Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια Πώς περάσατε?? Πως κοιμηθηκατε??? Εμένα να πω την αλήθεια ο υπνος μου πεφτει βαρ'υς και δεν ξυπνω έυκολά με πλακώνουν τα παπλώματα!!!!!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από μένα. Σήμερα πάλι κουρασμένη. Δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, και πάλι ξυπνήσαμε ξημερώματα γιατί ήρθε ο μάστορας. Πάλι σκόνες, κρύο και βρωμιά αλλά τουλάχιστον προχωράμε!

'Αντρια συγχαρητήρια για το φλουρί! Πάντα τυχερή και με το καλό το μωράκι σου.

Βίκυ μου καλά αποτελέσματα και φιλιά στην μπέμπα σου!

Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα (δεν θυμάμαι να έχουμε καμμία Γρηγορία ε?).

Άντε καλή μας μέρα και καλή εβδομάδα!

Καλημέρα Μαράκι μου !! Σε ευχαριστώ , θα της δώσω τα χαιρετίσματά σας (τα δικά σου και της μπέμπας σου :tongue: ). Πάλι ράκος ε? Εσύ κούκλα μου θα χάσεις και αυτά τα λίγα κιλάκια που πήρες με τόση κούραση..... Έλα από δώ να σου μαγειρέψω και να σε κοιμήσω που έχω ησυχία σήμερα και πες στον καλό σου να περάσει να σε πάρει το βράδυ...κούραααααααααααα!!!!

Το καλό είναι ότι τουλάχιστον προχωράς το άτιμο το δωμάτιο!!!!

Φιλάκια!!

GaiGp3.png

angie μου... χαλάρωσε βρε! Θα τις κάνεις όλες τις δουλειές αλλά ήρεμα!!!

angel_ κοίτα να την χαρείς την μπεμπούλα σου σήμερα!!! Και εγώ δεν πέρνω ρουχαλάκια για 0 αλλά για 1 και κάποια για 1-3 μηνών... Μεγαλώνουν ταχύτατα τα ζουζούνια μας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

(ειναι τρομερο!εγω κλαιω....)

Το παρακάτω γράμμα μπορείτε να φανεί χρήσιμο στη μητέρα που προσπαθεί να θηλάσει το μωρό της στο μαιευτήριο και αντιμετωπίζει επιβαλλόμενα εμπόδια από το προσωπικό. Θα μπορούσατε να το έχετε μπροστά στο κρεβάτι σας ή να το δώσετε στη μαία και το γιατρό σας, ώστε να γνωρίζουν τις προσθέσεις σας σχετικά με τη διατροφή του νεογεννήτου σας.

Αγαπητή μαία,

Αν είμαι ένα υγιές, τελειομηνο μωρό σας παρακαλώ να μη μου δώσετε μπουκάλια με νερό, τσάι, φόρμουλα η πιπίλες.

Τρώω όταν πεινώ, συνήθως κάθε 1-3 ώρες, μέρα η νύχτα και όχι όποτε θέλετε εσείς.

Αφήστε με αν θέλω να κοιμηθώ για 4-5 ώρες την νύχτα χωρίς να με ξυπνήσετε για τάισμα.

Η μαμά μου μου επιτρέπει να τρώω αν θέλω συνεχόμενα, χωρίς περιορισμό με το ρολόι

Η μαμά μου με ταΐζει από τους δυο μαστούς σε κάθε γεύμα για όση ώρα θέλω. Αν με βοηθήσετε να θηλάσω με σωστή στάση και τρόπο, η μαμά μου δε θα πονέσει στη θηλή.

Η μαμά μου γνωρίζει ότι τρώω πάνω από 8 φορες μέσα στο 24ωρο.

Σας παρακαλώ να μη με πάρετε μακριά από τη μαμά μου μόλις γεννηθώ, εκτός αν δεν είμαι καλά και χρειάζομαι γιατρό. Ήμουν με τη μαμά μου για πολύ καιρό και θέλω να μενω συνεχεια μαζι της.

___________________________________________________ Υπογραφή μαμάς

Όνομα παιδιού

Ξερεις ποσο με απασχολει αν θα με αφήνουν να θηλάζω όπως και όποτε θέλω. Και στα ιδιωτικά αλλά και στα δημοσια εχω ακουσει πώς δυσκολα οι μαιες έχουν την υπομονη να σε βοηθήσουν με τις ώρες και αν τα παιδια κλαινε τα μποκώνουν με ετοιμο γάλα!!! και τελος!!! Π΄ρεπει να εξαρχής να πουμε τις προθεσεις μας. και έχει ο Θεός!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ :confused::confused::confused::confused:

αννα ελπίζω σημερα να εισαι καλύτερα.

