Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

tatti μου ωραίο το χρώμα και το στυλ της γραμματοσειράς αλλά είναι λίγο ζαλιστικό.

Μήπως να το άλλαζες ή να το κάνεις bold να φαίνεται πιο καθαρά??? sorry δεν θέλω να το προσβάλλω αλλά για να διαβάσω το μηνυμα ζαλίστικα....

μαλλον εχεις δικιο... και γω ζαλιστικα οταν το διαβασα.... τωρα καλύτερα?:rolleyes:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε? τι κανετε?

Εγω χαθηκα για μια εβδομαδα....

Βρηκαμε σπιτι επιτελους κι αρχισε το καθαρισμα (πολυ βρωμα βρε παιδια) να φανταστειτε τσιχλες στο πλακακι κι να ην βγαινει με τιποτα,...... τοση κουραση ριξαμε σε αυτο το σπιτι κουραση-καθαρισμο......κι εχουμε ακομα....

Μεγαλωσε κι η κοιλιτσα μου επιτελους κι φαινετε αλλα καπως μεγαλη μαλλον ειναι....

Πως ειστε εσεις?Ποια τα νεα σας? Κανετε τωρα καποιες εξετασεις η οχι ακομα?

Εγω θα παρω την γιατρο μου τηλ. να ρωτησω σε ποιο νοσοκομειο κι ποτε θα πρεπει να τις κανω......θα δουμε ομως....(μηπως μαθουμε κι το φυλλο)

Ποσα αγορακια κι ποσα κοριτσακια εχουμε μεχρι τωρα?

Μολις εχω την ευκαρεια θα μπω να διαβασω τα μυνηματα σας

Καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες κι να προσεχετε

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Να σας ρωτήσω... Όταν πηγαίνετε για την κλασσική εξέταση στο γιατρό σας, σας κάνει μόνο υπέρηχο ή κάνει και έλεγχο τραχήλου στην "πολυαγαπημένη" γυναικολογική καρέκλα; Σας μετρά τον τράχηλο δλδ; Διάβαζα ένα θέμα στο φόρουμ και μου ήρθε...

Και μόνο που το ακούω παθαίνω τραλαλά..... Πάντως απόε ότι πρόσεξα στον τελευταίο υπέρηχο υπήρχε η μέτρηση (στην Β'επιπέδου)

...... και οριστικά πλέον έχω ...κοριτσάκι.

Μπράβο σου MARIONG ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να την δεχτείς την κοριτσάρα σου!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια καλημέρα και σένα Χριστίνα.Χαιρομαι γιατι διακρίνω πολύ ενθουσιασμο.

Παρόλα αυτα οφείλω να ομολογήσω οτι έμενα μου συμβαίνουν πολλές κρισεις να το πω ?φάσεις να το πω? μεγάλησ κυκλοθυμίας όπως σήμερα που ειμαι στις μαυρες μου με τελείεως ασήμαντες αφορμες. Ακουω συχνά να λένε οτι ευθύνονται οι ορμόνες για τη συχνή αλλαγή της διαθεσης.

Συμβαινει και σε εσας????? Δυστυχώς εμένα μου συμβαινει τουλαχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ευτυχώς με στηρίζει ο αντρας μου --ο οποίο τυγχάνει να ειναι Ψυχολόγος-- αλλά όπως και να το κάνεις χαλίεμαι τοσο πολύ πουουτε η σκέψη του μωρου με ευχαριστει ουτε τίποτα εκεινες τις μέρες. Ασε που βάζω και τα κλάματα. Εχω περιορισει και τη δουλειά κ αστα να πάνε

Ελπίζω να μη σας χάλασα τη διαθεση με τις μιζερες σκέψεις μου -συγχωρέστε με αν το ΄έκανα:-(

Κοριτσάρα μου , το ξέρω πως ότι και αν σου πούμε είναι οι στιγμές που σε συνεπαίρνουν. Απλά έχε στο νού σου ότι το μωράκι σου σε εχει ανάγκη και ας μην το νιώθεις. Από εκεί νομίζω ότι θα αντλήσεις την περισσότερη δύναμη. Πάνως για όλα τα υπόλοιπα είμαστε και εμείς εδώ έτσι ?;)

26 taniabell...μμμ μήπως εγώ είμαι η μεγάλυτερη απο όλες και με πρώτο μπεμπέ...είμαι 32:-P:-P:-P

Μπάααααα!!!! Η γιαγιά της παρέας νομίζω ότι είμαι εγώ που όπου να΄ναι πατάω τα 32 1/2 και είναι και εμένα το πρώτο μου.............:D:D:cool::cool:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

26 taniabell...μμμ μήπως εγώ είμαι η μεγάλυτερη απο όλες και με πρώτο μπεμπέ...είμαι 32:-P:-P:-P

Βρε Χριστίνα Και άλλη ομοιότητα έχουμε και εγώ 32 ειμαι (4/5/1977)

και εγώ τωρα ειμαι για το πρωτο μπεμπέ κ όσο πραλαβαινουμε βλέπουμε!!!!:eek:

Ιωαννα kai taniabell

kκαι εγώ του κλάδου ειμαι στο περίπου μονο που εγώ ασχολουμαι με παιδάκια με μαθησιακά προβληματα απο ελαφρια μέχρι βαριά όπως καθυστερήσεις σύνδρομα κτλ.Γιαυτο στην αρχή ειχα πάθει ταρακουλο μεχρι να κανω την αυχενική και να βεβαιωθουμε οτι ειανι κάλα. Αλλά και αυτα καμιά φολα τα κοιτώ κ σκέφτομα οτι και αυτα΄του Θεού παιδακια ειανι κι μπράβο και συγχρητήρια στους γονεις αξίζουν που δεν τα έριξαν!!!!!

