Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι δεν ειμαι στην ομαδα του facebook, για δωσε κατευθυνσεις πως να μπω και να γινω μελος..Γενναω Ελευθω, εχω γιατρο το Βασιλη Τσιμα (ειμαι πολυ ευχαριστημενη) και η ΠΗΤ μου ειναι 26/4/2010.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ας ελπίσουμε ότι όλες μας θα είμαστε τυχερές και θα γεννήσουμε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

Βικάκι, μια χαρά φαίνεσαι, δεν ξέρω τι λέει η ζυγαριά. Με όλα αυτά που φοράς πρέπει να αφαιρέσεις τουλάχιστον 5 κιλά. Η ξαδέρφη μου που σας έλεγα πήρε 30 κιλά, και έχασε τα 13 με την γέννα. Και να μας μείνουν μερικά τι έγινε? Θα τα χάσουμε μετά με τον θηλασμό και το τρέξιμο με το μωρό. Γιατί να σκάμε τώρα? Μιά ευχαρίστηση μας έμεινε, όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ.

με φτιάχνεις μονίμως Μαράκι .... Σου χρωστάω μεγάλο δωράκι εσένα...:lol::lol::lol:

GaiGp3.png

Στα ίδια (όσο αφορά το πόσα πήραμε) είμαστε. Αρα ησυχία και πήγαινε κατά την γάστρα με τις χυλοπίτες και το κοτόπουλο και σιγά σιγά χτύπα.....

καλά σίγουρα.......θα φτάσω τα 90;ε ας τα φτάσω.......;)ε μα πια

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα...οι άλλες κοιλίτσες τι κάνουν με το σεξ;

Εμας ο γιατρος μας εχει πει απο την αρχη free.Και μαλιστα στην τελευταια

επισκεψη τον ξαναρωτησαμε και μας ειπε οκ μεχρι το τελος και οτι στον τελευταιο μηνα θα μας το "επιβαλλει" κιολας για να γεννησω πιο ευκολα λεει!Για να δουμε.....

Από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος έχουμε κάνει 3 φορές. Η 3η ήταν μαρτύριο. Το΄χα περιγράψει στα κορίτσια. Φοβόμασταν και οι δυο την μεγάλη μου πια κοιλιά, δεν μπορούσαμε με τίποτα να βολευτούμε, και το αποκορύφωμα ήταν που ένιωθα την μπέμπα να κλωτσάει εκείνη την ώρα. Δεν του είπα τίποτα αλλά αποφάσισα ότι δεν θα το ξανακάνω μεχρι να γεννήσω! άλλωστε ο δικός μου μάλλον φοβάται και δεν παίρνει ποτέ την πρωτοβουλία. Μόνο όταν το προκαλώ εγώ συμβαίνει οπότε δεν το ξαναπροκαλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Οχι δεν ειμαι στην ομαδα του facebook, για δωσε κατευθυνσεις πως να μπω και να γινω μελος..Γενναω Ελευθω, εχω γιατρο το Βασιλη Τσιμα (ειμαι πολυ ευχαριστημενη) και η ΠΗΤ μου ειναι 26/4/2010.

δεν τον ξερω τον γιατρο σου. εγω εχω τον Καρακιτη. η ΠΗΤ ειναι στις 12/4 αλλα ποτε δεν ξερεις ποτε θα αποφασισει ο μπεμπουλης! η ομαδα μας στο facebook λεγεται Μανουλες Απριλιου 2010. κανε αιτηση για να μπεις στην ομαδα. οτι γραφουμε κ τις φωτο που ανεβαζουμε δεν μπορουν να τα δουν αλλοι. αντε σε περιμενουμε! εσεις ψωνισατε τιποτα για το μπεμπουλη σας? εμεις τα κλεισαμε απο τον Ναρλη.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Και εμάς μας είπαν στην Φαιναρέτη την προηγούμενη εβδομάδα ότι εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε με προφύλαξη ώσπου να μπούμε στον μήνα μας επιτρέπεται , και μόλις μπούμε στον μήνα χωρίς προφύλαξη διότι το σπέρμα περιέχει κάποια ουσία που βοηθάει την μήτρα να κάνει συσπάσεις , κάτι που επισπεύδει τον τοκετό.

Ο καλός μου όμως το προσπέρασε εντελώς το θέμα....

1346.gif

GaiGp3.png

Κοριτσάκια σας εγκαταλείπω για λίγο για να κάνω λίγο παρέα στον αντρούλη μου. Μεταξυ παιχνιδιών στο facebook και εδώ, είμαι συνέχεια μπροστά στην οθόνη! See you later!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

χαχαχχαχαχχαχαχ!!!

αληθεια????ετσι πρεπει????θα χουμε πιο ευκολη γεννα??????

Ετσι μας ειπε........

Το εχω ξανα ακουσει απο καπου, δεν θυμαμαι που

ητανε μια κοπελα που τελειωναν οι μερες απο τον 9ο αλλα δεν γινοτανε τιποτα και τους ελεγε ο γιατρος sex και κατι αλλο.Το "κατι αλλο" δεν θυμαμαι τι ητανε:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...