Και τα δύο ενδεχόμενα παιζουν. Εγώ γενικά φοβάμαι πολύ τη διαχειρηση του πόνου. Ισως θα ήθελα να τα καταφέρω φυσιολογικά αλλά αν τις τελευταίες μέρες δω οτι πιέζομαι πολύ ψυχολογικά και ειμαι πολύ ταραγμενη με τη σκέψη του φυσιολογικου μπορει να ζητησω κατευθειαν καισαρική με τις ανάλογες συνέπιες βεβαια. Απλά φοβαμαι μηπως αν ειαμι ταραγμένη στο φυσιολογικο δεν συνεργάζμαι σωστα με τις μαιες κ το γιατρό Γιαυτο σκεφτομαι κ τα δυο ενδεχόμενα . Βεβαια θα κάνω και κανα 2-3 μαθηματααναπνοών ναμαι ετοιμη για όλα

angel_ κοίτα να την χαρείς την μπεμπούλα σου σήμερα!!! Και εγώ δεν πέρνω ρουχαλάκια για 0 αλλά για 1 και κάποια για 1-3 μηνών... Μεγαλώνουν ταχύτατα τα ζουζούνια μας!!!

καλημέρα valia81!!!

να 'σαι καλά γιατί εγώ προηγουμένως σκεφτόμουν ότι έχω κάνει πατάτα και της τα πήρα όλα μεγάλα....

Μόνο κάτι κοντομάνικα εσωρουχάκια της έχω πάρει το μηδέν και αυτά νομίζω ότι δεν πρόκειται να τα βάλει ποτέ της.... (κάνουν για μπρελόκ όμως....) :cool::cool:

GaiGp3.png

περίμενε χρυσή μου έχουμε και αθροιτικά εμείς οι μεγαλύτερες......:tongue::tongue::tongue::tongue:

χε χε χε κι εμεις οι μικροτερες εχουμε παθει αλτσχαιμερ με την εγκυμοσυνη κι ολο ξεχναμε :D

RVysp3.png

eimai mia xazomama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

angel σ αυτή τη γιατρό που πας φυσιολογικά θα γεννήσεις εκτός από ελάχιστες πιθανότητες............:tongue::tongue:όπως κ εγώ......:tongue::tongue:!!!!!!!!κ εγώ φυσιολογικά θέλω....είμαι μαζόχα κ εγώ:?:

Grya.jpgGryap3.png

αννα ελπίζω σημερα να εισαι καλύτερα.

Και τα δύο ενδεχόμενα παιζουν. Εγώ γενικά φοβάμαι πολύ τη διαχειρηση του πόνου. Ισως θα ήθελα να τα καταφέρω φυσιολογικά αλλά αν τις τελευταίες μέρες δω οτι πιέζομαι πολύ ψυχολογικά και ειμαι πολύ ταραγμενη με τη σκέψη του φυσιολογικου μπορει να ζητησω κατευθειαν καισαρική με τις ανάλογες συνέπιες βεβαια. Απλά φοβαμαι μηπως αν ειαμι ταραγμένη στο φυσιολογικο δεν συνεργάζμαι σωστα με τις μαιες κ το γιατρό Γιαυτο σκεφτομαι κ τα δυο ενδεχόμενα . Βεβαια θα κάνω και κανα 2-3 μαθηματααναπνοών ναμαι ετοιμη για όλα

Επιδη με τον πονο δεν τα παω καλα κι εγω κι ετσο σκεφτομαι την καισαρικη αλλα δεν ξερω....Ειδικα οταν ειχα προβλημα με το δοντι μου κι με ειχε πεθανει απο τον πονο.Αρχησα να σκεφτομαι πολυ σοβαρα την καισαρικη που πριν δεν ηθελα λεξη να ακουσω....Κι μου λεει ο ανδρας μου " ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΔΟΝΤΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ? " κι εκει αρχισα να αναρωτιεμε ....

RVysp3.png

uF2hp3.png

Αννουλα εγω χωρις να εχω αποφασισει κατι λεω μαλλον καισαρικη

αλλα δεν αποκλειω τιποτα ακομα;);)

Για ποιον λογο ομως επιλεγης καισαρικη? ;)

RVysp3.png

uF2hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...