Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

το τσιγάρο μας το κοψαν,το ποτό επίσης άμα μας κόψουν κ το φαϊ τι θα μείνει;όχι πείτε μου......

να μην ξεχνάμε και το σεξ που το έχουμε ξεχάσει από την ημέρα σύλληψης....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

GaiGp3.png

maraki μου κι εγω θελω φυσιολογικο τοκετο αλλα να αυτα

που γραφεις που ξεκινησε η κοπελα με φυσιολογικο,εφαγε το ζορι 10 ωρες και στο τελος εφαγε και το μαχαιρι.Αυτο δεν θελω εγω.

Ξερω απο μια φιλη που μπηκε 7 το πρωι να γεννησει φυσιολογικα

ζοριστικε πολλες ωρες και τελικα επειδη ηταν τοσο κομματια που δεν μπορουσε να σπωξει αλλο την βαλανε για καισαρικη στη 1 τη νυχτα.

18 ωρες δηλαδη!Ε αυτο θα με σκοτωσει.

Θα μου πεις υπαρχουν και γυναικες που μπαινουν στο μαιευτηριο

και δεν προλαβαινουν να πανε στην αιθουσα τοκετου και γεννανε!!!

Ε αμα μου πεις οτι ετσι θα γινει και με εμενα δεν το συζητω παω για φυσιολογικο!!!!:P

Το λοιπόν κάθεστε?

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 79 κιλά (μόνο....) και τώρα που μόλις ζυγίστηκα με ρούχα και παπούτσια, ζακέτα πλεκτή και την βέρα μου (και ένα κλάμερ) και κατόπιν της κρέμας.... η φίλτατη ζυγαριά δείχνει 97 .

Από ύψος είμαι μέτρια (1, 75) και ο γιατρός θα πάθει τουλάχιστον εγκεφαλικό σήμερα που θα με ζυγίσει............

Πού θα φτάσω??????????

εσύ;εγώ το καλοκαίρι έφτασα τα 60.......δεν ξέρω με πόσα ξεκίνησα αλλά αν πάρω τα 60 είμαι 78:confused::confused:......κ έχω άλλες 68 μερούλες ακόμα!!!!!παρηγορήθηκες καθόλου;εγώ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Grya.jpgGryap3.png

Λοιπόν κορίτσια τέτοια ώρα τέτοια λόγια!!!!!

Εμεις επιδή εχτές ειχαμε κάνει τραπέζι σε κάτι φόλους μας εχουν μεινει τα εξής:

Σουφλέ και κοτόπουλο στα κάρβουνα με πατάτες τηγανητ'ες και σάλτσα!!!!θα τα ζεστάνω στο μικροκυμάτων και ετοιμο το γευμα Τι λετε????

:-P:-P:-P

Διαφημίσεις

Μανουλίτσες μου γλυκές καλημέρα:tongue:....Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις προσευχές για τον μπαμπά μου...ελπίζω και θέλω να πάνε όλα καλά.

Εύχομαι περαστικά στα παιδάκια που αντιμετωπίζουν αρρώστιες γιατί αυτά το έχουν περισσότερο ανάγκη απο τους μεγάλους ανθρώπους...ο θεός είναι για όλους μας και είναι μεγάλος.

Το ΣΚ πέρασε γρήγορα πήγαμε με τον αντρούλη μου και την μανούλα μου να παραγγείλουμε τα πραγματάκια του μωρού. Απο τη μια χαιρόμουνα που είχα και την μανούλα μου μαζί, να είναι καλά ο θείος μου που κάθησε με τον μπαμπά μου και έτσι μπορούσαμε να την πάρουμε παρέα μας να χαρεί και εκείνη λίγο αλλά απο την άλλη το μυαλό μου ήταν στο νοσοκομείο....(τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά αλλά πιστεύω ότι θα παλέψει γιατί είναι παλικάρι)

Λοιπόν δεν θέλω να πέσω και άλλο ψυχολόγικα....Δεν κάνει ούτε για μένα, ούτε για τον μπέμπη αλλά το υποσχέθηκα και στον πατερούλη μου να μην στεναχωριέμαι....!!!

Να σας πω για τα πραγματάκια του μπέμπη...πήραμε κούνια-κρεββατάκι με σχέδιο winnie, τα καγκελάκια θα είναι κιτρινωπά και το προσκέφαλο και το κάτω μέρος που θα έχει το σχέδιο άσπρο...συρταριέρα-αλαξιέρα στα ίδια χρώματα και σχεδιάκη τον winnie, όλη η προίκα του επίσης winnie ένα απλό μπανάκι λευκό που στηρίζεται στην μπανιέρα με μια θεσούλα extra για να μην γλιστράει το μωράκι και πολυκαρότσι σε χρώματα μπορντοκόκκινο με γκρι...αυτά!!!, όταν θα έρθουν τέλος Φεβρουαρίου θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω να τα δούμε παρέα...

Καλώς όρισες νέα μανούλα.....

