Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν μπορείς....ευχαριστώ....

Κανε κλικ σε οποιο τικερακι σου αρεσει απο αυτα που εχουν τα

κοριτσια εδω και θα σε βγαλει στη σελιδα του site που θα φαιξεις το τικερακι σου, θα σου ζητησει την ημερομηνια τελευταιας περιοδου και

την ΠΗΤ σου θα τα βαλεις και στο τελος θα σου βγαλει κατι κωδικους.

Μολις τα κανεις πες μου να σου πω παρακατω και οτι δεν καταλαβαινεις με ρωτας.

;)

Κανε κλικ σε οποιο τικερακι σου αρεσει απο αυτα που εχουν τα

κοριτσια εδω και θα σε βγαλει στη σελιδα του site που θα φαιξεις το τικερακι σου, θα σου ζητησει την ημερομηνια τελευταιας περιοδου και

την ΠΗΤ σου θα τα βαλεις και στο τελος θα σου βγαλει κατι κωδικους.

Μολις τα κανεις πες μου να σου πω παρακατω και οτι δεν καταλαβαινεις με ρωτας.

;)

μου έχει βγάλει κάτι κωδικούς κ μου λέει να κάνω copy paste...τι κάνω:lol:;;;;;;

Grya.jpgGryap3.png

Τι γίνεται μανουλίτσες? Απο τη νυχτα εχω να μπω...και παλι δεν σας προλαβαίνω

Κοριτσια δεν μπαινω και πολυ συχνα μεσα αλλα οταν μπω καθομαι με τις ωρες!!Ειναι το πρωτο μου παιδι, γενναω στην Ελευθω στην Καβαλα (Καβαλιωτισα και εγω)!Δεν εχω παρει σχεδον τιποτα για τον μικρο, ελπιζω να τα παρω μεσα στο Φλεβαρη.Το θεμα ειναι οτι διαβαζω οτι βγαζετε βιβλιοθηκες απο το δωματιο του παιδιου λογω σκονης και εγω εχω λογω επαγγελματος 2 γεματες βιβλιοθηκες οι οποιες ειναι αδυνατο να μεταφερθουν (και να πανε που?). Λετε να εχω θεμα με τη σκονη?

Δε νομιζω οτι θα εχειες θεμα με τη "σκονη'...απλά ίσως λογικά χρεια΄ζεται πιο τακτικό καθάρισμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι όταν θα αρχίσει να μπουσουλάει να βιδωσεις στον τοιχο τη βιλβιοθηκη...το ιδιο ισχύει και για τις συρταριέρες κορτίσια. Είναι πάρα πολύ επικύνδινες και εχουν συμβεί πολλά τέτοια ατυχήματα!

andria27 Φαινεται πως ειναι η χρονια σου φέτος!!! Συγχαρητηρια για το φλουρι και με το καλο το μωρούλι σου!

nikole μου, εμεις εχουμε την ίδια γιατρό

Angel περιμενουμε νεα απο το ζουζουνακι σου κι εννοειται ευχομαι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Χριστινάκι μεγεια τα πραγματάκια σας!!!!!

Και μενα μου ψωνισε κάτι ρουχαλακι η πεθερα μου μύρλια! Αν προλαβω θα ανεβασω φωτο στο fbook...

QuW0p3.png

Τι γίνεται μανουλίτσες? Απο τη νυχτα εχω να μπω...και παλι δεν σας προλαβαίνω

Δε νομιζω οτι θα εχειες θεμα με τη "σκονη'...απλά ίσως λογικά χρεια΄ζεται πιο τακτικό καθάρισμα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι όταν θα αρχίσει να μπουσουλάει να βιδωσεις στον τοιχο τη βιλβιοθηκη...το ιδιο ισχύει και για τις συρταριέρες κορτίσια. Είναι πάρα πολύ επικύνδινες και εχουν συμβεί πολλά τέτοια ατυχήματα!

andria27 Φαινεται πως ειναι η χρονια σου φέτος!!! Συγχαρητηρια για το φλουρι και με το καλο το μωρούλι σου!

nikole μου, εμεις εχουμε την ίδια γιατρό

Angel περιμενουμε νεα απο το ζουζουνακι σου κι εννοειται ευχομαι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Χριστινάκι μεγεια τα πραγματάκια σας!!!!!

Και μενα μου ψωνισε κάτι ρουχαλακι η πεθερα μου μύρλια! Αν προλαβω θα ανεβασω φωτο στο fbook...