¨οσο για τις ιώσεις για αυτο το λόγο μου πε ο γιατρός να σταματήσω μολις πιάσουν τα κρύα

Ιωάννα

καπου ειπες οτι τα φόρωσες στον Θεούλη τα άγχη σου. Και για μένα ειανι η μονη διέξοδος Ο Θεος και Παναγία φυσικά . Όταν απελπιζόμαστε πόσο βοηθά να κρατιόμαστε απο εκει!!! Αυτοι ξέρουν πόσο αντέχουμε και ξέρουν την κατάλληλη ώρα να παρεμβαιανουν. Πιστη χρειάζεται μονο

Ιωάννα

καπου ειπες οτι τα φόρωσες στον Θεούλη τα άγχη σου. Και για μένα ειανι η μονη διέξοδος Ο Θεος και Παναγία φυσικά . Όταν απελπιζόμαστε πόσο βοηθά να κρατιόμαστε απο εκει!!! Αυτοι ξέρουν πόσο αντέχουμε και ξέρουν την κατάλληλη ώρα να παρεμβαιανουν. Πιστη χρειάζεται μονο

Συμφονω απολυτως μαζι σας.

Ακομα κι αυτοι που βρισκονται διπλα μας πιστευω πως δεν καταλαβενουν απολυτως το τι περναμε (ειδικα οι μπαμπαδες) σε οσες κοπελες ειναι μακρια οι ανδρες τους ειναι μια πολυ δυσκολη περιοδος για εμας κι χρειαζομαστε την στιριξη τους ποιο πολυ απ'ολα....καποιες φορες ομως επιδη δεν εχουν δει το ζουζουνακι δεν ξερουν το τι περναμε μακρια τους.....:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

( ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΔΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ......ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ )

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω το forum σήμερα είχε πολύ "κινηση"! Εγώ έχω γίνει τις τελευταίες μέρες μεταμεσονυχτια, γιατί τώρα που έχω άδεια και είμαι σπίτι όλη μέρα δεν με αφήνει σε ησυχία ο γιος μου, κι έτσι δεν μπορώ να μπω στο Internet.Κουκλιτσες μου,μην αγχωνεστε με τις ηλικίες σας, μια χαρά είστε, σας περνάω όλες μακράν! Είμαι στα 38, φαινομαι όμως για 28-αυτο με σώζει- και αισθάνομαι 20! Ειλικρινά. Έχω τρομερή ενεργεια και δεν σκέπτομαι ποτέ την ηλικία γιατί όταν το κάνω κάτι παθαινω.Μετα τα 25 δεν κατάλαβα πως πέρασαν τα χρόνια...

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Anna 22 για κανε κι αυτό με το ticker σου. Οταν το δημιουργησεις σου βγάζει επιλογή για http και BBCode links. Eσυ θα επιλεξεις το δευτερο, δηλαδή το BBcode for phpΒΒ forums και δουλεύει κανονικά.Αλλάζει και τις ημέρες, γιατί διάβασα πως κάποια κορίτσια έχουν πρόβλημα και μ´ αυτό.

foxfoxadb20061027_-8_O+Stephanos+mou+einai.png

catcatadr20100312_-8_To+koritsaki+mou+einai.png

nu0ap3.png

Καλημερα κοριτσια! Χθες ειδα πολυ μεγαλη κινητικοτητα! 3 σελιδες απο το πρωι που ειχα να μπω! Εγω εκλεισα τα 34 τον Αυγουστο, και ειναι το πρωτο μου επισης. Οποτε μαλλον ειμαι η μεγαλυτερη "first time mom" της παρεας.

Σταματησα να δουλευω τον Ιουλιο (δουλευα σε τραπεζα στην ΝΥ) γιατι αποφασισαμε να επιστρεψουμε Ελλαδα με τον αντρα μου. Και πριν προλαβω να ξεκινησω να ψαχνω για δουλεια, εμεινα εγκυος! Οποτε η απασχοληση μας ηταν το να φτιαξουμε το σπιτι μας, αλλα επειδη ειχα τα χαλια μου δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Τωρα που σταματησαν οι πρωινοι εμετοι και εχω μονο το βραδυ, καταφεραμε επιτελους να τελειωσουμε τα βασικα. Αυτη ειναι με λιγα λογια η δικη μου ιστορια. Α, επισης ειχα δυστυχως μια παλινδρομη τον Μαρτιο που μας περασε, αλλα ευτυχως, ολα καλα αυτη τη φορα και μολις εκλεισα το πρωτο τριμηνο μου'φυγε το πολυ αγχος.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα σας!!!

Καλά τι πάθατε με την αναζήτηση της ηλκίας, στην εποχή μας νομίζω οτι το περίεργο είναι να είσαι έγκυος σε πολύ μικρή ηλικία!!!

maraki πως και εγκαταλέιψατε την ΝΥ, είναι από τα όνειρα μου να ταξιδέψω εκεί.

Οχι βέβαια οτι στην Ελλάδα περνάμε άσχημα, αλλά καμία σχέση νομίζω!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Συμφωνώ με την thalia81... Η ηλικία πιστεύω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο... Πλέον οι γυναίκες κάνουν παιδάκια σε πιο μεγάλες ηλικίες... Κορίτσια αυτό που είναι σημαντικό είναι να θες μωράκι σε όποια ηλικία και αν είσαι!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...