Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τι εγινε κοριτσακια ανοιξαμε συζητηση για φαι????

Δεν ντρεπεστε καθολου???Ειμαι στη δουλεια η ερημη και κοντευω να φαω

τα δαχτυλα μου!!!!!Και εκτος αυτου τον τελευταιο καιρο ολο λεω

δεν θα τρωω γλυκα κτλ και ολο κατι μασουλαω......δεν μπορω να κρατηθω με τιποτα!Μεχρι να γεννησω θα γινω 500 κιλα:-(:sad::-(:sad:'

Αχχ πως θα τα χασω μετα?????Πικρη κουβεντα!!!!!

ουπς.......sorry βρε.....στα πόσα +είσαι;εγώ μέχρι να γεννήσω στάνταρ στα +20...αστα...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι εγινε βρε μανουλες....δεν σας προλαβαινω πρωι πρωι!!!

εγω πριν κανα μισαωρο σηκωθηκα:shock: γιατι παλι πρεπει πιασαμε τις 3 για να κοιμηθουμε....3 δεν ηταν Ιωαννα?εν θυμαμαι κιολας....

κ εγω χυλοπιτες κανω...πειναω ηδη!

σημερα εχω κ μαθημα στο Ιπποκρατειο..μεσημεριατικα....και την Πεμπτη θα παω να δω το μωρουλι μου!!!!:tongue::tongue:

οσο για την πονο της γεννας Αννα μου αλλος ειναι ο πονος του δοντιου κ αλλος της γεννας...απ οσο εχω ακουσει στην αρχη ειναι σαν πονοι περιοδου...οποτε αν δεν αντεχεις παραπανω κανε επισκληριδιο κ μετα δεν θα πονας..γιατι να φας μαχαιρι χωρις λογο??κ εγω ειμαι φοβιτσιαρα με αυτο το θεμα γιατι ειναι αγνωστο προς εμας αλλα δεν θελω να με σφαξουν χωρις λογο!τοσες κ τοσες αντεξαν!

Αντζυ μου κατσε στα αυγα σου!!!!!!αιντε!!!κανονισε παλι!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Αχ μη μιλατε για κιλα...εγω εχω ηδη βαλει 8 ,5 κιλα (μπαινω στον 7 την αλλη εβδομαδα)..Το κακο ειναι οτι τρωω ολο μα ολο βλακειες ρε κοριτσια..

πταίσμα.....

Μα μόνο βλακείες τρώμε μου φαίνεται ..... σαβουροφαγία μας έχει πιάσει

GaiGp3.png

καταρχήν πόσα πήρες για να γινόμαστε και συγκεκριμένοι....

Και μην πεις τίποτα 5-6 γιατί θα σε e-δείρω....

5-6???????Με τον πονο μου παιζεις???????Πριν 2 εβδομαδες που ζυγιστικα ημουνα +9!Το γραφω και ποναει η ψυχη μου!Τωρα θα ειμαι +11 αλλα αποφευγω να ανεβω στη ζυγαρια:-(:sad::-(

καλημερα κοριτσακια! καλε τι κρυο ειναι αυτο? πηγα μεχρι το κρεοπωλειο κ εγινα παγακι. κ εγω μακαρονια μπολονεζ φτιαχνω! μιαμ μιαμ!

despina77 κι εγω στην Ελευθω θα γεννησω. ποτε εχεις ΠΗΤ κ σε ποιο γιατρο πηγαινεις? το καλοκαιρι,πρωτα ο Θεος, που θα ανεβει η andria27 Καβαλα λεμε να βρεθουμε με τα μωρακια μας παρεα! εμεις μπορει να βρεθουμε κ πιο μπροστα! εισαι στην ομαδα μας στο facebook?

angel κι εγω σε φορμακια το 1 εχω παρει. μονο 1 βελουτε ειναι το 0 και εχει ασορτι σκουφακι κ αν το μωρο δεν εξελιχθει σε τεραστιο λεω να του το φορεσω οταν θα βγουμε απο το μαιευτηριο. παντως αναλογα με τη μαρκα μερικα μου φαινονται πιο μεγαλα απο τα αλλα.

anna_22 εγω προς το παρον σκεφτομαι για φυσιολογικο τοκετο. ολη μου τη ζωη πονουσα τοσο πολυ στην περιοδο που ελπιζω τους πρωτους πονους να τους αντεξω. αν στη συνεχεια δεν αντεχω θα κανω επισκληριδιο. για καισαρικη μονο σε περιπτωση που δεν γινεται αλλιως γιατι οσο να ναι χειρουργειο ειναι αυτο! εξαλλου ο πονος παντα περναει κ μετα απ' οτι λενε τον ξεχνας.

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Βικάκι εκτός απ'τις φακές, όλα τ'άλλα ευπρόσδεκτα! Εμάς μαγειρεύει ο πεθερός μου σήμερα σνίτσελ με μακαρόνια. κι έχω μια πείνα κιόλας! Συνέχεια πεινάω βρε γμτ. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Κι αυτή η κρέμα βανίλια βρε Βίκυ! Είναι ανάγκη να μας τα λες όλα? Ζηλεύουμε κιόλας!

Πάντως κορίτσια, όλες μου λένε ότι με επισκληρίδιο δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Είναι κρίμα να κάνετε καισαρική αν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος. Η ξαδέρφη μου που γέννησε πριν μια βδομάδα μου είπε πως αναισθητοποιήσε τόσο πολύ με την επισκληρίδιο που σε κάποια φάση κοιτάει και της είχαν σηκώσει το πόδι ψηλά κι εκείνη δεν είχε καταλάβει τίποτα. Τελικά δυστυχώς της έκαναν καισαρική γιατί το μωρο ήταν λίγο παραπάνω από 4 κιλα και μετά από 10 ώρες σπρωξίματος δεν έβγαινε με τίποτα και η ξαδέρφη μου δεν είχε και πλήρη διαστολή, οπότε, αναγκάστηκαν να της κάνουν καισαρική.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Το λοιπόν κάθεστε?

Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 79 κιλά (μόνο....) και τώρα που μόλις ζυγίστηκα με ρούχα και παπούτσια, ζακέτα πλεκτή και την βέρα μου (και ένα κλάμερ) και κατόπιν της κρέμας.... η φίλτατη ζυγαριά δείχνει 97 .

Από ύψος είμαι μέτρια (1, 75) και ο γιατρός θα πάθει τουλάχιστον εγκεφαλικό σήμερα που θα με ζυγίσει............

Πού θα φτάσω??????????

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...