Bασούλα μου όπως είπα και παραπάνω να είναι περαστικά στο παιδάκι...και να ξέρετε όλες ότι όποτε πάω στην εκκλησία ανάβω κεράκι για όλους όχι μόνο για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους...παρόλο που εχθές δεν μπήκα πήγα στην οσία Ξένη που είχε γιορτή εχθές και μας άναψα κεράκια για όλες μας τις οικογένειες μας και για τα ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ μας....

Επίσης εχθές το μεσημέρι πήγαμε σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που μένει στην πολυκάτοικία μας όπου έκαναν τραπέζι γιατί σήμερα γιορτάζει ο άντρας της κοπέλας (Γρηγόρης-αν έχετε εορτάζων Χρόνια Πολλά) περάσαμε όμορφα είχε και μπεμπάκια...:P:D:p

αχ μην σας ζαλίζω άλλο θα κάνω λίγο δουλίτσα στο γραφείο, σας ευχαριστώ και πάλι όλες να ξέρετε ότι με βοηθάτε πολύ και πλέον σας αισθάνομαι σαν να έχω άλλη μια οικογένεια:tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια θα ξαναμπώ σε λίγο.......

εσύ;εγώ το καλοκαίρι έφτασα τα 60.......δεν ξέρω με πόσα ξεκίνησα αλλά αν πάρω τα 60 είμαι 78:confused::confused:......κ έχω άλλες 68 μερούλες ακόμα!!!!!παρηγορήθηκες καθόλου;εγώ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Στα ίδια (όσο αφορά το πόσα πήραμε) είμαστε. Αρα ησυχία και πήγαινε κατά την γάστρα με τις χυλοπίτες και το κοτόπουλο και σιγά σιγά χτύπα.....

GaiGp3.png

maraki μου κι εγω θελω φυσιολογικο τοκετο αλλα να αυτα

που γραφεις που ξεκινησε η κοπελα με φυσιολογικο,εφαγε το ζορι 10 ωρες και στο τελος εφαγε και το μαχαιρι.Αυτο δεν θελω εγω.

Ξερω απο μια φιλη που μπηκε 7 το πρωι να γεννησει φυσιολογικα

ζοριστικε πολλες ωρες και τελικα επειδη ηταν τοσο κομματια που δεν μπορουσε να σπωξει αλλο την βαλανε για καισαρικη στη 1 τη νυχτα.

18 ωρες δηλαδη!Ε αυτο θα με σκοτωσει.

Θα μου πεις υπαρχουν και γυναικες που μπαινουν στο μαιευτηριο

και δεν προλαβαινουν να πανε στην αιθουσα τοκετου και γεννανε!!!

Ε αμα μου πεις οτι ετσι θα γινει και με εμενα δεν το συζητω παω για φυσιολογικο!!!!:P

Αυτο ακριβώς νεραιδουλα φοβαμαι και εγώ αν ειανι να μη καταλαβουμε πολλους πονους χαλάλι αλλά αν ειναι και πόνους και μαχαιρι στο τελος τοτε χεστα ουπσ μου ξεφυγε

Διαφημίσεις

Το λοιπόν κάθεστε?

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 79 κιλά (μόνο....) και τώρα που μόλις ζυγίστηκα με ρούχα και παπούτσια, ζακέτα πλεκτή και την βέρα μου (και ένα κλάμερ) και κατόπιν της κρέμας.... η φίλτατη ζυγαριά δείχνει 97 .

Από ύψος είμαι μέτρια (1, 75) και ο γιατρός θα πάθει τουλάχιστον εγκεφαλικό σήμερα που θα με ζυγίσει............

Πού θα φτάσω??????????

πηγες τουαλετα πριν ανεβεις στην ζυγαρια?????εγω τι να πω?που παω παντα βραδυ στον γιατρο κ με ζυγιζει αφου εχω φαει κ εχω πιει ολη μερα τα κερατα μου!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Ας ελπίσουμε ότι όλες μας θα είμαστε τυχερές και θα γεννήσουμε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

Βικάκι, μια χαρά φαίνεσαι, δεν ξέρω τι λέει η ζυγαριά. Με όλα αυτά που φοράς πρέπει να αφαιρέσεις τουλάχιστον 5 κιλά. Η ξαδέρφη μου που σας έλεγα πήρε 30 κιλά, και έχασε τα 13 με την γέννα. Και να μας μείνουν μερικά τι έγινε? Θα τα χάσουμε μετά με τον θηλασμό και το τρέξιμο με το μωρό. Γιατί να σκάμε τώρα? Μιά ευχαρίστηση μας έμεινε, όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανουλίτσες μου γλυκές καλημέρα:tongue:....Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τις προσευχές για τον μπαμπά μου...ελπίζω και θέλω να πάνε όλα καλά.

Εύχομαι περαστικά στα παιδάκια που αντιμετωπίζουν αρρώστιες γιατί αυτά το έχουν περισσότερο ανάγκη απο τους μεγάλους ανθρώπους...ο θεός είναι για όλους μας και είναι μεγάλος.