Καλημέρα μανουλίτσα και σε σένα .....μεγιά και τα δικά σας ρουχαλάκια άντε ευτυχώς που μας προμηθεύουν και με δωράκια οπότε ανασαίνουμε λίγο και απο τα μικροέξοδα....Ευτυχώς εμείς σταθήκαμε τυχεροί γιατί και η πεθερά μου και ο μπαμπάς μου με την μαμά μου μας έδωσαν μετρητά για τον μπέμπη ώστε να του πάρουμε εμείς ότι θέλουμε οπότε τα επιπλάκια το καρότσι και την βασική προικά του την έκαναν οι γιαγιάδες και ο παππούς του!!!:tongue::tongue::tongue: σε φιλώ χαιρετισμους στον Στελάκι και στην μικρή πριγκίπισσα!!!:P

Διαφημίσεις

Angie τι κάνεις σήμερα δουλίτσες λέει το πρόγραμμα???

Ιωάννα δεν σε βλέπω έφυγες???

Δεν ξέρω αλλά σήμερα στο γραφείο επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή....καλό μεν που δεν τρελλαίνομαι στην δουλειά αλλά απο την άλλη κακό όταν δεν έχει δουλειά και επικρατεί ησυχία στο τέλος κάτι θα ξεσπάσει.....ευτυχώς που είμαστε δω όσες είμαστε μέσα και κρατάμε συντροφιά η μια στην άλλη!!!

Χριστινακι καλά που υπαρχουν και οι γιαγιο-παππουδες δε λες τιποτα...

Εμενα το επιπλεον προβλημα ειναι η "περιπτωση μετακόμισης" οποτε δεν εχω κατεβασει τα ρουχαλακια του Στελιου...να δω τι ταιριαζει και τι οχι για τη μπεμπα... να εχω μια καλυτερη εικονα του τι εχω και του τι χρειάζομαι

Nikole εγω ελπιζω να μη φτασω στην 40η βδομαδα... Παω για standard καισαρικη (λογω της πρωτης..θα ειναι μολις 22 μηνες πριν) κι εχω σκοπο με το που θα κλεισω την 37η βδομαδα να της πω να το επισπευσουμε...πρωτα ο Θεούλης, να ειναι ολα καλα βεβαια με τη μπέμπα

QuW0p3.png

μου έχει βγάλει κάτι κωδικούς κ μου λέει να κάνω copy paste...τι κάνω:lol:;;;;;;

Ωραια πας στον κωδικο που λεει bb code και κανεις αντιγραφη(copy)

Και μετα ερχεσε εδω στο site πας "πινακας ελεγχου"- επεξεργασια υπογραφης και στο τετραγωνο το μεγαλο που εχει.Οπως ειναι αυτο εδω κανεις paste και αποθηκευση υπογραφης.

Angie τι κάνεις σήμερα δουλίτσες λέει το πρόγραμμα???

Ιωάννα δεν σε βλέπω έφυγες???

Δεν ξέρω αλλά σήμερα στο γραφείο επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή....καλό μεν που δεν τρελλαίνομαι στην δουλειά αλλά απο την άλλη κακό όταν δεν έχει δουλειά και επικρατεί ησυχία στο τέλος κάτι θα ξεσπάσει.....ευτυχώς που είμαστε δω όσες είμαστε μέσα και κρατάμε συντροφιά η μια στην άλλη!!!

Εγω τους εστειλα σημερα το πρωι την αδεια με τον αντρουλη μου

και πριν λιγο ενα ξεγυρισμενο mail με κρυφο παραληπτη το ιδιο το αφεντικο.......για ολες τις π@π@ριες που εχει κανει το λογιστηριο και μια μου "κοστισαν" μερες αδειας μία χρηματα...

Εδωσα τελεσιγραφο για τουλαχιστον 1000ευρω ως Τεταρτη και να μου οπυνε ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΘΩ διαφορετικα θα παω στην Επιεθωρηση

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ??? Να μου χρωστανε τοσα λεφτα και να μην εχω εγώ να περασω.......?????? Νομιζω οτι και πολυ άντεξα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Τι καλό θα φάτε το μεσημέρι? εγώ έβρασα χορταράκια απο χθές και έχω ζημώσει και μπιφτεκάκια ώστε μόλις πάμε σπίτι να τα βάλω στο φούρνου....θα φτιάξω και ψητή φετούλα με πιπεριά γιατί σαγανάκι το αποφεύγω και νομίζω ότι θα είμαστε οκ....!!! Τώρα για αύριο καμιά ιδέα? εκτός τηγανιτού γιατί δεν κάνει.....

αααααα αύριο θα πάω και στο ΙΚΑ να γράψω και μια 3μερη άδεια γιατί την Πέμπτη θα πάω και στο Ιασώ για το doppler.....!!! σε έχω απεθυμήσει μπέμπη μου....

