Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ..ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ Κ ΘΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ..

ΔΕΝ ΞΡΩ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΑΛΛΗ ΜΕ ΟΛΑ...

ΒΑΣΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΣ ΚΙ ΕΣΥ Ε?ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ..ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ..

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΝΝΑ22 ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΠΟΔΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΦΟ ΩΣ ΚΑΤΩ.ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ,ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ 1 ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ 3 ΚΙΟΛΑΣ!

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!ΞΕΡΕΙΣ Κ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΠΑΜΠΑ Κ ΚΟΡΗΣ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥΤΡΑ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

αννα ελπίζω σημερα να εισαι καλύτερα.

Καλημερα Βασω δεν πηγα πουθενα σε καμια δουλεια σημερα κι επρεπε να παω Αλιμο να παρω την οικογενειακη κατασταστη του ανδρα μου κι να παω στο ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ να φτιαξω το βιβλιαριο ομως δεν πηγα πουθενα...δεν εχω κουραγιο να παω κι ειδικα απο το κλαμα ειμαι τοσο πολυ χαλια που δεν μπορω να παω......

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Εμένα πάντως μέχρι στιγμής ο γιατρός μου το βλέπει να γεννάω φυσιολογικά...

Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω καισαρική... και όχι για τίποτε άλλο... απλά δεν θα αντέξω μετά τους πόνους του χειρουργείου...

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Φοβαμαι τον πονο αν και φυσιολογικα να γεννησω θα κανω επισκλιριδιο

αλλα δεν εχω και υπομονη και σκεφτομαι οτι αν περιμενω πολλες ωρες

στη αιθουσα τοκετου να γεννησω θα αγχοθω χειροτερα απο την αναμονη

και δεν θα ειναι και το καλυτερο μου!

Διαφημίσεις

Εγω σκεφτομουν απο την αρχη για φυσιολογικο τοκετο με επισκληριδιο φυσικα.....

Αλλα μετα που περασα οτι περασα με τον πονο του δοντιου το σκεφτομαι καπως αυτο το θεμα ....Πιστευω θα δειξει κι θα μου πει ο γιατρος οταν φτασει εκεινη η ωρα αλλα τωρα δεν μπορω να αποφασισω κι πολλα.....Ειμαι ανθρωπος που εχς κι πολυ ψιλη πιεση κι πινω κι χαπακια για αυτο

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Ενταξει εχουμε χρονο να το σκεφτουμε.....

Ασε μην αγχονομαστε απο τωρα!Εγω ειχα αρχισει να το σκεφτομαι

και εβλεπα οτι με αγχονει πολυ το θεμα, αλλα μετα λεω θα απολαυσω την εγκυμοσυνη μου και προς το τελος θα αγχοθω οσο θελω.

Ετσι κι αλλιως ξερω οτι μολις μπω στο μηνα μου θα σταματησω να κοιμαμαι

τα βραδια απο το αγχος μου!!!!!:confused::confused:

angel σ αυτή τη γιατρό που πας φυσιολογικά θα γεννήσεις εκτός από ελάχιστες πιθανότητες............:tongue::tongue:όπως κ εγώ......:tongue::tongue:!!!!!!!!κ εγώ φυσιολογικά θέλω....είμαι μαζόχα κ εγώ:?:

βασικά εμένα ο γιατρός μου είναι ο Καλκάκος, εσύ νομίζω είχες πεί ότι είναι η Γεωργιάδου ε? Και αυτή έχω ακούσει ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού.

angel είμαστε μαζόχες μάλλον ε;:lol::lol::lol:

εντελώς...

Καλημερα Βασω δεν πηγα πουθενα σε καμια δουλεια σημερα κι επρεπε να παω Αλιμο να παρω την οικογενειακη κατασταστη του ανδρα μου κι να παω στο ΙΚΑ ΝΙΚΑΙΑΣ να φτιαξω το βιβλιαριο ομως δεν πηγα πουθενα...δεν εχω κουραγιο να παω κι ειδικα απο το κλαμα ειμαι τοσο πολυ χαλια που δεν μπορω να παω......

Αχ βρε Αννούλα τί να σου πώ, σε ακούω και στεναχωριέμα μαζί σου, αλλά κάνε λιγάκι υπομηνή βρε κουκλίτσα μου και όλα θα τελειώσουν. Δεν λές πάλι καλά που ο άντρα σου είναι δραστήριος και το παλεύει αντί να αράζει ολημερίς και οληνυκτίς σε καμία καφετέρια και να δηλώνει άνεργος?

Φαντάζεσαι να ήταν το άλλο άκρο τεμπέλης δλδ? (να μην ψαχνόταν δλδ, μην παρεξηγήσουμε την τεμπελιά με την πραγματική ανεργία...)

Εγώ κορίτσια φυσιολογικά δαγκωτό ψηφίζω! Εκτός βέβαια κι αν υπάρξει πρόβλημα..

Φυσικά... Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος....

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά όλασχετικά ειναι καλο ειναι να έχουμε εμπιστοσύνη και στο γιατρο μας και βλέποντας και άνντας Πάντως μου χει πει κ ογιτρός οτι όποιος ξεκιναει για φυσιολογικά κατα 80%μπορει να γεννησει φισιλογικά και υπάρχει πάντα ενα 20% για καισαρική γιατι ποτε δεν ξέρεις τι συμβαινει.

Απλά τι θα κάνουμε με τη διαχειριση του πόνου μεχρι να έρθει η ώρα της επισκληριδίου???αυτο μονο με προβληματιζει . Πιστευω να μπορουμε να τον αντιμετωπισουμε με τις αναπνοές όσο γιναται και όπως έχουνκάνει χιλιάδες κοπέλες πριν απο εμας!!!!! Εσεις τι λέτε???

βασικά εμένα ο γιατρός μου είναι ο Καλκάκος, εσύ νομίζω είχες πεί ότι είναι η Γεωργιάδου ε? Και αυτή έχω ακούσει ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού.

κάποια μου είπε οτι έχουμε τον ίδιο γιατρό αλλά ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ......πως το παθα....ουφ

Grya.jpgGryap3.png

Για σας και πάλι!

Βίκυ μου, θα σκεφτώ σοβαρά την πρόταση σου (τι καλά θα με ταίσεις?) χιχι. Η αλήθεια είναι ότι από κιλά πάμε καλά. Όποτε ζυγίζομαι-σχεδόν μέρα παρά μέρα- είμαι κατά 1 κιλό βαρύτερη! Μ'αυτούς τους ρυθμούς χάθηκα! Αλλά δεν μπορώ να ελέγξω το στομάχι μου. Συνέχεια πεινάω. Και τώρα που είδα οτι δεν έχω πρόβλημα με το ζάχαρο συνεχίζω απτόητα τα γλυκά.

Άννα κι εγώ φυσιολογικά θέλω να γεννήσω και ελπίζω χωρίς επισκληρίδιο. Το΄χω ήδη συζητήσει και με την γιατρό μου. Μακάρι να τα καταφέρουμε όσες το επιθυμούμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...