εγκαταλείψει γιατί είχαμε άσχημες εξελίξεις στη δουλειά... Ο εργοδότης μου απέλυσε 2 βασικά άτομα δυστηχώς... και σαν να μην φτάνει αυτό μου ζητάνε να πάω να αλλάξω ΠΗΤ στο ΙΚΑ για να κάτσω παραπάνω στη δουλειά και λένε ότι εγώ θέλω να κάτσω παραπάνω... πράγμα που δεν ισχύει... και εννοείται ότι δεν πρόκειται να αλλάξω ΠΗΤ

να πάρεις την αδειούλα σου κ ανονικά κ να τον γράψεις.....λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα.......τι κόσμος υπάρχει;

Grya.jpgGryap3.png

Πολύ δύσκολα... δεν λες τίποτα... (για την δουλειά εννοώ) :tongue:

Αντέχω, αντέχω χωρίς sex... Δεν έχω καμία διάθεση... Θέλω να είναι καλά το μωράκι μου.. :tongue::tongue::tongue:

βρε κορίτσια από τη στιγμή που δεν το απαγορεύει ο γιατρός,το μπεμπάκι μας δεν παθαίνει κάτι με το σεξ.....:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Nicole είμαι αρκετα ευχαριστημενη...γι αυτο αλλωστε ξαναπαω και για το δεύτερο παιδάκι

Αν θες, τα λέμε και pr

κ εγώ καλά έχω ακούσει κ γέννησε κ μια γνωστή μου κ μου είπε τα καλύτερα....απλά δεν ξέρω αν μετά τον τοκετό ενδιαφέρεται;;;;;;;;κ pr να μου πεις κ εδώ ,οτι θες

Grya.jpgGryap3.png

Nicole τι ψαχνεις να βρεις.........εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη υποτιθεται ολα μελι-γαλα... Και παραπανω δουλεψα οπως ηθελε κλπ... οταν ομως γυρισα μετα το 6μηνο μου εκαναν σπασιμο νευρων για να φυγω. Βλεπεις ηθελε και πανω απο 3500 για να με διωξει

Οταν ειδα κ εγω την απολυση να ερχεται εμεινα εγκυος στο δευτερο...να κανω τουλαχισοτν τα 2 μου παιδακια και λεω ετα βλέπουμε

Και καλα που το εκανα... Τον Αυγουστο στις διακοπες εμαθα για την εγκυμοσυνη και με το που επεστρεψα απο την αδεια ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ-------Βεβεαια δεν μπορεσε γιατι του ειπα για την εγκυμοσυνη κι εμεινε ξερος...

Τωρα ειναι ακομη 2 κοπελες εγκυος..............χαχαχαχαχαχα

Πολυ το ευχαριστηθηκα!!!!!!!!!

Αλλά ξέρεις τι εκανε ο καραγκιοζης? Απελυσε 2 γυναικες κ τις αντικατεστησε με αντρες!

QuW0p3.png

Αστα nikole... Ο καθένας μόνο τον εαυτό του κοιτάει... Δεν υπάρχει κατανόηση.

απ' το κακό στο χειρότερο πάμε......ουφ!!!!!!εκμετάλλευση από παντού.....:-(

η angie που εξαφανίστηκε μου λέτε;;;;;;;που είσαι βρε ζουζούνα;

Grya.jpgGryap3.png

Nicole τι ψαχνεις να βρεις.........εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη υποτιθεται ολα μελι-γαλα... Και παραπανω δουλεψα οπως ηθελε κλπ... οταν ομως γυρισα μετα το 6μηνο μου εκαναν σπασιμο νευρων για να φυγω. Βλεπεις ηθελε και πανω απο 3500 για να με διωξει

Οταν ειδα κ εγω την απολυση να ερχεται εμεινα εγκυος στο δευτερο...να κανω τουλαχισοτν τα 2 μου παιδακια και λεω ετα βλέπουμε

Και καλα που το εκανα... Τον Αυγουστο στις διακοπες εμαθα για την εγκυμοσυνη και με το που επεστρεψα απο την αδεια ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΕ-------Βεβεαια δεν μπορεσε γιατι του ειπα για την εγκυμοσυνη κι εμεινε ξερος...

Τωρα ειναι ακομη 2 κοπελες εγκυος..............χαχαχαχαχαχα

Πολυ το ευχαριστηθηκα!!!!!!!!!

Αλλά ξέρεις τι εκανε ο καραγκιοζης? Απελυσε 2 γυναικες κ τις αντικατεστησε με αντρες!

α καλά μιλάμε για μ@λκ@@@@@@ όχι αστεία.....ανύπαντρος είναι;;;;

Grya.jpgGryap3.png

α καλά μιλάμε για μ@λκ@@@@@@ όχι αστεία.....ανύπαντρος είναι;;;;

Παντρεμενος 60αρης με 2 μεγαλα παιδια

Ο γιος του ανοιξε δικια του εταιρεια και παει μια χαρα το παιδι

Η κορη του πιο μικρη, τωρα ηρθε να δουλεψει σε εμας...και φαινεται οτι εχει χασει πασα ιδέα το κοριτσακι

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...