Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμάς μας είπαν στην Φαιναρέτη την προηγούμενη εβδομάδα ότι εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε με προφύλαξη ώσπου να μπούμε στον μήνα μας επιτρέπεται , και μόλις μπούμε στον μήνα χωρίς προφύλαξη διότι το σπέρμα περιέχει κάποια ουσία που βοηθάει την μήτρα να κάνει συσπάσεις , κάτι που επισπεύδει τον τοκετό.

Ο καλός μου όμως το προσπέρασε εντελώς το θέμα....

1346.gif

αυτό με το σπέρμα μου το έχει πεί κ η γιατρός μου ότι προκαλεί συσπάσεις.....μόνο ο δικός μου δεν φοβάται κ με κυνηγάει κάθε μέρα;:rolleyes:

Grya.jpgGryap3.png

Το ΣΚ πέρασε γρήγορα πήγαμε με τον αντρούλη μου και την μανούλα μου να παραγγείλουμε τα πραγματάκια του μωρού. Να σας πω για τα πραγματάκια του μπέμπη...πήραμε κούνια-κρεββατάκι με σχέδιο winnie, τα καγκελάκια θα είναι κιτρινωπά και το προσκέφαλο και το κάτω μέρος που θα έχει το σχέδιο άσπρο...συρταριέρα-αλαξιέρα στα ίδια χρώματα και σχεδιάκη τον winnie, όλη η προίκα του επίσης winnie ένα απλό μπανάκι λευκό που στηρίζεται στην μπανιέρα με μια θεσούλα extra για να μην γλιστράει το μωράκι και πολυκαρότσι σε χρώματα μπορντοκόκκινο με γκρι...αυτά!!!, όταν θα έρθουν τέλος Φεβρουαρίου θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω να τα δούμε παρέα...

Χριστινάκι με γεια τα πραγματάκια του μωρού σας!!!!!

Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση του μπαμπά σου σύντομα κιόλας, άντε πες του πρέπει να κανακέψεις και το εγγονάκι σου.....

Η μανούλα σου όπως και εσύ έχετε μοιρασμένα συναισθήματα, αλλά να ξέρεις ότι η κάθε στιγμή είναι διαφορετικά φορτισμένη, άρα έχεις κάθε δικαίωμα να αλλάζεις ύφος ανάλογα με τις τρέχουσες σκέψεις.

Περιμένουμε πώς και πώς να δούμε φωτό από τα πραγματάκια μόλις παραλάβεις.

Φιλάκια !!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

αυτό με το σπέρμα μου το έχει πεί κ η γιατρός μου ότι προκαλεί συσπάσεις.....μόνο ο δικός μου δεν φοβάται κ με κυνηγάει κάθε μέρα;:rolleyes:

να του το πεις να προσέχει.......

GaiGp3.png

Εεεεεεε θα παρω το sex:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Για περπατημα ειμαι τεμπελα!!!!!!Δεν το βλεπω

δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τον τελευταίο μήνα θα στο πεί κ ο γιατρός.....ΠΕΡΠΑΤΗΜΑΑΑΑΑΑΑ βοηθάει πολύ......

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

εμενα παλι θελει..εγω δεν πολυ γουσταρω κ ετσι κανω τον Κινεζο..δεν ξερω γιατι..φοβαμαι κ αυτο που ειπατε..οτι συνεχεια κουνιεται η μπουμπου κ θα νοιωθω αβολα...

Βικυ μου να χαρεις το μπεμπουλινι σου!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...