Το ΣΚ πέρασε γρήγορα πήγαμε με τον αντρούλη μου και την μανούλα μου να παραγγείλουμε τα πραγματάκια του μωρού. Απο τη μια χαιρόμουνα που είχα και την μανούλα μου μαζί, να είναι καλά ο θείος μου που κάθησε με τον μπαμπά μου και έτσι μπορούσαμε να την πάρουμε παρέα μας να χαρεί και εκείνη λίγο αλλά απο την άλλη το μυαλό μου ήταν στο νοσοκομείο....(τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά αλλά πιστεύω ότι θα παλέψει γιατί είναι παλικάρι)

Λοιπόν δεν θέλω να πέσω και άλλο ψυχολόγικα....Δεν κάνει ούτε για μένα, ούτε για τον μπέμπη αλλά το υποσχέθηκα και στον πατερούλη μου να μην στεναχωριέμαι....!!!

Να σας πω για τα πραγματάκια του μπέμπη...πήραμε κούνια-κρεββατάκι με σχέδιο winnie, τα καγκελάκια θα είναι κιτρινωπά και το προσκέφαλο και το κάτω μέρος που θα έχει το σχέδιο άσπρο...συρταριέρα-αλαξιέρα στα ίδια χρώματα και σχεδιάκη τον winnie, όλη η προίκα του επίσης winnie ένα απλό μπανάκι λευκό που στηρίζεται στην μπανιέρα με μια θεσούλα extra για να μην γλιστράει το μωράκι και πολυκαρότσι σε χρώματα μπορντοκόκκινο με γκρι...αυτά!!!, όταν θα έρθουν τέλος Φεβρουαρίου θα βγάλω φωτογραφίες και θα τις ανεβάσω να τα δούμε παρέα...

Καλώς όρισες νέα μανούλα.....

Bασούλα μου όπως είπα και παραπάνω να είναι περαστικά στο παιδάκι...και να ξέρετε όλες ότι όποτε πάω στην εκκλησία ανάβω κεράκι για όλους όχι μόνο για μένα και τους δικούς μου ανθρώπους...παρόλο που εχθές δεν μπήκα πήγα στην οσία Ξένη που είχε γιορτή εχθές και μας άναψα κεράκια για όλες μας τις οικογένειες μας και για τα ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ μας....

Επίσης εχθές το μεσημέρι πήγαμε σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που μένει στην πολυκάτοικία μας όπου έκαναν τραπέζι γιατί σήμερα γιορτάζει ο άντρας της κοπέλας (Γρηγόρης-αν έχετε εορτάζων Χρόνια Πολλά) περάσαμε όμορφα είχε και μπεμπάκια...:P:D:p

αχ μην σας ζαλίζω άλλο θα κάνω λίγο δουλίτσα στο γραφείο, σας ευχαριστώ και πάλι όλες να ξέρετε ότι με βοηθάτε πολύ και πλέον σας αισθάνομαι σαν να έχω άλλη μια οικογένεια:tongue::tongue::tongue:

Φιλάκια θα ξαναμπώ σε λίγο.......

χριστινάκι μου όλα θα πάνε καλά κούκλα μου.......καλορύζικα τα πραγματάκια για το μπεμπάκι σου..........

βασούλα εγώ που είμαι κοντά να πεταχτώ μια στιγμούλα;:lol:

Grya.jpgGryap3.png

πηγες τουαλετα πριν ανεβεις στην ζυγαρια?????εγω τι να πω?που παω παντα βραδυ στον γιατρο κ με ζυγιζει αφου εχω φαει κ εχω πιει ολη μερα τα κερατα μου!!!

δεν πήγα, αλλά annie μου τί 18 τί 17 τα ίδια χάλια είναι....

Χαλιέμαι ιδιαίτερα με τα κιλά γιατί έκανα για έναν χρόνο δίαιτα και είχα χάσει περίπου 30 κιλά έφτασα τα 68 τον Ιούνιο, εν το μεταξύ τον Μάϊο κόψαμε το τσιγάρο και το 68 μέχρι τον Αύγουστο έγινε 79.

Θα ξανακάνω δίαιτα, αλλά μέχρι να τα χάσω θα δεινοπαθήσω, το ξέρω. Αφού από το πολύ κρέας με την δίαιτα, έκανα χοληστερίνη η γυναίκα. Την κατέβασα πριν μείνω έγκυος όμως με το που έκοψα το τσιγάρο. Και να φανταστείς ότι μέχρι και τον Αύγουστο έτρεχα 45 λεπτά σχεδόν κάθε μέρα στον διάδρομο ανηφόρα....

GaiGp3.png

ουπς μόλις πήγα να βγώ πάλι για φαγητό και για γλυκά λέτε....και γω έλεγα για την άμοιρη την angie βρε όλες ίδιες είσαστε...βαλτές....άκου σουφλέ, κοτόπουλα, τηγανιτές πατάτες...εεεεεε εσύ με το παστίτσιο που πήγες??? σκατουλίτσες....πείνασα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...