Χριστινακι καλά που υπαρχουν και οι γιαγιο-παππουδες δε λες τιποτα...

Εμενα το επιπλεον προβλημα ειναι η "περιπτωση μετακόμισης" οποτε δεν εχω κατεβασει τα ρουχαλακια του Στελιου...να δω τι ταιριαζει και τι οχι για τη μπεμπα... να εχω μια καλυτερη εικονα του τι εχω και του τι χρειάζομαι

Nikole εγω ελπιζω να μη φτασω στην 40η βδομαδα... Παω για standard καισαρικη (λογω της πρωτης..θα ειναι μολις 22 μηνες πριν) κι εχω σκοπο με το που θα κλεισω την 37η βδομαδα να της πω να το επισπευσουμε...πρωτα ο Θεούλης, να ειναι ολα καλα βεβαια με τη μπέμπα

όλα θα πάνε καλά.....η γιατρός καλή;...τώρα πήγα σ'αυτή.......:?:

Grya.jpgGryap3.png

Εδώ είμαι και εγώ πάλι... Σας είχα εγκαταλείψει γιατί είχαμε άσχημες εξελίξεις στη δουλειά... Ο εργοδότης μου απέλυσε 2 βασικά άτομα δυστηχώς... και σαν να μην φτάνει αυτό μου ζητάνε να πάω να αλλάξω ΠΗΤ στο ΙΚΑ για να κάτσω παραπάνω στη δουλειά και λένε ότι εγώ θέλω να κάτσω παραπάνω... πράγμα που δεν ισχύει... και εννοείται ότι δεν πρόκειται να αλλάξω ΠΗΤ.

Χριστινάκι μου εύχομαι ο μπαμπάκας σου να είναι καλά και να καμαρώσει το εγγονάκι του!!! Μεγειά και τα πραγματάκια του ζουζουνιού σου!!!

Για τα κιλάκια εγώ που ζυγίστηκα την Παρασκευή στο γιατρό είμαι +13... χιχιχι

Annie μου που είσαι κοπέλα μου; Ολα καλά;

Αngie???????? Εσύ μας ψάχνεις αλλά μετά εξαφανίζεσαι...

SEX;;; Από την αρχή δεν έχουμε κάνει τίποτα γιατί εγώ φοβάμαι... ενώ ο αντρούλης μου ήθελε.. Τώρα πια μου είπε δεν θέλει. Φοβάται...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Μπριάααααααααμμμμμμμμ!!!!!!!! μιαμ μιαμ

Πριν λιγο εκλεισα το φούρνο και μου 'ρχται να φαω όοοολο το ταψί

Nicole είμαι αρκετα ευχαριστημενη...γι αυτο αλλωστε ξαναπαω και για το δεύτερο παιδάκι

Αν θες, τα λέμε και pr...

QuW0p3.png

Εγω τους εστειλα σημερα το πρωι την αδεια με τον αντρουλη μου

και πριν λιγο ενα ξεγυρισμενο mail με κρυφο παραληπτη το ιδιο το αφεντικο.......για ολες τις π@π@ριες που εχει κανει το λογιστηριο και μια μου "κοστισαν" μερες αδειας μία χρηματα...

Εδωσα τελεσιγραφο για τουλαχιστον 1000ευρω ως Τεταρτη και να μου οπυνε ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΘΩ διαφορετικα θα παω στην Επιεθωρηση

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΑ??? Να μου χρωστανε τοσα λεφτα και να μην εχω εγώ να περασω.......?????? Νομιζω οτι και πολυ άντεξα

ναι δεν το συζητώ και πολύ καλά έκανες για σκέψου αν τους χρώσταγες εσύ 1000 euro τι θα έκαναν αυτοί??? Ζώα παιδί μου την δουλειά τους να κάνουν και χεστηκουά για τον υπάλληλο....εγώ ευτυχώς το έχω ξαναπεί εχω καλές σχέσεις και γι αυτό κάθομαι ακόμα αλλά επειδή είναι και ο συζυγος στην ίδια εταιρία και κατεβαίνουμε και φεύγουμε μαζί απο δω λέω να μείνω όσο αντέξω για να κάτσω μετά με τον μπέμπη γιατί δεν ξέρω τι μας ξημερώνει και με τον μπαμπά μου όπότε δεν γνωρίζω αν θα έχω και βοήθεια απο την μαμά μου καταλαβαίνεις? τα πεθερικά μου είναι 80 χρονών οπότε δεν έχουμε απαιτήσεις απο κει....θα δούμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...